ELRICK

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ELRICK
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 812.063.511

Publication

02/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 03.06.2014, NGL 25.06.2014 14217-0343-014
28/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 04.06.2013, NGL 25.06.2013 13216-0200-013
08/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 07.06.2011, NGL 05.07.2011 11259-0601-013
31/01/2011
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mad 21

I IIII 11111 IIII IIII III!! 11111 IIII 11111 III III1 Neergelegd ter gril& ra de PQddbie van Koop6estlel Mme* M

" 11016203" 19 JAN. 2011

Griffie

Ondememingsnr : 0812.063.511

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Benaming : ELRICK

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: SOfYº%M@.nOQYP15}>'~0º% ~A3o 2160 Wommelgem

Onderwerp akte : BVBA: wijziging

Uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris René Van Kerkhoven te Broechem [Ranst] op zeven januari tweeduizend en elf dragende de volgende melding van registratie: "Geregistreerd zeven bladen, vijf verzendingen, te ZANDHOVEN, Registratie, de 11 jan 2011 Boek 121, blad 21, vak 18. Ontvangen: VIJFENTWINTIG EURO 25,00 ¬ ", van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ELRICK", blijkt dat de vergadering heeft beslist met eenparigheid van stemmen:

1) de vennootschap om te vormen van een handelsvennootschap naar een burgerlijke vennootschap.

2) het doel te wijzigen als volgt

"De vennootschap heeft tot doel:

- binnen het grondgebied van de Europese Unie, voor eigen rekening of voor rekening van derden, het bevorderen en uitoefenen van de geneeskunde in het algemeen, en de huisartsengeneeskunde in het bijzonder, dit door de geneesheer-vennoot of geneesheren-vennoten, dit alles rekening houdend met de medische plichtenleer. De geneeskunde zal enkel door de geneesheren-vennoten mogen worden uitgeoefend en geenszins door de vennootschap. Alle inkomsten voortvloeiend uit de ingebrachte medische activiteit, worden ge nd voor en door de vennootschap, zoals alle uit de medische activiteit voortvloeiende uitgaven door de vennootschap worden vereffend. De vennootschap ontvangt rechtstreeks aile verschuldigde honoraria en int deze voor eigen rekening. - Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, nuttig of nodig voor de uitoefening van voormelde activiteit.

- De aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, kortom een volledig materiële infrastructuur, om deze ter beschikking te stellen voor de praktijk van de geneesheren-vennoten.

- Het scheppen van mogelijkheden om de geneesheren-vennoten toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken.

- Het verstrekken van informatie en/of onderricht inzake huisartsengeneeskunde en acute geneeskunde en dit in de breedste betekenis van het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen.

De vennootschap kan alle roerende en onroerende goederen en rechten verwerven en beheren en rechtshandelingen dienaangaande stellen voor zover dit ondergeschikt blijft aan het maatschappelijk doel en kadert in het beheer als een goede huisvader, en voor zover het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt en zonder dat deze activiteit een regelmatig en commercieel karakter mag krijgen.

De vennootschap heeft als bijkomstig doel beleggingen in roerende en onroerende verrichtingen in zoverre dat:

- deze handelingen niet van aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen; - deze activiteiten geen aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook; - tussen de vennoten een voorafgaandelijk akkoord over de modaliteiten van het investeringsbeleid wordt vastgelegd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 2.1

De vennootschap mag bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn om de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, maar overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen worden afgesloten.

De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van geneesheren. De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstoogmerk van geneesheren. Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer terzake en na voorafgaande goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

De vennootschap mag alle onroerende en roerende verrichtingen uitvoeren die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen en mag, behoudens akkoord van de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren, op om het even welke wijze deelnemen aan en samenwerken met alle verenigingen en rechtspersonen die een gelijkaardig doel nastreven of die bijdragen tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

Het doel kan gewijzigd worden bij besluit van de buitengewone algemene vergadering, gehouden ten overstaan van een notaris met inachtneming van de voorschriften van artikel 287 van het Wetboek van vennootschappen, conform de deontologische regels inzake professionele artsenvennootschappen.

De professionele aansprakelijkheid van elke geneesheer-vennoot is onbeperkt. De geneesheer-vennoot blijft onbeperkt aansprakelijk voor eventuele beroepsfouten. De geneeskunde wordt uitgeoefend onder de specifieke beroepsaansprakelijkheid van de vennoten en de bijkomende aansprakelijkheid van de vennootschap. Zowel de vennootschap als de vennoot dient hiervoor verzekerd te zijn."

3) de zaakvoerder mevrouw Elke Van Vlimmeren te ontslaan. De vergadering stelt het overlijden van de zaakvoerder de heer Patrick Clijmans vast.

4) aan de heer Patrick Clijmans en mevrouw Elke Van Vlimmeren kwijting te verlenen over het door hen gevoerde bestuur.

5) de zetel te verplaatsen naar Sint-Dam iaanstraat 199 te Wommelgem.

6) de tekst van de statuten te herwerken teneinde ze aan te passen aan de Medische Plichtenleer en de reglementen van de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren en onder meer volgende wijzigingen aan te brengen:

BESTUUR

Benoeming

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, geneesheren-vennoot en benoemd door de algemene vergadering.

Het mandaat van zaakvoerder is beperkt tot tien jaar. Herverkiezing is mogelijk.

Het mandaat is bezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist, en dient in overeenstemming te zijn met de werkelijk uitgeoefende bestuursactiviteiten.

Indien er meerdere vennoten zijn worden de werkverdeling, alle vergoedingen voor het gepresteerde werk, inclusief de bezoldiging als zaakvoerder, en terugbetalingen van kosten en vacaties vastgesteld in een schriftelijke overeenkomst tussen geneesheren-vennoten en de vennootschap die onderworpen is aan de voorafgaande goedkeuring van de Orde van Geneesheren.

Het overlijden van de ene vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap ontbonden wordt. De aandelen van de enige vennoot mogen echter op straffe van nietigheid niet overgaan wegens overlijden dan aan een andere geneesheer die zijn medische activiteit zal uitoefenen in het kader van deze vennootschap en die voldoet aan de voorwaarden gesteld door de deontologische regels inzake professionele vennootschappen om vennoot te zijn en mits eenparige instemming van alle bestaande vennoten.

Machten

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die

" handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Bijzondere volmachten

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen voor niet-medische zaken. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

"

perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders ingeval van overdreven volmacht.

BESTEMMING VAN DE WINST - RESERVE

Het batig saldo dat de balans aanwijst, nadat alle lasten, algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst uit van de vennootschap. Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Na de voorgeschreven voorafneming ten bate van het wettelijk reservefonds, wordt het saldo verdeeld onder de vennoten naar rato van ieders aandelen en de daarop verrichte stortingen, tenzij de algemene vergadering besluit de winst geheel of ten dele te reserveren.

Voor het aanleggen van een conventionele reserve is het eenparig akkoord van alle geneesheren-vennoten vereist.

ONTBINDING

Bij ontbinding van de vennootschap dient een beroep gedaan te worden op geneesheren voor de afhandeling van de zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten.

7) mevrouw Elke Van Vlimmeren aan te stellen als niet-statutaire zaakvoerder voor een termijn van tien jaar.

8) volmacht te verlenen aan de heer Koen Denissen voor het vervullen van de formaliteiten bij het Ondernemingsloket en de Kruispuntbank iran Ondernemingen.

Voor ontledend uittreksel.

"

Notaris René Van Kerkhoven te Broechem (Ranst).

Tegelijk hiermede neergelegd:

- afschrift akte

- gecoördineerde tekst der statuten

- lijst der wijzigende akten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid vande instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2011- Annexes du Moniteur belge

+Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
ELRICK

Adresse
SINT-DAMIAANSTRAAT 199 2160 WOMMELGEM

Code postal : 2160
Localité : WOMMELGEM
Commune : WOMMELGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande