EIKENLAND DE ROOVER

Divers


Dénomination : EIKENLAND DE ROOVER
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 838.758.703

Publication

22/09/2011
ÿþ Mod 2.0

[let In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

~ Eplll II I IAI IIIIIIA II 111

*11143161*

Neergelegd ter griffie van de Hechtbalk van Koophandel te Antwerpen

rÇ ?Mfior,

Ondernemingsnr : 0838.758.703

Benaming

(voluit) : EIKENLAND DE ROOVER

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap in de rechtsvorm van een Gewonen Commanditaire Vennootschap

Zetel : Grote Pieter Potstraat 26 te 2000 Antwerpen Onderwerp akte : Verbetering adres maatschappelijke zetel

Bij akte verleden door notaris Eric De Bie te Antwerpen-Ekeren op 19 augustus 2011 Geregistreerd dertien bladen geen renvooien, Te Antwerpen, negende kantoor der registratie, Op vierentwintig augustus tweeduizend en elf, boek 226, blad 18, vak 15, Ontvangen : vijfentwintig euro nul cent (¬ 25,00), De e.a. Inspecteur (getekend), C. Van Eisen, werd de gewone commanditaire vennootschap 'Eikenland De Roover" opgericht. Het uittreksel uit de oprichtingsakte werd bekengemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad onder nummer 2011-09-0610135006.

Ingevolge een materiële misslag werd in het uittreksel als maatschappelijk zetel vermeld 2000 Antwerpen, Grote Pieter Potstraat 2, daar waar het de juiste adres zoals vermeld in de oprichtingsakte Grote Pieter Potstraat 26 is.

Ontledend uittreksel opgemaakt door notaris Eric De Bie te Antwerpen-Ekeren op 7 september 2011.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/09/2011
ÿþ1

11 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



11111111111111111111 11

*11135006*

f-"L`tes:niqee Île

n~.

~ F 21M

Griffie

Ondernemingsnr : O r 3 g. }'g p? Benaming

(voluit) : EIKENLAND DE ROOVER

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap in de rechtsvorm van een Gewonen Commanditaire Vennootschap

Zetel : Grote Pieter Potstraat 2 te 2000 Antwerpen

Onderwerp akte : Oprichting - Overgangsbepalingen

Uit een akte verleden voor notaris Eric De Bie te Antwerpen-Ekeren op 19 augustus 2011 blijkt dat een; burgerlijke vennootschap werd opgericht met de volgende kenmerken :

1. Rechtsvorm en naam

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap in de vorm van een gewone commanditaire;.

vennootschap en draagt de naam "EIKENLAND DE ROOVER".

2. Zetel

De zetel is gevestigd te 2000 Antwerpen, Grote Pieter Potstraat 2.

3. Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf heden.

4. Actieve of gecommanditeerde vennoten

De hoofdelijk aansprakelijke actieve of gecommanditeerde vennoten zijn :

1.De heer DE ROOVER Peter William Marie Madeleine Joost, geboren te Brugge op dertig november, negentienhonderd achtenzestig, wonende te 8200 Brugge, Barrièrestraat 35, echtgenoot van mevrouw: Stroeken Sophie Felicienne Elisabeth en gehuwd onder het wettelijk stelsel ingevolge huwelijkscontract: verleden voor notaris Jean-Pierre Demeyer, te Brugge, op eenentwintig januari tweeduizend en vier.

2.De heer DE ROOVER Bruno Stefan Paul Marie Erik, geboren te Brugge op zeven september negentienhonderd tweeënzeventig, wonende te 2000 Antwerpen, Grote Pieter Potstraat 26, ongehuwd.

Beide actieve of gecommanditeerde vennoten moeten nog één aandeel ten belope van honderd euro (¬ 100,00) in geld volstorten.

5. Kapitaal en volstorting

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ACHTHONDERD TWEEËNTACHTIG-DUIZEND EURO NUL; CENT (¬ 882.000,00) en wordt vertegenwoordigd door achtduizend achthonderd twintig (8.820)i kapitaalvertegenwoordigende deelbewijzen die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Achtduizend achthonderd achttien (8.818) kapitaalvertegenwoordigende deelbewijzen werden onderschreven door een inbreng in natura en werden integraal volgestort ter gelegenheid van de oprichting.

De resterende twee (2) kapitaalvertegenwoordigende deelbewijzen werden onderschreven in geld en zullen: op eerste verzoek van de gezamenlijk handelende actieve of gecommanditeerde vennoten worden volgestort.

6. Samenstelling kapitaal

Het kapitaal wordt gevormd door de inbrengen van de vennoten in geld of in natura, hetzij ter gelegenheid' van de oprichting, hetzij op een later tijdstip. Onder inbreng in natura wordt verstaan de inbreng van; vermogensbestanddelen die naar economische maatstaven kunnen worden gewaardeerd. Deelbewijzen; uitgegeven in ruil voor inbrengen in geld of in natura worden kapitaalvertegenwoordigende deelbewijzen; genoemd.

Het kapitaal werd samengesteld als volgt :

-zevenduizend vierhonderd veertig (7.440) kapitaalvertegenwoordigende deelbewijzen werden: onderschreven en volgestort door de inbreng in natura van een onverdeeld aandeel van achtenveertig procent: (48 %) van en in een handelspand 9900 Eeklo;

-duizend driehonderd achtenzeventig (1.378) kapitaalvertegenwoordigende deelbewijzen werden: onderschreven en volgestort door de inbreng in natura van een schuldvordering;

-twee (2) kapitaalvertegenwoordigende deelbewijzen werden onderschreven in geld, maar nog niet: volgestort.

7. Boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk kalenderjaar.

8. Reserves en winstverdeling

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(er )

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/09/2011- Annexes du Moniteur belge

De gezamenlijke vennoten bepalen ieder boekjaar met eenparigheid van stemmen vrij de bestemming die moet worden gegeven aan het resultaat van het boekjaar.

Bij gebreke van unanimiteit wordt de winst van het boekjaar integraal gereserveerd.

De verdeling van het uitgekeerde deel van de winst tussen de vennoten onderling gebeurt naar evenredigheid van hun deelneming in het kapitaal, voor wat betreft de kapitaalvertegenwoordigende deelbewijzen. Het aan de niet-kapitaalvertegenwoordigende deelbewijzen verbonden recht op deelneming in de winst wordt vastgelegd bij hun uitgifte, bij gebreke waarvan dit aandeel geacht wordt gelijk te zijn aan dat van de vennoot met de kleinste deelneming in het kapitaal.

9. Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door de (gezamenlijk handelende) actieve venno(o)t(en). De (gezamenlijk handelende) actieve venno(o)t(en) beschikt over de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap.

De vennootschap wordt in rechte en in alle akten, met inbegrip van deze waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris is vereist, geldig vertegenwoordigd door de (gezamenlijk handelende) actieve venno(o)t(en).

Onverminderd deze algemene bestuursbevoegdheid en vertegenwoordigingsmacht van de (gezamenlijk handelende) actieve venno(o)t(en), kunnen de actieve vennoten de bestuursbevoegdheid en vertegenwoordigingsmacht met eenparigheid van stemmen geheel of gedeeltelijk delegeren aan één of meer van hen; waarvan zij de bevoegdheden (inclusief of zij alleen dan wel gezamenlijk handelen) en de bezoldiging bepalen in het benoemingsbesluit, onverminderd latere wijzigingen.

Bij gedeeltelijke delegatie van de bestuursbevoegdheid en vertegenwoordigingsmacht zijn de opgelegde beperkingen tegenwerpelijk aan derden, mits zij zijn bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De (gezamenlijk handelende) actieve venno(o)t(en) kan lasthebbers aanstellen voor bepaalde handelingen of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen.

De vennootschap is niet gebonden door doeloverschrijdende handelingen indien haar doel werd bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

10. Doel

De vennootschap heeft tot doel :

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot gebouwde en niet-gebouwde onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren, ter beschikking stellen en uitbaten van gebouwde en niet-gebouwde onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van deelbewijzen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

De vennootschap mag hierbij, in België en in het buitenland, in het algemeen, alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, al dan niet coördinerende, roerende en onroerende verrichtingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met de voormelde doelen, of die van aard zijn de verwezenlijking daarvan te bevorderen, met inbegrip van alle intellectuele rechten en industriële eigendommen die hierop betrekking hebben.

Behoudens uitdrukkelijke machtiging door de Commissie voor het Bank- en Financiewezen zal de vennootschap geen activiteiten mogen uitoefenen welke voorbehouden zijn voor ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand geven. Zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle vennootschappen van de groep op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven (inclusief tijdelijke handelsvennootschappen), in België of in het buitenland, waarvan het doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar doel te bevorderen. Zij mag alle mandaten en functies in andere vennootschappen waarnemen.

Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Dit alles binnen het kader van de geldende wettelijke en bestuurlijke voorschriften.

Deze aanduiding en opsomming zijn niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard en te begrijpen in de ruimste zin.

11. Overgangsbepalingen

a)Delegatie externe vertegenwoordigingsmacht

In uitoefening van de bevoegdheid van artikel 16, derde lid van de statuten besluiten de heren Peter en

Bruno De Roover, beide voornoemd, handelend in hun hoedanigheid van gezamenlijk handelende actieve

vennoten, om de bevoegdheid om de vennootschap ten aanzien van derden te vertegenwoordigen en te

verbinden te delegeren aan elk van hen beide afzonderlijk handelend, maar uitsluitend voor aangelegenhedn

e waarvan de waarde het bedrag van tweeduizend vijfhonderd euro (¬ 2.500,00) niet overschrijdt. Dit besluit wordt genomen onder de opschortende voorwaarde van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid door de vennootschap ingevolge de neerlegging van het uittreksel op de griffie van de rechtbank van koophandel.

b)Het mandaat van de actieve of gecommanditeerde vennoten is onbezoldigd.

c)Het eerste boekjaar eindigt op eenendertig december tweeduizend en elf. De eerste jaarvergadering zal bijgevolg worden gehouden in het jaar tweeduizend en twaalf.

VOLMACHT KRUISPUNTBANK ONDERNEMINGEN

De actieve of gecommanditeerde vennoten hebben de volgende persoon aangesteld als bijzondere lasthebber, met recht van indeplaatsstelling en elk met de bevoegdheid alleen te handelen indien meerdere personen werden aangesteld, met het oog op de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank Ondernemingen en hem werd de volledige bevoegdheid verleend om alle daarvoor vereiste verklaringen af te leggen en documenten in te vullen en te ondertekenen in naam en voor rekening van de vennootschap, haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders en/of vereffenaars, dit alles onverminderd de bevoegdheid van ondergetekende notaris om de formulieren I en Il in te vullen en te ondertekenen voor zover vereist in uitvoering van de besluiten vastgesteld in deze akte : Fiduciaire OOST-BOEK BVBA met zetel te 8000 Brugge, Steenkaai 34, vertegenwoordigd door de heer Hutsebaut Geert.

Ontledend uittreksel dat vóór registratie werd opgemaakt door notaris Eric De Bie te Antwerpen-Ekeren op 23 augustus 2011 met het oog op het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid.

Bijlage : geen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden. aan het Belgisch Stamblad

Coordonnées
EIKENLAND DE ROOVER

Adresse
GROTE PIETER POTSTRAAT 2 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande