ELANDD

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ELANDD
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 546.800.381

Publication

13/05/2014
ÿþIII*1101

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffue van de akte

--

NEERGELEGD

3 Q -04- 2014

4.e.~.1,1410.214.Nefflefflel -

D EL

AN TiNEFeWeeie4, MECHL'ILS !

Ondememingsnr : 0546.800.381

Benaming (voluit) : ELANDD

(verkort) :

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Keldermansvest 50

2800 Mechelen

Onderwerp akte :BVBA: rechtzetting

In het uittreksel gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 5 maart 2014, onder nummer 2014-03-05/0056208, ingevolge akte verleden voor notaris Eline Goovaerts, te Mechelen, op 20 februari 2014, met registratierelaas: "Geregistreerd acht bladen, geen verzendingen, te Mechelen, lste kantoor der registratie op 25 feb.2014, boek 994, bled 97, vak 02. Ontvangen: ¬ 50. De ea, Ontvanger, getekend, KOEN DECOSTER" werd het maatschappelijk doel verkeerdelijk vermeld ingevolge een materiële vergissing.

Het maatschappelijk doel dient als volgt te luiden (zoals vermeld in de oprichtingsakte):

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

Hoofdactiviteit:

" Het verlenen van advies en diensten inzake onderzoek en ontwikkeling. In de ruimste zin kunnen deze adviezen, bijstand en diensten van wetenschappelijke, technische, organisatorische, strategische, bestuurlijke, commerciële, financiële of administratieve aard zijn.

" Het verlenen van bijstand, advies, management en andere diensten aan bedrijven, organisaties, instellingen, overheden en privé personen. De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met het voorgaande. De diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of (niet-)statutaire benoeming, in hoedanigheid van externe raadgever of als orgaan van de cliënt.

" Het uitwerken, uitvoeren, coördineren en interpreten van aile vormen van onderzoek en ontwikkeling inzake gezondheldsgerelateerde producten, zoals onder meer biologische, chemische, farmaceutische, cosmetische, diagnostische, medische en dieetvoedingsproducten (deze producten lijst is exemplarisch en niet beperkend).

ª% Het uitwerken en realiseren van onderzoek en ontwikkeling op natuurwetenschappelijk gebier:L

" Het aansturen van multidisciplinaire teams en externe partners in het uitvoeren van onderzoeksprojecten: alsook het coachen van individuele medewerkers.

" Het uitwerken van operationele processen ter ondersteuning van de kwaliteit van onderzoek en ontwikkeling; alsook het uitvoeren van kwaliteitscontroles en audits,

" Het voorbereiden van onderzoek en ontwikkelingsdossiers en rapportering aan overheden en ethische comités; alsook het begeleiden van inspecties,

" Het uitvoeren van wetenschappelijk onderzoek (o.a. labotesten) en statistische analyses van de onderzoeksresultaten.

" Het verwerken van gegevens en databanken alsook van info verzameld door marktonderzoeken.

" Het uitvoeren van marktonderzoek en financiële analyses inzake gezondheidsgereiateerde producten, met het oog op verkoopbevordering en ontwikkeling van nieuwe producten,

" Het verstrekken van scholing en onderwijs in de meest ruime zin, zoals onder meer van' beroepsopleiding, seminaries, conferenties, workshops, stages en alle hiermee samenhangende dieneten.

" 1-let aankopen, beheren, verhuren, investeren, van en in aile onroerende en roerende goederen en. alle onroerende en roerende rechten.

" Het participeren door middel van inschrijving, deelname of verkrijging van aandelen in aile andere vennootschappen.

ª% Het organiseren, de levering en het uitbesteden van arbeid en diensten, evenals interim- en tijdelijke arbeid. Het zoeken, selecteren, verwijzen en plaatsen van personeel t.b.v. latere werkgever of werkzoeker; formulering van taakomschrijving, op geschiktheid testen van sollicitanten, natrekken van referenties.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

" Verkoop, verhuur en leasing van medisch en paramedisch materieel.

" Het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie, enz.

" Overige activiteiten in verband met gezondheidszorg

Nevenactiviteiten:

" Het plannen en uitvoeren van audiovisuele en grafische projecten voor eigen rekening of voor rekening van derden. In de ruimste zin kunnen deze opdrachten bestaan uit het maken of begeleiden van fotoreportages, videomontages, geluidsopnames, het vormgeven van grafische ontwerpen en het ontwikkelen en beheren van websites

ff Het leveren van support, coaching en opleidingen met betrekking tot computerprogramma's en 

besturings-systemen aan eindgebruikers, zoals er zijn MS Windows, OS X, 10S, MS Office, iWork, iLife, Aperture, enL

g Het plannen, organiseren, uitvoeren en coördineren van evenementen en festivals voor eigen rekening of voor derden.

g Het plannen, organiseren, uitvoeren, coördineren en begeleiden van sport- en outdooractiviteiten voor eigen rekening of voor derden, zoals er zijn kliminitiaties, paintball, lasershooting,

aikido-

stages, eriL

Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen of benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtsreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die erop betrekking hebben. Zij mag all roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over aile verbonden vennootschappen met de welke een of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatste toestaan.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare of van aard is de uitoefening van haar doel te bevorderen.

Dit alles in de meest ruime zin..

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Getekend notaris Eline Goovaerts

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrurnenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

05/03/2014
ÿþOndernemingsnr : 5 4 .100 . 1%1 Benaming (voluit) : ELANDD

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Keldermansvest 50

2800 Mechelen

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Uittreksel uit een akte verleden voor Eline GOOVAERTS, notaris te Mechelen op 20 februari 2014, vóór'

registratie uitgereikt met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

1. Oprichter

De heer MEULEMAN Birgen, RR 74.12.11-077.67, geboren te Bonheiden op 11 december 1974,

echtgenoot van mevrouw Maerevoet Sofie, wonende te 2800 Mechelen, Keldermansvest 50.

2.a) Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

b) Naam : ELANDD

3. Zetel : 2800 Mechelen, Keldermansvest 50

4. Doel:

a) De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland: Hoofdactiviteit:

" Het verlenen van advies en diensten inzake onderzoek en ontwikkeling. In de ruimste zin kunnen deze adviezen, bijstand en diensten van wetenschappelijke, technische, organisatorische,: strategische, bestuurlijke, commerciële, financiële of administratieve aard zijn.

Het verlenen van bijstand, advies, management en andere diensten aan bedrijven, organisaties, instellingen, overheden en privé personen. De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle: hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen en diensten verlenen die direct of, indirect verband houden met het voorgaande. De diensten kunnen worden geleverd krachtens: contractuele of (niet)statutaire benoeming, in hoedanigheid van externe raadgever of als orgaan: van de cliënt,

" Het uitwerken, uitvoeren, coërdineren en interpreten van alle vormen van onderzoek en ontwikkeling inzake gezondheidsgerelateerde producten, zoals onder meer biologische, chemische, farmaceutische, cosmetische, diagnostische, medische en dieetvoedingsproducten; (deze productenlijst is exemplarisch en niet beperkend),

 % Het uitwerken en realiseren van onderzoek en ontwikkeling op natuurwetenschappelijk gebied.

" Het aansturen van multidisciplinaire teams en externe partners in het uitvoeren van;

onderzoeksprojecten; alsook het coachen van individuele medewerkers. ;.

 % Het uitwerken van operationele processen ter ondersteuning van de kwaliteit van onderzoek en;; ontwikkeling; alsook het uitvoeren van kwaliteitscontroles en audits.

 % Het voorbereiden van onderzoek en ontwikkelingsdossiers en rapportering aan overheden en;; ethische comités; alsook het begeleiden van inspecties.

" Het uitvoeren van wetenschappelijk onderzoek (o.a. labotesten) en statistische analyses van de;; onderzoeksresultaten.

" Het verwerken van gegevens en databanken alsook van info verzameld door marktonderzoeken.

" Het uitvoeren van marktonderzoek en financiële analyses inzake gezondheids-gerelateerde; producten, met het oog op verkoopbevordering en ontwikkeling van nieuwe producten,

 % Het verstrekken van scholing en onderwijs in de meest ruime zin, zoals onder meer van beroepsopleiding, seminaries, conferenties, workshops, stages en alle hiermee samenhangende;; diensten.

= Het aankopen, beheren, verhuren, investeren, van en in alle onroerende en roerende goederen en'; alle onroerende en roerende rechten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~ e e.. ~. ~..

2 i -02- 201h

GRIFFIERIEC4-~"º% B!>N 'k< ven KOOPHANDEL te MECHELEN~-....w

1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

A:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-bouden aart het Belgisch Staatsblad

ª% Het participeren door middel van inschrijving, deelname of verkrijging van aandelen in alle andere vennootschappen.

" Het organiseren, de levering en het uitbesteden van arbeid en diensten, evenals interim- en tijdelijke arbeid. Het zoeken, selecteren, verwijzen en plaatsen van personeel t.b.v. latere werkgever of werkzoeker formulering van taakomschrijving, op geschiktheid testen van sollicitanten, natrekken van referenties.

ª% Verkoop, verhuur en leasing van medisch en paramedisch materieel.

ª% Het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie, enz.

" Overige activiteiten in verband met gezondheidszorg

Nevenactiviteiten:

" Het plannen en uitvoeren van audiovisuele projecten voor eigen rekening of voor rekening van derden. In de ruimste zin kunnen deze opdrachten bestaan uit het maken of begeleiden van fotoreportages, videomontages, geluidsopnames en het ontwikkelen en beheren van websites.

ª% Het plannen, organiseren, uitvoeren en coördineren van evenementen en festivals voor eigen rekening of voor derden.

ª% Het plannen, organiseren, uitvoeren, coördineren en begeleiden van sport- en outdooractiviteiten voor eigen rekening of voor derden, zoals er zijn kliminitiaties, paintbail, lasershooting, aikido-stages, enz.

Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen of benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtsreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die erop betrekking hebben. Zij mag all roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle verbonden vennootschappen met de welke een of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatste toestaan.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare of van aard is de uitoefening van haar doel te bevorderen,

Dit alles in de meest ruime zin,

5. Duur :

De vennootschap bestaat voor onbeperkte duur.

6. Geplaatst kapitaal

18.600 EUR dat volledig geplaatst is. Het is verdeeld in 100 aandelen zonder nominale waarde die ieder

111005te van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is volledig gestort tbv 12.400¬ zoals blijkt uit een

attest van deponering van het gestorte kapitaal afgeleverd door KBC BANK.

7, Boekjaar :

Begint op één april en eindigt eenendertig maart van hetvolgende jaar. Het eerste boekjaar loopt tot 31

maart 2015.

8. Winstverdeling en reserves- Liquidatiesaldo

Van de nettowinst van het boekjaar wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van het wettelijk

reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplicht van zodra het reservefonds het tiende van het

maatschappelijk kapitaal bereikt.

Over het saldo wordt beslist door de gewone algemene vergadering. De zaakvoerders bepalen datum en

plaats van betaling van de dividenden.

In geval van ontbinding zal de algemene vergadering de wijze van vereffening bepalen overeenkomstig de

wettelijke bepalingen.

Het uitkeerbaar saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun

aandelenbezit, daarbij rekening wordt gehouden met de ongelijke afbetaling van de aandelen.

g. Gewone algemene vergadering : te houden op de maatschappelijke zetel of op een andere in de

bijeenroepingen aangeduide plaats op de tweede donderdag van de maand september om 18 uur. Indien die

dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De eerste

gewone algemene vergadering wordt gehouden in 2016. Er zijn geen bijzondere voorwaarden voor toelating tot

de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht.

10. Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een gewone niet statutair zaakvoerder, al dan niet vennoot.

Tot statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap werd benoemd:

De heer MEULEMAN Birgen, voornoemd

Hij is bevoegd de vennootschap in en buiten rechte alleen te vertegenwoordigen.

Het mandaat van de zaakvoerder wordt niet bezoldigd, tenzij door de algemene vergadering anders wordt

beslist.

Niet aanstelling commissaris

Op de laatste blz, van LuiK BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 77.9

Voor-

b7ouden

aan'het

Belgisch

Staatsblad



4 De oprichters verzoeken mij notaris, nog te acteren dat zij, op grond van te goeder trouw verrichte-, schattingen, tot het besluit gekomen zijn dat de vennootschap vrijgesteld is van de verplichting een commissaris te benoemen en dat zij ook geen commissaris wenst te benoemen.

Overneming van verbintenissen

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 W.Venn. de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van 1 januari 2014,

Volmacht

Volmacht wordt gegeven aan Boekhoudkantoor Mechlinia, met zetel te Mechelen, Frans Halsvest 2 bus 101 en zijn aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling te doen van de formaliteiten bij rechtspersonen register en bij de Administratie van BTW, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de KBO te verzekeren.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2014 - Annexes du Moniteur belge VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Getekend notaris Eline Goovaerts

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van oprichtingsakte





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 10.09.2015, NGL 22.09.2015 15591-0581-010

Coordonnées
ELANDD

Adresse
KELDERMANSVEST 50 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande