ELYAS INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ELYAS INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 413.935.523

Publication

11/04/2013
ÿþà

"

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



iii i *13056775+ M

ttr 5riifiD Van de

Rechtbank van ï'eoziltroffi"en

~ 2 ÁP~e~13

op

Ondernemingsar : 0413.935.523

Benaming

(voluit) : Elyas Invest

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Balansstraat 77, 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte adreswijziging maatschappelijke zetel

De zaakvoerder heeft beslist om vanaf 20 maart 2043 de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Elisabethlaan 73, 2600 Berchem.

Ali El Mir,

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

14/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 12.06.2012, NGL 31.10.2012 12634-0402-007
08/10/2012
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111),11.1141j11111111111 !morplegd tir gras un de Rw,,,.eteitt van Koapketiof te daman, op

2 l SEP, 2012

C.lnd^rncrr,n2srg 0413.935.523

BerientirteJ

tvni  s, GROVIN

it+eakorn

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

.¬ tel 2018 Antwerpen, Balansstraat 77

tvotledsg

Onderwerp akte " WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE NAAM - AFSCHAFFING NOMINALE WAARDE - VER-MELDING VAN HET KAPITAAL IN EURO'S _- DOELSWIJZIGING -- AANNEMEN VAN EEN VOLLEDIG NIEUWE TEKST VAN STATUTEN

ER BLIJKT UIT een akte verleden voor René Van den Kieboom te Antwerpen op 0110612012, dat werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid GROVIN, met zetel te Balansstraat 77, 2018 Antwerpen, BTW- en ondememingsnummer 0413.935.523.

Volgende besluiten werden genomen:

Na beraadslaging neemt de vergadering, met eenparigheid van stemmen, volgende besluiten:

wijziging van de maatschappelijke naam in "Elyas Invest";

afschaffing van de nominale waarde van de aandelen;

vermelding van het maatschappelijk kapitaal in euro's;

vermindering van het aantal aandelen tot honderd;

goedkeuring van het verantwoord verslag van de zaakvoerder met betrekking tot de voorgestelde vervanging van het maatschappelijk doel en bijgevoegde samenvattende staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per eenendertig maart tweeduizend en twaalf;

Schrapping van het bestaande maatschappelijk doel en vervanging ervan door nagemelde tekst: "- het beheer van roerend of onroerend vermogen, het aankopen, verhuren, uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen;

- het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, softwareontwikkeling en algemeen bestuur.

De verrichtingen die door de wet voorbehouden zijn aan vermogensbeheerders en beleggingsadviseurs zijn de vennootschap verboden.

- het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen;

- het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering;

fer

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

- het toestaan van leningen aan vennootschappen, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of aval verlenen; in de meest ruime zin alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen;

- het waarnemen van alle bestuurs- en controle-opdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

Zij kan deelnemen in of zich op een andere wijze interesseren aan andere vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties. Zij mag zich hiervoor borg stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken. Zij mag ook de functies van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen.

In het algemeen mag zij alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel en dit zowel in België als in het buitenland.

Voorzover en in de mate dat bovenvermelde doelomschrijving, geheel of gedeeltelijk, wettelijk gereglementeerd werd zal de vennootschapsactiviteit slechts kunnen aangevat worden na het bekomen van de vereiste attesten en/of na het vervullen van de vereiste formaliteiten.

Dit alles in de meest ruime zin.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aan-'verwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke als commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

Het aannemen van een volledige nieuwe tekst van statuten luidende onder meer als volgt:

1, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Elyas Invest

2 zetel te Balansstraat 77, 2018 Antwerpen;

3. de vennootschap werd opgericht voor beperkte tijd van dertig jaar bij akte verleden voor notaris Albert Jadoul te Tongeren op 20 december 1973, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch staatsblad van 28 januari daarna onder nummer 405-5. De statuten werden gewijzigd bij akte verleden voor notaris Arnold Vuylsteke op 8 augustus 1990, houdende onder meer inlassing van een onbepaalde duur, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch staatsblad onder nummer 900631-441.

4. Bedrag van het maatschappelijk kapitaal: ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERD TWEEËNNEGENTIG EURO EEN CENT (18.592,01 EUR).

5, het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december;

6. Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste een/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze een/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. De algemene vergadering beslist over de bestemming van het saldo.

7. Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de aandeelhouders de gelden of waarden die gelijk kunnen worden verdeeld; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

8. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot, Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder benoemt deze rechtspersoon onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt, Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor

c

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap in en buiten rechte. De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

9. Commissarissen: geen.

10.Doel: "- het beheer van roerend of onroerend vermogen, het aankopen, verhuren, uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen;

- het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, softwareontwikkeling en algemeen bestuur.

De verrichtingen die door de wet voorbehouden zijn aan vermogensbeheerders en beleggingsadviseurs zijn de vennootschap verboden.

- het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen;

- het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties af investering;

- het toestaan van leningen aan vennootschappen, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of aval verlenen; in de meest ruime zin alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememi ngen;

- het waarnemen van alle bestuurs- en controle-opdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

Zij kan deelnemen in of zich op een andere wijze interesseren aan andere vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties. Zij mag zich hiervoor borg stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken. Zij mag ook de functies van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen.

In het algemeen mag zij alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel en dit zowel in België als in het buitenland,

Voor zover en in de mate dat bovenvermelde doelomschrijving, geheel of gedeeltelijk, wettelijk gereglementeerd werd zal de vennootschapsactiviteit slechts kunnen aangevat worden na het bekomen van de vereiste attesten en/of na het vervullen van de vereiste formaliteiten.

Dit alles in de meest ruime zin,

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke als com-'merciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel

11, De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar warden bijeengeroepen op de tweede maandag van de maand juni om veertien uur. Indien die dag een zondag of een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Daar niets meer op de agenda voorkomt, wordt de vergadering gesloten.

 VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL 

René Van den Kieboom, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte statutenwijziging, publicatielijst.

3

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

21/12/2011 : LG120088
05/09/2011 : LG120088
07/09/2010 : LG120088
22/02/2010 : LG120088
03/09/2009 : LG120088
16/06/2008 : LG120088
06/09/2007 : LG120088
07/09/2006 : LG120088
21/06/2005 : LG120088
23/11/2004 : LG120088
02/07/2003 : LG120088
26/06/2003 : LG120088
08/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 08.06.2015, NGL 31.08.2015 15576-0191-007
29/06/2000 : LG120088
31/08/1990 : LG120088
28/12/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
03/04/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
ELYAS INVEST

Adresse
ELISABETHLAAN 73 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande