ELLA-ROSE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ELLA-ROSE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.029.689

Publication

31/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 13.12.2013, NGL 30.12.2013 13699-0512-013
13/11/2013
ÿþ Mai Warel 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsbla{

Neergelegd ter grif lie van de Rechtba, van !(Dophandel i Àntwerpen, o+

Griffie "(113

1IItIMiom~u~~w~i~iu~~

*1317 39

Ondernemingsnr : 0841029689 Benaming

(voluit) : ELLA-ROSE

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kammenstraat 52C, 2910 Essen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Zetelverplaatsing

Uit het verslag van de zaakvoerder in datum van 1 oktober 2013 blijkt dat de zetel van de vennootschap verplaatst werd

NAAR : Rooiendamlaan 10, 2910 Essen

Aldus opgemaakt te Essen, op 1 oktober 2013

Ann Oerlemans,

Zaakvoerder.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/01/2013
ÿþ Mod Word 11.1

'1

ri-eIt-< I113 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1

11111111

*13014279*

Neergelegd ter gi iiïti van de Rechtbank

van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 1 1 JAN.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0841.029.689

Benaming

(voluit) : ELLE-ROSE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2910 Essen, Kammenstraat 52C

(volledig adres)

Onderwerp akte : RECHTZETTING

Het blijkt uit een akte oprichting verleden voor notaris Frederik Jorissen te Antwerpen op 8 november 2011, "geregistreerd te Antwerpen, REGISTRATIE 5, de 09.11.2011. Boek 196 blad 39 vak 4. Ontvangen: E 25,00. Qe ontvanger (get) ai R. WECHUYSEN", waarvan het ontledend uittreksel neergelegd werd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen op 15 september 2011, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 25 november 2011, onder nummer 11177793, dat de afsluiting van het eerste boekjaar verkeerd werd vernield in voormeld uittreksel.

Het eerste boekjaar Loopt vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid en zal worden afgesloten op 30 juni 2013.

NOTARIS Frederik Jorissen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

25/11/2011
ÿþ~-~

Mal 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II IY I11IIIInIIVNllnllll

`11177793*

,. +... is.;; ~ta,gn

RraItrerpsaà

Griffie 15 2011

Ondernemingsnr :

Benaming f

(voluit) : ELLA-ROSE

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2910 Essen, Kammenstraat 52C

Onderwerp akte : OPRICHTING

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Frederik Jorissen te Antwerpen op 8 november 2011, "geregistreerd te Antwerpen, REGISTRATIE 5, de 09.11.2011. Boek 196 blad 39 vak 4. Ontvangen: ¬ 25,00. De ontvanger (get) ai R. WECHUYSEN", dat :

oktober negetienhonderd'

A r l'~ !! ~ 6 8 9

1) Mevrouw OERLEMANS Ann Elizabeth, geboren te Brasschaat op negen eenentachtig, wonende te 2910 Essen, Kammenstraat 52C, ongehuwd.

2) De heer VAN DEYCK Kristof, geboren te Antwerpen (Merksein) op negentienhonderd tachtig, wonende te 2910 Essen, Kammenstraat 52C, ongehuwd.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht ROSE", met zetel te 2910 Essen, Kammenstraat 52C, hebbende als doel :

Het management, adviseren, consulteren, begeleiden, leiden, optreden vennootschappen en ondernemingen.

Het verlenen van diensten aan bedrijven en personen, waarin ondermeer begrepen, adviezen, het optreden als tussenpersoon, agent, commissionair enzovoorts.

Het nemen van participaties onder eender welke vorm in alle bestaande of richten:

vennootschappen en ondernemingen.

Het beheren van vennootschappen, ondernemingen en patrimonia, welke ook hun doel wezen, met inbegrip van de uitoefening van de functies van bestuurder, gedelegeerd bestuurder en vereffenaar vani vennootschappen.

De uitbating van haarkapperssalons voor darnes en heren, de aan- en verkoop in het klein van alle; reukwaren, schoonheidsverzorgingartikelen en alle andere artikelen, die normaal in kapperssalons kunnen; verkocht worden, evenals kleine fantasie- en textielartikelen, dit alles in de meest ruime zin.

Het ter beschikking stellen van zonnebanken en lichttherapietoestellen.

Het leveren van kwaliteitscontrolesystemen aan het bedrijfsleven.

Het adviseren, ontwikkelen, organiseren, en realiseren van promotionele inbegrip van het voeren van commerciële transacties dienaangaande.

Het adviseren op het vlak van marketing en publiciteit.

Personeelsselectie en vorming.

In verband met onroerende goederen: verwerven, kopen, verkopen, ruilen, huren, verhuren, bouwen,: onderhouden, beheren, in hypotheek geven en ontvangen.

In verband met roerende goederen, lichamelijke en onlichamelijke: verwerven, kopen, verkopen, groot- en! kleinhandel, ruilen, huren, verhuren, onderhouden, beheren, in pand geven en ontvangen, verwerven van: zakelijke rechten.

Het optreden als franchisenemer en franchisegever.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als; vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het; handelsfonds, in pand stellen en zij mag aval verlenen voor aile leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, zowel voor haarzelf als voor alle derden. De vennootschap mag leningen verrichten aan derden.:

De vennootschap mag alle roerende en onroerende, industriële, commerciële of financiële verrichtingen: doorvoeren die in verband staan met haar doel en alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks de: verwezenlijking ervan kunnen bevorderen, eveneens door deelneming in andere vennootschappen of bedrijvigheden onder alle mogelijke vormen.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2011- Annexes du Moniteur belge

zevenentwintig augustus; onder de naam "ELLA-:

als bestuurder van en in alle het verstrekken van:

nog op te

en publicitaire activiteiten, met

- ~~ Het geplaatst kapitaal bedraagt 18.600 euro, vertegenwoordigd door 186 gelijke aandelen zonder vermelding van waarde. Elk dezer aandelen is voor 1/3de volstort zodat het bedrag van 6.200 euro ter beschikking van de vennootschap is.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2011- Annexes du Moniteur belge Notaris Frederik Jorissen bevestigt bij toepassing van artikel 226,1° van het Wetboek van vennootschappen dat de wettelijke vereisten aangaande de plaatsing en volstorting van het kapitaal, werden nageleefd.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

De zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte. Zo er twee zaakvoerders zijn vertegenwoordigen zij gezamenlijk de vennootschap jegens derden en in rechte. Zo er meer dan twee zaakvoerders zijn is eveneens het gezamenlijk optreden van twee zaakvoerders vereist om de vennootschap geldig te verbinden.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerders kunnen lasthebbers van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De lasthebbers verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht. Wordt als niet-statutaire zaakvoerder benoemd : mevrouw OERLEMANS Ann voornoemd.

Het mandaat van de zaakvoerder zal bezoldigd zijn.

Er wordt geen commissaris aangesteld.

Het boekjaar gaat in op 1 juli en eindigt op 30 juni. Het eerste boekjaar loopt vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid en zal worden afgesloten op 30 juni 2012.

De gewone algemene vergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede vrijdag van de maand december om achttien uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag. De gewone algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in de in de oproeping aangewezen plaats in de gemeente waar de zetel van de vennootschap gevestigd is.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

De eerste gewone algemene vergadering zal worden gehouden in 2013.

Van de nettowinst wordt vijf procent vooraf genomen voor de vorming van het wettelijke reservefonds, totdat die één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt aangewend volgens de beslissing van de algemene vergadering.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

BIJZONDERE VOLMACHT.

Notaris Frederik Jorissen te Antwerpen wordt gemachtigd om zorg te dragen voor de formaliteiten van openbaarmaking en inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister.

Tevens worden tot bijzondere volmachtdrager aangesteld : de heer BRUSSELEERS Luc, wonende te 2440 GEEL, Djepstraat 20, met recht van in de plaatsstelling, teneinde alle formaliteiten in naam en voor rekening van de vennootschap te vervullen ter griffie van de rechtbank van koophandel, bij de ondernemingsloketten, de BTW-administratie en alle overige fiscale en administratieve besturen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS Frederik Jorissen

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift en volmacht.

Coordonnées
ELLA-ROSE

Adresse
ROOIENDAMLAAN 10 2910 ESSEN

Code postal : 2910
Localité : ESSEN
Commune : ESSEN
Province : Anvers
Région : Région flamande