EL CAPITAN

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : EL CAPITAN
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 603.978.022

Publication

26/03/2015
ÿþ Mad Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

D

" 1504517

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

i 6 MAART 2015

afdeling _Antwerpen

r;riffie

Staatsblad - 26/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

OndeBenam ng U' ' t u' 0 2 2

(voluit) : EL CAPITAN

(verkort)

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : DEUZELDLAAN 192 - 2900 SCHOTEN

(volledig adres) -

Onderwerp akte : Oprichting

In het jaar tweeduizend vijftien, op 6 maart, zijn verschenen: De heer Nick Verbuyst, wonende te Schoten,Deuzeldlaan 192, geboren te Schoten op 17 januari 1986, met als rijksregistemummer 86.01.17117.22, arbeider, wettelijk samenwonend met Elisabeth Walravens. Mevrouw Elisabeth Walravens, wonende te Schoten, Deuzeldlaan 192, geboren te Antwerpen op 2 februari 1990, met als rijksregisternummer 90.02.02438.48, geen beroep, wettelijk samenwonend met Nick Verbuyst, De heer Sam Verbuyst, wonende te Schoten, Jozef Hendrickxstraat 117, geboren te Schoten op 5 april 1984, met rijksregisternummer 84.04.05-031,59, arbeider, wettelijk samenwonend met Judith de la Bruyère. Mevrouw Judith de la Bruyère, wonende te Schoten, Jozef Hendrickxstraat 117, geboren te Brasschaat op 26 februari 1985, met rijksregisternummer 85.02.26-: 310.30, zelfstandige, wettelijk samenwonend met Sam Verbuyst.

Teneinde conform artikel 66 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen en conform artikel 1325 van het Burgerlijk Wetboek de vennootschap onder firma "El Capitan" op te richten en hierbij de statuten van de' nieuwe vennootschap vast te stellen,

De comparanten verklaren en erkennen:

1) de heer Nick Verbuyst voornoemd verklaart hi te schrijven op vijfentwintig(25) aandelen, hetzij voor een bedrag van honderd Euro(100,00 Eur)

2) mevrouw Elisabeth Walravens voornoemd verklaart in te schrijven op vijfentwintig (25) aandelen, hetzij; voor een bedrag van honderd Euro(100,00 Eur)

3) de heer Sam Verbuyst voornoemd verklaart in te schrijven op vijfentwintig (25) aandelen, hetzij voor een bedrag van honderd Euro(100,00 Eur)

4) mevrouw Judith de la Bruyère voornoemd verklaart in te schrijven op vijfentwintig (25) aandelen, hetzij voor een bedrag van honderd Euro(100,00 Eur)

dat het maatschappelijk kapitaal van vierhonderd Euro(400,00 Eur) volledig geplaatst en gestort is STATUTEN

Artikel 1: Naam

De vennootschap neemt de vorm aan van een handelsvennootschap met de rechtsvorm van een vennootschap onder firma(V.O.F.) en haar naam luidt El Capitan.

Artikel 2: Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Schoten, Deuzeldlaan 192, De zetel kan zonder statutenwijziging naar een andere plaats in het Vlaamse en/of Brusselse gewest worden verplaatst, bij beslissing van de. zaakvoerder(s) . De vennootschap kan, bij beslissing van de zaakvoerder(s), bijkantoren en bedrijfszetels, filialen, agentschappen en dochtervennootschappen, in België of in het buitenland oprichten

Artikel 3: Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur. De vennootschap wordt ontbonden of omgevormd na het verstrijken van een termijn van acht maanden na de opzegging door één van de vennoten aan dei andere, tenzij deze laatste wordt vervangen door een nieuwe vennoot. Deze opzegging gebeurt per, aangetekend schrijven,

Artikel 4: Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt vierhonderd (400,00 Eur). Het is volledig geplaatst en verdeeld in honderd gelijke aandelen, die elk een fractiewaarde van éénlhonderdste (1/100) van het kapitaal, vertegenwoordigen.

Artikel 5: Overdracht rechten -- vertegenwoordiging

Buiten de toestemming van alle medevennoten mogen de vennoten hun rechten in de vennootschap niet overdragen, noch opdracht geven aan een derde om hen in de vennootschap te vertegenwoordigen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Vppr,_ bth uden aan het Belgisch Staatsblad

-Artikel 6: Bevoegdheden

De vennoten. mogen zonder toestemming van de andere vennoten daden verrichten die een bedrag van drieduizend euro (3000 Eur) niet te boven gaan. Daden die drieduizend euro (3000 Eur) te boven gaan mogen ; enkel aangegaan worden met de helft van stemmen,

Artikel 7: Beheer

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan een zaakvoerder(s) die in naam van de vennootschap alle handelingen mag stellen die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel. Tot zaakvoerders worden voor onbepaalde duur benoemd; de heer Nick Verbuyst voornoemd, mevrouw Elisabeth Walravens voornoemd, de heer Sam Verbuyst voornoemd, mevrouw Judith de la Bruyère voornoemd.

Zij verklaren hun opdracht te aanvaarden onder de bevestiging dat zij niet werden getroffen door enige maatregel die zich hiertegen zou verzetten. Het mandaat van de zaakvoerders) is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering daarover anders beslist. De vennootschap is verbonden door de handelingen van de , zaakvoerder(s), zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is iertoe geen voldoende bewijs.

Artikel 8: Inventaris  balans -- winst-en verliesrekening

ieder jaar op éènendertig december zullen een inventaris, een balans, een winst- en verliesrekening worden opgemaakt. Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december. Het huidige boekjaar eindigt op éénendertig december 2015.

Artikel 9: Verdeling van het resultaat

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het resultaat. Artikel 10: Overlijden van een vennoot

Bij het overlijden van een vennoot blijft de vennootschap voortbestaan onder de overlevende venno(o)t(en) die indien nodig zorg(t)(en) voor het aanstellen van een nieuwe vennoot. Indien door het overlijden het aantal vennoten kleiner is dan twee, dient een nieuwe vennoot gezocht te worden. Het niet naleven van deze clausule leidt tot de ontbinding van de vennootschap,

Artikel 11: Erfgenamen

ln geen geval, op geen enkel tijdstip en om geen enkele reden, zullen de erfgenamen van een vennoot de zegels mogen laten leggen, een inventaris laten opmaken of de werkzaamheden van de vennootschap hinderen op welke wijze dan ook,

Artikel 12: Vervanging vennoot

Wanneer een vennoot wettelijk onbekwaam is of om welke redenen ook verhinderd is, kan de algemene vergadering beslissen dat hij zal ophouden deel uit te maken van de vennootschap. Zij voorziet in zijn vervanging in de bijzondere functies die hem waren toevertrouwde

Artikel 13: Ontbinding

in geval van ontbinding van de vennootschap zal de vergadering der vennoten één of meer vereffenaars benoemen en haar bevoegdheden en bezoldiging bepalen. De benoeming van een vereffenaar/vereffenaars maakt een einde aan de bevoegdheden van de zaakvoerders.

Artikel 14: Verdeling bij ontbinding

Bij de ontbinding van de vennootschap zal het maatschappelijk vermogen verdeeld worden onder de ' vennoten volgens de verhoudingen van het aandelenbezit.

Artikel 15: Bevoegde rechtbanken

Voor alle geschillen tussen de vennootschap, haar vennoten, zaakvoerder(s) en vereffenaars die betrekking hebben op de zaken van de vennootschap en op de uitvoering van onderhavige statuten; indien de vennootschap echter de verzoekende partij is, zal ze het recht hebben om het geschil voor iedere andere rechtbank te brengen.

Artikel 16: Woonstkeuze

De vennoten, zaakvoerders, vereffenaars die hun woonplaats in het buitenland hebben en die in België nog geen domicilie hebben gekozen die behoorlijk betekend is bij de vennootschap, worden geacht domicilie te hebben gekozen op de zetel van de vennootschap, waar alle akten op geldige wijze mogen worden betekend. De vennootschap heeft geen andere verplichting dan ze aan de geadresseerde te bezorgen. Conform artikel 1325 van het Burgerlijk Wetboek wordt onderhavige overeenkomst opgemaakt te Schoten, op 6 maart 2015, in twee originele exemplaren; elke betrokken partij erkent haar exemplaar te hebben ontvangen,

Na voorlezing hebben comparanten getekend.

Na de oprichting zijn de oprichters/vennoten in college samengekomen en benoemen Nick Verbuyst, Sam Verbuyst, Elisabeth Walravens, Judith de la Bruyère tot zaakvoerders.

Getekend:

Judith de la Bruyère

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
EL CAPITAN

Adresse
DEUZELDLAAN 192 2900 SCHOTEN

Code postal : 2900
Localité : SCHOTEN
Commune : SCHOTEN
Province : Anvers
Région : Région flamande