ELLIOT'S

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ELLIOT'S
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 898.662.933

Publication

11/05/2012
ÿþln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111f 1111111111f 11111 11111 f1111 If 11f 111f 11f

" iaoaaino"

tleorgalegd ter griffie van de Rechtbank

van Koophandel te Antwerpen, op

3 0 APR, 2012

Griffie

Ondernetningsnr : 0898.662.933

Beraming

voluit) : ELLIOT's, in vereffening

pechtsvorm : besloten vennnootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Geusenbackiaan 3, 2920 Kalmthout

Ondervvart3 akte : Afsluiting van de vereffening

Het blijkt uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering, gehouden op 31 maart 2012 dat :

1.De voorzitter leest het verslag van de vereffenaar dd. 15 maart 2012 voor en de vereffenaar bespreekt de toestand van de vereffening. Geen vragen worden gesteld vanwege de aandeelhouders.

2.De vergadering Keurt de rekeningen goed welke afgesloten zijn op 15 maart 2012 evenals de bestemming van het daarin vermelde tekort

3.De vergadering aanvaardt het ontslag van de vereffenaar, Mevr. MACHTELINCKX Christina Joanna Jozef en verleent haar volledige en onbeperkte kwijting voor de uitvoering van haar mandaat.

4.De vergadering verklaart dat de vereffening afgesloten is en dat de bvba Elliot's, in vereffening, met zetel te 2920 Kalmthout, Geusenbacklaan 3, definitief opgehouden heeft te bestaan, zelfs niet meer voor ten behalve van de vereffening.

De zichtrekening 3E53 3630 3427 1453 bij ING België N.V. die op naam van Elliot's bvba, in vereffening staat, zal na de vereffening op naam van Mevr. Machtelinckx Christina worden gezet, en zal dienen om, samen de nog te ontvangen vorderingen, de resterende schulden te betalen. Het saldo dat overblijft zal toekomen aan Mevr. Machtelinckx.

De boeken en stukken van de vennootschap zullen worden toevertrouwd aan Mevr. Machtelinckx Christina Joanna Jozef, wonende te 2920 Kalmthout, Geusenbacklaan 3, die ze moet bewaren gedurende een termijn van 5 jaar.

Bijzondere volmacht met macht van in de plaatsstelling wordt verleend aan de heren SYMONS Johan en/of SYMONS Herman, kantoorhoudende te 2000 Antwerpen, Britselei 38-40 bus 10, en zijn/hun gevolmachtigden, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen omtrent de wijziging en/of doorhaling van de inschrijving in de ondernemingsloketten of andere administratieve diensten en alle documenten hiervoor te ondertekenen, alsmede om eventueel wijziging en/of doorhaling van de inschrijving als B.T.W.-belastingplichtige te bekomen

Symons Johan

Gevolmachtigde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad,-11/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

ti:g oe [,ratste bil. van Pm4c B vermelden Recto Naam en hoedenighe!d var, de instrumenterende notanns. hetzij van de peneía;men bevoegd de rechb,peraonn ten aanzion van derden te vertageinveo,dlgen

Versa , Naam en handtekrenn1g

28/03/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.02.2012, NGL 22.03.2012 12068-0407-008
19/01/2012
ÿþ Mod Word 11.1

r Moli ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

~ ~~ ~~ ~

~ ~ ~1 ; 1 . f :~...

v '~

^^

~ ~'"Y'r ; 1

Q9 JAN. 2012

Griffie

Voorbehouden " 1201]436"

aan het

Belgisch Staatsblad







Ondernemingsnr : 0898.662.933.

Benaming

(voluit) : E[liot's

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Geusenbacklaan 3, 2920 Kalmthout

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING

Het blijkt uit een akte verleden voor Erik VAN TRICHT, geassocieerde notaris te Merksem, stad Antwerpen, op achtentwintig november tweeduizend en elf "Geregistreerd drie bladen geen renvooien te Antwerpen, elfde kantoor der registratie op 29 nov. 2011. Boek 277 blad 94 vak 1. Ontvangen vijfentwintig euro (¬ 25) De Eerstaanwezend Inspecteur (Getekend) Van Genegen Marijke", dat door:

-mevrouw MACHTELINCKX Christina Joanna Jozef, wonende te 2920 Kalmthout, Geusenbacklaan 3, aandeelhouder, en haar echtgenoot

-de heer WELCH Christopher John Elliot [wonende te 4085 (HUNDVAAG), NEDRE VAASEN 8 F, volgens

verklaring van mevrouw verblijvende te 2612XE Delft, Van Miereveldlaan 9A; de buitengewone algemene

vergadering werd gehouden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Elliot's

gevestigd te 2920 Kalmthout, Geusenbacklaan 3, met ondernemingsnummer 0898.662.933, ingeschreven

in het rechtspersonenregister te Antwerpen.

Er werden volgende beslissingen genomen.

genomen worden betreffende de overige voorgestelde agendapunten.

- Voorstel tot ontbinding van de vennootschap

2.a. In het verslag van 2 november 2011 heeft de zaakvoerder voorgesteld om de vennootschap te ontbinden, gezien de geringe winstgevendheid van de vennootschap en het ontbreken van verdere winstgevende activiteiten voor de toekomst.

2.b. Dit voorstel was vergezeld van een staat van activa en passiva, gedateerd op 31 oktober 2011

2.c. Betreffende deze staat is een verslag uitgebracht door de heer Johan Symons, accountant, met kantoor te Antwerpen, Britselei 38-40, bus 10, die tot het volgende besluit is gekomen:

"De staat van activa en passiva van de bvba Elliot's, waarvan de maatschappelijke zetel gelegen is te 2920 Kalmthout, Geusenbacklaan3, dewelke werd opgesteld in het kader van de procedure van vereffening voorzien door het vennootschapsrecht door de Zaakvoerder van de vennootschap, afgesloten per 31 oktober 2011, zijnde minder dan drie maanden voordien, op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap geeft een balanstotaal op van drieduizendvijfhonderdenzeven Euro, en één Eurocent (Eur. 3507,01) en een gecorrigeerd resultaat van Zeshonderdenzeven Euro en Eénenzestig Eurocent (Eur. 607,61). Het netto-passief bedraagt Zevenduizendenvier Euro en Tweeenveertig Eurocent (Eur. 7004,42).

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de Zaakvoerder met succes zullen gerealiseerd worden door de vereffenaar.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk acht.".

2.d. Na onderzoek van voorgaande verklaringen heeft ondergetekende notaris het bestaan van aile voorgaande documenten alsook de externe wettigheid ervan bevestigd, dit in toepassing van artikel 181 §4 van het Wetboek van vennootschappen. Hierdoor kan door de algemene vergadering een besluit genomen worden' betreffende de voorgestelde ontbinding.

- Ontbinding van de vennootschap

De vennootschap wordt ontbonden te rekenen vanaf heden. Hierdoor blijft de vennootschap alleen nog,

voortbestaan voor haar vereffening.

- Ontslag van de zaakvoerder - kwijting "

Ingevolge de ontbinding wordt het ontslag van mevrouw Machtelinckx, voornoemd, als zaakvoerder van de vennootschap, vastgesteld.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behquden aan het Belgisch Staatsblad

Zij zal nochtans nog wel bevoegd zijn om in toepassing van artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen het verzoekschrift tot bevestiging van de aanstelling van de vereffenaar(s) te tekenen en bij de rechtbank van koophandel in te dienen.

Ingevolge de individuele onderzoeks- en controlebevoegdheid van de boekhouding van de vennootschap door de vennoten, verklaren zij voldoende inzicht te hebben in het gevoerde bestuur en met kennis van zaken kwijting te kunnen verlenen.

De zaakvoerder verkrijgt kwijting over het gevoerde bestuur en er wordt afstand gedaan van het recht om haar aansprakelijk te stellen voor eventuele fouten die tussen de goedkeuring van de laatste jaarrekening en vandaag zouden zijn begaan.

- Bevoegdheden van de vereffenaar.

De vereffenaar zal alle schulden voldoen naar evenredigheid en zonder onderscheid tussen opeisbare en niet opeisbare schulden, onder aftrek, wat deze betreft, van het disconto. Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdeelt zij onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden.

Van deze verrichtingen maakt de vereffenaar in de zesde en twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening op, welke wordt overgemaakt aan de griffie van de rechtbank van koophandel. Vanaf het tweede jaar wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden.

Elk jaar zal de vereffenaar aan de algemene vergadering de jaarrekening voorleggen met vermelding van de redenen waarom de vereffening niet kon warden voltooid.

Met het oog op al het voorgaande zal de vereffenaar:

- alle rechtsgedingen kunnen voeren, hetzij als eiser, hetzij als verweerder, maar ook alle dadingen of compromissen aangaan betreffende alle geschillen;

- alle betalingen ontvangen

- alle betalingen verrichten, rekening houdend met artikel 190 van het Wetboek van vennootschappen;

- opheffing van inschrijving verlenen, met of zonder kwijting,

- alle roerende waarden van de vennootschap te gelde maken;

- handelspapieren endosseren,

- het bedrijf of de handel voort te zetten tot de tegeldemaking ervan;

Het zal de vereffenaar niet toegestaan zijn om

- leningen aan te gaan voor de betaling van de schulden van de vennootschap,

- handelspapier uit te geven;

- de goederen van de vennootschap te hypotheceren of in pand te geven;

- het bezit van de vennootschap in andere vennootschappen in te brengen.

- Benoeming van vereffenaar

Wordt benoemd tot vereffenaar van de vennootschap, met de meest ruime bevoegdheden teneinde de

vereffening van de vennootschap te realiseren, zoals hierna gemeld: mevrouw Machtelinckx Christina,

voornoemd.

- In functietreding van de vereffenaar.

Een vereffenaar treedt pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging

van de benoeming. Hiertoe zal onmiddellijk een verzoekschrift opgesteld worden en ondertekend worden opdat

de bevestiging samen met deze akte geldig zou kunnen neergelegd worden.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

meester Erik Van Tricht, geassocieerd notaris te Merksem-Antwerpen

Tegelijk hiermee neergelegd:

-afschrift buitengewone algemene vergadering dd. 28 november 2011

-beschikking Rechtbank van Koophandel dd. 16 december 2011 inzake benoeming vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 01.06.2011, NGL 29.08.2011 11496-0252-008

Coordonnées
ELLIOT'S

Adresse
GEUSENBACKLAAN 3 2920 KALMTHOUT

Code postal : 2920
Localité : KALMTHOUT
Commune : KALMTHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande