ELS GAUQUIE ADVOCAAT

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ELS GAUQUIE ADVOCAAT
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.797.123

Publication

03/10/2013
ÿþ HM Word 11.1

h de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

-1

11111 111

1 50216

Ondernemingsnr : 0847.797.123

Benaming

(voluit): ELS GAUQUIE ADVOCAAT

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Jan Blockxstraat 20, 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel - benoeming zaakvoerder

Bij beslissing van de zaakvoerder wordt de maatschappelijke zetel verplaatst met ingang van 1 september 2013 naar 2018 Antwerpen, Van Schoonbekestraat 61.

Uittreksel uit de buitengewone algemene vergadering gehouden op 1 juli 2013:

Met eenparigheid van stemmen wordt benoemd tot zaakvoerder, dhr. Victor Van Aelst, Jan Blockxstraat 20, 2018 Antwerpen. Zijn mandaat is onbezoldigd,

Els Gauquie

Zaakvoerder

Bijiageir bit litt-Bzlgisdr-Staatsblnù 03110/2013 - Annems du Moniteur wëlgë

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 24 SEP 201

13/08/2012
ÿþr. mod mod 11.1

4'1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

l4

tit:ergciegii ;er griffie van de ksChfbank van KG^phan4 Antwerpen, op

Griffie g 2 NAM

iiiitql!mq111111111

Vo behc

aar

Belt Staal

Ondernerningsnr : 4 8 4 7e

` 1 2. 3

Benaming tvauit) : "ELS GAUQUIE ADVOCAAT"

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Jan Blockxstraat 20

2018 Antwerpen

Onderwerp akte :OPRICHTING - BENOEMING - INBRENG

Uit een akte verleden voor notaris Goedele VANDEKERCKHOVE te Antwerpen op dertig juli tweeduizend en twaalf, "Geregistreerd vier bladen geen renvooien te ;, Antwerpen, zevende kantoor der Registratie op 01 AUG 2012. Boek 169 blad 20 vak'20. Ontvangen: Vijfentwintig euro (25 EUR). De ontvanger ai (getekend) J. MARTENS", blijkt dat door: Mevrouw GAUQUIE Els Josina Martha, advocaat, wonende te 2018 Antwerpen, Jan Blockxstraat 20;

een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met ais naam "ELS GAUQUIE ADVOCAAT", met maatschappelijke zetel te 2018 Antwerpen, Jan Blockxstraat 20, voor een onbeperkte duur.

De vennootschap heeft als doel:

De uitoefening van het beroep van advocaat voor haar rekening, alsook het vervullen, door de vennoot voor haar rekening van, gerechtelijke mandaten, arbitrageopdrachten en andere mandaten die aan de vennoten in hun hoedanigheid van advocaat worden,, opgedragen.

Zij mag financiële activiteiten en alle onroerende en roerende verrichtingen stellers,

;£ welke rechtstreeks verband houden met de verwezenlijking van haar maatschappelijk'' doel of welke van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, alle;, onroerende goederen en rechten verwerven en beheren ais een goed huisvader en alle rechtshandelingen dienaangaande stellen, doch erover wakend dat het burgerlijk' ' karakter van de vennootschap behouden blijft.

Bij de verwezenlijking van het doel zal steeds moeten worden gehandeld met inachtneming van de regels van behoorlijke beroepsuitoefening, de deontologische regels en reglementen aangenomen door de orde van advocaten, onder meer deze betreffende de associaties en/of vennootschappen van advocaten.

De vennootschap laat de vennoot de mogelijkheid zich verder te bekwamen of de ontwikkeling van het door hem beoefende specialisme, op de voet te volgen en stelt in dit kader alle mogelijke middelen ter beschikking.

Bovendien kan de vennootschap informatie verstrekken en/of onderricht geven en dit:: in de breedste betekenis van het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen.

' De vennootschap kan deelnemen in associaties of vennootschappen die hetzelfde doel nastreven.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

vermelding van nominale waarde, volledig onderschreven en gedeeltelijk volstort ten

belope van twaalfduizend vierhonderd euro (12,400,00 EUR).

Door ondergetekende notaris is bevestigd dat gemeld bedrag werd gestort op een

bijzondere rekening bij ING België, rekening nummer 363-1077641-11. De vennootschap wordt bestuurd:

1. De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerder(s), die vennoot dienen te zijn van de vennootschap~

2. Iedere zaakvoerder beschikt individueel over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig, nuttig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de Algemene Vergadering bevoegd is.

3. Ieder vennoot vertegenwoordigt de vennootschap ten opzichte van derden.

4. Telkens wanneer een opdracht door een cliënt wordt toevertrouwd aan de vennootschap, dan moet deze onder haar vennoten of zaakvoerders een vertegenwoordiger benoemen die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap.

5. De zaakvoerder zal noodzakelijk een natuurlijk persoon zijn. Hij heeft ook de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen handelingen te stellen die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

6. Indien de zaakvoerder tevens de enige vennoot is en indien deze komt te overlijden, dan zullen de erfgenamen onverwijld de stafhouder van de Orde van Advocaten waar de vennootschap gevestigd is, verzoeken om een bewindvoerder aan te stellen die de hoedanigheid heeft van advocaat, en die tot het moment dat de aandelen van de enige vennoot overeenkomstig deze statuten zijn overgedragen, het bestuur zal waarnemen.

De gewone jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden de eerste maandag

van de maand mei om veertien uur.

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december.

Het eerste boekjaar loopt tot éénendertig december tweeduizend en dertien, en de eerste gewone jaarlijkse algemene vergadering zal gehouden worden In het jaar tweeduizend veertien.

Als eerste niet-statutaire zaakvoerder wordt aangesteld Mevrouw GAUQUIE Els voormeld en dit voor onbepaalde duur, wiens mandaat zal bezoldigd zijn, zolang de algemene vergadering hierover niet anders beslist.

Er werd geen commissaris benoemd.

VOLMACHT: een bijzondere volmacht wordt verleend, met recht van indeplaatsstelling, aan IMAS Fiduciaire, Terbekehofdreef 24 - 2610 Wilrijk, teneinde een inschrijving te nemen in het register van de burgerlijke vennootschappen, het Ondernemingsloket en de Kruispuntenbank der Ondernemingen, diensten van de belastingen en de BTW, alsook om alle latere wijzigingen en schrappingen uit te voeren.

Betreffende beide voorgaande punten kan deze volmachtdrager alle formaliteiten vervullen, alle documenten ondertekenen en in het algemeen alles doen wat noodzakelijk of nuttig is,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, ---

De Notaris,

Goedele VANDEKERCKHOVE.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie, bankattest.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 02.05.2016, NGL 31.08.2016 16575-0242-012

Coordonnées
ELS GAUQUIE ADVOCAAT

Adresse
VAN SCHOONBEKESTRAAT 61 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande