EMF-BEHEER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EMF-BEHEER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.744.017

Publication

29/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 01.12.2014, NGL 23.12.2014 14700-0355-011
26/01/2012
ÿþRechtsvoren : BVBA

Zetel : AMERIKALEI 122- BUS 3, 2000 ANTWERPEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - AANSTELLING ZAAKVOERDERS

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Marc Van Nuffel te Antwerpen op 27 december 2011, neergelegd voor registratie, dat werd opgericht:

1. Rechtsvorm  naam  zetel - duur

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam EMF-BEHEER, met zetel te 2000

Antwerpen, Amerikalei 122  Bus 3, opgericht voor onbepaalde termijn.

2. Identiteit van de oprichters

-1/De heer VANDEWALLE Frank, geboren te Merksem op 5 februari 1962, en zijn echtgenote, mevrouw LAMORAL Sabine Marie Louise Yvonne, geboren te Brugge op 24 december 1966, beiden samenwonende te 9100 Sint-Niklaas, Poelstraat 4, gehuwd onder het stelsel van scheiding van goederen ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris Hélène Casman te Antwerpen op 18 januari 1993, naar zij verklaren ongewijzigd tot op heden. Zij hebben ingetekend op tweeënzestig (62) nieuwe aandelen van de vennootschap en verbinden zich tot vijfhonderdenvijfduizend Euro (505.000,00 EUR) die dadelijk wordt afbetaald worden door inbreng van hun onverdeeld derde in blote eigendom van de hierna beschreven goederen;

-2/ De heer GEVERS Erik Elisabeth Hugo, geboren te Sint-Agatha-Berchem op 6 januari 1965, en zijn echtgenote mevrouw DE HERTOGH Annemieke Aline Louis Maria, geboren te Dendermonde op 4 mei 1964, samen wonende te 1745 Opwijk, Mansteen 44, gehuwd onder het wettelijk stelsel, blijkens huwelijkscontract, verleden voor notaris Jan Muller te Waasmunster, vervangend zijn ambtgenoot, notaris Johan Verstraete te Sint-Niklaas, op 19 januari 1990, naar zij verklaren ongewijzigd tot op heden. Zij hebben ingetekend op tweeënzestig (62) nieuwe aandelen van de vennootschap en verbinden zich tot vijfhonderdenvijfduizend Euro (505.000,00 EUR) die dadelijk wordt afbetaald worden door inbreng van hun onverdeeld derde in blote eigendom van de hierna beschreven goederen;

3/ Mevrouw VANDEN BROECK Marian Aimée, geboren te Ninove op 14 mei 1964, wonende te 2000. Antwerpen, Lombardenvest 63  Bus 16. Zij heeft ingetekend op tweeënzestig (62) nieuwe aandelen van de vennootschap en verbindt zich tot vijfhonderdenvijfduizend Euro (505.000,00 EUR) die dadelijk wordt afbetaald worden door inbreng van haar onverdeeld derde in blote eigendom van de hierna beschreven: goederen.

3. Kapitaal

Het kapitaal bedraagt 1.515.000,00 Euro.

Het kapitaal is samengesteld door inbreng in natura.

Omtrent de hierboven omschreven niet geldelijke inbreng heeft de heer Boudewijn VAN USSEL,

bedrijfsrevisor bij de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BOUDEWIJN VAN USSEL  Ce", Ondernemingsnummer 0461.104.247, met zetel te 2930 Brasschaat, Lage Kaart 71, een verslag opgesteld bij toepassing van artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen. De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

" "Op grond van onze uitgevoerd werkzaamheden met betrekking tot de voorgenomen verrichting besluiten wij als volgt:

1.De verrichting, bestaande uit de inbreng in natura van een naakte eigendom, werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura. Het bestuursorgaan (oprichters) van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de in te brengen bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

2.De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid.

Op de 'natste btz van Luik B ven71etden . Recto Naam en hoedanigheid van de insttun enteren e notaris. hetzij van de persuto)nteni bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vartecenwoordigen

Versa . Naam en handtekening.

Mod Word 11.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111011111111 iA Neergelegd fer griffie van de Recfitbalt von Koophandel -t® Antweroerif, op

*12024092* 1

Griffie



Ondernemingsnr : O 842.744 017

Benaming

(voluit) : EMF-BEHEER

(verkort) "

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

3.De toegepaste methoden van waardering m.b.t. de in te brengen onroerende goederen (naakte eigendom) zijn naar ons oordeel bedrijfseconomisch verantwoord.

De waardebepalingen, waartoe deze methoden leiden, komen tenminste overeen met het aantal en met de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Als tegenprestatie voor de inbreng in natura worden 186 nieuwe aandelen gecreëerd. Er is geen andersluidende vergelding.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak de doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, en dal onderhavig verslag niet kan worden beschouwd als een "fairness opinion".".

2/In een bijzonder verslag, krachtens zelfde artikel, heeft de raad van bestuur uiteen gezet waarom de inbreng in natura van belang is voor de vennootschap.

4. Boekjaar

Het boekjaar loopt van 1 juli tot en met 30 juni van het daaropvolgende jaar.

Het eerste boekjaar zal eindigen op 30 juni 2013.

5. Reserves  winst  vereffening

De bepalingen betreffende het aanleggen van reserves, de verdeling van de winst en de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo luiden als volgt:

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap. Deze wordt na afhouding ten bate van de wettelijke reserve, als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en van de daarop verrichte stortingen, tenware de algemene vergadering besluit de winst geheel of ten dele te reserveren of er een andere bestemming aan te geven.

Er zijn bijzondere bepalingen met betrekking tot de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo.

6. Bestuur

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten

rechte.

Met eenparigheid van stemmen worden als zaakvoerders benoemd:

- de heer VANDEWALLE Frank;

- de heer GEVERS Erik;

- mevrouw VANDEN BROECK Marian;

De opdracht, die niet bezoldigd is, geldt voor onbepaalde duur, zonder evenwel statutair te zijn.

7. Doel

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening:

 het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenshuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

 het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

 het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen,

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderdvijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

"

8. Jaarvergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste maandag van de maand december om 15u00.

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht.

9. Volmacht

De vergadering machtigt voor onbepaalde tijd mevrouw VAN dER PUTTEN Els Alice A., geboren te Antwerpen op 29 november 1978, wonende te 2600 Berchem, Jan Breydelstraat 79, bevoegd om alleen op te treden en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, om inschrijving te bekomen van de vennootschap bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, een Ondernemingsloket aan te duiden en de hierboven genomen besluiten ter kennis te brengen van wie het behoort, onder meer van de belastingsdiensten en andere overheidsinstellingen.

Voor ontledend uittreksel:

Samen neergelegd: uitgifte; verslag van de oprichters en van de bedrijfsrevisor;

Notaris Marc Van Nuffel

Voor- Cféh(3ud8n aán het Belgisch Staatsblad

Op de Matste biz van Lu* B vermelden Recto : Naam en hoedan¬ che¬ ri van de instrumenterende n;taris, hetzij van de persoio)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aar:z,en van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

22/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 07.12.2015, NGL 21.12.2015 15694-0322-013

Coordonnées
EMF-BEHEER

Adresse
AMERIKALEI 122, BUS 3 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande