EDXAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EDXAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 600.830.173

Publication

20/03/2015
ÿþti

Mad Word 1%1

i

eoazaza*

[LM

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ELE.Li D

1 0 -03- 2015

~

:" .-k , 1, DEL

ª% :-r,l,,eG~y:=r,l~~.;rl~~^r

' ..-...rr..._. . _..

gtaatsblad - 20/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : (a 0 '%110 Benaming

(voiuit) : EdXan

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Dorpsstraat 4A te 2590 Berlaar

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Brigitte Cuvelier te Berlaar op 12 februari 2015, dragende volgende melding van registratie "Geregistreerd op het Registratiekantoor Mechelen-AA op 26 februari 2015, Register 5 Boek 000 Blad 000 Vak 3256, zes bladen geen verzendingen. Ontvangen: vijftig euro (¬ 50,00). De ontvanger", blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door:

1. De Heer DE RAEDT Edwin Jozef Maria Roger, wonende te 2590 Berlaar, Bosstraat nummer 15.

2. De Heer HOREMANS Xander Roger Gabriëlla Monique, wonende te 2560 Nijlen, Katerstraat nummer 211B.

Artikel 1. NAAM: De vennootschap bestaat onder de vorm van een be-sloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de benaming "EdXan".

Artikel 2. ZETEL: De zetel van de vennootschap bevindt zich te 2590 Berlaar, Dorpsstraat nummer 4.A Artikel 3. DOEL:

De vennootschap heeft tot doel:

Café-restaurants (tavernen).

Verkoop aan de toog of via telefoon, fax, internet van eetwaren en dranken: croissanteries, crêperies en warmewafeikramen.

Het beheer in de ruimste zin van het woord, van onroerende goederen, daaronder begrepen, de huur, de onderverhuur, de uitbating, de verkaveling, de valorisatie, de ordening, de herstelling, de verbetering, de verbouwing, de aankoop, de verkoop en iedere verwerving van onroerende goederen alsook de onroerende leasing.

Deze opsomming is niet beperkend doch enkel aanwijzend.

De vennootschap zal alle handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs bevorderend zijn.

De vennootschap mag belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, beroepsverenigingen, samenwerkingsverbanden of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België ais in het buitenlánd, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van die aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap kan optreden als zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen. Artikel 4. - DUUR: De duur van de vennootschap is onbeperkt en gaat in vanaf de datum van de akte van oprichting,

Artikel 5. - KAPITAAL:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18 600,00), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Op de aandelen wordt door de verschijners ingetekend in geld als volgt:

- door de Heer Edwin Jozef Maria Roger De Raadt, verschijner onder 1., op honderd achtenvijftig (158) aandelen;

- door de Heer Xander Roger Gabriëlla Monique Horemans, verschijner onder 2., op achtentwintig (28) aandelen.

Waarvan werd volgestort:

- door de Heer Edwin Jozef Maria Roger De Raadt, verschijner onder 1., vijfduizend tweehonderd zesenzestig euro zevenenzestig cent (¬ 5 266,67);

- door de Heer Xander Roger Gabriëlla Monique Horemans, verschijner onder 2., negenhonderd drieëndertig euro drieëndertig cent (¬ 933,33).

Voormeld bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6 200,00) werd gestort op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting bij KBC Bank met nummer BE40 7310 3864 3963 zoals blijkt uit

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

een door voormelde financiële instelling op 20 januari 2015 afgeleverd bankattest, dat aan de notaris werd overhandigd en in haar dossier bewaard zal blijven.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (E 6 200,00). Artikel 11, - BESTUUR:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders al dan niet vennoot.

De zaakvoerder wordt aangesteld door de algemene vergadering.

ledere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is. Behoudens dezelfde beperking vertegenwoordigt hij alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder. De zaakvoerders moeten tegenover de Hypotheekbewaarder enkel hun hoedanigheid van zaakvoerder kunnen bewijzen,

Zonder afbreuk te doen aan de bevoegdheden die de zaakvoerders zouden overgedragen hebben ingevolge artikel 12 hierna, zullen alle akten, met inbegrip van dezen waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn me-dewerking verleent, geldig zijn wanneer zij ondertekend worden door één zaakvoerder alleen.

Artikel 12. De zaakvoerders worden aangesteld voor onbepaalde duur, Zij mogen bijzondere of beperkte bevoegdheden overdragen aan derden, al of niet vennoten, doch enkel bij speciale volmacht.

Artikel 14. - ALGEMENE VERGADERING: De jaarvergadering wordt gehouden ten zetel van de vennootschap op de eerste vrijdag van juni om 14.00 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

Artikel 15. - BOEKJAAR: Het maatschappelijk boekjaar loopt van een januari tot eenendertig december. C. SLOTBEPALINGEN.

1. Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van de akte van oprichting en eindigt op 31 december 2015.

2. De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in 2016,

3. Alle eventuele verbintenissen aangegaan en handelingen uitgevoerd in naam van de vennootschap in oprichting worden bij deze, door de vennoot-schap bekrachtigd, overeenkomstig artikel 60 van het wetboek van vennootschappen.

4. Worden benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur:

- de Heer Edwin Jozef Maria Roger De Reedt, wonende te 2590 Bedaar, Bosstraat nummer 15,

- de Heer Xander Roger Gabriëlla Monique Horemans, wonende te 2560 Nijlen, Katerstraat nummer 21/B.

Voormelde personen verklaren dit ambt te aanvaarden, onder de bevestiging dat zij niet getroffen zijn door

enige verbodsbepaling die zich daartegen verzet.

5. De algemene vergadering besluit tot niet benoeming van een commissaris.

6. Bij besluit van de zaakvoerders wordt aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Boekhoudkantoor Stijn Lemmens BVBA, met zetel te 2560 Nijlen, Zandlaan 36, en alle door haar aangestelde personen volmacht gegeven om alle formaliteiten te vervullen bij de diensten van de Kruispuntbank van ondernemingen en de belasting over de toegevoegde waarde teneinde namens de vennootschap een inschrijving te nemen in de Kruispuntbank van ondernemingen en bij de B.T.W: administratie en in dat verband alle nodige formaliteiten te vervullen en alle documenten te onderte-kenen.

Voor ontledend uittreksel.

Notaris Brigitte Cuvelier.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte ake oprichting dd. 12 februari 2015;

- ontledend uittreksel voormelde akte oprichting dd. 12 februari 2015.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Lurk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 23.06.2016 16205-0027-017

Coordonnées
EDXAN

Adresse
DORPSSTRAAT 4A 2590 BERLAAR

Code postal : 2590
Localité : BERLAAR
Commune : BERLAAR
Province : Anvers
Région : Région flamande