ELIAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ELIAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 537.569.842

Publication

09/10/2014
ÿþ Mod POF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch St impie na neerlegging ter griffie van de kN ER, ELEG D

IIN~IIIIIII

II

ia eaase*

i

A

E

R BELGE 15 -09- 2014

i ECHT6ANK van KOOPHANOEL ANTWERPEN, afd. MECHELEN

ELGISCH STAATSBLAD Griffie

MONITEL

01 -1

- 2014

Ondernemingsnr : 0537.569.842

Benaming (voluit) : ELIAN

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Markt 12, 2590 Berlaar, België

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :Ontslag zaakvoerder

Tekst :

Tijdens de bijzondere algemene vergadering dd. 15 oktober 2013 werd met eenparigheid van stemmen beslist dat het ontslag als zaakvoerder aangeboden door mevrouw Fanny Vandebriel, wonende te 2970 Schilde, Oudebaan 87/2, rijksregisternummer 80.10.10-088.04, wordt aanvaard en dit met ingang van 15 oktober 2013. Er wordt kwijting verleend voor het uitgeoefend mandaat tot 15 oktober 2013.

Elffan Maroofnezhad

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening.

12/11/2013
ÿþ-9

Voor-

behouder aan het Belgisch

Slaatsbla

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mar ADF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : 0537.569.842

Benaming (voluit) : ELIAN

(verkort) :

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Markt 12, 2590 Berlaar, België

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :Benoeming bijkomend zaakvoerder

Tekst :

Tijdens de bijzondere algemene vergadering dd. 1 oktober 2013 werd met eenparigheid van stemmen beslist om mevrouw Fanny Vandebriel, wonende te 2970 Schilde, Oudebaan 87/2, rijksregisternummer 80.10.10-088.04, te benoemen ais zaakvoerder.

Elian Maroofnezhad

Zaakvoerder

1

111111111,11).11111,1011.1011111111

Ili

NEERGELEGD

30 -10- 2013

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPHANtltfte MECHELEN

Op de laatste blz. van Lulk vermelden-: Aneto : Nagym en tioedantgheld van de instrumenterende notaris, hetzif van de erso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening.

30/08/2013
ÿþOndernemingsnr : Benaming 531 5~3 d 4ti

(voluit) : ELIAN

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : 2590 BERLAAR, MARKT 12

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - AANSTELLING ZAAKVOERDER

er blijkt uit een akte verleden voor notaris Marc Van Nuffel te Antwerpen op 19 augustus 2013, neergelegd voor registratie, dat werd opgericht:

1. Rechtsvorm -- naam  zetel - duur

Oe besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam ELIAN, met zetel te 2590 Berlaar,

Marlt 12, opgericht voor onbepaalde termijn.

2. Identiteit van de oprichters

Mevrouw MAROOFNEZHAD Elian, geboren te Ahwas op 15 januari 1983, wonende te 2800 Mechelen,

Europalaan 161104,

3. Kapitaal

Het kapitaal bedraagt 18.600,00 Euro en werd volledig volstort.

Het kapitaal is samengesteld door inbreng in geld. De gelden werden gedeponeerd bij BNP PARIBAS

FORTIS op rekeningnummer BE66 0017 0448 8343.

4. Boekjaar

Het boekjaar loopt samen met het kalenderjaar.

Het eerste boekjaar loopt tot 31 december 2014.

5. Reserves -- winst -- vereffening

pe bepalingen betreffende het aanleggen van reserves, de verdeling van de winst en de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo luiden als volgt:

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap. Deze wordt na afhouding ten bate van de wettelijke reserve, als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en van de daarop verrichte stortingen, tenware de algemene vergadering besluit de winst geheel of ten dele te reserveren of er een andere bestemming aan te geven.

(Er zijn bijzondere bepalingen met betrekking tot de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo.

6. Bestuur

ieder zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootyschap en treedt namens haar op in en buiten

rechte.

Werd als zaakvoerder benoemd: Mevrouw MAROOFNEZHAD Elffan, voornoemd

7. Doel

De vennootschap heeft tot doel:

I" VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

1.Het uitbaten van een kledingwinkel, verkoop van kleding, van accessoires en van allerlei aanverwanten die met voorgaande verbonden zijn.

2.Detailhandel in kleding en toebehoren.

3.De aan- en verkoop, import en export, groot- en kleinhandel, distributie, commissiehandel, franchising en de vertegenwoordiging, zowel in België als in het buitenland, van om het even welke goederen zoals kleding, textiel, kousen, sokken, panty's, schoeisel, modeartikelen, lingerie, ondergoed, breidgoed, beroepskleding, stoffen, confectie, juwelen, maroquinerie, parfumerie en cosmetica.

4.Het geven, houden en presenteren van workshops in verband met kleding, make-up en styling.

5.De aankoop, verhuur, onderhoud en verkoop van alle onroerende en roerende goederen  desgevallend ten behoeve van eigen handelsverrichtingen of voor handelsverrichtingen van derden  zoals alle soorten materieel, gereedschappen, machines, installaties.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Moa Word 11.1

Rie ,==i ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

21 -08- 2013

oRlFt=l ~ ?~r 31~I`~~f< vara KOC~PHAND~L t'é~i9~CHELIrN

J

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

~y

-ti

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

6.Het verlenen van technische, administratieve, financiële of commerciële bijstand aan aile Belgische en buitenlandse ondernemingen.

7.Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

8.1-let deelnemen in of de directie voeren over andere vennootschappen en ondernemingen, het management en het bestuur van om het even welke ondernemingen en vennootschappen, het optreden als vereffenaar.

9.Het aanvragen, verwerven, verhandelen en exploiteren van licenties, octrooien, merken en dergelijke.

Il. VOOR EIGEN REKENING

1.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, tuiten, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen,

2.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3.Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, het verlenen van zakelijke borgen op haar activa, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, . hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

III. BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België ais in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders) en kan aile kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak

8. Jaarvergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste werkdag van juni om 19.00uur.

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht.

9. Volmacht

De vergadering machtigt de burgerlijke bvba Accountantskantoor Werner Soons, Battelsesteenweg 455 A2, 2800 Mechelen ON 0448.173.850 en al haar aangestelden en gevolmachtigden, met mogelijkheid tot indeplaats-istelling, en die elk afzonderlijk kunnen handelen, om de inschrijving van de vennootschap te bekomen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, een Ondernemingsloket aan te duiden en de hierboven genomen besluiten ter kennis te brengen van wie het behoort, onder meer van de belastingsdiensten en andere overheidsinstellingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/08/2013 - Annexes du Moniteur belge



Voor ontledend uittreksel:

Samen neergelegd: uitgifte;

Notaris Marc Van Nuffel



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : JRecto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 29.07.2016 16397-0286-010

Coordonnées
ELIAN

Adresse
MARKT 12 2590 BERLAAR

Code postal : 2590
Localité : BERLAAR
Commune : BERLAAR
Province : Anvers
Région : Région flamande