EL.S.A. RETAIL BENELUX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EL.S.A. RETAIL BENELUX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 546.531.256

Publication

24/02/2014
ÿþ Mod Word 11,1

{ ~} In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

F ~- ECHTBANK



VAN

KOO; f:iN:

Ih1DIUo9299uiuu*i14

13 FEB, 2014

DENDERMONDE

Griffie

8

Vo beho aan Belg Staat

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Ondernemingsnr : S1y eÎ. S , Benaming

(voluit) : EL.S.A. RETAIL BENELUX (verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel : B-9420 Erpe-Mere, Oudernaardsesteenweg, 391

(volledig adres)

Onderwee akte : OPRICHTING EN BENOEMINGEN

Uit een akte opgemaakt door Meester Carole Guillemyn, geassocieerd notaris te Brussel, op 6 februari 2014, ter registratie neergelegd op het 1 ste Registratiekantoor van Anderlecht, blijkt door :

De vennootschap per aandelen naar italiaans recht "LOMBARDINI S.P.A.", met maatschappelijke zetel te Savignano sul Rubicone (Forti-Cesena, Italië), Viale della Libertà, 87, fiscaal code en inschrijvingsnummer in het ondernemingsregister van Forli-Cesena 03432660409 en met een kapitaal van honderd vijftig duizend euro (¬ 150.000,00-).

Verzoekt, ondergetekende notaris, bij authentieke akte vast te stellen dat hij een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opricht met als naam "EL.S.A. RETAIL BENELUX", waarvan de zetel van de vennootschap is gevestigd te 9420 Erpe-Mere, Oudenaardsesteenweg, 391, met een kapitaal van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00-), vertegenwoordigd door DUIZEND ACHTHONDERD ZESTIG (1.860) aandelen zonder aanduiding van nominale, in speciën onderschreven, tegen de prijs van tien euro (10,00-) per aandeel.

Het volgestort bedrag op een bijzondere rekening, geopend op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid vennootschap "EL.S.A, RETAIL BENELUX" bij de bank BNP PARIBAS FORTIS, met nummer BE85 0017-1899-5806.

STATUTEN

AARD -- NAAM  ZETEL  DOEL VAN DE VENNOOTSCHAP

Artikel een

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Haar naam luidt: "EL.S.A. RETAIL BENELUX".

Artikel twee

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9420 Erpe-Mere, Oudenaardsesteenweg, 391,

Artikel drie

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België ais in het buitenland in eigen naam en voor eigen rekening, de begeleiding, de organisatie, de ondersteuning en onder meer het beheer van de winkels voor de commercialisatie en verkoop van kleding en mode accessoria in de ruime zin van het woord, de kleinhandel (aan  en verkoop) van textielwaren en kledingstukken, schoeisel en mode accessoires in de ruime zin van het woord.

Te dien einde, kan de vennootschap, rechtstreeks of onrechtstreeks, op welke wijze ook, meewerken en deelnemen of een belang nemen in andere ondememingen.

De vennootschap kan een waarborg stellen zowel voor haar eigen verbintenissen als voor die van derden, onder meer door haar goederen in hypotheek of pand te geven, met inbegrip van haar eigen handelszaak.

De vennootschap mag op algemene wijze alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijken van dit doel te vergemakkelijken.

KAPITAAL VAN DE VENNOOTSCHAP  VERTEGENWOORDIGING

Artikel vier

Het bedrag van het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00-), vertegenwoordigd door DUIZEND ACHTHONDERD ZESTIG (1.860) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die eik een gelijk deel van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, en die dezelfde rechten en voordelen bieden.

DUUR

Op de laatste blz. van E.ui B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel vijf

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd,

AANDELEN

Artikel acht  Aard van de aandelen  Register

De aandelen staan op naam.

BEHEER

Artikel 12

12.1 Samenstelling van het orgaan van beheer -- zaakvoerders

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, vennoten of niet. De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering voor een bepaalde of onbepaalde duur. De zaakvoerders kunnen ten allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen met eenvoudige meerderheid en zonder enigerlei vergoeding,

Als er slechts één zaakvoerder is, oefent hij alleen alle beheersbevoegdheden van de vennootschap uit, met inbegrip van haar vertegenwoordiging ten aanzien van derden.

Als er twee (2) of meer zaakvoerders zijn, vormen zij een college, het college van zaakvoerders genoemd, dat handelt ais een beraadslagende vergadering. Het college van zaakvoerders kan onder haar leden een voorzitter aanwijzen. De zaakvoerder aan wie het dagelijks bestuur is toevertrouwd, kan geen voorzitter zijn. Bij gebreke van een dergelijke verkiezing of ingeval van afwezigheid of vacature van de voorzitter, zal het voorzitterschap van het college van zaakvoerders worden waargenomen door de oudste aanwezige zaakvoerder. Het college van zaakvoerders kan onder haar leden een secretaris kiezen.

Wanneer een rechtspersoon wordt benoemd tot zaakvoerder, dient zij onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers, een permanente vertegenwoordiger aan te duiden, belast met de uitvoering van deze opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Laatstgenoemde kan haar permanente vertegenwoordiger slechts ontslaan door tezeivertijd zijn opvolger aan te duiden, die door de algemene vergadering zal dienen goedgekeurd te worden. De aanduiding en beëindiging van de functies van permanente vertegenwoordiger zijn onderworpen aan dezelfde publioiteitsregels als wanneer hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou uitoefenen,

De zaakvoerder(s) is (zijn) herkiesbaar.

Het mandaat van de ontslagnemende zaakvoerder of zaakvoerders neemt een onmiddellijk einde na de algemene vergadering die zich uitspreekt over een vervanging.

12.2 Bevoegdheden van de zaakvoerders

Het college van zaakvoerders of de enige zaakvoerder, wanneer er maar één is, heeft alle machten om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is, en om de vennootschap te vertegenwoordigen jegens derden of in rechte, als eiser of als verweerder.

Het college van zaakvoerders, of de enige zaakvoerder, kan onder zijn verantwoordelijkheid bijzondere mandatarissen, zaakvoerders of derden benoemen, die enkel bevoegd zullen zijn voor welbepaalde handelingen, en dit overeenkomstig artikel 12.4.

Het college van zaakvoerders of de enige zaakvoerder, als er maar één is, kan het dagelijks bestuur toevertrouwen aan één of meerdere personen, zaakvoerder of niet.

Wanneer een niet-zaakvoerder wordt belast met het dagelijks bestuur, zal deze persoon de titel dragen van "directeur» of elke andere titel die hem in de benoemingsbeslissing zal toegekend zijn.

ln elk geval, zal geen enkele hierna vernoemde handelingen van de zaakvoerder, derde mandataris of van de niet-zaakvoerder aan wie het dagelijks bestuur is toevertrouwd geldig en bindend voor de vennootschap zijn, zonder voorafgaandelijke toelating van de enige zaakvoerder of, beraadslaging van het college van zaakvoerders, als er één is, dat beraadslaagt overeenkomstig de statutaire bepalingen:

-De delegatie van het dagelijks bestuur aan één of meerdere zaakvoerders of aan een derde mandataris, niet-zaakvoerder;

-De aanduiding van een boekhoudkantoor, van een accountant of revisor belast met de audit en de controle van het werk van de experts zoals supra aangeduid;

-Het sluiten van de jaarrekeningen;

-De goedkeuring van het jaarlijks budget van de vennootschap;

-De benoeming, het ontslag of de op economisch vlak belangrijke wijziging van de essentiële voorwaarden van de overeenkomst van een lid van het management team of van een kaderlid; aanwerving van medewerkers buiten het jaarbudget goedgekeurd door het college van zaakvoerders of de enige zaakvoerder;

-Elke essentiële wijziging van de rol en de bevoegdheden van het management van de vennootschap;

-Elke verbintenis van de vennootschap tot een uitgave ondergebracht in de boekhoudkundige categorie van diverse goederen en diensten van een hoger bedrag dan 20.000 E; dit bedrag kan worden gewijzigd door de beraadslaging van het voltallige college van zaakvoerders/enige zaakvoerder;

-Elke investering ten belope van een bedrag hoger dan 20.000 E; dit bedrag kan worden gewijzigd door de beraadslaging van het voltallige college van zaakvoerders/enige zaakvoerder;

-Elke lening of financiële verbintenis en met name de toekenning van garanties;

-Elke opening van een nieuwe rekening-courant bij een financiële instelling;

-Elke vervreemding van het geheel of een deel van het handelsfonds of andere activa van de vennootschap, elke daad van verpanding van de activa van de vennootschap;

-Elke toekenning van éénder welk recht op de intellectuele eigendom van de vennootschap en van de groep waarvan de vennootschap deel van uitmaakt;

Y

c

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

-De opening van eender welke nieuwe winkels alsook het afsluiten van eender welke overeenkomst daar mee in verband, voorbereidend of niet;

-Elke aankoop, belangenneming of deelneming in een onderneming, vennootschap, handelsgroep of  fonds;

-Elke deelname aan een joint-venture of elke andere samenwerking; elke oprichting of vereffening van een dochtervennootschap of filiaal;

-Het sluiten van overeenkomsten buiten de normale handelsgang of het sluiten van overeenkomsten die financiële verbintenissen inhouden die hoger zijn dan het bedrag vastgesteld door de beraadslaging van het college van zaakvoerders/de enige zaakvoerder;

-Elke verbintenis die betrekking heeft op intellectuele eigendomsrechten;

-Elke betekenisvolle wijziging in het beheer van de vennootschap, elke wijziging of uitbreiding van activiteit of elke beslissing beschouwd als zijnde strategisch voor de toekomst van de vennootschap, dit wil zeggen elke beslissing die van aard is de commerciële, juridische en/of financiële leefbaarheid van de onderneming in het gedrang te brengen en eventueel haar rentabiliteit en/of voortbestaan in gevaar te brengen.

12.3 Vergaderingen -- Beraadslaging  Besluitvorming

Indien er een college van zaakvoerders bestaat, vergadert deze op verzoek van één of meerdere zaakvoerders. De oproeping gebeurt minstens drie (3) werkdagen vóór de voorziene datum van vergadering, behoudens in uiterst dringende gevallen. Ingeval van uiterste dringendheid, worden de aard en de redenen van deze uiterste dringendheid in de oproeping vermeld.

De oproepingen kunnen geldig geschieden bij wege van brief, fax, elektronische briefwisseling of door enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek.

Het college van zaakvoerders kan niet beraadslagen over punten die niet voorzien zijn op de agenda, tenzij alle zaakvoerders aanwezig of vertegenwoordigd zijn op de vergadering en dit unaniem aanvaarden. Elke zaakvoerder die deelneemt aan een vergadering van het college van zaakvoerders of die er zich heeft laten vertegenwoordigen, wordt geacht regelmatig te zijn opgeroepen. Een zaakvoerder kan eveneens afzien van zich te beklagen over het gebrek aan of de onregelmatigheid van de oproeping, v66r of na de vergadering waaraan hij niet heeft deelgenomen.

De vergaderingen van het college van zaakvoerders worden in België of in het buitenland gehouden, op de plaats aangeduid in de oproeping.

Als de modaliteiten van deelneming worden vermeld in de oproeping, kunnen de vergaderingen gehouden worden door middel van de telecommunicatiemiddelen die een collectieve beraadslaging, zoals een conference call of video call, toelaten..

Elke zaakvoerder kan, door middel van een document, overgemaakt per brief, fax, elektronische brief of door enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, en dat zijn handtekening (met inbegrip van de elektronische handtekening beoogd in artikel 1322, alinea 2 Burgerlijk Wetboek) draagt, een ander lid van het college van zaakvoerders, volmacht geven om hem te vertegenwoordigen op een welbepaalde vergadering.

Een zaakvoerder kan één of meerdere van zijn collega's vertegenwoordigen en kan, naast zijn eigen stem, evenveel stemmen uitbrengen als hij volmachten heeft ontvangen.

Het college van zaakvoerders kan slechts rechtsgeldig beraadslagen en besluiten nemen wanneer de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn, met dien verstande dat minstens twee (2) zaakvoerders aanwezig dienen te zijn. Als deze voorwaarde niet vervuld is, kan een nieuwe vergadering worden bijeengeroepen die op rechtsgeldige wijze zal beraadslagen en besluiten over de punten die op de agenda stonden van de vorige vergadering, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde zaakvoerders.

Elke beslissing van het college van zaakvoerders wordt aangenomen bij eenvoudige meerderheid der stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde zaakvoerders en in geval van onthouding van één of meerdere onder hen, bij meerderheid van de stemmen van de overige zaakvoerders. Ingeval van gelijkheid van stemmen, is de stem van diegene die voorzit doorslaggevend.

ALGEMENE VERGADERING

Artikel veertien  Bevoegdheid

De algemene vergadering vertegenwoordigt de algemeenheid van de vennoten.

Haar beslissingen zijn bindend voor allen, zelfs voor afwezige of dissidente vennoten. De algemene vergadering vergadert telkens wanneer het belang van de vennootschap het vereist, op oproeping van een zaakvoerder.

Artikel vijftien  Jaarlijkse algemene vergadering

De jaarlijkse algemene vergadering wordt verplicht gehouden op maatschappelijke zetel of op elke andere plaats vermeld in de oproepingen, op de derde vrijdag van de maand mei van elk jaar om 10.00 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarlijkse algemene vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

BOEKJAAR  JAARREKEN1NGEN  INVENTAR1S

Artikel achttien

Het boekjaar begint op een januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

ONTBINDING

Artikel twintig

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, ongeacht de oorzaak ervan, zal de vereffening gebeuren door de zaakvoerder(s) in functie, of bij gebreke door één of verschillende vereffenaars, benoemd door de algemene vergadering die hun aantal, hun bevoegdheden en bezoldiging zal bepalen.

,1 'I

Na de tegeldemaking van het actief en de aanzuivering van het passief of consignatie te dien einde, zal het saldo verdeeld worden onder de vennoten, in overeenstemming met hun respectievelijke aandelen, na verwezenlijking van het evenwicht van de stortingen, en afschrift zal verzonden worden naar de zetel van de hoofdvennoot.

SLOTBEPALINGEN

1) Uitzonderlijk zal het eerste boekjaar ingaan op de datum van de neerlegging van een uittreksel van huidige akte ter griffie van de rechtbank van koophandel van Antwerpen en afgesloten worden op eenendertig december 2014.

2) De verrichtingen van de vennootschap beginnen vanaf haar inschrijving in het Handelsregister van Oudernaarde.

3) De eerste gewone algemene vergadering zal plaatsvinden in tweeduizend vijftien (2015),

4) De eerste zaakvoerders van de vennootschap, waarvan het mandaat niet beperkt is in duur, zullen zijn:

- De Heer SALVAGGIO Gianmichele, geboren te Iglesias (CA, Italië), op 24 april 1973, van Italiaans nationaliteit, titularis van de Italiaans identiteitskaart met nummer AU 2325635, gedomicilieerd te Bologna (Italië), Via del Tuscolano, 16;

- Mevrouw LOMBARDINI Elena, geboren te Rimini (FO, Italië), op 22 augustus 1977, van Italiaans nationaliteit, titularis van de Italiaans identiteitskaart met nummer AU 4229177, gedomicilieerd te Savignano sul Rubicone (FO) Via Carlo Armellini, 2;

- De Heer DE ROECK Dimitri Camiel A, geboren te Aalst, op 24 maart 1973, nationaal nummer 730324.023.35, titularis van de identiteitskaart met nummer 591-8057911-29, gedomicilieerd te Destelbergen Damvalleistraat 45.

Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering van vennoten, wordt hun mandaat onbezoldigd uitgeoefend.

5) Het College van zaakvoerders duidt, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging bedoeld in artikel 69 van het wetboek van vennootschappen, de heer DE ROECK Dimitri, aan als houder van het dagelijks bestuur,

6) De vennootschap zal rechtspersoonlijkheid verwerven vanaf de neerlegging van een uittreksel van huidige akte ter griffie van de rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 2, §4 van het Wetboek van vennootschappen,

De onderschreven verbintenissen op naam en voor rekening van de vennootschap worden bekrachtigd onder de opschortende voorwaarde van de vervulling van de voorgeschreven formaliteiten van openbaarmaking, onder meer het huurcontract gesloten op 18 december 2013, voor een pand te 2000 Antwerpen, Schutterhofstraat 27,

7) Alle macht wordt toegekend aan de Heer Bert Berteloot, geboren te Tielt, op 26 februari 1974, te Affligem, Langeweg 63; met de substitutiemogelijkheid, teneinde de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank van ondernemingen te verrichten en in voorkomend geval bij de BTW - administratie.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

(getekend) Louis-Philippe Marcelis, geassocieerd notaris

Samen neergelegd :

- uitgifte : (1 onderhandse volmacht, 1 bankattest).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

15/07/2015
ÿþ"

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte







i u GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

 6 JULI 2015

AFDELING nelietMONDE

1,11,1.11À11111













Ondernemingsnr : 0546.531.256

Benaming

(voluit) : E.L.S.A. RETAIL BENELUX

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Oudenaardsesteenweg 391 te 9420 Erpe-Mere

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag en benoeming zv en wijziging maatschappelijke zetel

Tekst uittreksel uit de bijzondere algemene vergadering dd 0210712015.

Met éénparigheid van de stemmen werden volgende beslissingen genomen nl.

1. De wijziging van de maatschappelijke zetel naar Hof van Tichelen 29, 2020 Antwerpen, wordt unaniem goedgekeurd, dit per 01/07/2015;

2. Vanaf heden wordt de heer De Roeck ontslagen als zaakvoerder per 30/06/2015 en als houder

van het dagelijks bestuur. Deze beslissing wordt unaniem goedgekeurd.

Als nieuwe zaakvoerder vanaf 01/07/2015 wordt aangeduid de heer Van Goethem Peter,

wonende te Boomsestraat 166 Bus 5, 2845 Niel, geboren te Sint Niklaas op 09 augustus 1962.

Het college van zaakvoerders duidt, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging bedoeld in

artikel 69 van het wetboek van vennootschappen, de heer Van Goethem Peter, aan als houder van het

dagelijks bestuur. Deze wijziging wordt eveneens unaniem aanvaard. Het mandaat wordt door de heer Van

Goethem eveneens aanvaard vanaf 0110712015.

Zaakvoerder.

Van Goethem Peter

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

25/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 15.05.2015, NGL 21.08.2015 15447-0243-013
07/03/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
EL.S.A. RETAIL BENELUX

Adresse
SCHUTTERSHOFSTRAAT 27 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande