EMERGE

Société en commandite simple


Dénomination : EMERGE
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 845.526.531

Publication

01/12/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie , Ji de akte

ze van de

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 0 NOV. 2014

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT De °riffir&i'fiie

©ndsrremlr..gsnr _ 0845.526.531

Benaming

(voluit) . EMERGE

(ver korf)

Rechtsvorm Gewonen commanditaire vennootschap

Zetel ; Crilsplein 29 te 2260 Westerlo

(volledig adres)

Onderwerp ante : Wijziging adres maatschappelijke zetel

Uit een beslissing van de zaakvoerder blijkt dat de maatschappelijke zetel van de vennootschap vanaf 14/11/2014 wordt verplaatst naar Bergstraat 12/1 te 2220 Heist-o/d-Berg.

Getekend

Baetens Robby

Zaakvoerder

Op Grz. vair Lur'r, i3 vermeloerl wÇct+s , t" taasn en lrcedznigne,o van dk, in~trume-2,1tF" rEnde notdt'ts, tta5zii van ce per5.cto]rii: n)

bov4opd de recirespersoQrl ten aarziz n van derden te " rortegerlrrfpordigen

Vers© h{ .arr en handtekertirg

08/05/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie y

11111 111 11fl 1111 1111 irni iii iiii in iii

" 12065988"

Onrlernerrtingsnr F3enemirlg

(voluit)

(gelkori)

a $4n-LG. 173.-.1

EMERGE

Rechtsvorm GCV

Zetel Crilsplein 9 te 2260 Westerlo

(voiledtg adres)

Qrlderwer, a : Oprichting comm. V.

Uit een akte blijkt dat een gewone commanditaire vennootschap word opgericht door:

Baetens Robby

Geboren te Lier op 26 april 1986 wondende te 2260 Westerlo, Crilsplein 29

N.N. 860426-089-92 ongehuwd

Corthout Maria

Geboren te Helst-ofd-Berg op 7 maart 1964 wonende te 2264 Westerlo, Crilsplein 29

N.N. 640307-432-44 echtgescheiden

Baetens Gil

Geboren te Lier op 1 maart 1991 wonende te 2220 Heist-ofd-Berg, Bergstraat 144

N.N, 910301-451-93 ongehuwd

Met volgende statuten:

Artikel 1 Naam

Er wordt een gewone commanditaire vennootschap opgericht onder de benaming EMERGE.

De benaming van de vennootschap dient steeds voorafgegaan of gevolgd door "comm. v."

Artikel 2 Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2260 Westerlo, Crilsplein 29. De zetel mag niet overgebracht

worden naar een andere plaats zonder toestemming van alle vennoten.

Artikel 3 Doel

* Het uitbaten van verkoopcentra met in consignatie geplaatste goederen van welke aard of bestemming ook. De vennootschap kan handelen voor eigen rekening, voor rekening van derden of in commissieopdracht.

* De vennootschap mag alle handels-, financiële en nijverheidshandelingen verrichten, en dit voor roerende en onroerende goederen, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappij doel of van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen,

* De algemene vergadering van de aandeelhouders, beraadslagend en stemmend in de voorwaarden vereist voor de wijzigingen aan de statuten, kan het doel uitleggen, verklaren en uitbreiden.

* De vennootschap mag haar doel verwezenlijken voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertenwoordiger, commissionair of tussenpersoon en op alle wijzen en manieren die zij best geschikt zal achten, zowel in België als in het buitenland.

* De vennootschap zal de leiding en de controle, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen. De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard is haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Artikel 4 Duur

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur, ledere vennoot zal een einde mogen stellen aan de vennootschap mits hij zes maanden vooraf zijn medevennoten per aangetekende brief verwittigt.

Artikel 5 Kapitaal - Aandelen

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 1000 euro en wordt vertegenwoordigd door 10 aandelen, elk met een fractiewaarde van één 10e van het maatschappelijk kapitaal, Het kapitaal wordt ingebracht als volgt:

Op de laatste brz. van Luik B verre&loert Recto . Naam en hoedanigtieia van de instrumenterende notons, hetzij van de perso(o)n(en}

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien von derden te vert?genvmcordigel

Verw Naam en handtekening

r-

a

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

door de heer Baetens Robby 400 euro - door mevrouw Corthout Maria 400 euro

- door de heer Baetens Gil 200 euro

Als vergoeding voor hun respectieve inbreng worden aan de vennoten volgende aandelen toegekend:

- aan de heer Baetens Robby 4 aandelen

- aan mevrouw Corthout Maria 4 aandelen

- aan de heer Baetens Gil 4 aandelen

Artikel 6 Beherende en stille vennoten

Baetens Robby en Maria Corthout zijn hoofdelijk aansprakelijke vennoten en worden beherende vennoten genoemd. Baetens Gil is stille vennoot, Hij draagd niet verder in de schulden en verliezen van de vennootschap dan tot beloop van hetgeen hij beloofd heeft in de vennootschap in te brengen. De machten van de stille vennoot bestaan in:

- de controle van de vennnootschap

- het benoemen en ontslaan van de zaakvoerders

- de goedkeuring omtrent de vervreemding der financiële vaste activa

Artikel 7 Bestuur van de vennootschap

De vennootschap wordt bestuurd door twee zaakvoerders. Worden tot die hoedanigheid benoemd voor de ganse duur van de vennootschap als niet-statutaire zaakvoerders, de heer Baetens Robby en mevrouw Corthout Maria, Hun mandaat kan niet zonder wettige reden herroepen warden zolang de vennootschap duurt. De zaakvoerders beschikken over alle machten om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen. Voor aile vervreemdingen van onroerende goederen van de vennootschap en het aangaan van leningen, is evenwel het éénparig akkoord van alle vennoten vereist. De zaakvoerders zullen al hun tijd en al hun zorgen aan de maatschappelijke zaken besteden. Zolang de vennootschap duurt, zullen zij zicht onthouden van elke rechtstreekse of onrechtstreekse deelneming aan enige handels- of nijverheidsonderneming van dezelfde of van een andere aard, tenzij in gemeen overleg met al de vennoten en mits schriftelijke toelating.

Artikel 8 Overdracht van aandelen

Een vennoot kan zijn aandeel in de vennootschap slechts overdragen onder de levenden aan een medevennoot of aan een derde, na vooraf aan alle andere vennoten de mogelijkheid te hebben geboden van zijn aandeel in de vennootschap over te nemen tegen een prils te bepalen in onderling akkoord, of bij gebreke van akkoord tegen een prijs vast te stellen door een deskundige, aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van eerste aanleg van het arrondisement waar de vennoot zijn woonplaats heeft. Indien verscheidene vennoten de overname wensen, zullen zij het inkooprecht kunnen uitoefenen, ieder naar evenredigheid van het aandeel dat zij op dat ogenblijk bezitten in de vennootschap, Wanneer geen der vennoten wenst gebruik te maken van zijn inkooprecht, kan de vennoot zijn aandeel slechts overdragen aan een derde mits deze derde vooraf aanvaard wordt door de meerderheid van twee derde van de andere vennoten. De ovememer verkrijgt het bezit van de overgedragen aandelen ten opzichte van derden eerst na de vervulling van de pleegvorm voorzien bij artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek.

Artikel 9 Overlijden

Het overlijden van een vennoot geeft geen aanleiding tot ontbinding van de vennootschap.

Bij overlijden zullen de aandelen van de overleden vennoot toekomen aan zijn erfgenamen, indien alle andere vennoten hiermede akkoord betuigen, Indien zij niet als vennoten worden toegelaten, hebben zijn enkel recht een vergoeding in geld te eisen, die overeenstemt met de waarde van het aandeel van de overledene. De erfgenamen mogen in geen geval de zegels laten leggen of een gerechtelijke inventaris laten opmaken, noch de normale gang van zaken van de vennootschap belemmeren.

Artikel 10 Boekjaar

Het boekjaar gaat in op 01.10 en eindigt op 30.09 van ieder jaar.

Het eerste boekjaar gaat in op 16.04.2012 en zat gesloten worden op 30.09.2013.

Ieder jaar op 30.09 zal een inventaris en een jaarrekening worden opgemaakt.

Artikel 11 Winstverdeling

De zuivere winst blijkt uit de balans, na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen.

Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering. Het éénparig akkoord van de stille vennoten wordt vereist. De vennoten mogen evenwel bij eenvoudige meerderheid beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk vooraf genomen op de winsten. Zij zullen eveneens bij eenvoudige meerderheid mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren, geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij boven op de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

Artikel 12 Verliezen

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden volgens dezelfde verhouding ais deze voorzien is voor de verdeling van de winsten.. Nochtans zal de bijdrage in de verliezen van de stille vennoten nooit hun inbreng mogen overtreffen.

Artikel 13 Jaarvergadering - Bijzondere algemene vergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste zondag van de maand februari om 19 uur ten maatschappelijke zetel.

Iedere vennoot kan steeds een buitengewone algemene vergadering van de vennoten bijeenroepen. Daartoe moet hij al de medevennoten uitnodigen per aangetekende brief, die ten laatste acht dagen voor de vergadering bij de post afgegeven moet zijn. Deze brief moet de dagorde vermelden.

De vergadering zal worden voorgezeten door de heer Baetens Robby. Zij zal gehouden worden ten maatschappelijke zetel.

Alle beslissingen van de algemene vergadering vereisen de instemming van alle vennoten, tenzij anders bepaald werd in onderhavige statuten.

Artikel 14 Ontbinding - Vereffening

In geval van ontbinding, benoemt de algemene vergadering bij gewone meerderheid de vereffenaars die al dan niet vennoten kunnen zijn. Zij bepaald hun aantal, bevoegdheden en bezoldiging, alsook de wijze van vereffening. Worden en geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar. Hij heeft de bevoegdheden die het Wetboek van vennootschappen aan vereffenaars toekent, tenzij de algemene vergadering daar bij gewone meerderheid anders over beslist. Het saldo na sluiting van de vereffening wordt verdeeld onder de vennoten volgens de verhouding van ieders aandelenbezit.

Artikel 15

Verschijner Alain Van Calster krijgt hiermede de opdracht het nodige te doen voor de bekendmaking in het Belgisch Staatsblad en de inschrijving via een ondernemingsloket naar keuze alsook voor de activering van het BTW-dossier.

Baetens Robby Zaakvoerder

Op de iaatsie blz. van Luit< B vermelden Recta Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Nam en handtekening

04/03/2015
ÿþMa! word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERG Eli.-.

2 0 FEB. 2015

RECHTBANK van KOOPHANDEL

ANTWERF ?! td. MECHELEN

Ondernemingsar : 0845,526.531

Betiar.riirag

(voluit) , EMERGE

tuert,ors! .

iii ufl~ii~ im

150 4 61*

I

Rechtsvorm ; Gewone commanditaire vennootschap

Zetel Bergstraat 12/1 te 2220 Heist-o/d-Berg

(volledig adresj

r+. s;Jça*tdrerp akte; Wijziging zaakvoerder

Uit een beslissing van de bijzondere algemene vergadering van 26/12/2014 blijkt het ontslag van Maria Corthout wonende te Crilsplein 29, 2260 Westerlo dat op deze datum ingaat.

1..

e

. s~

c Getekend

X Baetens Hobby

e , Zaakvoerder

b ,

Op Ge iáa:Gtr3 L'íz van Lurk vermelden :>tec~: Naam en hoedanigheid van de at:strurrerº%tErende rrdtarrs, hatzij van Cie parso;aajti(er1)

C7cYUegd aiC rw+CM:~t7cr7,,cór' vema tt^srtcn te stertcgcm..oarriren

}fr~ yç Naam en huradtcl,.^-.r}irfc3

19/01/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
EMERGE

Adresse
BERGSTRAAT 12/1 2220 HEIST-OP-DEN-BERG

Code postal : 2220
Localité : HEIST-OP-DEN-BERG
Commune : HEIST-OP-DEN-BERG
Province : Anvers
Région : Région flamande