ELRA

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : ELRA
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 451.202.131

Publication

14/07/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de 4s1e

NEERGELEGD

4

Luik .B



*14135835*

Ondernemingsnr : 0451202131

Benaming (voluit) ELRA (in vereffening) (verkort):.

01 -07- 2014

IflâCH5NKvflZNL

ANTWERGgfrielftl: MEOHELMN omomerawfflimmi...«-men.efflemefflwifflp.ffli

"e..5«."

Rechtsvorm: VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel (volledig adres) 2220 HEIST-OP-DEN-BERG (HALLAAR), PALMBOSSTRAAT 19 ONDERWERF(EN) AKTE. SLUITING VEREFFENING

Uittreksel uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de Vennootschap Onder Firma ELRA (in vereffening), verleden voor notaris Erika Isenborghs te Heist-op-den-Berg op 25 juni 2014, ter registratie aangeboden.

De algemene vergadering heeft volgende besluiten genomen met eenparigheid van stemmen:

IN VERBAND MET DE VERZAKING AAN DE WETTELIJKE TERMIJN CFR ARTIKEL 194 WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN.

1. De vergadering neemt nota en stelt vast, hetgeen de vennoten bevestigen, dat door de vennoten aan de wettelijke termijn van één maand gedurende dewelke zij overeenkomstig artikel 194 van het Wetboek van vennootschappen over een controle-en onderzoeksrecht beschikten betreffende de vereffeningsrekeningen en de daarbijhorende stavingsstukken, hebben verzaakt.

IN VERBAND MET DE KENNISNAME VAN DE VEREFFENINGSREKENINGEN EN HET AKKQQRDVONNIS

2. De vergadering heeft beslist de vereffenaar te ontslaan van de voorlezing van het vereffeningsversIag, de vereffeningsrekeningen en de daarbijhorende stavingsstukken, zoals deze documenten werden voorgelegd door de vereffenaar.

De vergadering beslist de vereffenaar tevens te ontslaan van de voorlezing van akkoord-vonnis over he plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers afgeleverd door de rechtbank van koophandel overeenkomstig artikel 190 ev van het Wetboek van vennootschappen.

De vergadering verklaard kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en documenten om e voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben, ontvangen en verklaart geen opmerkingen te willen formuleren.

IN VERBAND MET DE GOEDKEURING VAN HET VEREFFENINGSVERSLAG. DE VEREFFENI NGSREKENINGEN

3. De vergadering verklaart zonder enig voorbehoud of reserve het vereffeningsversiag en de

vereffeningsrekeningen goed te keuren.

IN VERBAND MET DE OVERDRACHT VAN HET ONROEREND GOED VAN DE VENNOOTSCHAP

4. De vergadering verklaart dat de vennootschap eigenaar is van navermeld onroerend goed. De vergadering verklaart gelet de ontbinding van de vennootschap en met het oog op de finalisatie van de vereffening van de vennootschap navermerd goed toe te bedelen aan de twee vennoten, de echtgenoten DE KEUSTER Michel Felix Gerard  MEUR1S Nicole Louisa, die verklaren dat gelet op hu

huwelijksvermogenstelsel, de hen toehorende aandelen toebehoren tot hun gemeenschappelijk, huwelijksvermogen, het goed te aanvaarden in voordeel van het tussen hen bestaande gemeenschappelijk huwelijksvermogen.

GEMEENTE HEIST-OP-DEN-BERG 3° AFDELING HALLAAR

Een woning met aile aanhorigheden, op en met grond, gelegen, Palmbosstraat 19, gekadastreerd volgens titel sectie A nummer 286/A/deel, groot vijf are negenenzeventig centiaren, volgens huidig kadaster sectie A nummer 2861F, met eenzelfde oppervlakte.

Het goed hoort de Vennootschap Onder Firma ELRA toe om het ten tijde van de oprichting, oprichting onder de vorm van een naamloze vennootschap, verkregen te hebben door er te zijn ingebracht door de echtgenoten DE KEUSTER Michel Felix Gerard - MEURIS Nicole Louisa bij akte oprichting verleden voor notaris Dirk Luyten te Mechelen, vervangende notaris Luc Weyts, afwezig, op 18 oktober 1993, overgeschreven op het hypotheekkantoor te Mechelen op 19 oktober 1993 boek 12.052 nummer 6.

De vennoten verkrijgen vanaf heden de volle eigendom, het genot en het vrij gebruik van het uitgebrachte goed. Zij nemen vanaf heden voor hun rekening de betaling van aile taksen en belastingen, tegenwoordige en toekomende.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

e.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Het goed wordt uitgebracht voor vrij, zuiver en onbezwaard van hoegenaamd welke in- of overschrijvingen met uitzondering van de inschrijving in het voordeel van CERA, thans KBC, lastens de echtgenoten DE KEUSTER Michel Felix Gerard  MEU RIS Nicole Mouise, genomen ingevolge kredietakte verleden voor notaris Maxime Coupé, te itegem op 20 september 1977 genomen op het hypotheekkantoor te Mechelen op 24 september 1992, boek 4317 nummer 6, ter hemieuwing van de inschrijving de dato 14 oktober 1977 boek 2848 nummer 26, voor een bedrag in hoofdsom van zeshonderd veertig duizend Belgische Frank en een bedrag in aanhorigheden van vierenzestig duizend Belgische Frank.

De hierboven uitgedrukte grootte is geenszins gewaarborgd; elk verschil in meer of min, al overtrof het één/twintigste, strekt de vennootschap tot voordeel of tot nadeel, zonder enige vergoeding of schadeloosstelling.

Het goed wordt toebedeeld met aile zichtbare en verborgen gebreken en erfdienstbaarheden.

Voor het heffen van de registratierechten wordt het uitgebrachte onroerend goed geschat voor het geheel en in volte eigendom op: TWEEHONDERD ZESTIG DUIZEND EURO.

IN VERBAND MET DE TOEKOMSTIGE SCHULDEN

6. De vennoten verklaren alle toekomstige schulden in persoonlijke- naam te zullen voldoen; en zeker met name voor wat betreft de .fiscale schulden die ten leste van de vennootschap vallen maar waarvoor de vennootschap thans onvoldoende liquiditeiten heeft omdat het actief uitsluitend bestaat uit één onroerend goed. Zo verklaren zij garant te staan voor de voldoening van de vennootschapsbelasting en voldoening van de roerende voorheffing op de liquidatiebonus.

IN VERBAND MET DE KWIJTING AAN DE VEREFFENAAR EN DE SLUlTING VAN DE VEREFFENING

6. De vergadering verklaart zonder enig voorbehoud of reserve kwijting te verlenen aan de vereffenaar voor

de door hem vervulde vereffeningsopdracht.

De vergadering beslist tot de definitieve sluiting van de vereffening van de vennootschap.

Vervolgens stelt de vergadering vast dat de vennootschap onder Filma ELRA definitief opgehouden heeft te

bestaan.

IN VERBAND MET DE BEWARING VAN BOEKEN EN BESCHEIDEN

7. De vergadering basfist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende de bij de wet verplichte termijn van vijf jaar op volgend adres: 2220 Heist-op-den-Berg (Hallaar), Palmbosstraat 19.

IN VERBAND MET CONSIGNATIEMAATREGELEN

8.De vergadering stelt vast dat er geen maatregelen moeten worden genomen voor de consignatie van gelden en/of waarden die toekomen aan de schuldeisers of vennoten en die hen niet konden worden afgegeven.

IN VERBAND MET VOLMACHTEN

9. De vergadering verleent volmacht op de bankrekeningen van de vennootschap aan de heer DE KEUSTER Michel Felix Gerard, voormeld, teneinde na de sluiting van de vereffening: het vereffeningssaldo uit te keren aan de vennoten; de geprovisioneerde schulden verbonden aan de vereffening en de sluiting ervan te betalen; de eventueel thans nog niet gekende schulden te betalen; en de eventueel thans nog niet gekende schuldvorderingen te innen;

De vergadering verleent machtiging aan Cannaerts Accountants Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met zetel te 2220 Helst-op-den-Berg, Lostraat 35, vertegenwoordigd door de heer Dries Cannaerts, Accountant - Belastingconsulent, kantoorhoudende te 2220 Heist-op-den-Berg, Lostraat 35, teneinde de schrapping van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen te bewerkstelligen, evenals om de kennisgeving te doen aan de Administratie van de BTW van de stopzetting van de activiteiten van de vennootschap.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Samen hiermede neergelegd afschrift akte,

Notaris Erika Isenborghs

Luik B - Vervnia

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

11/03/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

VOF

Rechtsvorm :

Mod Word 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

M

*190 023

Ondernemingsar : 0451.202.131 Benaming

(voluit)

(verkort) :

Zetel : Palmbosstraat 19, 2220 Heist old Berg

(volledig adres)

Onderwerp akte. : Ontbinding

Uit de notulen van de bijzondere vergadering der aandeelhouders van 17 januari 2014 blijkt het volgende: Een staat van actief en passief, afgesloten op 31/12/2013, wordt aan de vergadering voorgelegd.

Na beraadslaging beslist de vergadering unaniem om de vennootschap te ontbinden en in vereffening te stellen.

Wordt benoemd tot vereffenaar, de heer Michel De Keuster. Zijn mandaat werd bevestigd door de rechtbank van koophandel te mechelen middels vonnis dd 12/2/2014,

Get.

Michel De Keuster

vereffenaar

E LRA

NEERGELEGD

GRfPPl~f5~1TR~aN~s vieOPH~ t. tl~ MEEMELËN

11/01/2007 : ME075062
26/07/2005 : ME075062
23/08/2004 : ME075062
10/08/2004 : ME075062
16/07/2003 : ME075062
09/12/2002 : ME075062
09/09/2000 : ME075062
08/02/2000 : ME075062
13/11/1993 : MEA7669

Coordonnées
ELRA

Adresse
PALMBOSSTRAAT 19 2220 HALLAAR

Code postal : 2220
Localité : Hallaar
Commune : HEIST-OP-DEN-BERG
Province : Anvers
Région : Région flamande