ELBANI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ELBANI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 525.834.129

Publication

18/04/2013
ÿþOndememingsnr: 0 5 2 5. 8 3 4 . 1 2 9

Benaming (voluit) : ELBANI

(verkort) : -

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : te 2550 Kontich, Koningin Astridlaan 1, bus 2

Onderwerp akte :VASTSTELLING VAN OPRICHTING NA PARTIËLE SPLITSING DOOR OPRICHTING - BENOEMING

Het blijkt uit een akte verleden door notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris, te 2018 Antwerpen,;; '; Broederminstraat 9, op achtentwintig maart tweeduizend dertien, vóór registratie uitgereikt, met als enig doel;n te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, dat:

- overgegaan werd tot de partiële splitsing van de commanditaire vennootschap op aandelen "GROEP DOM",;; gevestigd te 2550 Kontich, Rondstraat 8, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen met.; = ondernemingsnummer 0808.795.502.

ingevolge voormelde akte werden de in het partieel splitsingsvoorstel beschreven activa- en;; passivavermogensbestanddelen bij wijze van partiële splitsing overgedragen aan de nieuw op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ELBANI", waarvan de zetel gevestigd zal zijn te 2550° Kontich, Koningin Astridlaan 1, bus 2.

- diensvolgens de aan de nieuw op te richten vennootschap toegewezen activa en passiva bestanddelen, met!. alle rechten en plichten, overgegaan zijn op de nieuw op te richten vennootschap "ELBANI".

- alle rechten, plichten en verbintenissen verbonden aan de aan de nieuw op te richten vennootschap; toegewezen activa en passiva werden vanaf achtentwintig maart tweeduizend dertien overgenomen door dit, nieuw op te richten vennootschap.

De datum vanaf welke de verrichtingen van de toegewezen activa en passiva van de inbrengende vennootschap;s boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de nieuw op te richten vennootschap werd'É vastgesteld op één oktober tweeduizend en twaalf.

Ingevolge voormelde splitsing werd op voormelde datum van achtentwintig maart tweeduizend en dertien overgegaan tot de vaststelling van het totstandkomen van de oprichting van de besloten vennootschap met:, beperkte aansprakelijkheid "ELBANI'.

Uit deze akte blijkt onder meer wat volgt:

1, Eechtsvorm : handelsvennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte' aansprakelijkheid

2. Ng : "ELBANI"

3. Zetel : te 2550 Kontich, Koningin Astridlaan 1, bus 2

4. Del

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen:; naam: :; 1) het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, á; uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van;; handelsvennootschappen, administratiekantoor, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi-)pu-bliekrechtelijk statuut;

2) het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van. bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met;, de activiteiten die de vennootschap zelf voert, Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele;

ra of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. ,

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

x mod 11.1

Luik [3 ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r, , de RRechtbankr =alagd ;er griffie vc.

NEe ~,

van ,{aophandei #e Antwerpen, op .

9 9 ARR. 2013

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

rood 11.1

3) het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatste toestaan of borgstellingen verstrekken voor deze vennootschappen Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen. Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

5. Duur

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

6. Geplaatst kapitaal

DRIEHONDERD TWEEËNZESTIGDUIZEND ZESHONDERD ZEVENENZEVENTIG EURO ZESENZEVENTIG CENT (¬ 362.677,76), verdeeld in TIENDUIZEND (10.000) aandelen zonder vermelding van waarde.

Het werd volgestort door inbreng in natura ingevolge voormelde splitsing.

De inbreng werd, overeenkomstig de bepalingen van artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen, beschreven en de waardering ervan werd gecontroleerd in het verslag dat daarvan werd opgesteld door de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PARMENTIER GUY", gevestigd te 2900 Schoten, T. Van Cauwenberghlei 12, vertegenwoordigd door de heer Guy PARMENTIER, bedrijfsrevisor.

De heer PARMENTIER, voornoemd, besluit zijn verslag met betrekking tot de inbreng in natura naar aanleiding van de oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ELBANI" als volgt:

"Tot besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in toepassing van art. 219 W.Venn. bij gelegenheid van de oprichting van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ELBANI" kan ik verklaren, onder voorbehoud van eventuele niet geboekte claims en of verbintenissen:

1. Dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. Dat de beschrijving van elke inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en volledigheid;

3. Dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

4, Dat de als tegenprestatie verstrekte vergoeding onder vorm van 10.000 aandelen ZONDER vermelding van een nominale waarde tenminste overeenkomt met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

5. Wij maken voorbehoud met betrekking tot de eventueel gestelde zekerheden daar wij op datum van dagtekening van dit verslag nog geen antwoord hebben bekomen van het hypotheekkantoor;

6. Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid.ende-billijkheidvan-deverrichting;-- ------------------ ---- ----- --- ----- -- ---- _---__---___-,_--_--

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1



Schoten, 27 maart 2013

Burgerlijke Vennootschap o.v.v. een BVBA PARMENTIER GUY

' Vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger en zaakvoerder Guy Parmentier

)3edrijfsrevisor"

7, Boomaar : begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgende kalenderjaar.

Het eerste boekjaar loopt tot dertig juni tweeduizend en veertien.

8. Winstverdeling en reserves - Liquidatiesaldo

Van de nettowinst van het boekjaar wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van het wettelijk reserve-

fonds. Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra het reservefonds het tiende van het maatschappelijk

kapitaal bereikt.

Over het saldo wordt beslist door de gewone algemene vergadering.

De zaakvoerders bepalen datum en plaats van betaling van de dividenden.

In geval van ontbinding zal de algemene vergadering de wijze van vereffening bepalen overeenkomstig de

wettelijke bepalingen.

Het uitkeerbaar saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun

aandelenbezit, waarbij rekening wordt gehouden met de ongelijke afbetaling van de aandelen.

9 Gewone algemene vergadering : de eerste vrijdag van de maand december om veertien uur. De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden in tweeduizend en veertien,

10 Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als zaakvoerder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger, overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder mag bijzondere machten toekennen aan lasthebbers; hij bepaalt de wedde of vergoedingen van die lasthebbers.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Wanneer de vennootschap optreedt als orgaan van bestuur van andere vennootschappen, dan wordt de vennootschap enkel rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger die alleen handelt. De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig vertegenwoordigd door de bijzondere lasthebbers binnen de perken van het hen verleende mandaat,

Het :mandaat van zaakvoerder wordt niet bezoldigd, tenzij door de algemene vergadering anders wordt beslist. Benoeming

De heer DOM Danny, van Belgische nationaliteit, wonende te 2550 Kontich, Hondatraat 8, werd benoemd tot gewone zaakvoerder en aangesteld voor de duur van de vennootschap, behoudens herroeping door de algemene vergadering met gewone meerderheid.

Niet-aanstelling van commissaris De comparanten verzoeken mij, notaris, nog te acteren dat zij, op grond van te goeder trouw verrichte schattingen, tot het besluit gekomen zijn dat de vennootschap vrijgesteld is van de verplichting een commissaris te benoemen.

Volmacht

Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondernemingsloketten en de diensten van de B.T.W. wordt volmacht, met het recht op indeplaatsstelling, gegeven aan de heer Danny Coone, accountant-belastingconsultent, met kantoor te 2000 Antwerpen, Plantinkaai 10, bus 1.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee

neergelegd:

- afschrift van

de akte;

- verslag van de bedrijfsrevisor; - verslag van de oprichters

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aap het Belgisch Staatsblad

01/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 04.12.2015, NGL 26.01.2016 16028-0351-011
06/02/2017 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 02.12.2016, NGL 31.01.2017 17034-0227-012

Coordonnées
ELBANI

Adresse
KONINGIN ASTRIDLAAN 1, BUS 2 2550 KONTICH

Code postal : 2550
Localité : KONTICH
Commune : KONTICH
Province : Anvers
Région : Région flamande