ELCATOM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ELCATOM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 476.549.914

Publication

12/11/2013 : AN348270
03/02/2015
ÿþ.,

~- ~..-

Mod Word 17.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtsvorm naamloze vennootschap

Zetel Bloemenlei 18, 2930 Brasschaat (België)

(volledig adres) A. Uittreksel uit de schriftelijke beslissingen van de aandeelhouders van 23 december 2014: (i) beëindiging en benoeming bestuurders; en (ii) benoeming bijzondere lasthebber voor de publicatieformaliteiten

Onderwerp akte B. Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur van 23 december 2014 :

(i) ontslag en benoeming afgevaardigd-bestuurder; en (ii) benoeming bijzondere lasthebber voor de publicatieformaliteiten



A. Uittreksel uit de schriftelijke beslissingen van de aandeelhouders van 23 december 2014 :

1. BEËINDIGING BESTUURDERSMANDATEN VAN ERIC THYS EN LUTGARDE LEENKNECHT

ln overleg en met akkoord van Ede Thys beslissen de aandeelhouders van de Vennootschap met eenparigheid van stemmen om het bestuurdersmandaat van Eric Thys te beëindigen met ingang van 23 december 2014.

In overleg en met akkoord van Lutgarde Leenknecht, beslissen de aandeelhouders van de Vennootschap met eenparigheid van stemmen om het bestuurdersmandaat van Lutgarde Leenknecht te beëindigen met ingang van 23 december 2014.

2. BENOEMING VAN THYS CONSULTING BVBA, T.E.C. CONSULT BVBA EN SABINE KREUSCH ALS NIEUWE BESTUURDERS VAN DE VENNOOTSCHAP

Met eenparigheid van stemmen benoemen de aandeelhouders van de Vennootschap Thys Consulting EIVBA, met maatschappelijke zetel te 2930 Brasschaat, België, Frilinglei 144, en ingeschreven in de' Kruispuntbank der Ondernemingen onder het nummer 0505.962.094 (RPR Antwerpen, Afd. Antwerpen), met als vaste vertegenwoordiger de heer Luc Thys, niet woonplaats te Frilinglei 144, 2930 Brasschaat, België, als bestuurder van de Vennootschap met ingang van 23 december 2014.

Met eenparigheid van stemmen benoemen de aandeelhouders van de Vennootschap T.E.C, CONSULT EIVBA, met maatschappelijke zetel te 2930 Brasschaat, België, Bloemenlei 18, en ingeschreven in de Kruispuntbank der Ondernemingen onder het nummer 505.961.995 (RPR Antwerpen, Afd. Antwerpen), met als vaste vertegenwoordiger de heer Eric Thys, met woonplaats te Bloemenlei 18, 2930 Brasschaat, België, als bestuurder van de Vennootschap met ingang van 23 december 2014.

Met eenparigheid van stemmen benoemen de aandeelhouders van de Vennootschap Sabine Kreusch, met, woonplaats te Frilinglei 144, 2930 Brasschaat, België, als bestuurder van de Vennootschap, met ingang van 23 december2014,

Deze bestuurders oefenen hun mandaat onbezoldigd uit. Deze bestuurders worden benoemd voor een periode van drie jaar, tot op de jaarvergadering die zich zal uitspreken over de jaarrekening voor het boekjaar eindigend op 31 december2017.

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto ° Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o}n(en)

bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1111111

*15018219*

Ondernemingsnr Benaming

(voluit)

(verkort) :

0476.549.914 Eicatom

Rechtbank van koophandel

Antwesoen

22 JAN. 2015

afdelierfgt ergen

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

3. BESLISSING TOT HET VERLENEN VAN EEN BIJZONDERE VOLMACHT VOOR DE PUBLICATIEVEREISTEN

Met eenparigheid van stemmen beslissen de aandeelhouders van de Vennootschap om aan te stellen als bijzondere lasthebbers, met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de heer Thomas Daenens, de heer Jeroen Mues, Mejuffrouw Anne-Claire Leuckx, allen advocaat met kantoor te Louizalaan 235, 1050 Brussel (België).' Elk van hen is gemachtigd om individueel te handelen en de Vennootschap te vertegenwoordigen met het oog ' op het uitvoeren van alle noodzakelijke formaliteiten voor het opmaken, ondertekenen en neerleggen van alle formulieren bij het Belgisch Staatsblad en de griffie van de rechtbank van koophandel, evenals het naleven van alle andere noodzakelijke formaliteiten bij eender andere administratieve overheid of dienst zoals de

" Kruispuntbank der Ondernemingen of de Administratie van de Belasting op de Toegevoegde Waarde.

B. Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur van 23 december 2014

1. AANVAARDING VAN DE BEËINDIGING VAN HET MANDAAT VAN ERIC THYS ALS AFGEVAARDIGD-BESTUURDER VAN DE VENNOOTSCHAP

In overleg en met akkoord van Eric Thys aanvaardt de raad van bestuur van de Vennootschap met eenparigheid van stemmen om het mandaat van Eric Thys als Afgevaardigd-Bestuurder te beëindigen met ingang van 23 december 2014,

2. BENOEMING VAN THYS CONSULTING BVBA ALS AFGEVAARDIGD-BESTUURDER VAN DE VENNOOTSCHAP

Met eenparigheid van stemmen beslist de raad van bestuur van de Vennootschap Thys Consulting BVBA, met als vaste vertegenwoordiger de heer Luc Thys, met woonplaats te Frilinglei 144, 2930 Brasschaat, België, te benoemen als Afgevaardigd-Bestuurder van de Vennootschap.

3. BESLISSING TOT VERLENEN VAN EEN BIJZONDERE VOLMACHT VOOR DE PUBLICATIEVEREISTEN

Met eenparigheid van stemmen beslist de raad van bestuur van de Vennootschap om aan te stellen als bijzondere lasthebbers, met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de heer Thomas Daenens, de heer Jeroen Mues, Mejuffrouw Anne-Claire Leuckx, allen advocaat met kantoor te Louizalaan 235, 1050 Brussel, België. Elk van hen is gemachtigd om individueel te handelen en de Vennootschap te vertegenwoordigen met het oog op ' het uitvoeren van alle noodzakelijke formaliteiten voor het opmaken, ondertekenen en neerleggen van alle formulieren bij het Belgisch Staatsblad en de griffie van de rechtbank van koophandel, evenals het naleven van alle andere noodzakelijke formaliteiten bij eender andere administratieve overheid of dienst zoals de Kruispuntbank der Ondernemingen of de Administratie van de Belasting op de Toegevoegde Waarde.

Voor eensluidend uittreksel

Anne-Claire Leuckx

Bijzondere lasthebber

Advocaat

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

r



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

i



04/02/2015 : AN348270
18/05/2012 : AN348270
06/03/2015
ÿþMud POFlt.t

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iicchtbrml<van yapphnriel Antwerpen

111

Naamloze vennootschap

Ondernemingsnr : 0476.549.914

Benaming (voluit) : ELCATOM (verkort) :

Rechtsvorm :

211 FEB. 2015

afdeling Antwerpen

Zetel : Kapelsestraat 127, 2950 Kapellen (Antw.), België

(volredig adres)

Onderwero(en) akte :Uittreksel schriftelijke beslissingen aandeelhouders van 5 januari 2015: (i)

Tekst : ontslag en benoeming bestuurders; en (ii)benoeming bijzondere lasthebber voor de publicatieformaliteiten; Uittreksel notulen de raad van bestuur van 5 januari 2015: ontslag en benoeming afgevaardigd-bestuurder; en (ii) benoeming bijzondere lasthebber voor de publicatieformaliteiten

A. Uittreksel uit de schriftelijke beslissingen van de aandeelhouders van 5 januari 2015 :

1. BEEINDIGING BESTUURDERSMANDATEN VAN THYS CONSULTING BVBA EN T.E.C. CONSULT BVBA

In overleg en met akkoord van Thys Consulting BVBA, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Luc Thys, beslissen de aandeelhouders van de Vennootschap met eenparigheid van stemmen om het bestuurdersmandaat van Thys Consulting BVBA te beëindigen met ingang van 5 januari 2015.

In overleg en met akkoord van T.E.C. CONSULT BVBA, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Eric Thys, beslissen de aandeelhouders van de Vennootschap met eenparigheid van stemmen om het bestuurdersmandaat van T.E.C. CONSULT BVBA te beëindigen met ingang van 5 januari 2015.

2, BENOEMING VAN DE HEREN THYS ERIC EN HEYMANS DAMIEN ALS NIEUWE BESTUURDERS VAN DE VENNOOTSCHAP

Met eenparigheid van stemmen benoemen de aandeelhouders van de "Vennootschap" Thys Eric, met woonplaats te Bloemenlei 18, 2930 Brasschaat, als bestuurder van de Vennootschap met ingang van 5 januari 2015.

Met eenparigheid van stemmen benoemen de aandeelhouders van de "Vennootschap" Heymans Damien, met woonplaats te Boektsestraat 83, 1820 Steenokkerzeel, als bestuurder van de Vennootschap met ingang van 5 januari 2015.

Deze bestuurders worden benoemd voor een periode van drie jaar, tot op de jaarvergadering die uitspraak zal doen over de jaarrekening voor het boekjaar eindigend op 31 december 2017.

Op de laatste blz. van Lûsk 6 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, frietzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden Ie vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1

i

t.ul6b 13 - vervolg

Mod PDF 11,1

" i~

Voorbehouden .-ean Bolgis h Staatsblad

3. BIJZONDERE VOLMACHT VOOR DE PUBLICATIEVEREISTEN

Met eenparigheid van stemmen beslissen de aandeelhouders om aan te stelten als bijzondere lasthebbers, met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, Fiduciaire TEN HOVE II en haar medewerkers, allen met kantoor te Herentalsebaan 271, 2150 Borsbeek (België). Eik van hen is gemachtigd om individueel te handelen en de Vennootschap te vertegenwoordigen met het oog op het uitvoeren van alle noodzakelijke formaliteiten voor het opmaken, ondertekenen en neerleggen van aile formulieren bij het Belgisch Staatsblad en de griffie van de rechtbank van koophandel, evenals het naleven van alle andere noodzakelijke formaliteiten bij eender andere administratieve overheid of dienst zoals de Kruispuntbank Der Ondernemingen of de Administratie van de Belasting op de Toegevoegde Waarde,

B. Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur van 5 januari 2015

1. AANVAARDING VAN DE BEEINDIGING VAN HET MANDAATVAN THYS CONSULTING BVBA ALS AFGEVAARDIGD-BESTUURDER VAN DE VENNOOTSCHAP

In overleg en met akkoord van Thys Consulting BVBA, met als vaste vertegenwoordiger de heer Luc Thys, met woonplaats te Frilinglei 144, 2930 Brasschaat, België, aanvaardt de raad van bestuur van de Vennootschap met eenparigheid van stemmen om het mandaat van Thys Consulting BVBA als Afgevaardigd-Bestuurder te beëindigen met ingang van 5 januari 2015.

2. BENOEMING VAN ERIC THYS ALS AFGEVAARDIGD-BESTUURDER VAN DE VENNOOTSCHAP

Met eenparigheid van stemmen beslist de raad van bestuur van de Vennootschap de heer Eric Thys, met woonplaats te Bloemenier 18, 2930 Brasschaat, België, te benoemen als Afgevaardigd-Bestuurder van de Vennootschap met ingang van 5 januari 2015.

3. BESLISSING TOT HET VERLENEN VAN EEN BIJZONDERE VOLMACHT VOOR DE PUBLICATIEVEREISTEN

Met eenparigheid van stemmen beslist de raad van bestuur van de Vennootschap om aan te stellen als bijzondere lasthebbers, met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, Fiduciaire `TEN HOVE II' BVBA en haar medewerkers, allen met kantoor te Herentalsebaan 271, 2150 Borsbeek, België. Elk van hen is gemachtigd om individueel te handelen en de Vennootschap te vertegenwoordigen met het oog op het uitvoeren van aile noodzakelijke formaliteiten voor het opmaken, ondertekenen en neerleggen van alle formulieren bij het Belgisch Staatsblad en de griffie van de rechtbank van koophandel, evenals het naleven van alle andere noodzakelijke formaliteiten bij eender andere administratieve overheid of dienst zoals de Kruispuntbank der Ondernemingen of de Administratie van de Belasting op de Toegevoegde Waarde.

Thys Eric,

Afgevaardigd-bestuurder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/05/2011 : AN348270
15/05/2009 : AN348270
27/06/2008 : AN348270
21/05/2008 : AN348270
11/03/2008 : AN348270
08/06/2007 : AN348270
22/05/2007 : AN348270
26/04/2006 : AN348270
14/02/2006 : AN348270
14/01/2005 : AN348270
24/05/2004 : AN348270
04/07/2003 : AN348270
27/02/2002 : ANA070159
18/01/2002 : ANA070159

Coordonnées
ELCATOM

Adresse
KAPELSESTRAAT 127 2950 KAPELLEN(ANTW)

Code postal : 2950
Localité : KAPELLEN
Commune : KAPELLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande