ELFIN CONSULTANCY

Société en commandite simple


Dénomination : ELFIN CONSULTANCY
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 547.622.804

Publication

14/03/2014
ÿþVoor-behoudei

aan het

Belgisci" Staatsbia

Ondernemingsnr : çj 5» 6

Benaming " 8OLf

(voluit) : ELFIN Consultancy

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Steenweg op Oosthoven 273, 2300 Turnhout

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Il. STATUTEN

Artikel 1  Rechtsvorm en Naam

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap en draagt de naam "ELFIN Consultancy"

De vennootschap moet telkens wanneer zij haar naam gebruikt, deze laten voorafgaan of volgen door de melding van haar rechtsvorm, ofwel voluit geschreven "gewone commanditaire vennootschap" ofwel de afkorting "Comm. V.".

De statutaire benaming mag enkel gewijzigd worden mits besluit van de buitengewone algemene vergadering" der aandeelhouders, volgens de statutaire regels betreffende statutenwijzigingen.

Artikel 2  Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Steenweg op Oosthoven 273, 2300 Turnhout

De zetel kan enkel verplaatst worden mits besluit van de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders of door besluit van de zaakvoerder(s) indien de zetel wordt verplaatst naar een andere plaats in België, binnen het Nederlandstalig taalgebied of het tweetalige Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

De zaakvoerder(s) dient/dienen aan de stille vennoot/vennoten bij brief melding te maken van iedere zetelverplaatsing.

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) zal de vennootschap bijhuizen en agentschappen in België en in het buitenland mogen oprichten.

Artikel 3  Doel

De vennootschap heeft als doel:

(.Consultancy

Il. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Op de laatste bfz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mori Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ilutmgelo

NEEFiGEi__Y.:& û

CaRl~FIE RECH~ .S~`,t'i:: ~~N

4 4Mg 2.U14 KOOPHANDRri~' `:;rl,nz>$r r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

rt

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op aile wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Voorafgaande opsomming is enkel verklarend en niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin te worden geïnterpreteerd.

Doeiswijziging

Het doel van de vennootschap kan enkel gewijzigd worden bij besluit van een buitengewone algemene

vergadering, volgens de statutaire regels betreffende statutenwijziging.

Artikel 4 Duur

De vennootschap bestaat voor onbeperkte duur vanaf haar oprichting.

Zij kan slechts door de wil van de vennoten ontbonden worden bij besluit van de buitengewone algemene

vergadering genomen volgens de statutaire regels betreffende statutenwijziging zijn gesteld.

Artikel 5  Kapitaal

5.1-- Het maatschappelijk kapitaal

Het volledig geplaatste maatschappelijk kapitaal bedraagt vijfduizend euro (¬ 5.000) en is vertegenwoordigd door vijftig (50) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/vijftigste (1/50ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal van de vennootschap is volledig onderschreven en volgestort.

5.2  Kapitaalverhoging - Voorkeurrecht

Mits inachtneming van de statutaire regels betreffende statutenwijziging, kan het kapitaal verhoogd worden.

De aandelen waarop in geld wordt ingeschreven bij kapitaalverhoging moeten eerst aangeboden worden aan de vennoten naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Oefenen bestaande vennoten hun recht van voorkeur niet of slechts ten dele uit, dan worden de overblijvende aandelen in dezelfde evenredigheid aangeboden aan de vennoten die wel hun recht van voorkeur hebben uitgeoefend.

De termijn voor het uitoefenen van het voorkeurrecht zal, behoudens wat hierna gezegd voor de vruchtgebruiker, minimum twintig dagen bedragen.

De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dat kan worden uitgeoefend, worden aangekondigd in een bericht dat bij aangetekende brief ter kennis wordt gebracht aan de vennoten.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt, behoudens andersluidende afspraak tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar, het voorkeurrecht toe aan de blote eigenaar. De nieuw verkregen aandelen behoren de blote eigenaar toe in volle eigendom. De blote eigenaar moet zijn voorkeurrecht tot onderschrijven uitoefenen uiterlijk op de vijftiende dag na het openstellen van de inschrijvingstermijn waarbinnen het voorkeurrecht ken uitgeoefend worden. Laat de blote eigenaar het recht van voorkeur onbenut, dan kan de vruchtgebruiker binnen de resterende vijf dagen het voorkeurrecht uitoefenen. De aandelen die deze laatste aldus altéén onderschrijft komen hem toe in voile eigendom.

Het voorkeurrecht is niet verhandelbaar.

5.3  Kapitaalvermindering

Mits inachtneming van de statutaire regels inzake statutenwijziging, kan het kapitaal verminderd worden.

Artikel 6  Aandelen

6.1  Aard van de aandelen

De aandelen zijn op naam en worden ingeschreven in het aandelenregister. De aandelen zijn voorzien van

een volgnummer.

Aile overdrachten van aandelen worden tevens ingeschreven in het aandelenregister.

6.2 -- Ondeelbaarheid van de aandelen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

De aandelen zijn ondeelbaar ten opzichte van de vennootschap die het recht heeft, ingeval meerdere personen de vennootschaps- of lidmaatschapsrechten verbonden aan de aandelen wensen uit te oefenen, hetzij als onverdeelde mede-eigenaars, hetzij als rechthebbenden op enerzijds vruchtgebruik en anderzijds blote eigendom, te eisen dat jegens haar één enkele persoon wordt aangeduid om te gelden ais enige eigenaar.

Tot zolang is de uitoefening van de aan deze aandelen toekomende rechten geschorst.

6.3 -- Overdracht van de aandelen

De aandelen van een stille vennoot kunnen slechts onder de levenden worden overgedragen aan een derde mits aanvaarding van de ovememer door de zaakvoerder(s), of overgaan ingevolge overlijden na aanvaarding van de erfgenamen van de overleden vennoot door de zaakvoerder(s).

Een beherende vennoot kan zijn aandelen slechts overdragen onder de levenden aan een mede-beherende vennoot of aan een derde, na voorafgaand aan alle beherende vennoten de mogelijkheid te hebben geboden om zijn aandelen in de vennootschap over te nemen tegen een prijs te bepalen in onderling akkoord, of bij gebreke van akkoord, tegen een prijs vast te stellen door een deskundige, aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van eerste aanleg van het arrondissement waar de zetel van de vennootschap gevestigd is.

indien verscheidene beherende vennoten hun voorkooprecht uitoefenen, zullen zij dit kunnen uitoefenen, ieder naar evenredigheid van het aandeel dat zij op dat ogenblik bezitten in de vennootschap.

De ovememer verkrijgt het bezit van de overgedragen aandeden ten opzichte van derden eerst na de vervulling van de pleegvormen voorzien bij artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek.

De overdracht van aandelen, toebehorend aan een beherende vennoot, zullen het voorwerp uitmaken van een publicatie in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

6.4  Verbod de aandelen te verpanden

Het is verboden de aandelen van de vennootschap in pand te geven zonder voorafgaande schriftelljke

toestemming van de zaakvoerder(s).

Artikel 7  Vennoten

7.1 Beherende en stille vennoten

De beherende vennoot is hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de

vennootschap.

De stille vennoot staat slechts voor de schulden en verliezen van de vennootschap in tot beloop van hun

inbreng, op voorwaarde dat zij geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens een volmacht. De

stille vennoot mag zich niet mengen in het bestuur van de vennootschap.

Heeft zich als beherende vennoot hoofdelijk met de vennootschap verbonden: Mevrouw Edith Lansiots

7.2  Uittreding van rechtswege ingevolge overlijden, onbekwaamverklaring, faillissement of kennelijk onvermogen

In geval van overlijden, faillissement, kennelijk onvermogen of onbekwaamverklaring van een beherende vennoot of in geval van ontbinding van een rechtspersoon-beherende vennoot, verliest de betrokken persoon zijn hoedanigheid van vennoot van rechtswege binnen de twee maanden nadat deze feiten zich hebben voorgedaan of ter kennis werden gebracht van de vennootschap, tenzij het aandeel of aandelenpakket van de betrokken vennoot vôôr het verstrijken van die termijn is overgenomen.

De vennootschap wordt niet ontbonden door de uittreding van rechtswege, tenzij er niet langer minstens één beherende en één stille vennoot zouden overblijven. In dat geval heeft/hebben de overblijvende vennoot/vennoten het recht de vennootschap voort te zetten met om het even welke derde die zij als nieuwe vennoot laten toetreden door intekening op één of meerdere nieuwe aandelen, of aan wie zij het aandeel of aandelenpakket van de overledene, gefailleerde of onbekwame kunnen overlaten, binnen de twee maanden na het feit dat leidde tot de uittreding van rechtswege.

De vermelding van een uittreding van rechtswege wordt door de zaakvoerder(s) of de overblijvende beherende vennoot in het aandelenregister aangetekend. De van rechtswege uitgetreden vennoot of zijn rechtverkrijgenden hebben recht op de waarde van de aandelen.

Bij gebrek aan akkoord, wordt de waarde van de aandelen vastgesteld door een deskundige die in gemeen overleg tussen de vennootschap enerzijds en de uitgetreden vennoot of de betrokken erfgenamen of rechtverkrijgenden anderzijds wordt aangeduid. Indien deze deskundige niet kan worden aangeduid bij gebrek aan overeenstemming, zal deze, op verzoek van de meest gerede partij, worden benoemd door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel heeft.

Het rapport van de deskundige moet uiterlijk twee maanden na zijn aanstelling aan de betrokken partijen worden betekend.

De uitbetaling van het aandeel zal, behoudens andersluidende overeenkomst, geschieden binnen de maand na het akkoord over de vaststelling van de waarde van de aandelen, of desgevallend na de betekening van het rapport van de deskundige.

7.3  Aansprakelijkheid

Uittredende beherende vennoten evenals de rechtsopvolgers van een overleden vennoot blijven, in overeenstemming met de wet, gedurende vijf jaar persoonlijk aansprakelijk voor aile verbintenissen door de vennootschap aangegaan tot op het einde van het boekjaar tijdens hetwelk het overlijden of de uittreding plaatsvond.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Deze aansprakelijkheid is hoofdelijk en onbeperkt.

7.4  Verbod van Inmenging in de vennootschap

De erfgenamen en legatarissen van aandelen of de schuldeisers van een vennoot, minderjarigen en onbekwamen inbegrepen, zullen, onder geen enkel voorwendsel, het leggen van zegels kunnen eisen op de goederen en waarden van de vennootschap of om inventaris verzoeken, noch er de verdeling van vorderen, noch zich op enige wijze mengen in het bestuur van de vennootschap.

Artikel 8  Bestuur van de vennootschap

8.1 Bestuur

ledere beherende vennoot is van rechtswege zaakvoerder van de vennootschap.

8.2  Besluitvorming en vertegenwoordiging

Is er slechts één zaakvoerder, dan treft hij besluiten naar eigen inzicht en vertegenwoordigt hij de vennootschap in aile handelingen in en buiten rechte.

Zijn er twee (2) zaakvoerders, dan dienen zij beiden akkoord te gaan om een besluit te kunnen treffen en de vennootschap te vertegenwoordigen.

Zijn er drie (3) of meer zaakvoerders, dan vormen zij een college dat beraadslaagt en besluiten neemt volgens de algemene regels van beraadslagende vergaderingen en treden zij op namens de vennootschap in en buiten rechte, gezamenlijk handelend met twee (2) van hen.

De zaakvoerder is bevoegd om alles te doen wat nodig is of dienstig kan zijn om het doel van de vennootschap te realiseren met uitzondering van die verrichtingen of besluiten waarvoor krachtens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

8.3  Benoeming

De hiervoor gemelde beherende vennoot wordt aangesteld als zaakvoerder voor onbeperkte duur. Edith

Lanslots.

Haar opdracht, die bezoldigd is, geldt voor onbeperkte duur.

Zij is bevoegd om, individueel handelend, namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte.

8.4  Duur

Elke zaakvoerder vervult zijn opdracht voor een duur die zowel beperkt als onbeperkt kan zijn. Hij kan te allen tijde ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de algemene vergadering.

In geval van overlijden, ontslag of onbekwaamverklaring van de enige zaakvoerder, zal een buitengewone algemene vergadering samenkomen die zal beslissen over de ontbinding of de omzetting van de vennootschap in een andere rechtsvorm, waarbij de aansprakelijkheid van de vennoten beperkt blijft tot hun inbreng.

Artikel 9  Controle

De controle op de vennootschap wordt uitgeoefend door minstens één commissaris, zo de wettelijke bepalingen de benoeming van een commissaris voorzien of wanneer de algemene vergadering tot deze benoeming besluit.

De commissaris wordt benoemd door de algemene vergadering voor de termijn van drie jaar.

Zijn opdracht eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin zij vervalt.

De bezoldiging van de commissaris(sen) wordt vastgesteld door de algemene vergadering, rekening houdend met de controlenormen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren. Deze bezoldiging bestaat in een vast bedrag, dat bij de aanvang en voor de duur van hun opdracht wordt vastgesteld. Zij kan worden gewijzigd met instemming van partijen. Buiten die bezoldiging mogen de commissarissen geen enkel voordeel, in welke vorm ook, van de vennootschap ontvangen.

Is er geen commissaris benoemd, dan heeft iedere vennoot, zowel beherende als stille vennoot, individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Artikel 10  Algemene vergadering van de vennoten

10.1  Jaarvergadering -- buitengewone en bijzondere algemene vergadering

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, komt van rechtswege elk jaar samen de

derde maandag van de maand januari om 18.00 uur, op de zetel van de vennootschap.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde

uur gehouden.

De bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden hetzij op de zetel hetzij op

een andere plaats aangeduid in de oproepingen.

10.2  Bijeenroeping algemene vergadering

De algemene vergadering komt bijeen op uitnodiging van de zaakvoerder(s), de commissaris of een

beherend vennoot.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennoten worden opgeroepen tot een algemene vergadering door middel van een uitnodigingsbrief ten minste vijftien dagen voor de vergadering aangetekend verzonden naar hun adres, zoals dit in het aandelenregister is genoteerd. Deze oproeping vermeldt de volledige identiteit van de vennootschap en van de personen door wie de uitnodiging is ondertekend met vermelding van de hoedanigheid waarin zij optreden. Zij preciseert de plaats, dag en uur van de bijeenkomst en geeft de agendapunten weer die zullen worden behandeld, met verwijzing naar de verslagen en bescheiden desgevallend die ter inzage liggen van de vennoten en/of bijgevoegd worden bij de schriftelijke uitnodiging.

10.3  Samenstelling van de vergadering  voorzitter  stemrecht  verloop

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering, moeten de vennoten bij aangetekende brief, uiterlijk

vijf dagen váár de vergadering, de zaakvoerder inlichten over hun voornemen persoonlijk of bij volmachtdrager

deel te nemen aan de vergadering, doch enkel in zoverre dit in de oproepingen is vereist.

De vergadering zal worden voorgezeten door de zaakvoerder.

De stemming gebeurt openbaar. Tot een geheime stemming wordt slechts overgegaan wanneer de

algemene vergadering daar met eenparigheid om verzoekt.

Iedere vennoot, zowel stille ais beherende vennoot, beschikt over evenveel stemmen als dat hij aandelen

bezit.

Op elke vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

De algemene vergadering mag in de regel beslissingen nemen ongeacht het aantal aanwezige vennoten of

het aantal aandelen waarvoor aan de stemming wordt deelgenomen, tenzij tot wijziging van de statuten wordt

overgegaan, in welk geval ten minste de helft van het totale aantal uitgegeven aandelen in de vennootschap op

de vergadering vertegenwoordigd moeten zijn.

Een beslissing van de gewone of de bijzondere algemene vergadering vereist de meerderheid der

stemmen, tenzij anders bepaald werd in onderhavige statuten.

De besluiten van de buitengewone algemene vergadering waarbij de statuten van de vennootschap worden

gewijzigd, worden slechts goedgekeurd mits een bijzondere meerderheid van 314de van de uitgebrachte

stemmen.

De vennoten kunnen zich doen vertegenwoordigen door een lasthebber op voorwaarde dat deze zelf

vennoot is.

Van het verloop van de algemene vergadering wordt er tijdens de zitting een verslag opgemaakt.

Deze notulen worden ondertekend door de voorzitter en de vennoten die het vragen. Zij worden

bijgehouden in een speciaal daartoe op de zetel van de vennootschap bewaard register.

Afschriften of uittreksels van de notulen worden ondertekend door ten minste één zaakvoerder.

10.4 Bevoegdheid van de algemene vergadering

De algemene vergadering treft besluiten in verband met aile onderwerpen die krachtens de wet en de statuten tot haar exclusieve bevoegdheid behoren en heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om de handelingen die de vennootschap aangaat te verrichten of te bekrachtigen in die aangelegenheden die behoren tot de bevoegdheid van andere organen wanneer deze niet tot een besluit kunnen komen.

Tot de exclusieve bevoegdheid van de algemene vergadering behoren onder meer de macht om:

zaakvoerders te benoemen en te ontslaan, alsmede hun bezoldiging en/of vergoeding vast te stelten, hen

kwijting te verlenen of desgevallend hun verantwoordelijkheid jegens de vennootschap te (doen) bepalen;

- de jaarrekening goed te keuren en te beslissen over de bestemming van de winst;

- de statuten van de vennootschap te wijzigen.

Artikel 11 Boekjaar

Het boekjaar gaat in op één oktober en eindigt op dertig september van eik jaar.

Artikel 12 Winstbesteding

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat met gewone meerderheid, doch mits uitdrukkelijk en unaniem akkoord van de zaakvoerder.

De zuivere winst blijkt uit de boekhoudkundige bescheiden, na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen.

Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering. Indien overgegaan wordt tot winstverdeling zal deze onder de vennoten verdeeld worden naar evenredigheid van het aantal aandelen dat ieder bezit.

De vergadering van de vennoten kan evenwel een tantième toekennen aan de beherende vennoten.

De vennoten mogen echter bij eenvoudige meerderheid beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk voorafgenomen op de winsten. Zij zullen eveneens bij eenvoudige meerderheid mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren, geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij boven op de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

Artikel 13  Ontbinding  Vereffening

w '9

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

in geval van ontbinding, benoemt de algemene vergadering bij gewone meerderheid de vereffenaar die al dan niet vennoten kan zijn. Zij bepaalt hun aantal, bevoegdheden en bezoldiging, alsook de wijze van vereffening.

Worden er geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar. Zij heeft de bevoegdheden die het Wetboek van vennootschappen aan vereffenaars toekent, tenzij de algemene vergadering daar bij gewone meerderheid anders over beslist.

Het saldo na sluiting van de vereffening wordt verdeeld onder de vennoten volgens de verhouding van ieders aandelenbezit.

Artikel 14  Wettelijke bepalingen

Vooral wat niet voorzien is in deze statuten, wordt verwezen naar de wettelijke bepalingen terzake.

III. VERKLARINGEN  OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar vangt aan bij de oprichting van de vennootschap en zal afgesloten worden op 30

september 2015.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in de maand januari van het jaar 2016.

Woonstkeuze

Voor de uitvoering van deze overeenkomst verklaren de ondergetekenden keuze van woonplaats te doen

op hun respectieve woonplaats enfof zetel.

Overname verbintenissen

Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen worden thans door de vennootschap, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van rechtspersoonlijkheid als gevolg van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

Waarvan deze oprichtingsakte in onderhandse vorm is opgesteld, in twee exemplaren, ieder partij erkennend één exemplaar ontvangen te hebben.

De oprichters Walter Paulussen

Edith Lanslots

Op de laatste blz. van Lulk_p vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ELFIN CONSULTANCY

Adresse
STEENWEG OP OOSTHOVEN 273 2300 TURNHOUT

Code postal : 2300
Localité : TURNHOUT
Commune : TURNHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande