ELMA INVEST

Société en commandite simple


Dénomination : ELMA INVEST
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 836.440.995

Publication

04/11/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 01.10.2013, NGL 29.10.2013 13644-0086-009
09/01/2015
ÿþMod MM 1 1..1

; 4UV(Ti. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111[WIJI1111

Onclememingsnr : 0836.440.995

Benaming

(voluit) : (verlçort):

ELMA Invest



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

29 DEC, 20t4

afdeliEgiffieverpen

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : 2970 Schilde, Kasteeldreef 45

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging - kapitaalverhoging

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van de gewone commanditaire vennootschap ELMA Invest gehouden op 13 juni 2014, blijkt dat onder meer volgende besluiten werden genomen

1. KAPITAALVERHOGING IN GELD

De vergadering besluit om het kapitaal te verhogen met achttienduizend vierhonderd vijftig euro (¬ 18.450,00) om het kapitaal te brengen van honderd euro (¬ 100,00) op achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00) door inbreng in geld ten belope van het overeenkomstig bedrag, mits creatie en uitgifte van achttienduizend vierhonderd vijftig (18.450) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, uit te geven en! in te schrijven tegen de globale prijs van achttienduizend vierhonderd vijftig euro (E 18.450,00) of één euro 1,00) per aandeel.

De heer Olivier Robberechts, wonende te 2979 Schilde, Kasteeldreef 45, verklaart volledig in geld in te schrijven op de kapitaalverhoging ten belope van een bedrag van achttienduizend vierhonderd vijftig euro (E; 18.450,00) of één euro (¬ 1,00) per aandeel, hetwelk hij volledig volstort door inbreng van een bedrag van: achttienduizend vierhonderd vijftig euro (¬ 18.450,00).

De vergadering verklaart en erkent dat tot volledige volstorting van de kapitaalverhoging een globaal bedrag van achttienduizend vierhonderd vijftig euro (E 18.450,00) werd gestort.

Aan de heer Olivier Robberechts, voornoemd, die aanvaardt, worden achttienduizend vierhonderd vijftig (18.450) aandelen op naam toegekend, genummerd van honderd en één (101) tot en met achttienduizend vijfhonderd vijftig (18.550).

2. VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGING

De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is zodat het kapitaal; van de vennootschap thans achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (E 18.550,00) bedraagt, vertegenwoordigd! door achttienduizend vijfhonderd vijftig (18.550) aandelen,

3_ AANPASSING STATUTEN

Als gevorg van voorgaande besluiten besluit de vergadering de eerste zin van het artikel 5 van de statuten; aan te passen als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00) en is: vertegenwoordigd door achttienduizend vijfhonderd vijftig (18.550) aandelen zonder aanduiding van nominale! waarde, die elk éénlachttienduizendvijfhonderdvijftigste (1/18.550ste) van het kapitaal vertegenwoordigen."

4. VOLMACHT

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

Voor ontledend uittreksel

De heer Olivier Robberechts

Statutair zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd:

- Gecoördineerde versie van de statuten

-------------- ---- ------- . ------ ----- .....

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/07/2013
ÿþ(Re Riad word 1 t.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vo i IY

beho aan Belg

Staat:

V





*13102





Neergelegd fer et& van de Reclr!fhenk van koophandel fe AnfinZ.M, op

2 a RO 2',113

Griffie

Ondernemingsnr : 0836.440.995

Benaming

(voluit) : Elma Invest

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Galgenstraat 21, 2970 Schilde

(volledig adres)

Onderwerp akte : Zetelverplaatsing

Uittreksel uit de notulen van de zaakvoerder van 11 juni 2013:

De zaakvoerder besluit de maatschappelijke zetel te verplaatsen van Galgenstraat 21, 2970 Schilde naar Kasteeldreef 45, 2970 Schilde en dit met ingang vanaf heden.

Vervolgens stelt de zaakvoerder de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondememingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Delaitte., die woonstkeuze doen op het kantoor te 2018 Antwerpen, Lange Lozanastraat 270:

- De heer Francis van der Naert;

- Mevrouw Nathalie Seppion;

- Mevrouw Kimberly Molders;

- De heer Luc Eberhardt.

Voor eensluidend uittreksel.

Olivier Robberechts

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

01/06/2011
ÿþ

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



INI~V~NIIIhV~II~IIIIIVnI

*11081450'

áeergelegd Ier griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 2 0 MEI 7011

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondememingsnr Benaming

(voluit) : EL MA Invest

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : 2970 SCHILDE - Galgenstraat 21

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMING - OVERGANGSBEPALINGEN

Uit de onderhandse akte de dato 12 mei tweeduizend en elf, blijkt de oprichting van een gewone commanditaire vennootschap met volgende gegevens:

I. RECHTSVORM EN NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP

De vennootschap is een gewone commanditaire vennootschap.

De naam van de vennootschap luidt: "ELMA Invest".

Il. ZETEL VAN DE VENOOTSCHAP

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2970 Schilde, Galgenstraat 21.

III. DUUR

De vennootschap bestaat voor onbeperkte duur vanaf haar oprichting. De rechtspersoonlijkheid wordt verkregen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

IV. IDENTITEIT VAN DE HOOFDELIJK AANSPRAKELIJKE VENNOOT-OPRICHTER De heer Olivier Robberechts, wonende te 2970 Schilde, Galgenstraat 21.

V. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd euro (¬ 100) en is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste (1l100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal van de vennootschap is volledig geplaatst en volgestort door inbreng in geld.

VI. BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, die gecommanditeerde of beherende vennoot moeten zijn.

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt.

Statutair zaakvoerder:

Wordt tot statutaire zaakvoerder benoemd voor de ganse duur van de vennootschap:

De heer Olivier Robberechts, wonende te 2970 Schilde, Galgenstraat 21.

083 6° 440 - 99.5

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/06/2011- Annexes du Moniteur belge

De bevoegdheid van de zaakvoerder gaat in op datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel. Zijn mandaat kan niet zonder wettige reden herroepen worden zolang de vennootschap duurt, en enkel door een besluit van de algemene vergadering genomen met inachtname van de statutaire regels betreffende statutenwijziging.

De enige zaakvoerder afzonderlijk optredend, en in geval er meerdere zijn, elke zaakvoerder afzonderlijk optredend, heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, in het kader van het doel van de vennootschap.

Elke zaakvoerder afzonderlijk optredend, is bevoegd om de vennootschap in en buiten rechte te vertegenwoordigen.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens welke zij optreden.

De zaakvoerder kan voor het verwezenlijken van het doel beroep doen op derden.

VI1. ALGEMENE VERGADERING Algemene beginselen

De algemene vergadering is het orgaan van de vennootschap waarin de vennoten samenkomen om binnen de wettelijke en statutaire perken te beraadslagen en besluiten te treffen ten aanzien van de werking en de structuur van de vennootschap. Zij vertegenwoordigt alle vennoten en haar besluiten gelden ook voor de vennoten die niet deelnemen aan de besluitvorming of die tegenstemden, mits de door de wet en de statuten opgelegde voorwaarden om tot geldige besluiten te komen, zijn nageleefd.

Onderscheiden vergaderingen

a) de gewone algemene vergadering

De gewone algemene vergadering is deze die jaarlijks moet worden bijeengeroepen op de hierna bepaalde dag en uur in de plaats aangewezen in de oproeping en die zich onder meer dient uit te spreken over de goedkeuring van de jaarrekening en de kwijting aan de zaakvoerders en de eventuele commissaris(sen).

b) de buitengewone en bijzondere algemene vergadering

De algemene vergadering waarin de vennoten bijeenkomen is al naar gelang het geval een buitengewone algemene vergadering indien het een aangelegenheid betreft waarbij de statuten van de vennootschap gewijzigd worden, of een bijzondere algemene vergadering indien het enige andere aangelegenheid betreft die tot haar bevoegdheid behoort.

Plaats, dag en uur van de vergadering

De algemene vergadering zal gehouden worden op de derde maandag van de maand december om tien

uur op de maatschappelijke zetel of op iedere andere plaats aangeduid in de oproeping.

Indien deze dag een feestdag is zal de vergadering de eerst volgende werkdag worden gehouden.

Bijeenroeping

Iedere vennoot kan steeds de algemene vergadering van de vennoten bijeenroepen. Daartoe moer hij al de medevennoten uitnodigen per aangetekende brief, die ten laatste acht dagen vóbr de vergadering bij de post afgegeven moet zijn. Deze brief moet de agenda vermelden.

Samenstelling van de vergadering  voorzitter stemrecht  verloop

Iedere algemene vergadering zal worden voorgezeten door de zaakvoerder(s).

Zij zal gehouden worden ten maatschappelijke zetel of op iedere andere plaats aangeduid in de oproeping.

Iedere vennoot, zowel de stille als beherende vennoot, beschikt over evenveel stemmen als dat hij aandelen bezit.

Bij staking van stemmen is de stem van de zaakvoerder doorslaggevend.

De algemene vergadering kan slechts geldig beraadslagen en beslissen indien minstens de helft van het totale aantal uitgegeven aandelen in de vennootschap op de vergadering vertegenwoordigd is, zoniet dient binnen de maand een nieuwe vergadering bijeengeroepen te worden die geldig kan beraadslagen en beslissen ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen.

Een beslissing van de algemene vergadering vereist de meerderheid der aanwezige stemmen, behoudens voor statutenwijzigingen waarvoor een V. meerderheid der aanwezige stemmen vereist is.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Bevoegdheid van de algemene vergadering

De algemene vergadering is bevoegd om te beraadslagen en te besluiten over de volgende aangelegenheden;

a)vaststelling van de jaarrekening;

b)bestemming van het resultaat;

c)wijziging van de statuten;

d)benoeming en ontslag van de zaakvoerder, vaststelling van zijn wedde, het instellen van een

vennootschapsvordering tegen hem en het verlenen van kwijting.

VIII. BOEKJAAR

Het boekjaar gaat in op één juli en eindigt op dertig juni van het daarop volgende jaar.

IX. WINSTVERDELING

De zuivere winst blijkt uit de boekhoudkundige bescheiden, na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen.

Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering. Indien overgegaan wordt tot winstverdeling zal deze onder de vennoten verdeeld worden naar evenredigheid van het aantal aandelen dat ieder bezit.

De vergadering van de vennoten kan evenwel een tantième toekennen aan de beherende vennoten.

De vennoten mogen echter bij eenvoudige meerderheid beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk voorafgenomen op de winsten. Zij zullen eveneens bij eenvoudige meerderheid mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren, geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij boven op de winst van het afgestoten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

De verliezen zullen onder de vennoten worden verdeeld naar evenredigheid van het aantal aandelen dat ieder bezit. Nochtans zal de bijdrage in de verliezen van de stille vennoten nooit hun inbreng mogen overtreffen.

X. ONTBINDING EN VEREFFENING

In geval van ontbinding, benoemt de algemene vergadering bij gewone meerderheid de vereffenaar(s) die al dan niet vennoten kan/kunnen zijn. Zij bepaalt hun aantal, bevoegdheden en bezoldiging, alsook de wijze van vereffening.

Worden er geen vereffenaars benoemd, dan is/zijn de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is/zijn, van rechtswege vereffenaar(s). Hij/zij heeft/hebben de bevoegdheden die het Wetboek van vennootschappen aan vereffenaars toekent, tenzij de algemene vergadering daar bij gewone meerderheid anders over beslist.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het saldo na sluiting van de vereffening wordt verdeeld onder de vennoten volgens de verhouding van ieders aandelenbezit.

Xl. OVERGANGSBEPALINGEN

Aanvang werkzaamheden  Eerste boekjaar

De vennootschap begint te werken op de datum van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Voorbehouden' aan het Belgisch Staatsblad

Het eerste boekjaar vangt aan bij de oprichting van de vennootschap en zal afgesloten worden op dertig juni tweeduizend en twaalf.



De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in de maand december van het jaar tweeduizend en twaalf. Overname verbintenissen

Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen worden thans door de vennootschap, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van rechtspersoonlijkheid als gevolg van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

Benoemingen  aanvaardingen



De heer Olivier Robberechts, voornoemd, verklaart hel hem toegekende mandaat van statutaire zaakvoerder te aanvaarden.

De bezoldiging van de zaakvoerder zal vastgelegd worden bij afzonderlijk besluit van de algemene vergadering.

XII. VOLMACHTEN

De ondergetekenden en de aldus benoemde zaakvoerder(s) stellen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Defoitte. die woonstkeuze doen op het kantoor te 2018 Antwerpen, Lange Lozanastraat 270:

De heer Michiel Allaerts;

" De heer Francis Van der Haert;

" De heer Luc Eberhardt;

" Mevrouw Sotie Stevens.

Voor eensluidend uittreksel

Olivier ROBBERECHTS,

De gecommanditeerde vennoot

zi9iVr1DElf.2G A



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/06/2011- Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ELMA INVEST

Adresse
KASTEELDREEF 45 2970 SCHILDE

Code postal : 2970
Localité : SCHILDE
Commune : SCHILDE
Province : Anvers
Région : Région flamande