ELIMAR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ELIMAR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 466.652.053

Publication

30/04/2014
ÿþ[

L-1 c ! In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

,t le van de

NSerg-

RECHTBANK VANKOOPKANDEL

i 7 Mt 20111

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT DeGri r.

idod Word 11.1

11111111

" 1A091501*

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0466.652.053.

Benaming

(voluit) : ELIMAR

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2460 Kasteriee, Lage Rielen 29

(volledig adres)

Onderwerp akte : (VRIJWILLIGE) ONTBINDING - INVEREFFENINGSTELLING - BENOEMING VEREFFENAAR(S) - EINDE MANDAAT ZAAKVOERDER.

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals op zevenentwintig maart twee duizend veertien, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ELIMAR, gevestigd te 2460 Kasterlee, Lage Rielen 29, opgericht bij akte verleden voor ondergetekende notaris Walter Vanhencxthoven met standplaats te Herentals op achtentwintig juli negentienhonderd negenennegentig, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van elf augustus daarna onder het nummer 990811-413 en waarvan de statuten enkel werden gewijzigd bij proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering, opgemaakt en afgesloten door ondergetekende notaris Walter Vanhencxthoven met standplaats te Herentafs op negen februari tweeduizend en vier, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van negenentwintig maart daarna onder het nummer 04049889, beslist heeft hetgeen volgt

EERSTE BESLISSING. VERSLAGEN.

Met eenparigheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van

a) het bijzonder verslag van de zaakvoerder waarin het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht en dat vermeld werd in voormelde agenda; aan dit bijzonder verslag is een staat van activa en passiva gehecht, afgesloten volgens boekhoudkundige toestand op 31 december 2013, hetzij minder dan drie maanden voor het besluit tot ontbinding van vandaag.

b) het verslag van de BVBA THEO VAN HERCK BEDRIJFSREVISOR, vertegenwoordigd door de heer Theo Van Herck, bedrijfsrevisor, kantoorhoudend te 2160 Wommelgem, Herentalsebaan 645, aangewezen door de zaakvoerder, over de staat waarop de activa en passiva van de vennootschap werden samengevat, afgesloten volgens boekhoudkundige toestand op 31 december 2013, met vermelding of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden letterlijk als volgt:

~1

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen heeft de zaakvoerder van de vennootschap een boekhoudkundige staat, afgesloten op 31 december 2013, opgesteld die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 527.847,18 Euro en een netto-actief van 412,184,38 Euro,

Gesteund op de controle-werkzaamheden die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kunnen wij bevestigen dat deze boekhoudkundige staat op juiste wijze voortvloeit uit de boekhouding van de vennootschap, en de financiële toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar.

Gedaan te Wommelgem

6 maart 2014

THEO VAN HERCK BEDRIJFSREVISOR BVBA

Vertegenwoordigd door;

(getekend) Theo VAN HERCK

Bedrijfsrevisor.

Iedere vennoot erkent kennis te hebben van deze beide verslagen.

Overeenkomstig artikel 181, §4 van het Wetboek van Vennootschappen bevestigt ondergetekende notaris na onderzoek het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe onderhavige vennootschap krachtens artikel 181, §1, van voormeld Wetboek gehouden is.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

_ TWEEDE BESLUIT. (VRIJWILLIGE) ONTBINDING EN INVEREFFENINGSTELLING.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2014 - Annexes du Moniteur belge Na de uiteenzetting van de voorzitter juist te hebben bevonden, beslist de algemene vergadering om de

vennootschap (vrijwillig) te ontbinden.

Bijgevolg wordt de vennootschap in vereffening gesteld en bestaat zij vanaf heden nog enkel voor haar

vereffening.

Alle documenten uitgaande van de vennootschap vanaf vandaag zullen moeten vermelden dat de

vennootschap in vereffening is (gesteld).

DERDE BESLUIT, BENOEMING VAN VEREFFENAAR(S).

A. De algemene vergadering beslist als vereffenaar van de vennootschap te benoemen en aan te stellen onder voorbehoud of onder opschortende voorwaarde van bevestiging of homologatie van de benoeming door de voorzitter van de rechtbank van koophandel te Turnhout: de heer MATHEVE Kris Leonard Alouisa, geboren te Geel op veertien april negentienhonderd vijfenzestig, rijksregisternummer 65.04.14-127.70, wettelijk samenwonend te 2460 Kasterlee, Lage Rieten 29, zijnde voornoemde vennoot sub 1, hier aanwezig.

Hij verklaart en bevestigt

* niet veroordeeld te zijn geweest wegens een inbreuk op de artikelen 489 tot 490bis van het Strafwetboek;

* niet veroordeeld te zijn geweest wegens diefstal, valsheid, knevelarij, oplichting of misbruik van vertrouwen;

* geen bewaarder, voogd, bestuurder of rekenplichtige te zijn geweest die niet tijdig rekening en

verantwoording heeft gedaan en niet tijdig heeft afgerekend;

* dat hij niet failliet werd verklaard zonder rehabilitatie te hebben gekregen;

* dat hij geen gevangenisstraf (zelfs met uitstel) heeft opgelopen wegens een van de strafbare feiten die bedoeld worden in artikel 1 van het koninklijk besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig betreffende het reohterlijk verbod aan bepaalde veroordeelden en gefailleerden om bepaalde ambten, beroepen of werkzaamheden uit te oefenen, wegens een inbreuk op de wet van zeventien juli negentienhonderd vijfenzeventig op de boekhouding van de ondernemingen cl op de uitvoeringsbesluiten ervan of wegens een inbreuk op de fiscale wetgeving.

Hij verklaart deze opdracht van vereffenaar uitdrukkelijk te aanvaarden.

B. De algemene vergadering beslist vervolgens voornoemde heer Kris Matheve als bijzonder lasthebber van de vennootschap aan te stellen met machtiging om het verzoekschrift namens de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en in te dienen overeenkomstig artikel 184, §2 van het Wetboek van Vennootschappen.

VIERDE BESLUIT. MACHTIGING.

A. De algemene vergadering beslist daarna dat de vereffenaar de meest uitgebreide macht zal hebben om zijn of haar mandaat uit te oefenen, namelijk deze voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. Hij of zij mag dus alle handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen zonder dat hiervoor een nieuwe beslissing of machtiging van de algemene vergadering nodig is in de gevallen waarin die vereist is en/of dit wordt voorgeschreven.

Hij of zij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de verplichting ambtshalve inschrijving te nemen; hij of zij mag verzaken aan of afstand doen van alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling of kwijting van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, bevelschriften, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen van de verplichting om een inventaris op te maken en mag zich aan de maatschappelijke boeken en geschriften van de vennootschap houden.

Hij of zij mag eveneens alle corrigerende of aanvullende akten ondertekenen ingeval van vergissing, verzuim of onnauwkeurigheden in de verwoording van de goederen en rechten die door de vereffenaar in andere vennootschappen zou worden ingebracht en de modaliteiten bepalen waarop de algemene vereffeningsvergaderingen kunnen worden bijgewoond.

Hij of zij mag, ander zijn of haar verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen of doeleinden een gedeelte van zijn of haar macht die hij of zij zal bepalen, overdragen aan één of meer derden-lasthebbers voor de duur die hij of zij vaststelt.

Alle akten waarbij de vennootschap in vereffening verbonden wordt, zelfs die akten waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, zijn geldig ondertekend door de vereffenaar die daartoe ten opzichte van derden niet over een voorafgaande machtiging moet beschikken.

B. De duur van de opdracht van de vereffenaar(s) geldt voor onbepaalde termijn tot beëindiging van de hem/haar (hun) opgedragen taak. De vereffenaar mag ook na de afsluiting van de vereffening alle formaliteiten en handelingen stellen die na de sluiting van de vereffening door de wet (zouden) opgelegd zijn.

C. Het mandaat van vereffenaar is onbezoldigd.

V1JFDE BESLUIT. ONTSLAG EN KWIJTING/DECHARGE  EINDE MANDAAT ZAAKVOERDER.

Ten gevolge van de ontbinding en in vereffeningstelling neemt de algemene vergadering tenslotte kennis

van het einde (van rechtswege) van het mandaat van de zaakvoerder, zijnde

voornoemde heer MATHEVE Kris Leonard Alouisa, geboren te Geel op veertien april negentienhonderd

vijfenzestig, wettelijk samenwonend te 2460 Kasterlee, Lage Rielen 29.

Kwijting en décharge voor het beheer tijdens de periode voorafgaand aan huidige ontbindingsdatum kan

door de algemene vergadering later worden verleend bij de goedkeuring van de jaarrekening of bij de

(onderhandse) sluiting van de vereffening van de vennootschap.

ZESDE EN LAATSTE BESLUIT. VOLMACHTEN EN MACHTIGING.

De algemene vergadering verleent aile machten en bevoegdheden aan de vereffenaar, en verleent

eveneens aile machten en bevoegdheden aan Lambregts & Co, Accountants & Belastingsconsulenten te 2300

Turnhout, Steenweg op Zevendonk 30, evenals aan de bedienden, aangestelden of lasthebbers, ieder met

macht om afzonderlijk te handelen en met macht van indeplaatsstelling, om alle verrichtingen te doen wat nodig is voor de uitvoering van huidige akte en in het bijzonder maar daartoe niet beperkt, alle verklaringen af te leggen en alle eventuele documenten neer te leggen en te ondertekenen bij een erkend ondernemingsloket met het oog op een eventuele schrapping van de ingeschreven gegevens van onderhavige vennootschap als handelsonderneming, en verder om al het nodige te doen bij alle (andere) bevoegde overheidsdiensten (waaronder de BTW-Administratie) met het oog op een eventuele schrapping van de vennootschap ais handelsonderneming of met het oog op de aangifte van stopzetting van werkzaamheid,

Voor ontledend uittreksel. Notaris Walter Vanhencxthoven.

Samen hiermee neergelegd : expeditie akte (vrijwillige) ontbinding, invereffeningstelling, benoeming vereffenaar(s), einde mandaat zaakvoerder - afschrift van de beschikking betreffende de bevestiging van de benoeming van de vereffenaar(s) - bijzonder verslag van de zaakvoerder met staat van actief en passief - verslag van de bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, rietzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-behopiden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

02/07/2014 : TU087924
30/09/2014
ÿþMod Word 11.1

8 e

Neergelegd ter griffie van de

RECHTRANIL VAN KOOPHANDEL

19 SEP, 2014

ANTWERPEN atcieling TURNHOUT

De Geffiler

urrme

II 1111111 (IIIIIIII III

*14177986*

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de

Ondernemingsnr : 0466.652.053.

Benaming

(voluit) : ELI MAR

(verkort):

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 2460 Kasterlee, Lage Rielen 29

(volledig adres)

Onderwerp akte: SLUITING VAN VEREFFENING.

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals op drie september twee duizend veertien, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ELIMAR gevestigd te 2460 Kasterlee, Lage Rielen 29, opgericht bij akte verleden voor ondergetekende notaris Walter Vanhencxthoven met standplaats te Herentars op achtentwintig juli negentienhonderd negenennegentig, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van elf augustus daarna onder het nummer 990811-413 en welke vennootschap in vereffening werd gesteld bij proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering, opgemaakt en afgesloten door ondergetekende notaris Walter Vanhencxthoven op zevenentwintig maart tweeduizend veertien, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van dertig april daarna onder het nummer 14091501, beslist heeft hetgeen volgt:

EERSTE BESLISSING., Verzaking aan de wettelijke termijn van artikel 194 Wetboek van vennootschappen.

Gelet op de eenvoud van de vereffeningsverrichtingen, verklaren de vennoten elk ten individuele titel te verzaken aan de wettelijke termijn van één maand gedurende dewelke zij overeenkomstig artikel 194 van het Wetboek van vennootschappen over een individueel onderzoeksrecht beschikken betreffende de vereffeningsrekeningen en de daarbijhorende stavingsstukken.

TWEEDE BESLISSING. Kennisname vereffeningsrekeningen en "akkoord-vonnis".

De vergadering beslist de voorzitter/vereffenaar te ont-slaan van de voorlezing van het verdelingsplan (zijnde het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers), van de vereffe-ningsrekeningen en de eventuele daarbij horende stavingsstukken zoals deze documenten werden voorgelegd door de vereffenaar

De vergadering beslist de voorzitter/vereffenaar tevens te ontslaan van de voorlezing van de akkoordverkraring ("akkoord-vonnis") van de bevoegde rechtbank van koophandel met voormeld verdelingsplan of plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van voormelde documenten om er vooralgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen en verklaart geen opmerkingen te willen formuleren.

DERDE BESLISSING. Goedkeuring van het verdelingsplan en van de vereffeningsrekeningen (met bijhorende stavingsstukken)

De vergadering verklaart zonder enig voorbehoud of reserve het verdelingsplan evenals de vereffeningsrekeningen met bijhorende stavingsstukken goed te keuren,

VIERDE BESLISSING. Decharge / Kwijting vereffenaar.

De vergadering geeft algehele kwijting en décharge zonder uitzondering of enig voorbehoud of beperking aan voornoemde heer Kris Leonard Mouise MATHEVE, geboren te Geel op veertien april negentienhonderd vijfenzestig, rijksregisternummer 65.04.14-127.70, wonende te 2460 Kasterlee, Lage Rielen 29, voor zijn beheer als vereffenaar van de vennootschap.

Bijgevolg wordt voornoemde vereffenaar vanaf heden door de vergadering ontheven van zijn taak als vereffenaar zonder enig voorbehoud noch beperking.

VIJFDE BESLISSING.. Sluiting van de vereffening.

De vergadering beslist tot de definitieve sluiting van de vereffening van de vennootschap, verklaart de afreke-ning als afgesloten en stelt vast dat de vereffening is beëindigd en dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ELIMAR op heden definitief opgehouden heeft te bestaan (onder voorbehoud van het passief voortbestaan van de vennootschap gedurende vijf jaar).

BEËINDIGING VAN RECHTSWEGE VAN VRUCHTGEBRUIK

In het bijzonder heeft de (af)sluiting van de vereffening van onderhavige vennootschap tot gevolg dat op heden zowel het vruchtgebruik op het hierna beschreven goed van rechtswege wordt beëindigd als het recht van opstal dat verleend werd als een accessorium verbonden aan voormeld vruchtgebruik voor dezelfde termijn Op de laatste blz. van Luik B vermeiden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(rijn(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

-

Voor-

behouden áan hete Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

van vijftien jaar waarbij er bij het einde van het vruchtgebruik om welke reden ook, van rechtswege eveneens

een einde komt aan het recht van opstal, en bijgevolg dat het hierna beschreven onroerend goed vanaf heden

voor de geheelheid in voile eigendom toebehoort aan mevrouw Gerda MEEUS, voornoemde vennoot sub 2, '

door natrekking.

BESCHRIJVING VAN HET ONROEREND GOED.

GEMEENTE KASTERLEE- Tweede afdeling/Lichtaart

Een woonhuis op en met grand, gelegen te Kasterlee (Lichtaart) Lage Rielen 29, huidig gekadastreerd '

sectie A nummer 397/E met een oppervlakte van negenendertig are vijfendertig centiare.

In de laatst overgeschreven titel is voormeld goed omschreven als een perceel grond, gelegen ter plaatse

volgens kadaster "Leegen Rielen", ten kadaster gekend sectie A nummer 397/E met een oppervlakte van

negenendertig are vijfendertig centiare,

ZESDE BESLISSING. Bewaring van de boeken en bescheiden van de vennootschap.

De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en

bewaard ge-durende de bij de wet verplichte termijn van ten minste vijf jaar op volgend adres: bij mevrouw

Gerda Meeus te 2460 Kasterlee, Lage Rielen 29.

ZEVENDE BESLISSING. Consignatiemaatregelen.

De vergadering stelt vast dat er geen maatregelen moeten warden genomen voor de consignatie van gelden

en/of waarden die toekomen aan de schuldeisers of vennoten en die hen niet konden worden afgegeven,

De vergadering verleent volmacht op de bankrekening(en) van de vennootschap aan de heer Kris Matheve

voornoemd, teneinde in voorkomend geval na sluiting van de vereffe-ning;

- het vereffeningsaldo uit te keren aan de vennoten;

- de eventueel thans nog niet gekende schulden te beta-len;

- de eventueel thans nog niet gekende schuldvorderingen te innen.

ACHTSTE BESLISSING, Volmacht formaliteiten.

1. De vergadering verleent bijzondere volmacht aan voor-noemde heer Kris Matheve of aan Lambregts & Co, Accoun-tants & Belastingconsulenten te 2300 Tumhout, Steenweg op Zevendonk 30, evenals aan de bedienden, aangestelden en lasthebbers, met macht om afzonderlijk te handelen en met mogelijkheid tot " indepiaatsstelling, teneinde de schrapping van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen (KBO) (via de vervulling van de daartoe vereiste formaliteiten via een ondernemingsloket) te bewerkstelligen, evenals om eventueel kennisgeving te doen aan de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde (137W) betreffende de stopzetting van de activiteiten van de vennootschap en de schrapping van de BTW-inschrijving, en in het algemeen om alle verrichtingen te doen, aile verklaringen af te leggen en alle documenten neer te leggen en te ondertekenen bij een erkend ondernemingsloket met het oog op de schrapping van de ingeschreven gegevens van onderhavige vennootschap als (handels)onderneming, en om al het nodige te doen bij alle andere (fiscale en/of sociale en/of administratieve) federale of regionale (overheids)diensten ten gevolge van de sluiting van de vereffening.

2. Onverminderd de rechten van derden tegen de vereffenaar zoals bepaald in artikel 198, §1 van het Wetboek van Vennootschappen, verklaren de comparanten voornoemde heer Kris MATF-IEVE ais bijzonder lasthebber aan te stellen, met recht van indeplaatsstelling, aan wie zij betreffende de goederen die aan de ontbonden vennootschap toebehoren op de dag van de afsluiting van de vereffening en die om welke reden ook niet in de vereffening zouden begrepen zijn, om voor hen en uit hun naam:

- aile maatregelen te nemen, tot vrijwaring van de rechten van de comparanten in deze goederen:

- op te treden in rechte als eiser of als verweerder met betrekking tot deze goederen.

Voor ontledend uittreksel. Notaris Walter Vanhencxthoven,

Samen hiermee neergelegd : expeditie akte sluiting van vereffening - kopie van het goedgekeurde plan voor de verdeling van de activa - afschrift of kopie van het vereffeningsversiag en van het akoord-vonnis.

...

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

03/09/2013 : TU087924
29/08/2012 : TU087924
08/08/2011 : TU087924
19/06/2009 : TU087924
06/06/2008 : TU087924
02/07/2007 : TU087924
28/07/2006 : TU087924
12/07/2005 : TU087924
07/07/2004 : TU087924
29/03/2004 : TU087924
14/07/2003 : TU087924
10/08/2002 : TU087924
04/05/2002 : TU087924
03/08/2001 : TU087924

Coordonnées
ELIMAR

Adresse
LAGE RIELEN 29 2460 KASTERLEE

Code postal : 2460
Localité : KASTERLEE
Commune : KASTERLEE
Province : Anvers
Région : Région flamande