ELEKTRO PETER HENDERIKX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ELEKTRO PETER HENDERIKX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 555.934.714

Publication

15/07/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

en beschermend omhulsel, bestaande uit alle soorten van materialen, zoals nikkel, nikkellegeringen, titaan, titaan - palladium, aramidevezels, elastomeer, koolstofstaal en andere huidige of toekomstige materialen;

- ontwerpen, plaatsen, opstarten, exploitatie, productie, installatie, montage, beheer en opvolgen, aan- en verkoop, huur- en verhuur, onderhoud, herstelling en handel in en van alle soorten van goederen en materialen met betrekking tot on- en natuurlijke energieën zoals elektriciteit, zon, wind, water en allerhande grondstoffen, materialen, machines, installaties en technieken die daarvoor kunnen worden gebruikt ;

- dienstverlening, adviesverstrekking, projectontwikkeling voor personen, instellingen, inrichtingen en anderen inzake technische en technologische installaties, automatisering van productieprocessen, technieken van energiebesparing en  beheersing;

- de dienstverlening en adviesverstrekking aan personen, in-stellingen en anderen inzake elektrotechniek, domotica, energie, mechanica, industriële- en ingenieurstechnieken, onderhoud en herstelling van machines, installaties en andere roerende en onroerende goederen;

- de exploitatie van inrichtingen ter verbetering, uitbrei-ding, verdeling en dergelijke van elektrotechnieken, energietechnieken, sanitaire voorzieningen en andere;

- projectmanagement en consulting, engineering, instrumentatie van processen in de industrie, proces- en sturingsprocessen;

- marktstudies, inplanting studies, studies van nationale en internationale regelgeving en beleid en subsidies, onderzoek, ontwikkeling, implementatie, opvolging, exploitatie en beheer van technologische oplossingen en toepassingen voor de industrie en andere sectoren zoals de voeding, dranken, papier, landbouw, plantages, energie, elektriciteit, domotica en alle andere denkbare sectoren;

- elektrotechnisch installateur;

- alle soorten van isolatiewerken, laswerken, montage- installatie- en constructiewerken in alle mogelijke sectoren van de economische of sociale sectoren, bedrijven, instellingen en andere; - de aanneming van reiniging- en herstellingswerken aan gebouwen, installaties, tuinwerkzaamheden, isolatiewerken, elektriciteitswerken en andere werken in de bouw- en verbouwsector;

- de aanneming van werken, dienstverlening en adviesverstrekking inzake elektrotechnische installaties, de bouw- en verbouwsector, de water- en verwarmingstoepassingen, land- en tuinbouwsector en aanverwante sectoren.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van het maatschappelijk doel, met inbegrip van : het deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband met het hare staat, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan tevens het mandaat van bestuurder, zaak-voerder of vereffenaar van andere vennootschappen waarnemen.

Duur

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ) en is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van waarde. Voornoemde comparant heeft ingetekend op het volledige bedrag van het maatschappelijk kapitaal en heeft elk aandeel gedeeltelijk en in gelijke mate gestort ten belope van een totaal bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00). Het totaal bedrag van de stortingen in geld, hetzij twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00), staat geboekt op een speciale rekening ten name van de vennootschap in oprichting, bij "AXA Bank Europe NV". De comparant overhandigt het bewijs van die stortingen en deposito's ter bewaring in het dossier. Ondergetekende notaris bevestigt het bestaan van dit attest en de bewaring ervan in het dossier van de vennootschap.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als zaakvoerder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger, overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder mag bijzondere machten toekennen aan lasthebbers; hij bepaalt de wedde of vergoedingen van die lasthebbers.

Tegenstrijdige belangen

Het lid van een college van zaakvoerders dat rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een aan het college van zaakvoerders voorgelegde verrichting is gehouden artikel 259 van het Wetboek van Vennootschappen na te komen.

Is er geen college van zaakvoerders en is een zaakvoerder voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan dient hij daarvan kennis te geven aan de vennoten en de verrichting kan slechts gedaan worden door een lasthebber ad hoc.

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor die tegenstrijdigheid van belangen is geplaatst, kan hij de beslissing nemen of de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd. Dit geldt voor alle tussen hem en de vennootschap gesloten overeenkomsten, tenzij het courante verrichtingen betreft, die onder normale omstandigheden plaatsvinden.

Vertegenwoordiging

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Wanneer de vennootschap optreedt als orgaan van bestuur van andere vennootschappen, dan wordt de vennootschap enkel rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger die alleen handelt.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig vertegenwoordigd door de bijzondere lasthebbers binnen de perken van het hen verleende mandaat.

Bezoldiging

Het mandaat van zaakvoerder wordt niet bezoldigd, tenzij door de algemene vergadering anders wordt beslist.

Controle

De controle op de verrichtingen van de vennootschap wordt aan één of meer commissarissen opgedragen indien de vennootschap daartoe verplicht is of indien de algemene vergadering daartoe beslist.

De algemene vergadering bepaalt het aantal commissarissen en stelt hun bezoldiging vast. Zij worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft ieder vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar instemming werd benoemd. Gewone algemene vergadering

Elk jaar wordt er een gewone algemene vergadering gehouden op de maatschappelijke zetel of op een andere in de bijeenroepingen aangeduide plaats. Deze gewone algemene vergadering vindt plaats op de tweede dinsdag van de maand juni, om 18.00 uur.

Indien die dag een feestdag is, wordt de gewone algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend.

De enige vennoot kan die bevoegdheden niet overdragen.

De gewone algemene vergadering hoort lezing van de verslagen van de zaakvoerders en, in voorkomend geval, van de commissarissen, keurt de jaarrekening goed, benoemt zaakvoerders en, indien nodig, commissarissen en beraadslaagt over al de punten op de agenda. Na goedkeuring van de jaarrekening spreekt de vergadering zich door bijzondere stemming uit over de kwijting aan zaakvoerders en commissarissen.

Bijeenroeping

De zaakvoerders en de commissarissen, zo die er zijn, kunnen de algemene vergadering bijeenroepen. Zij moeten die bijeenroepen wanneer vennoten die een vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen het vragen.

De oproepingen gebeuren overeenkomstig de wettelijke bepalingen. De oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. Volmachten

De vennoten mogen voor de algemene vergadering een volmachtdrager aanstellen, die zelf stemrecht heeft.

De volmacht moet voldoen aan de door de zaakvoerders voorgeschreven vorm. Zij moet op de maatschappelijke zetel worden gedeponeerd, tenminste vijf dagen voor de vergadering.

Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Beraadslaging

De algemene vergadering kan enkel beraadslagen over punten die op de agenda voorkomen. De agenda wordt opgesteld door de zaakvoerders.

Voorstellen van vennoten komen niet in aanmerking indien zij niet vooraf werden ondertekend door

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

vennoten die samen tenminste een vijfde van de aandelen vertegenwoordigen en indien zij niet tijdig

werden medegedeeld aan de zaakvoerders om in de oproepingen te worden opgenomen.

De vergadering beslist met meerderheid van stemmen, om het even welk deel van het

maatschappelijk kapitaal is vertegenwoordigd, behoudens toepassing van de wet voor

statutenwijziging. Bij staking van stemmen wordt het voorstel verworpen.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de

algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte worden

verleden.

Notulen

Van elke vergadering wordt een verslag opgesteld. Het wordt ondertekend door de leden van het

bureau en door de vennoten die erom verzoeken. Wanneer de vennootschap slechts één vennoot

telt, worden zijn beslissingen vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap bewaard

wordt. Afschriften en uittreksels worden ondertekend door een zaakvoerder.

Boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december. Elk jaar, op het einde van

het boekjaar, worden de inventaris en de jaarrekening opgesteld volgens de wet.

Bestemming van de winst

Van de nettowinst van het boekjaar wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van het wettelijk

reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra het reservefonds het tiende van het

maatschappelijk kapitaal bereikt.

Over het saldo wordt beslist door de gewone algemene vergadering.

De zaakvoerders bepalen datum en plaats van betaling van de dividenden.

Ontbinding

De vennootschap kan op elk ogenblik ontbonden worden door beslissing van de algemene

vergadering, in de vorm zoals voorzien voor wijziging aan de statuten.

Vereffening

In geval van ontbinding zal de algemene vergadering de wijze van vereffening bepalen

overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Het uitkeerbaar saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun

aandelenbezit, waarbij rekening wordt gehouden met de ongelijke afbetaling van de aandelen.

OVERGANGSBEPALINGEN

Het eerste boekjaar loopt tot éénendertig december tweeduizend vijftien.

De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden in tweeduizend zestien.

BENOEMING VAN NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER

Wordt tot gewone zaakvoerder benoemd en aangesteld voor de duur van de vennootschap,

behoudens herroeping door de algemene vergadering met gewone meerderheid: HENDERIKX

Peter, voornoemd, die verklaart zijn benoeming te aanvaarden.

Volmacht

Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de diensten

van de btw en/of bij de ondernemingsloketten, zowel voor de inschrijving van de vennootschap als

voor elke latere wijziging of aanpassing daarvan, wordt, met recht van indeplaatsstelling, volmacht

gegeven aan AB2W bvba met zetel te 2240 Massenhoven (Zandhoven), Zagerijstraat 10 bus 6.

Coordonnées
ELEKTRO PETER HENDERIKX

Adresse
NIJLENSE STEENWEG 85 2270 HERENTHOUT

Code postal : 2270
Localité : HERENTHOUT
Commune : HERENTHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande