ELWICO

Société en commandite simple


Dénomination : ELWICO
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 838.581.232

Publication

29/08/2011
ÿþil

*11131650"

Mod 2.5

NEERGELEGD 1

GRIFFIE RECHTBANK VAN

17 AUS. 2011

KOOPHANDEL TURNHOUT De grief

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2011- Annexes du Moniteur belge

o838.W.t3z

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : ELWICO

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : Burg. Adriaensenlaan 67 te 2450 Meerhout

Onderwerp akte : OPRICHTING

OPRICHTERS:

1. De heer Wim de Hollander , geboren op 7 januari 1948, wonende te Meerhout als beherende vennoot en

2. Een stille vennoot

De heer Wim de Hollander is alleen beherende vennoot. Hij is hoofdelijk en onbeperkt verantwoordelijk voor de verbintenissen van de vennootschap. De andere deelgenoten zijn stille vennoten die slechts aansprakelijk zijn ten belope van hun inbreng.

in aanmerking nemende dat:

partijen met ingang van 5/09/2011 een gewone commanditaire vennootschap zijn aangegaan en deze vennootschap krijgt rechpersoonlijkheid vanaf deze datum onder de navolgende bepalingen

Artikel 1

Naam, vestiging, doel

1.De vennootschap heeft de vorm van een gewone commanditaire vennootschap en draagt de naam "ELWICO".

2.De vennootschap is gevestigd te Meerhout en houdt aldaar kantoor op het adres:

Burg. Adriaensenlaan 67

2450 Meerhout

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2011- Annexes du Moniteur belge

3.De vennootschap heeft ten doel financieel gewin te halen middels:

- Alle daden van beheer, bijstand en management van industriële en handelsvennootschappen, zowel door rechtstreekse deelnamen aan het bestuur als bij wijzen van managementovereenkomst zonder dat deze opsomming beperkend is.

- Ondersteunen bij het ontwikkelen van meer en nieuwe internationale business door middel van advies en assistentie

- Actief deelnemen om acuut in te kunnen spelen op marktontwikkelingen

- Het trainen en coachen van het ter zake verantwoordelijke personeel ten einde naar behoren en vruchtbaar zaken te kunnen doen met regeringen en militaire organisaties- Het verlenen en geven van opleiding, training, service en ondersteuning met betrekking tot voormelde activiteiten.

-het uitvoeren van studies, het verstrekken van advies en consulting in het algemeen betreffende organisatie, informatisering, automatisering, informaticasystemen, e-commerce, e-business en alle aanverwante zaken en e-activiteiten evenals communicatietechnieken en benodigdheden,

- In de breedste zin advies, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, in verband met onder andere alle voormelde activiteiten.

Deze opsomming is niet beperkend, doch enkel aanwijzend.

Zij mag op om het even welke manier alle aktiviteiten uitoefenen - zowel in belgië als in het buitenland - die de verwezelijking van haar maatschappelijk doel kunnen bevorderen of op enigerlei wijze aan zo'n aktiviteit deelnemen.

Daartoe mag de vennootschap alle industiële, commerciële, financiële, burgelijke, roerende en onroerende handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, met het doel van de vennootschap verband houden of van aard zijn de verwezelijking van het doel te bevorderen of te vergemakkelijken, en onder meer alle roerende en onroerende goederen, handelsfondsen en fabrieksmerken aankopen, verkopen of ruilen.

De vennootschap mag deelnemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel en dit door het nemen van belangen bij middel van associatie, inschrijving, inbreng, versmelting, deelneming, financiële tussenkomst, of op andere wijzen, in elke vennootschap of onderneming met een gelijkaardige, aanverwante of aanvullende bedrijvigheid, en, in het algemeen, alle handelingen verrichten die de verwezelijking van haar maatschappelijk doel kunnen bevorderen, begunstigen of vergemakkelijken

Artikel 2

Duur

De vennootschap is aangegaan voor onbepaalde duur te rekenen vanaf vijf september 2011. De vennootschap krijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de dag van de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel van het gebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft, van een uittreksel der oprichtingsakte.

Artikel 3

inbreng

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Kapitaal

Bij de oprichting van de vennootschap wordt het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op vijfhonderd euro(500£), vertegenwoordigd door 100 aandelen. Elk aandeel vertegenwoordigt 1/100 ste van het maatschappelijk kapitaal.

De comparanten verklaren op het maatschappelijk kapitaal in te tekenen als volgt :

1. De heer Wim de Hollander verklaart in te schrijven op 50 aandelen aan vijf euro(5¬ ) per aandeel, hetzij samen tweehonderd vijftig euro(250¬ ).

2. De stille vennoot verklaart in te schrijven op 50 aandelen aan vijf euro(5£) per aandeel, hetzij samen tweehonderd vijftig euro(250£).

Het maatschappelijk kapitaal van vijfhonderd euro(500£) zal worden volstort in onderling overleg tussen de comparanten.

Artikel 4

Beheer en vertegenwoordiging

De heer Wim de Hollander treedt op als statutair zaakvoerder en heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel.

De Stille vennoten kunnen geen daden van beheer stellen, zelfs niet krachtens een volmacht en dit overeenkomstig met Art 207 der Wetboek van Vennootschappen.

Het mandaat van de zaakvoerder is bezoldigd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Artikel 5

Jaarstukken

Jaarlijks zullen per 31 december de boeken worden afgesloten en daaruit zullen zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk zes maanden na afloop van ieder boekjaar een Balans- en Winst- en Verliesrekening over het afgelopen jaar worden opgemaakt, welke ten kantore van de vennootschap zullen worden gedeponeerd ter vaststelling door de vennoten.

Op iedere balans moet worden opgenomen het bedrag waarvoor ieder van de vennoten op zijn kapitaalrekening staat gecrediteerd.

Onder winst dan wel verlies wordt in deze overeenkomst verstaan de ontvangen bruto inkomsten van de vennootschap verminderd met alle op de vennootschap in het desbetreffende boekjaar

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2011- Annexes du Moniteur belge

drukkende exploitatiekosten en lasten, waaronder mede begrepen de gebruikelijke afschrijvingen op de bedrijfsinventaris, alsmede de aan elk van de vennoten te betalen onkostenvergoeding. Geen winst zal worden geacht te zijn gemaakt zolang enig verlies over de voorgaande jaren niet is ingehaald.

Artikel 6

Aandeel in winst en verlies

De verliezen van de vennootschap zullen, behouden het in lid 5 van dit artikel bepaalde, gelijkelijk door de vennoten worden overgedragen. De bijdrage in de verliezen van de stille vennoten zal nooit hun inbreng mogen overtreffen.

De algemene vergadering beslist over de bestemming van de winst.

Deze mag geheel of gedeeltelijk geboekt worden op een reservefonds. Bij uitkering van winst wordt deze

verdeeld onder al de vennoten in verhouding tot ieders aandeel in het vennootschapsvermogen.

De vennootschap mag geen winsten uitkeren zolang er overgedragen verlies is.

Artikel 7

Overlijden

Het overlijden van een vennoot is geen aanleiding tot ontbinding van de vennootschap. De erfgenamen mogen in geen geval de zegels laten leggen of een gerechtelijke inventaris laten opmaken, noch de normale gang van zaken van de vennootschap te belemmeren.

Indien zij niet als vennoten worden toegelaten, hebben zij enkel het recht het deel op te eisen dat volgens de aanwijzingen van de laatste balans, toekomt aan de rechtsvoorganger.

Artikel 8

Datum jaarlijkse algemene vergadering

De algemene (jaar)vergadering wordt gehouden op de lste vrijdag van de maand juni om 20u. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt deze vergadering gehouden op de daaropvolgende werkdag.

Artikel 9

boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénéndertig december van elk jaar. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten, en maakt de beherende vennoot de rekeningen en stukken op die voorgeschreven zijn door de wet.

Het eerste boekjaar loopt van vijf september 20l 1 en eindigt op éénéndertig december 2011.

Artikel 10

Ontbinding, vereffening en de verdeling bij vereffening.

De vennootschap wordt ontbonden door de beslissing van de algemene vergadering.

In geval van ontbinding wordt de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar.

Op de netto opbrengst van de vereffening zullen de vennoten of hun rechtsopvolgers hun inbreng terugnemen. Het saldo zal worden verdeeld volgens de verhouding van ieders aandelenbezit.

Artikel 11

Volmacht

Bijdeze worden alle machten toegekend aan KDB Financial Services gcv , vertegenwoordigd door Kristof De Bruyn, met maatschappelijke zetel te 9310 Meldert (Aalst), Horingstraat 2A, met macht van indeplaatsstelling, teneinde daar alle verrichtingen uit te voeren, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en in het algemeen, ook qua aansluiting sociale kassen en btw-administratie, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

Aldus in drievoud opgemaakt en ondertekend

te Meerhout op 17/08/2011

Zaakvoerder

Wim de Hollander

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

26/03/2015
ÿþ~~

~,1

~

Voo- behou aan P Beigi; $taatst

Mod Word 11.1

1n de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

;







111111§M§Will Neergelegd ter griffie vaan. de RECHTBANK VAN KOOPHArzDEL

1 6 RO* 205

~ ~~~~ ~o~T ^ De Grener







Ondernemingsnr : 0838.581.232

Benaming

(voluit) : ELWICO

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Burgemeester Adriaensenlaan 67, 2450 Meerhout

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontbinding en vereffening

Uit het verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering dd. 12 maart 2015 blijkt dat de Vergadering volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen.

1. De zaakvoerder - beherend vennoot stelt voor om de vennootschap te ontbinden en te vereffenen. Na beraad besluit de Algemene Vergadering dit voorstel goed te keuren en de vennootschap te vereffenen.

2. De staat van Activa & Passiva per 31.01.2015 wordt met eenparigheid van stemmen goedgekeurd. Uit deze staat blijkt dat er geen activa en passiva meer zijn behoudens deze welke zijn voorzien voor de sluiting' van de vennootschap. De vennoten verklaren deze alsook eventuele toekomstige schulden persoonlijk aan te zuiveren.

3. De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende de wettelijk voorgeschreven termijn worden bewaard op de zetel van de vennootschap.

Voor echt verklaard,

Dhr. W. De Hollander

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
ELWICO

Adresse
BURGEMEESTER ADRIAENSENLAAN 67 2450 MEERHOUT

Code postal : 2450
Localité : MEERHOUT
Commune : MEERHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande