EDWIN CAPPELLE

Divers


Dénomination : EDWIN CAPPELLE
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 841.534.089

Publication

15/12/2011
ÿþ Motl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- 1111111,1111I11.11,131title11111

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Gewone Commanditaire Ven nootschap

Zetel : Ketstraat 22 - 2018 Antwerpen

Onderwerp akte : oprichting - statuten - benoemingen - verklaringen - volmacht

Uit een onderhandse akte van 10 november 2011 blijkt dat per 10/11/2011 een Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Gewone Commanditaire Vennootschap werd opgericht door:

1.0e Heer Cappelle Edwin, van Belgische nationaliteit, geboren op 13 november 1960, wonende te 2018 Antwerpen, Ketstraat 22.

2.Mevrouw Koenen Marie, van Belgische nationaliteit, geboren op 3 maart 1962, wonende te 2018 Antwerpen, Ketstraat 22.

VORM-NAAM

De vennootschap draagt de naam Edwin Cappelle en de zetel is gevestigd te 2018 Antwerpen, Ketstraat 22. Het kapitaal bedraagt 1.000 EUR en is volledig volstort.

De vennootschap is een Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Gewone Commanditaire Vennootschap.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

De uitvoering van alle tandheelkundige verrichtingen die toebehoren tot de beroepsactiviteit van een tandarts.

Daartoe behoren onder meer:

- alle behandelingen uitgevoerd in de mond van patiënten die het behoud, de genezing, het herstel of de vervanging van het gebit, daarin begrepen het weefsel van de tandkas, op het oog hebben; dit geldt eveneens voor alle diagnoses en prognoses die aan deze handelingen en behandelingen voorafgaan;

- het verzorgen van alle diensten en zorgen in verband met de mond- en tandheelkunde, de stomatologie, de orthodontie, de parodontologie, het vervaardigen, leveren, herstellen of aanpassen van mond- en tandprothesen; - de uitbating van één of meer tandheelkundige praktijk en bijhorende diensten en van tandheelkundige klinieken.

De vennootschap heeft eveneens tot doel:

- het geven van adviezen van preventieve of van curatieve aard;

- het verwerven, huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende infrastructuur voor de praktijk van tandartsen, alsmede het aanleggen van reserves voor de verwerving van voormelde goederen;

- de uitvoering van alle technische, medische, tandheelkundige, radiografische en laboratoriumprestaties die verband houden met de tandheelkunde;

- het optreden ais gerechtelijk en niet-gerechtelijk expert inzake tandheelkunde en gebitsidentificatie;

- de organisatie van seminaries, colloquia, cursussen, studiereizen en lessen in verband met beroepsactiviteiten;

- het aanwerven van personeel en paramedici die de tandarts-vennoten in de uitoefening van hun beroep bijstaan;

- het inrichten van algemene diensten en een tandheelkundig secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteiten; Zij mag ook de functie van zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Zij mag alle commerciële, financiële, industriële, roerende en onroerende handelingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken; zij mag zich door vereniging, fusie,inschrijving,participaties,financiele tussenkomst of om het even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen, waarvan het doel hetzelfde of verwant aan het hare zou zijn, of die van aard zijn haar activiteiten te bevorderen. Zij mag zich borgstellen voor derden evenals hypotheken verstrekken in het voordeel van derden. Het doel van de vennootschap kan enkel gewijzigd worden bij besluit van een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering, volgens de statutaire regels betreffende een statutenwijziging.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

tieergefegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

0 5 DEC. 201Y

Griffie

Bijlagen het-Belgisch-Staatsblad -15i12í2f11t -Annexes-du-A+Ivniteurtrelge

Ondernemingsnr : Benaming

(vo;Uit) : Edwin Cappelle

0 84 1. 53 4.089

Bijlagen bit het-Belgisch Staatsblad _ 15/12/2011- Annexes du Moniteur belge

De werkende vennoot: de heer Edwin Cappelle, van Belgische nationaliteit, geboren op 13 november 1960, wonende te 2018 Antwerpen, Ketstraat 22 is onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk. Hij word aangesteld als zaakvoerder van de vennootschap. Het mandaat van zaakvoerder wordt onbezoldigd uitgeoefend.

Het boekjaar van de vennootschap loopt van 1 januari tot en met 31 december van elk jaar. Het eerste boekjaar loopt tot 31 december 2012. De Algemene Vergadering beslist over het resultaat van het boekjaar.

De vennootschap wordt bestuurd door de zaakvoerder: de heer Edwin Cappelle. De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap.

De vennootschap wordt geldig verbonden en in rechte vertegenwoordigd door de handtekening van één zaakvoerder. De oprichters verklaren tevens dat de vennootschap overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen alle verbintenissen overneemt die tot op heden in haar naam werden aangegaan en dit vanaf 1 juli 2011.

Onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel, verleent de vennootschap, hier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Edwin Cappelle, hierbij volmacht aan:

- De Heer Dirk Permans, Boekhouder-Fiscalist met adres Oedenkovenstraat 34 - 2140 Antwerpen (Borgerhout).

en alle door hem aangestelde personen, met macht om ieder afzonderlijk te handelen om volgende taken uit te voeren:

-het aanvragen van alle nodige attesten,

-het vervullen van alle formaliteiten bij de diensten van de ondernemingsloketten, de kruispuntbank ondernemingen, alle fiscale en sociale overheidsdiensten en besturen, inclusief de BTW en zo nodig, het melden of laten inschrijven van alle wijzigingen bij deze diensten;

-het vervullen en indienen van alle fiscale verplichtingen en aangiften en het indienen en verdedigen van bezwaarschriften tegen alle aanslagen bij alle fiscale besturen, controlecentra en overheden.

tegelijk neergelegd: oprichtingsakte

Voor analytisch uittreksel

Edwin Cappelle

zaakvoerder

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
EDWIN CAPPELLE

Adresse
KETSTRAAT 22 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande