EKE REAL ESTATE PROJECT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : EKE REAL ESTATE PROJECT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 628.737.568

Publication

22/04/2015
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

voor commerciële, financiële en industriële ondernemingen, enzovoort;

- de projectanalyse en de ontwikkelingsstudie van vastgoedprojecten;

- de studie van de financieringsbehoeften en de financieringstechnieken ter realisatie van het bovengemelde;

- het leveren van diensten door middel van beheer van roerende en onroerende goederen die aan anderen toebehoren;

- in het algemeen, alle activiteiten die verband houden met de vastgoedsector of met roerende of onroerende beleggingen en beheer.

Het beheer van vermogens, bestaande uit roerende en onroerende waarden, in de meest ruime zin; het verwerven, verhuren van onroerende goederen en het sluiten van overeenkomsten betreffende die goederen; het nemen van deelnemingen of belangen in andere

vennootschappen en ondernemingen, dit alles in de meest uitgebreide zin genomen;

Het verstrekken van advies, bijstand en hulp in zijn meest verschillende vormen en dit op het vlak van management, beheer, controle, toezicht, organisatie, en op het vlak van de studie, organisatie en consultatie in alle financiële, fiscale, sociale, administratieve, bouwtechnische en marketing aangelegenheden; het verlenen van adviezen en intellectuele en administratieve hulp, het ter beschikking stellen aan derden onder welke vorm ook van benodigdheden, materiaal, instrumenten, hard- en software, het uitvoeren van projecten, het diensbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevingen, het ter beschikking stellen van management, het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan, alsook het waarnemen van het bestuur op alle niveaus van handels-, nijverheids- en andere ondernemingen bestaande onder om het even welke vorm, en dit zonder enige beperking;

Het deelnemen voor eigen rekening, al dan niet in samenwerking met derden, aan de oprichting en de ontwikkeling van projecten en ondernemingen met mogelijke hoge groeien rendabiliteitmogelijkheden of met andere interessante toekomstperspectieven en mogelijkheden; Het bevorderen van en de deelneming in het oprichten, de organisatie, de

reorganisatie of de uitbreiding, bij wijze van inbreng, participatie, investering of anderszins, bij vennootschappen, verenigingen, groepen, syndicaten of instellingen en het hierin geïnteresseerd zijn; Het beleggen van kapitaal; Het participeren in ondernemingen waarvan de effecten al dan niet verhandelbaar zijn op een kapitaalmarkt;

Het verstrekken van financiering aan ondernemingen; Het verschaffen van risicokapitaal; Het verwerven bij wijze van aankoop of anderszins, het productief maken, het overdragen, het inbrengen of verhandelen van alle roerende waarden en alle schuldvorderingen,onder welke vorm ook, van om het even welke Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschap, onderneming of vereniging met handels-, nijverheids-, financieel, roerend of onroerend doeleinde of van om het even welke publieke of semi-publieke instelling;

Het voorschieten van gelden onder om het even welke financieringsvorm aan natuurlijke personen, rechtspersonen en andere derden, met betrekking tot om het even welke onderneming en in het algemeen, het verrichten van alle handels- en financiële operaties, in de meest ruime zin, behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

De vennootschap kan in het kader van haar maatschappelijk doel optreden in financieringsverrichtingen onder om het even welke vorm, met inbegrip van het intekenen en het verhandelen van aandelen, obligaties, kasbons en andere roerende waarden, het toestaan van leningen in rekening-courant, zelfs aan particulieren, zij mag zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden hypotheken vestigen, zich borg stellen of aval verlenen, voorschotten toestaan, krediet verlenen, hypothecaire of andere persoonlijke en zakelijke zekerheden verstrekken, zij kan zich bezighouden met het aankopen, verkopen, ruilen, het verhuren of in huur nemen van om het even welke roerende of onroerende goederen en rechten, handelseffecten in disconto nemen.

De vennootschap mag eveneens in vennootschappen of verenigingen bestuursmandaten waarnemen, ze kan alle mandaten, ambten en functies uitoefenen en alle beheersopdrachten waarnemen in de meest ruime zin, welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doelstellingen verband houden, ze kan optreden als tussenpersoon, correspondent, mandataris, agent of vertegenwoordiger, ze kan adviezen verlenen van juridische, economische, technische, boekhoudkundige aard en alle welk danige diensten of bijstand verlenen inzake investeringen, financieringen, beheer en administratie. Zij kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, financiële tussenkomst of aanspraak deelnemen in andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen, zonder onderscheid, ongeacht of het maatschappelijk voorwerp gelijk, verwant, verknocht of analoog is aan het hare of waarvan de deelname of samenwerking kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel; zij kan om alle brevetten, licenties en vergunningen solliciteren of deze aankopen, overdragen en uitbaten en alle

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

genotsrechten ter zake toestaan.

In het algemeen zal de vennootschap zowel in België als in het buitenland alle commerciële, industriële of financiële handelingen mogen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden kunnen zijn de verwezenlijking ervan te kunnen vergemakkelijken.

Deze opsomming is niet limitatief zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook verband houden met of kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

b) Het doel kan worden gewijzigd bij statutenwijziging, volgens artikel 559 W.Venn.

5. Duur : De vennootschap bestaat voor onbeperkte duur.

6. Geplaatst kapitaal : het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd duizend euro (¬ 100.000,00). Het is verdeeld in duizend (1000) aandelen, zonder nominale waarde, die ieder een/duizendste (1/1000) van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is volle gestort zoals blijkt: uit een attest van deponering van het gestorte kapitaal afgeleverd door ING.

7. Boekjaar - eerste boekjaar : Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar. Het eerst boekjaar loopt van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft gekregen tot 31 december 2015.

8. Winstverdeling en reserve :

a) Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afge¬trok¬ken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

b) Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het gepl¬aatst kapitaal be-draagt.

c) De algemene vergadering beslist vrij over de verdere bestemming van het saldo van het resultaat, onder voorbehoud van de rechten bepaald voor aandelen zonder stemrecht.

d) Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarreke¬ning, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die vol-gens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehan-deld naar het voorschrift van artikel 617 W.Venn.

e) De jaarrekening moet binnen dertig dagen, nadat zij door de algeme¬ne vergadering is goedgekeurd, door de Raad van Bestuur op een plaatselij¬ke zetel van de Nationale Bank van België worden neergelegd, samen met de andere stukken voorgeschreven door artikel 97 e.v. W.Venn.

f) De Raad van Bestuur heeft de bevoegdheid om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren naar het voorschrift van artikel 618 W.Venn.

9. Gewone algemene vergadering :

De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaar¬ver¬ga¬dering genoemd, moet

ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste vrijdag van de maand juni om 10 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvol¬gende werkdag

gehouden.

De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden in het jaar 2016.

10. Bestuur : De vennootschap wordt bestuurd door een Raad van Bestuur sa-mengesteld uit ten

minste drie en ten hoogste zes bestuurders, al dan niet aandeelhouders van de vennootschap.

Wanneer de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de Raad van Bestuur uit

slechts twee leden bestaan, tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de

vaststelling dat er opnieuw meer dan twee aandeelhouders zijn.

Externe vertegenwoordigingsmacht:

* algemene vertegenwoordiging

De Raad van Bestuur vertegenwoordigt als college de vennoot¬schap in alle handelingen in en

buiten rechte. Hij handelt door de meerderheid van zijn leden.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de Raad van Bestuur als college,

wordt de vennootschap in en buiten rechte eveneens vertegenwoordigd door de afgevaardigde

bestuurder, die alleen optreedt.

* vertegenwoordiging van directiecomité

Het eventuele directiecomité vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden binnen de

bevoegdheden haar wettelijk toevertrouwd.

* vertegenwoordiging van het dagelijks bestuur

De raad van bestuur kan de vertegenwoordiging, wat het dagelijks be¬stuur aangaat, opdragen aan

één of meer personen die alleen optre¬den, en direc¬teur worden genoemd.

Benoeming van de eerste bestuurders en gedelegeerde bestuurders - benoeming van de eerste

bestuurders en commissaris

als eerste bestuurders benoemd voor de tijd van zes (6) jaar met ingang van de neer¬legging van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

het uittreksel op de griffie van de Rechtbank:

- De heer MEERS Michel

- De heer HENDRICKX Francis

- De heer VAN ARWEGEN Eddy, allen voornoemd

Zij vertegenwoordigen de vennootschap als college door de meer¬derheid van zijn leden.

Als afgevaardigde bestuurder voor de tijd van zes (6) jaar: zijnde de drie bestuurders zoals voormeld.

Tot voorzitter van de Raad van Bestuur wordt benoemd:

De heer HENDRICKX Francis, voornoemd

Overneming van verbintenissen

De comparanten verklaren bij toepassing van artikel 60 W.Venn. dat de vennootschap alle

verbintenissen over¬neemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprich¬ting zijn

aangegaan vanaf 1 januari 2015. Deze overneming zal maar effect sorteren, vanaf zodra de

vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft. Verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn

eveneens onderworpen aan art. 60 W.Venn., en dienen eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid

heeft, te worden bekrachtigd.

Niet aanstelling commissaris

De oprichters verzoeken mij, Notaris, nog acteren, dat zij, op grond van te goeder trouw verrichte

schattingen, tot het besluit gekomen zijn dat de vennootschap vrijgesteld is van de verplichting een

commissaris te benoemen en dat zij ook geen commissaris wenst te benoemen.

Volmacht

Volmacht wordt gegeven aan DE DEYNE, VERHOEYE Accountants en Belastingsconsulten, te 9920

Lovendegem, Kort Eindeken 25 en haar aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot

indeplaatsstelling, teneinde de vervulling te doen van de formaliteiten bij rechtspersonen register en

bij de Administratie van BTW, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving van

de gegevens in de KBO te verzekeren.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Getekend Notaris Eline Goovaerts

Tegelijk hiermee neergelegd :

- expeditie van de oprichtingsakte

Coordonnées
EKE REAL ESTATE PROJECT

Adresse
BOSMANSLEI 30 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande