EMIS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EMIS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 880.544.521

Publication

06/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 31.12.2013, NGL 27.02.2014 14055-0044-011
29/05/2013
ÿþ~

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

1 7 -05- 2013

GRIFFIE RECHTBANK van KCJOPHANC:getMEC1-IELEN

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

iU %MW

Ondernemingsnr : 0880.544.521

Benaming (voluit) : Emis

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bouwelsesteenweg 203a

2560 Nijlen

Onderwerp akte :WIJZIGING VORM - WIJZIGING DOEL - KAPITAALVERHOGING  AANPASSING STATUTEN.

Het blijkt uit een akte verleden voor meester Jan Coppens, notaris te Vosselaar op 14 mei 2013, dat de enige vennoot en titularis van de totaliteit van de aandelen die gans het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Emis", met maatschappelijke zetel te 2560 Nijlen, Bouwelsesteenweg 203a, BTW BE 0880.544.521 RPR Mechelen, onder meer volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING.

ingevolge nagemelde doelwijziging van een handelsactiviteit naar een burgerlijk karakter wordt de vorm van de vennootschap gewijzigd van handelsvennootschap in burgerlijke vennootschap maar met behoud van de rechtsvorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

TWEEDE BESLISSING.

Het artikel betreffende de doelomschrijving wordt vervangen.

DERDE BESLISSING.

In verband met de inbreng in natura besluit het verslag van de bedrijfsrevisor als volgt: Ondergetekende, Roger F. Broos, bedrijfsrevisor, ingeschreven op de lijst van het openbaar register van de Bedrijfsrevisoren onder nummer A00504, kantoorhoudende te 2018 Antwerpen, Durietstraat 26, is na de beëindiging van zijn controlewerkzaamheden, van oordeel dat

1. de verrichting nagezien werd overeenkomstig de normen, uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbrengen in natura bij gelegenheid van een kapitaalsverhoging, en dat het bestuursorgaan van de vennootschap, verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. de beschrijving van de inbrengen in natura, zijnde volle eigendom van twee onroerende goederen beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3. de voor de inbrengen in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering, op basis van de deskundige schatting van de onroerende goederen, opgemaakt door de BVBA TOPO, Landmeetkundig Studie en Ontwerpbureau, te 2160 Wommelgem, Sint Damiaanstraat 140, bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden leiden, resulterend in een netto inbrengwaarde van ¬ 364.500, 00 (driehonderd vierenzestig duizend vijfhonderd euro) tenminste overeenstemmen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng in natura uit te geven aandelen, zodat de inbrengen in natura, bij gelegenheid van de kapitaalsverhoging van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid " Emis ", te 2560 Nijlen, Bouwelsesteenweg 203a, Ondernemingsnummer BE 0880.544.521 RPR Mechelen niet overgewaardeerd zijn.

7. de vergoeding bestaat uit de toekenning van 3.645 (drieduizend zeshonderd vijfenveertig) nieuwe volgestorte aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, met een fractiewaarde van 1/3.831* deel van het kapitaal na de kapitaalsverhoging, en van dezelfde aard ais de bestaande aandelen.

ik wil U er tenslotte aan herinneren dat deze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen

betreffende. de. re_chtmetigheid_en kilt kheid_ van .de_verrichting

Op de laatste blz. van Luij BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 17.1

Opgesteld' in goede trouw.

Antwerpen, 8 met 2013

' e bedrijfsrevisor

R.F Broos'.

VIERDE BESLISSING.

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met DRIEHONDERD VIERENZESTIG DUIZEND VIJFHONDERD EURO (¬ 364.500,00) om het te brengen van ACHTTIEN DUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) op DRIEHONDERD DRIEËNTACHTIG DUIZEND HONDERD EURO (¬ 383.100,00); deze kapitaalverhoging werd gerealiseerd door een inbreng in natura en werd volledig volgestort.

VIJFDE BESLISSING.

Als gevolg van voormelde beslissingen worden aan de statuten volgende wijzigingen aangebracht

- Artikel 1 wordt vervangen door volgende tekst :

Artikel 1- Rechtsvorm - Naam.

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap met handelsvorm, onder de rechtsvorm van een

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Haar naam luidt "Einis",

Artikel 4 wordt vervangen door volgende tekst

Artikel 4 - Doel.

De vennootschap heeft tot doel:

1. Het beheer van een patrimonium, samengesteld uit onroerende en roerende goederen, het valoriseren en in standhouden van dit patrimonium, vooral door beheersdaden. Beheer wordt in deze zin verstaan dat aankoop en vervreemding toegelaten zijn in zoverre zij nuttig of noodzakelijk zijn of bijdragen tot een meer gunstige samenstelling van het patrimonium van de vennootschap.

Daartoe mag de vennootschap alle onroerende, roerende en financiële verhandelingen verrichten zoals onder meer aankopen en verkopen van roerende en onroerende goederen, onroerende goederen uitrusten, opschikken, doen bouwen en verbouwen, verhuren en alle mogelijke onroerende handelingen in de meest brede zin alsmede aankopen, te gelde maken en beleggen in effecten en alle andere waarde-elementen.

2. Het nemen van participaties onder eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen alsook alle investerings- en financiële verrichtingen behalve deze voorbehouden aan deposito- en spaarbanken of ondernemingen voor vermogensbeheer- en beleggingsadvies.

3. Het beheren van bedrijven onder meer door het uitvoeren van of het deelnemen in de organisatie, herstructurering of leiding, onder meer door het waarnemen en uitoefenen van de functies van lasthebber, zaakvoerder, bestuurder, lid van het directie- of enig ander comité of vereffenaar van andere vennootschappen of ondernemingen.

Ter verwezenlijking van haar maatschappelijk doel kan de vennootschap samenwerken met, participaties nemen in, of op gelijk welke andere wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van

verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven.

De vennootschap kan in het algemeen alle industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken. De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van haar doel. Het doel kan gewijzigd worden bij besluit van de buitengewone algemene vergadering, gehouden ten overstaan van een notaris met inachtneming van de voorschriften van artikel 287 van het Wetboek van vennootschappen.

- Artikel 5.1. wordt vervangen door volgende tekst :

Artikel 5 - Kapitaal.

1. Geplaatst kapitaal.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt DRIEHONDERD

DRIEEN TACHTIGDUIZEND HONDERD EURO (¬ 383.100,00).

- Artikel 6.1, wordt vervangen door volgende tekst :

Artikel 6 - Aandelen.

Voorbehouden, aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

1. Het kapitaal is verdeeld in 3.831 aandelen zonder vermelding van waarde, elk met een

fractiewaarde van 1/3.831° van het kapitaal.

Volmacht.

De heer Hendrickx Rudy, handelend in zijn hoedanigheid van enige zaakvoerder van voormelde

vennootschap, verklaart bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid van in de plaatstelling aan

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : {faam en handtekening

1

Voor. behoudens aan het Belgisch Staatsblad ~

mod 11.1

de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Conto", gevestigd te 2270 Herenthout, Molenstraat 33, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen besluiten, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren voor het actualiseren van de in de Kruispuntbank van Ondernemingen geregistreerde identificatiegegevens, alsook bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

De lastgever verklaart bovendien dat hij voldoende werd ingelicht over de prijs van de dienstverlening, voorwerp van voorgaande volmacht,

De Notaris

(get.) J. Coppens

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte, verslag zaakvoerder, verslag bedrijfsrevisor, lijst publicatiedata en gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luikil vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persotojn(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 31.12.2012, NGL 31.01.2013 13023-0534-010
23/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 30.12.2011, NGL 17.04.2012 12087-0579-010
02/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 30.12.2010, NGL 25.02.2011 11045-0478-009
26/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 26.12.2009, NGL 23.02.2010 10051-0422-009
26/03/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 29.12.2007, NGL 23.03.2009 09084-0184-009
26/03/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 27.12.2008, NGL 23.03.2009 09084-0258-009
06/02/2009 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
06/11/2008 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
EMIS

Adresse
BOUWELSESTEENWEG 203A 2560 NIJLEN

Code postal : 2560
Localité : NIJLEN
Commune : NIJLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande