EIDER

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : EIDER
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 421.600.602

Publication

19/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 03.09.2014, NGL 15.09.2014 14587-0230-014
16/01/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111411101 49911111

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

tfHargelegld fer griffie van da Râlai

vae

Koophandel te »minai.

~7 .iAid, 2014

Griffie

Bijlagen-bij-het Belgiseh- Staatsbiact 16/01/20t4`1- Amn-exeg du Moniteur belge

Ondernemirigsnr : 0421.600.602

Benaming

(voluit) : "EIDER"

(verkort]:

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Groenplaats 20, 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Buitengewone algemene vergadering - vervroegde ontbinding - aanstelling vereffenaar

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering opgemaakt door notaris Tom Bogaert met standplaats Wilrijk-Antwerpen op 26/11/2013, dragende de melding "geregistreerd vier bladen geen renvooien te Antwerpen, zevende kantoor der registratie, op 28/11/2013, boek 177 blad 60 vak 20, ontvangen ; vijftig euro (50 ¬ ), de ontvanger bij delegatie (getekend) K.Slegers" blijkt dat volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen

EERSTE BESLISSING.

De voorzitter ontslaat de instrumenterende notaris voorlezing te geven van

a. het bijzonder verslag opgesteld door de raad van bestuur waarin het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht en dat vermeld werd in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken. Aan dit bijzonder verslag is een staat gehecht van actief en passief afgesloten volgens, boekhoudkundige toestand op 31 augustus 2013, dus niet meer dan drie maanden geleden;

b, het verslag van bedrijfsrevisor de heer Roger F. Broos, te 2018 Antwerpen, Durletstraat 26, door de bestuurders aangewezen, over gemelde staat van actief en passief, met vermelding of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven, en waarvan de besluiten luiden als volgt:

'Tot besluit van mijn onderzoek, uitgevoerd volgens de algemeen geldende controlenormen en de bijzondere norm van het I.B.R., voorzien voor deze opdracht, verklaar ik, Roger F. Broos, bedrijfsrevisor, ingeschreven op de lijst van het Openbaar Register van de Bedrijfsrevisoren onder het nummer N00504, te 2018 Antwerpen, Durletstraat 26, dat de staat van en passiva van de Naamloze Vennootschap " EIDER", te; 2000 Antwerpen, Groen-plaats 20, ingeschreven ln het Rechtspersonenregister (Antwerpen) met: ondernemingsnummer RPR (Antwerpen) BE. 0421.600.602, opgesteld per 31 augustus 2013, in het kader van, de procedure tot ontbinding, voorzien door het vennootschapsrecht, waarvan het balanstotaal ¬ 442.543,89: (vierhonderdtweeënveertig duizend vijfhonderddrieënveertig euro negenen-tachtig cent) bedraagt, en waarvan het netto-actief, ¬ 389.563, 81 (drie-honderdnegenentachtigduizend vijfhonderddrieënzestig euro eenentachtig cent) bedraagt, opgesteld werd aan een aangepaste waardering in discontinuiteit, zoals voorgeschreven bij een', voorziene beëindiging op termijn van de bedrijfsactiviteiten, maar waarbij de kosten van de voorgestelde verrichtingen ten laste van de vereffening vallen, verder op een volledige, getrouwe en juiste wijze de toestand van de vennootschap op voormelde datum weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes zullen gerealiseerd worden door de vereffenaar.

Aldus opgesteld te Antwerpen, 18 november 2013"

De aandeelhouders, aanwezig of vertegenwoordigd als gezegd, verklaren in het bezit te zijn gesteld van een afschrift van genoemde verslagen en staat van activa en passiva, en te verzaken aan de formaliteiten van' toezending ervan zoals voorgeschreven door artikel 181, § 2 van het Wetboek van vennootschappen.

Vervolgens stelt de notaris vast dat alle formaliteiten werden nageleefd zoals die door de wet zijn voorgeschreven. Hij bevestigt derhalve het bestaan van de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap krachtens artikel 181, § 1 van het Wetboek van vennootschappen, gehouden is met het oog op de ontbinding en in vereffeningstelling van de vennootschap,

c. Hierna besluit de vergadering de naamloze vennootschap 'Eider' vervroegd te ontbinden, zodat de vennootschap nog slechts bestaat voor haar vereffening,

TWEEDE BESLISSING. -- Ontslag en kwijting bestuurders.

De vergadering neemt kennis van het ontslag ais bestuurder tengevolge van de ontbinding, van voornoemde bestuurders;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nlen)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

$'rrlxgeirbij-het-Betgisch-Stxatsbtad-

1. "JANMAR1K" naamloze vennootschap, opgericht blijkens akte verleden voor notaris Hendrickx Floris te ' Wilrijk op 24 april 1989, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 17 mei 1989 onder nummer ' 890517-47, waarvan de statuten voor de laatste maal gewijzigd werden blijkens akte verleden voor notaris Tom Bogaert te Wilrijk op 4 september 2008 in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 6 oktober 2008 daarna onder nummer 08158407. Vennootschap met maatschappelijke zetel te 2150 Borsbeek, Karel Soetelaan 42, BTW BE 0437.318.758, rechtspersonenregister Antwerpen BE0437,318.758; en van haar vaste

vertegenwoordiger, mevrouw DE BEVERE Anna Maria Christiane Jacqueline, geboren te Katana (Belgisch Kongo) op 7 oktober 1956, echtgenote van de heer VAN UIJTVEN Gilbert Désiré Florent, geboren te Antwerpen op 28 augustus 1947, wonend te 2150 Borsbeek, Karel Soetelaan 42,

2. "RAYAN" naamloze vennootschap, opgericht blijkens akte verleden voor notaris Hendrickx Floris te Wilrijk op 17 december 1990, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 10 januari 1991 onder nummer 910110-293. Vennootschap met maatschappelijke zetel te 2150 Borsbeek, Karel Soetelaan 42, BTW BE 0442.766.990, rechtspersonenregister Antwerpen BE0442.766.990, waarvan de statuten voor de laatste maal gewijzigd werden blijkens akte verseden voor notaris Tom Bogaert te Wilrijk op 10 maart 2008, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 11 april daarna onder nummer 08054813; en van haar vaste vertegenwoordiger, mevrouw Anna Maria DE BEVERE, voornoemd.

3. Mevrouw Anna Maria DE BEVERE, voornoemd.

De vergadering neemt eveneens kennis van het ontslag van mevrouw Anna Maria DE BEVERE als gedelegeerd bestuurder en ais voorzitter van de raad van bestuur.

De vergadering verleent kwijting aan deze bestuurders voor het door hen tot op 26/11/2013 waargenomen bestuur.

DERDE BESLISSING. -- Aanstelling vereffenaar

De vergadering beslist als enige vereffenaar te benoemen: voornoemde mevrouw Anna Maria DE BEVERE, die verklaart te aanvaarden, en bevestigt niet getroffen te zijn door enig beroepsverbod.

Haar mandaat zal onbezoldigd zijn.

Zij erkent te weten dat zij pas in functie zal treden na bevestiging of homologatie van haar aanstelling door de rechtbank van koophandel te Antwerpen, conform artikel 184 § 1 van het Wetboek van vennootschappen (zoals gewijzigd door de Wet van twee juni tweeduizend en zes teneinde de vereffeningprocedure te verbeteren en gewijzigd door de Wet van negentien maart tweeduizend en twaalf tot wijziging van het Wetboek van vennootschappen wat de vereffeningsprocedure betreft). Daartoe wordt de vereffenaar gemachtigd het dienovereenkomstige verzoekschrift neer te [eggen ter griffie van voormelde rechtbank.

VIERDE BESLISSING. - Machten van de vereffenaar.

De vergadering kent aan de vereffenaar de meest uitgebreide macht toe voor de uitvoering van zijn opdracht en namelijk deze voorzien bij artikel 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, zonder de machtiging te moeten verkrijgen van een nieuwe algemene vergadering, in de gevallen waarin deze voorzien is door de wet. ln het bijzonder zal hij de macht hebben aan alle zakelijke rechten, voorrechten en ontbindende vorderingen te verzaken, opheffing te verlenen voor of na betaling van alle inschrijvingen van voorrechten of hypotheken, overschrijvingen en beslag of bevel, verzet en beletsel en de hypotheekbewaarder vrij te stellen van de verplichting ambtshalve inschrijving te nemen. Hij zal lasthebbers mogen aanstellen en ze alle algemene of bijzondere machten toekennen die hij passend zal oordelen. Hij wordt ervan ontslagen inventaris op te maken en zal zich mogen beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap.

De vereffenaar heeft de verplichting jaarlijks rekenschap te geven aan de algemene vergadering en de jaarrekening voor te leggen, alsook aan de rechtbank van koophandel een omstandige staat over te maken in uitvoering van artikel 189bis van het Wetboek van vennootschappen.

Hij zal voorafgaand aan de sluiting van de vereffening een plan van verdeling ter voldoening van de schuldeisers, ter goedkeuring door de bevoegde rechtbank van koophandel, dienen neer te leggen.

' VIJFDE BESLISSING - Bijzondere volmacht.

Ondergetekende notaris wordt gemachtigd om zorg te dragen voor de formaliteiten van openbaarmaking.

Als bijzondere gemachtigden, worden aangesteld:. de heer Paul VERLODT, 2610 Wilrijk, Boekaveldstraat 56, met macht afzonderlijk te handelen en met recht van in de plaatsstelling, teneinde alle formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen met het oog op de doorhaling van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en van haar registratie als BTW-belastingplichtige of bij andere administraties.

Voor ontledend uittreksel

De notaris

Annexes-du Moniteur bëtgé

Tom Bogaert

- afschrift akte

- verslag raad van bestuur

- staat actief en passief

- verslag bedrijfsrevisor

bevestiging van benoeming tot vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 04.09.2013, NGL 25.10.2013 13641-0224-014
28/12/2012 : AN225962
09/11/2012 : AN225962
26/10/2011 : AN225962
24/09/2010 : AN225962
30/06/2010 : AN225962
27/10/2009 : AN225962
22/04/2015
ÿþ ~ 8dad Ward 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i VIII ~IIIIIIIIIIIIIII

*isoseaes*

III

Rechtbank van koophandel

Antwetoen

1 0 APR. 2015

afdeling Antwerpen

Lr Îrn f 7

Ondernemingsnr : 0421600602

Benaming

(voluit) : EIDER IN VEREFFENING

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 2000 Antwerpen, Groenplaats 20

(volledig adres)

Onderwerp akte : SLUTING VEREFFENING

Volgens verslag van de buitengewone algemene vergadering van 16 maart 2015, werd na goedkeuring

door de rechtbank van koophandel van 3 februari 2015over de verdeling van de aktiva en-na lezing van

het verslag van de vereffenaar, met eenparigheid van stemmen beslist :

- de rekeningen afgesloten op 20 november 2014 goed te keuren

- decharge te verlenen aan de vereffenaar

-de boeken en bescheiden van de vennootschap te bewaren bij mevr. De Bevere A.M. wonende te

9255 Buggenhout, Driehuizen 19, voor een periode van 5 jaar.

DE BEVERE A.M. bestuurder/vereffenaar

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blo, van Luik B vermelden " Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en1 bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso , Neem en handtekening.

18/11/2008 : AN225962
06/10/2008 : AN225962
08/02/2008 : AN225962
10/10/2007 : AN225962
06/10/2006 : AN225962
24/02/2006 : AN225962
26/09/2005 : AN225962
30/11/2004 : AN225962
12/10/2004 : AN225962
25/09/2003 : AN225962
20/11/2002 : AN225962
25/10/2002 : AN225962
06/10/2001 : AN225962
13/02/1999 : AN225962
22/01/1999 : AN225962
02/02/1996 : AN225962
01/01/1993 : AN225962
25/01/1992 : AN225962
21/04/1990 : AN225962
01/01/1989 : AN225962
01/01/1988 : AN225962
01/01/1986 : AN225962
24/05/1985 : AN225962

Coordonnées
EIDER

Adresse
GROENPLAATS 20 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande