EMMASO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EMMASO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.024.696

Publication

25/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 21.08.2014 14442-0549-011
20/02/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I11111111uu~u~~uiimiau~uu~~

19 96948

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van Koophandel te Antwerpen, op

11 F£R, 2014

Griffie

Ondernemingsnr. : 0835.024.696

Benaming

(voluit) : EMMASO

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Antwerpen-Wilrijk (B. 2610), Dennenlaan 17

(volledig adres)

Onderwerp akte : kapitaalverhoging door inbreng in geld - statutenwijziging

Uit een akte verleden voor notaris Luc Mortelmans te Antwerpen-Deume op 21 januari 2014, "Geregistreerd drie bladen geen renvooien te Antwerpen, zevende kantoor der registratie op 24 januari 2014, boek 180 blad 42 vak 11. Ontvangen: vijftig euro (50,00 EUR). De ontvanger (getekend) I. Michielsen", blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "EMMASO" onder meer besloten heeft wat volgt:

1) KAPITAALVERHOGING INBRENG IN NATURA

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor opgemaakt op 20 januari 2014, overeenkomstig de bepalingen van het artikel 31, §1 W. Venn., door de heer Jan Derick, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 2100 Antwerpen-Deurre, Jan Weiterslaan 13, luiden als volgt:

"5. BESLUIT

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid EMMASO bestaat uit de inbreng van twee schuldvorderingen ad, 1.620.000,00¬ .

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat:

5.1 de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%;

5.2 onder voorbehoud van de niet-annulering van de bijzondere algemene vergadering der vennoten van 31 december 2013 die beslist heeft over de dividenduitkering die aan de oorsprong ligt van de ingebrachte schuldvorderingen op grand van de niet-naleving van de vormvoorschriften inzake de bijeenroeping van de algemene vergadering:

-de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

-de voor de inbreng door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn, en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Naar aanleiding van de inbreng worden 22.677 nieuwe aandelen uitgegeven door de inbrengontvangende vennootschap. Haar geplaatst kapitaal zal dan 1.755.945,00¬ bedragen en vertegenwoordigd zijn door 43.909 aandelen op naam zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van 1/43.909 deel van het kapitaal elk.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen 'faimess opinion' is.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen in het

raam van een kapitaalverhoging door inbreng in natura en mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden. Opgemaakt te Antwerpen, 20 januari 2014 (getekend) Jan Derick Bedrijfsrevisor Jan Welterslaan 13 2100 Antwerpen (Deurre)"

C) De vergadering stelt vast dat er noch op het verslag van de zaakvoerders, noch op het verslag van de bedrijfsrevisor enige opmerking wordt gemaakt door de vennoten. Bijgevolg sluit de vergadering zich aan bij de besluiten erin vervat.

De vergadering besluit om het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen met een miljoen _zeshonderd _twintigduizend euro.(¬ J620_000,00), _ orn_het maatschappelijk. kapitaal. man. _daxennaotschap _te Op de laatste blz, van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

V

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

brengen van honderd vijfendertigduizend negenhonderd vijfenveertig euro (¬ 135.945,00) op een miljoen' zevenhonderd vijfenvijftigduizend negenhonderd vijfenveertig euro (¬ 1.755.945,00), dit alles door inbreng van het netto bedrag, na afhouding van roerende voorheffing, van het toegekend tussentijds netto-dividend ten bedrage van in totaal een miljoen zeshonderd twintigduizend euro (¬ 1.620.000,00), om en mits uitgifte van tweeëntwintigduizend zeshonderd zevenenzeventig (22.677) nieuwe aandelen van dezelfde aard en met dezelfde rechten en voordelen als de thans bestaande eenentwintigduizend tweehonderd tweeëndertig (21.232) aandelen en die in het resultaat zullen delen te rekenen vanaf heden.

Deze nieuwe aandelen zuilen genummerd worden van 21.233 tot 43.909.

Zijn alhier tussenbeide gekomen: de heer en mevrouw Chauffour-Valcke, beiden voornoemd, optredende in hun hoedanigheid van enige vennoten van onderhavige vennootschap en tevens inbrengers.

Na voorlezing te hebben aanhoord van al het voorgaande, verklaren voornoemde heer en mevrouw Chauffour-Valcke, dat zij volledig op de hoogte zijn van de statuten en de financiële toestand van onderhavige besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "EMMASO".

Verder verklaren voornoemde heer en mevrouw Chauffour-Vaicke, dat blijkens beslissing van de bijzondere algemene vergadering de dato 31 december 2013 een bruto-dividend van een miljoen achthonderdduizend euro (¬ 1.800.000,00) uitkeerbaar werd gesteld en dat zij bijgevolg na afhouding van tien procent (10%) roerende voorheffing samen titularis zijn, in zelfde verhouding als hun voormelde aandelenverhouding, van een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering lastens onderhavige vennootschap "EMMASO" van een netto-dividend ten belope van in totaal een miljoen zeshonderd twintigduizend euro (¬ 1.620.000,00) en dat gemelde vaststaande en opeisbare schuldvordering niet in pand werd gegeven en niet met enig zekerheidsrecht werd bezwaard.

Na deze uiteenzetting verklaren voornoemde heer en mevrouw Chauffour-Vaicke, hun voormelde schuldvorderingen ten bedrage van in totaal een miljoen zeshonderd twintigduizend euro (¬ 1.620.000,00), zijnde het à rato hun van hierboven vermelde aandelenverhouding aan hen toekomende netto-dividend, dat zij hebben ten laste van onderhavige besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "EMMASO ", in deze vennootschap in te brengen.

Als vergoeding voor voormelde inbreng, waarvan aile aanwezigen op de vergadering erkennen volledig op de hoogte te zijn, worden er tweeëntwintigduizend zeshonderd zevenenzeventig (22.677) nieuwe aandelen verstrekt met dezelfde rechten en plichten en dewelke delen in de winst te rekenen vanaf heden.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, Notaris, bij akte vast te leggen dat het kapitaal van de vennootschap ingevolge hiervoor gemelde inbreng werd verhoogd tot in totaal een miljoen zevenhonderd vijfenvijftigduizend negenhonderd vijfenveertig euro (¬ 1.755.945,00), vertegenwoordigd door drieënveertigduizend negenhonderd en negen (43.909) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, met elk een fractiewaarde van één/drieënveertigduizend negenhonderd en negende van het maatschappelijk kapitaal.

2) WIJZIGING VAN DE STATUTEN

De vergadering besluit de tekst van artikel vijf (5) van de statuten aan te passen aan hoger vermelde

besluiten als volgt:

-Artikel 5: De tekst van dit artikel wordt vervangen door volgende tekst :

'Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt een miljoen zevenhonderd

vijfenvijftigduizend negenhonderd vijfenveertig euro (¬ 1.755.945,00) en wordt vertegenwoordigd door

drieënveertigduizend negenhonderd en negen (43.909) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde.

De aandelen zijn genummerd van 1 tot 43.909.

3) MACHTEN

Om deze wijziging te kunnen publiceren wordt hierbij mandaat verleend aan mevrouw Gerda VAN HOEYDONCK, wonende te 2100 Antwerpen-Deurre, Te Couwelaarlei 98-100, om met recht van indeplaatsstelling, als speciale volmachthebber namens de vennootschap op te treden bij de diensten van de Kruispuntbank van ondernemingen inclusief ondernemingsloket en de administratie van de B.T.W. om aldaar alle nodige formaliteiten te vervullen van deze, vroegere en latere wijzigingen, inschrijvingen en schrapping van de vennootschap.

Voor ontledend uitreksel

Luc Mortelmans

notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

-uitgifte der akte dd. 21 januari 2014

-gecoördineerde versie van de statuten

- Bijzonder verslag van de zaakvoerders

- verslag van de bedrijfsrevisor

28/01/2014
ÿþ Mat Wortl 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd iergrrfiia ven de Rechtbank

van Koophandel te Antwerpen, op

17, 01. 7014

Griffie

r

11111

*14027299*

Ondernemingsnr : 0835.024.696

Benaming :

(voluit) ; EMMASO

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Dennenlaan 17 te 2610 Antwerpen-Wilrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Partiële splitsing door overneming - kapitaalverhoging - statutenwijziging

Uit een akte verleden voor notaris Luc Mortelmans te Antwerpen-Deurre op 16 december 2013, "Geregistreerd zeven bladen geen renvooien te Antwerpen, zevende kantoor der registratie op 19, december 2013, boek 175 blad 86 vak 2. Ontvangen: vijftig euro (¬ 50,00). De ontvanger (getekend) I. Michielsen, adviseur", blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "EMMASO" onder meer besloten heeft wat volgt

1) Artikel 734 Wetboek vennootschappen; Na voldoende ingelicht te zijn, besluit de vergadering bij toepassing van artikel 734 van het Wetboek van vennootschappen unaniem afstand te doen van hun recht op voorlegging van de vereiste verslagen aangaande de splitsing.

2) Splitsingsvoorwaarden:

Overeenkomstig artikel 728 Venn. W. werd het splitsingsvoorstel de dato 25 oktober 2013, neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen op 30 oktober 2013 en bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 12 november 2013 onder nummer 13170179.

Verklaring dat er door de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap "STiMANO HOLDING" werd besloten tot partiële splitsing overeenkomstig de voorwaarden vervat in het splitsingsvoorstel. De buitengewone algemene vergadering besluit de splitsingvoorwaarden goed te keuren en besluit haar akkoord te geven met de overname van het partieel afgesplitste vermogen van de naamloze vennootschap "ST1MANO HOLDING", te splitsen vennootschap, aan de voorwaarden voorzien in het splitsingsvoorstel, enerzijds door overdracht van een vordering van een miljoen euro (¬ 1.000.000,00) van de te splitsen vennootschap op de naamloze vennootschap Pando (0462.551.230) en een vordering van negentigduizend euro (¬ 90.000,00) van de te splitsen vennootschap op de naamloze vennootschap Stuntverkoop (0462.100.080) samen met alle hieraan verboden rechten en plichten, aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SABOR INVEST', met zetel en ondememingsnummer ais voormeld, en anderzijds door overdracht van een vordering van drie miljoen driehonderdduizend euro (¬ 3.300.000,00) van de te splitsen vennootschap op voornoemde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Emmaso samen met aile hieraan verboden rechten en plichten, aan de onderhavige besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "EMMASO", met zetel en ondememingsnummer als voormeld, te weten:

Ai De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de benaming "SABOR INVEST'

De goederen overgedragen aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SABOR INVEST' bestaan, overeenkomstig hetgeen gemeld werd in het splitsingsvoorstel onder punt F. en op de splitsingsbalans, gehecht aan zelfde splitsingsvoorstel, uit volgende elementen:

ACTIVA

-Materiële vaste activa: -Financiële vaste activa:

-Overige vorderingen: 1.090.000,00 EUR

-Overige beleggingen;

- Liquide middelen:

TOTAAL DER ACTIVA: 1.090.000,00 EUR

PASSIVA

-Geplaatst kapitaal: 38.759,00 EUR

-Wettelijke reserve: 3.876,00 EUR

-Beschikbare reserves: 1.047.365,00 EUR

-Winst van het lopend boekjaar 2013:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

s.. e  '

e , :ii.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

-Schulden op meer dan 1 jaar:

-Schulden op ten hoogste 1 jaar: -

TOTAAL DER PASSIVA: 1.090.000,00 EUR

Voor een meer gedetailleerde beschrijving en omstandige verantwoording van waardering wordt verwezen naar het desbetreffende verslag van de bedrijfsrevisor aangaande de inbreng in natura in besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SABOR INVEST".

Ter vergoeding van deze overdracht wordt onmiddellijk en rechtstreeks toegekend aan de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap tienduizend negenhonderd (10.900) nieuw uit te geven aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, volledig volstort, van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SABOR INVEST", die zullen worden verdeeld tussen de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap rekening houdend met een inruilwaarde a rato van één aandeel van de te splitsen vennootschap tegen zeven komma twee zes zes zeven (7,2667) nieuw uit te geven aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SABOR INVEST',

B/ De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de benaming "EMMASO"

De goederen overgedragen aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "EMMASO" bestaan, overeenkomstig hetgeen gemeld werd in het splitsingsvoorstel onder punt F. en op de splitsingsbalans, gehecht aan zelfde splitsingsvoorstel, uit volgende elementen:

ACTIVA

-Materiële vaste activa:

-Financiële vaste activa: -

-Overige vorderingen: 3.300.000,00 EUR -Overige beleggingen:

- Liquide middelen: -

TOTAAL DER ACTIVA: 3.300.000,00 EUR PASSIVA

-Geplaatst kapitaal: 117.345,00 EUR

-Wettelijke reserve: 11.734,00 EUR

-Beschikbare reserves: 3.170.921,00 EUR

-Winst van het lopend boekjaar 2013: -

-Schulden op meer dan 1 jaar:

-Schulden op ten hoogste 1 jaar:

TOTAAL DER PASSIVA: 3.300.000,00 EUR

Voor een meer gedetailleerde beschrijving en omstandige verantwoording van waardering wordt verwezen naar het hierna gemelde verslag van de bedrijfsrevisor aangaande de inbreng in natura in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "EMMASO".

Ter vergoeding van deze overdracht wordt onmiddellijk en rechtstreeks toegekend aan de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap eenentwintigduizend zesenveertig (21.046) nieuw uit te geven aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, volledig volstort, van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "EMMASO", die zullen worden verdeeld tussen de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap rekening houdend met een inruilwaarde a rato van één aandeel van de te splitsen vennootschap tegen veertien komma nul drie nul zeven (14,0307) nieuw uit te geven aandeel van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "EMMASO".

Cf Voortzetting van de naamloze vennootschap "STIMANO HOLDING"

Alle overige goederen blijven behouden door de naamloze vennootschap "STIMANO HOLDING", dewelke hierna gemelde activiteiten ongewijzigd als voorheen zal verder zetten:

"De vennootschap heeft tot doel:

Het beheer van roerende en onroerende goederen. Zij kan ondermeer onroerende goederen laten bouwen, laten uitrusten, laten ombouwen, doch alleen in het kader van het oordeelkundig beheer van het patrimonium. Zij mag ondermeer onroerende goederen vervreemden met net oog op wederbelegging. Zij mag beschikbare goederen beleggen in roerende goederen en waarden.

De vennootschap mag ten gunste van vennootschappen en ondernemingen waarin zij belangen bezit, een hypotheek vestigen, zich borg stellen of aval verlenen, optreden als agent of als haar vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, krediet verlenen, hypothecaire en andere zekerheden verstrekken. De vennootschap mag eveneens in vennootschappen en/of verenigingen bestuursmandaten uitvoeren. Zij zal de aktiviteiten van vastgoedhandelaar niet mogen uitoefenen.

Deze opsomming is niet beperkend.

In het algemeen zal de vennootschap aile handelingen mogen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met haar maatschappelijk dcel of die van aard zouden kunnen zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uitte breiden.

De vennootschap zal door middel van inbreng, versmelting, opstorping, inschrijving of op gelijk welke wijze ook, mogen deelnemen aan ondernemingen, verenigingen, vennootsctrappen die een gelijkaardig of bijhorend doel nastreven of die nuttig zijn tol de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar doelstellingen. De vennootschap kan optreden als bestuurder of vereffenaar in anders vennootschappen en/of verenigingen en kan zich tevens borgstellen voor derden.

De algemene vergadering van de aandeelhouders, beraadslagend en stemmend op de wijze vereist voor de wijziging van de statuten kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden."

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Overeenkomstig het splitsingsvoorstel zoals hierboven vermeld, zal de verdeling onder de vennoten van de te splitsen vennootschap van de aandelen van enerzijds de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SABOR INVEST' en anderzijds de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "EMMASO", in verhouding gebeuren met hun rechten in het kapitaal van de te splitsen vennootschap en geschiedt onder toezicht van het bestuursorgaan van de te splitsen vennootschap.

Voorwaarden van de overdracht

1) Vanuit boekhoudkundig en fiscaal standpunt wordt de overdracht gerealiseerd op basis van de stand van activa en passiva van het vermogen van de te splitsen vennootschap per dertig april tweeduizend dertien. Aile handelingen gedaan door de gesplitste vennootschap sinds één mei tweeduizend dertien worden vanuit boekhoudkundig en fiscaal standpunt geacht te zijn gedaan namens en voor rekening van de naamloze vennootschap "STIMANO HOLDING" en de besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid "SABOR INVEST" en "EMMASO", die de bestanddelen behouden, respectievelijk verkrijgen, op last evenwel voor deze laatsten al de verplichtingen en verbintenissen van de gesplitste vennootschap uit te voeren die betrekking hebben op deze behouden, respectievelijk overgedragen bestanddelen.

2) De overdracht van de activa en passiva van het vermogen van de gesplitste vennootschap in de boeken van de verkrijgende besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid "SABOR INVEST' en "EMMASO" wordt verwerkt aan de waarde waarmede de actieve en passieve bestanddelen en het eigen kapitaal van de verkrijgende vennootschappen voorkomt in hun eigen respectieve boekhouding op datum van de boekhoudkundige stand op dertig april tweeduizend dertien.

3) Alle terugvorderingen lasten en verbintenissen die niet vermeld noch gedekt zijn in de activa of de passiva van de gesplitste vennootschap, zullen voor rekening komen van de naamloze vennootschap "STIMANO HOLDING".

4) Indien een actief of passief vermogensbestanddeel van de te splitsen vennootschap niet met name werd toegekend aan de ene of andere vennootschap in het splitsingsvoorstel, dan zal het geacht worden integraal deel te blijven uitmaken van de naamloze vennootschap "STIMANO HOLDING".

5) Betwistingen en vorderingen hoegenaamd ook, gerechtelijke of niet, zowel als eiser of als verweerder, zullen worden opgevolgd door de naamloze vennootschap "STIMANO HOLDING", die de enige zal zijn om er voordeel uit te halen of er de gevolgen van zal dragen, ter volledige en algehele ontlasting van de besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid "SABOR INVEST" en "EMMASO".

6) Alle kosten, rechten en eretonen die voortvloeien uit de handelingen van de splitsing worden gedragen door elkeen van de drie vennootschappen die voordeel halen uit de overdracht door splitsing en in verhouding met de behouden, respectievelijk overgedragen bestanddelen aan elkeen van hen.

7) De toekenning aan de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap van de aandelen van de verkrijgende vennootschap geschiedt zonder boeking van een uitgiftepremie.

Overeenkomstig artikel 738 van het Wetboek van vennootschappen besluit de vergadering dat de splitsing pas definitief is nadat alle bij de splitsingsverrichting betrokken vennootschappen overeenstemmende besluiten hebben genomen.

3) Verslagen:

-De raad van bestuur van de naamloze vennootschap "STIMANO HOLDING", te splitsen vennootschap, de zaakvoerder(s) van onderhavige vennootschap en de zaakvoerder(s) van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "EMMASO" hebben op vijftwintig oktober tweeduizend dertien een splitsingsvoorstel opgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 728 Venn.W., hetwelk werd neergelegd en bekendgemaakt als voormeld.

-Verklaring dat er dat er zich geen enkele belangrijke wijziging heeft vocrgedaan in de activa en de passiva van het vermogen van de te splitsen vennootschap sinds de datum van het splitsingsvoorstel.

-ln het bijzonder verslag van de zaakvoerder(s) wordt het belang van de splitsing en bijhorende inbreng in natura voor de vennootschap wordt uiteengezet.

-Het verslag van de bedrijfsrevisor, te weten: de heer Jan DER1CK, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 2100 Antwerpen-Deurne, Jan Welterslaan 13, opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen, inhoudende de beschrijving van de inbreng in natura, de toegepaste methoden van waardering en de vergoeding die als tegenprestatie voor de inbrengen wordt verstrekt. De besluiten van voormeld verslag van de bedrijfsrevisor luiden ais volgt.

"6. BESLUITEN

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de BVBA EMMASO bestaat uit de inbreng van een vordering in rekening-courant van 3.300.000,00 E.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat:

6.1 de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

6.2 de beschrijving van de inbreng in natura in de BVBA EMMASO beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

6.3 de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergoeding van de inbreng bestaat uit 21.046 nieuwe aandelen van de BVBA EMMASO. Het geplaatst

kapitaal zal dan 135.945,00¬ bedragen en vertegenwoordigd zijn door 21.232 aandelen op naam zonder

vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van 1/21.232ste deel van het kapitaal.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende

de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met ander woorden, dat ons verslag geen "faimess

opinion" is;

Dit verslag werd opgesteld in toepassing van artikel 313 par. 1 van het Wetboek van Vennootschappen met

het oog op een inbreng in natura in de BVBA EMMASO en mag niet voor andere doeleinden aangewend

worden,

Opgemaakt te Antwerpen op 5 december 2013

(getekend)

Jan Derick

Bedrijfsrevisor

Jan Weltersiaan 13

2100 Antwerpen (Deume)"

De vergadering stelt vast dat er op de verslagen geen opmerkingen worden gemaakt door de

aandeelhouders. Bijgevolg besluit zij zich aan te sluiten bij de besluiten erin vervat.

Bevestiging dat alle aandeelhouders en vennoten van de bij de splitsing betrokken vennootschappen tijdig

en kosteloos kopie van alle conform het Wetboek van vennootschappen voor te leggen stukken hebben kunnen

bekomen.

4) Goedkeuring splitsing:

De vergadering besluit de partiële splitsing van de vennootschap "ST1MANO HOLDING" goed te keuren en besluit het afgesplitste vermogen, te weten een vordering van drie miljoen driehonderd duizend euro (¬ 3.300.000,00) van de te splitsen vennootschap op onderhavige besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Emmaso samen met alle hieraan verboden rechten en plichten, over te nemen en in te brengen in onderhavige vennootschap en dit conform de voorwaarden vervat in het splitsingsvoorstel en conform de voorwaarden zoals zij hierboven werden gemeld.

5) Kapitaalverhoging:

De vergadering stelt vast dat ingevolge het besluit tot partiële splitsing van de vennootschap "STIMANO HOLDING"en het besluit tot overname en inbreng in natura van het partieel afgesplitste vermogen, te weten: een vordering van drie miljoen driehonderd duizend euro (¬ 3.300.000,00) van de te splitsen vennootschap op onderhavige vennootschap Emmaso samen met alle hieraan verboden rechten en plichten, het maatschappelijk kapitaal van onderhavige vennootschap zal worden verhoogd met een bedrag van honderd zeventienduizend driehonderd vijfenvertig euro (¬ 117,345,00) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op honderd vijfendertigduizend negenhonderd vijfenveertig euro (¬ 135.945,00), mits creatie van eenentwintigduizend zesenveertig (21.046) nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Deze eenentwintigduizend zesenveertig (21.046) nieuwe aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen hebben als de bestaande honderd zesentachtig (186) aandelen en deze eenentwintigduizend zesenveertig (21.046) nieuw gecreëerde aandelen zullen in de winst delen vanaf heden.

De splitsing heeft van rechtswege en tegelijkertijd tot gevolg dat:

1. Alle activa en passiva, rechten en vorderingen verbcnden aan voormelde vordering van drie miljoen driehonderd duizend euro (¬ 3.300.000,00) van de te splitsen vennootschap op onderhavige vennootschap Emmaso, worden vanaf het definitief worden van de partiële splitsing, overgedragen van de partieel gesplitste vennootschap naar onderhavige overnemende vennootschap "EMMASO", voornoemd;

2. De partieel te splitsen vennootschap en de overnemende vennootschappen blijven na de splitsing verder bestaan met ongewijzigd doel als voorheen en hierboven aangehaald in hoofde van de te splitsen vennootschap;

3. De aandeelhouders van de partieel gesplitste vennootschap zullen eveneens vennoten worden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SABOR 1NVEST" en van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "EMMASO", overeenkomstig de verdeling voorzien in het splitsingsvoorstel;

4. Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de te splitsen vennootschap "STIMANO HOLDING", ingevolge de splitsing en overdracht aan onderhavige vennootschap wordt verminderd met honderd zeventienduizend driehonderd vijfenveertig euro (¬ 117.345,00) en het maatschappelijk kapitaal van onderhavige vennootschap wordt verhoogd met een zelfde bedrag zodat dit bijgevolg na de splitsingsoperatie honderdvijfendertigduizend negenhonderd vijfenveertig euro (¬ 135.945,00) bedraagt.

6) Plaatsing - volstorting:

Er wordt verklaard dat er door de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "STIMANO HOLDING" werd besloten tot partiële splitsing door afsplitsing van een vordering van drie miljoen driehonderd duizend euro (¬ 3.300.000,00) van de te splitsen vennootschap op onderhavige vennootschap Emmaso samen met alle hieraan verboden rechten en plichten, en overdracht hiervan aan onderhavige vennootschap "EMMASO" overeenkomstig de voorwaarden vermeld in het splitsingsvoorstel, zodat bijgevolg gemelde vordering, omvattende een geheel van activa, passiva, rechten en plichten, werd afgesplitst en bijgevolg voorhanden en beschikbaar is, waarna voormelde vorderingen, omvattende voormeld geheel van activa, passiva, rechten en plichten, ingebracht worden in onderhavige vennootschap.

Als vergoeding voor voormelde inbreng in natura, waarvan aile aanwezigen op de vergadering erkennen volledig op de hoogte te zijn, wordt aan alle aandeelhouders van voornoemde naamloze vennootschap "STIMANO HOLDING", voor wie aanvaarden in naam en voor rekening van aile aandeelhouders van zelfde

44''' a

., Vcbr-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



vennootschap "STIMANO HOLDING" de voornoemde bestuurders/gevolmachtigden, te weten: mevrouw Francine Eyckerman en voornoemde vennootschap "Pando", vertegenwoordigd als gezegd, een pakket van in totaal eenentwintigduizend zesenveertig (21.046) nieuwe, volledig volstorte aandelen verstrekt in hierboven gemelde ruilverhouding overeenkomstig het splitsingsvoorstel, zoals weergegeven in voormelde overzichtstabel.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, Notaris, bij akte vast te leggen dat het kapitaal van de vennootschap ingevolge hiervoor gemelde inbreng in natura werd verhoogd tot in totaal honderd vijfendertigduizend negenhonderd vijfenveertig euro (¬ 135.945,00), verdeeld over eenentwintigduizend tweehonderd tweeëndertig (21.232) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, met elk een fractiewaarde van éénleenentwintigduizend tweehonderd tweeëndertigste van het maatschappelijk kapitaal.

7) Statutenwijziging:

De vergadering besluit om de tekst van de statuten van de vennootschap aan te passen aan hoger

vernielde besluiten en aan het Wetboek van vennootschappen ondermeer als volgt:

-Artikel 2; De tekst van dit artikel wordt vervangen door onder andere volgende tekst:

"De werkelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 2160 Antwerpen-Wilrijk, Dennenlaan 17,

-Artikel 5: De tekst van dit artikel wordt vervangen door onder andere volgende tekst:

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd vijfendertigduizend

negenhonderd vijfenveertig euro (¬ 135.945,00), en wordt vertegenwoordigd door eenentwintigduizend tweehonderd tweeëndertig (21.232) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

-Artikel 11: Onderaan de tekst van dit artikel wordt volgende tekst toegevoegd:

De aanstelling van één of meerdere vereffenaars geschiedt steeds mits bevestiging van zijn/haar/hun aanstelling door de bevoegde rechtbank overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de netto-activa onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Indien niet aile aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effecten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort.

Het saldo wordt evenredig onder aile aandelen verdeeld.

8) Vaststelling verwezenlijking splitsing:

De vergadering stelt vast dat alle bij de splitsing betrokken vennootschappen overeenstemmende besluiten hebben genomen en verzoekt mij, Notaris, bij notariële akte vast te leggen dat de partiële splitsing van de naamloze vennootschap "STIMANO HOLDING" werd verwezenlijkt en dat het partieel afgesplitste vermogen werd overgedragen aan en overgenomen door de overnemende vennootschappen als volgt: enerzijds een vordering van een miljoen euro (¬ 1.000.000,00) van de te splitsen vennootschap op de naamloze vennootschap Pando (0462.551.230) en een vordering van negentigduizend euro (¬ 90.000,00) van de te splitsen vennootschap op de naamloze vennootschap Stuntverkoop (0462.100.080) samen met alle hieraan verboden rechten en plichten, aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SABOR INVEST", met zetel te 2970 Schilde, Lijsterbelaan 8, RPR Antwerpen, nummer 0534.510.976, en anderzijds een vordering van drie miljoen driehonderdduizend euro (¬ 3.300.000,00) van de te splitsen vennootschap op onderhavige vennootschap Em maso samen met aile hieraan verboden rechten en plichten, aan onderhavige besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "EMMASO", dit alles zoals nader beschreven in het splitsingsvoorstel.

9) Machten:

Om deze wijziging te kunnen publiceren wordt hierbij mandaat verleend aan mevrouw Gerda VAN HOEYDONCK, wonende te 2100 Antwerpen-Deurne, Te Couwelaarlei 98-100, om met recht van indeplaatsstelling, als speciale volmachthebber namens de vennootschap op te treden bij de diensten van de Kruispuntbank van ondernemingen inclusief ondernemingsloket en de administratie van de B.T.W. om aldaar alle nodige formaliteiten te vervullen van deze, vroegere en latere wijzigingen, inschrijvingen en schrapping van de vennootschap.

Voor ontledend uitreksel

Luc Morteimans

notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd:

-uitgifte der akte dd. 16 december 2013

-gecoiardineerde versie van de statuten

-verslag van de zaakvoerders

-verslag van de bedrijfsrevisor



Op de laatste Dlz. van Luik B vermelden ; Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/12/2013
ÿþ Mad wortl 11.1

Luik B! ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

ivccr;;elc i; f or;;fie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie

T7~-" ~ qneoa

Ondememingsnr: 0835.024.696

Benaming

(voluit) : EMIMASO

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ahomenlaan 31 - bus A - 2020 Antwerpen (volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Met ingang vanaf 15 november 2013 wordt de maatschappelijke zetel verplaatst naar: DENNENLAAN 17- 2610 ANTWERPEN (WILRIJK)

Katrien VALCKE

Zaakvoerder

, a,;ís~_1,r Ka; kt.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

12/11/2013
ÿþM1

Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

lump

Neergelegd ter griffie ven de R?cntban(i

van Koehandel te Anfi;-'e~ ~~

op

3 Mn, 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0835.024.696

Benaming

(voluit) : EMMASO

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ahornenlaan 31A - 2020 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Voorstel inzake de partiële splitsing van de NV Stimano Holding door overneming door de BVBA Emmaso - Kapitaalverhoging

Zijn hier bijeengekomen

I.De bestuurders van de naamloze vennootschap STIMANO HOLDING, met zetel te 2100 Antwerpen

(Deume), Jan Welterslaan 13

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Frans Mortelmans te Antwerpen, op 30 december 1999, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 21 januari 2000 onder nummer 20000121-163,

De statuten werden gewijzigd op 1 oktober 2001 bij akte verleden voor dezelfde notaris en bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 17 oktober daarna onder nummer 20011017-228.

De vennootschap is ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Antwerpen en heeft ais

onde memingsnummer 0469.525.431.

Volgende bestuurders zijn aanwezig:

1.mevrouw Francine Eykerman, wonende te 2600 Antwerpen (Berchem), Jupiterstraat 35 en benoemd op

15 januari 2013;

2.de NV Patriman (0874.416.792) met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Britselei 56 en

benoemd op 27 februari 2012, vertegenwoordigd door haar bestuurders Francine Eykerman en Sabine Valcke;

3.De NV Pando (0462.551.230) met maatschappelijke zetel te 2660 Antwerpen (Hoboken), Kioskplaats 20 ' en benoemd op 27 februari 2012, vertegenwoordigd door haar bestuurders Sabine Valcke en Robin Gregory.

Voornoemde naamloze vennootschap "STIMANO HOLDING" wordt hierna ook genoemd "partieel te splitsen vennootschap".

lLDe zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid EMMASO, met ketel te 2020 Antwerpen, Ahornenlaan 31A,

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor Ellen Verhaert, geassocieerd notaris te Antwerpen op 31 maart 2011, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 4 april daarna onder nummer 11302259.

De statuten werd gewijzigd op 25 juni 2012 bij akte verleden voor dezelfde notaris en bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 13 juli daarna onder nummer 12123720.

De vennootschap is ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Antwerpen en heeft als ondememingsnummer 0835.024.696,

Volgende zaakvoerders zijn aanwezig:

- de heer Pierre C.G. CHAUFFOUR, wonende te 2020 Antwerpen, Ahornenlaan 31A

- mevrouw Katrien M.G. VALCKE, wonende te 2020 Antwerpen, Ahomenlaan 31A

Ze werden als niet-statutaire zaakvoerders benoemd bij de oprichting van de vennootschap.

Voorgenoemde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "EMMASO" wordt hierna ook genoemd "verkrijgende vennootschap"._

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondergetekenden verklaren een voorstel te doen tot partiële splitsing door overneming, waarbij een deel van het vermogen van de NV STIMANO HOLDING, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van de afsplitsing van de haar toebehorende vordering op de BVBA EMMASO overgaat naar de BVBA EMMASO, tegen uitreiking aan de aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap STIMANO HOLDING van aandelen van de verkrijgende vennootschap EMMASO.

Om te voldoen aan de artikels 677 en 728 van het Wetboek van Vennootschappen stellen ondergetekenden volgend voorstel tot partiële splitsing voor en dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan hun respectievelijke algemene vergaderingen.

A. De rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de vennootschappen die aan de partiële splitsing deelnemen

1.De partieel te splitsen vennootschap, vermeld onder nummer 1, zijnde de NV STIMANO HOLDING, met maatschappelijke zetel te 2100 Antwerpen (Deume), Jan Welterslaan 13 heeft ais doel:

"Het beheer van roerende en onroerende goederen, Zij kan ondermeer onroerende goederen laten bouwen, laten uitrusten, laten ombouwen, doch alleen in het kader van het oordeelkundig beheer van het patrimonium.

Zij mag ondermeer onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging. Zij mag beschikbare goederen beleggen in roerende goederen en waarden.

De vennootschap mag ten gunste van vennootschappen en ondernemingen waarin zij belangen bezit, een hypotheek vestigen, zich borg stellen of aval verlenen, optreden ais agent of ais haar vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, krediet verlenen, hypothecaire en andere zekerheden verstrekken.

De vennootschap mag eveneens in vennootschappen en/of verenigingen bestuursmandaten uitvoeren. Zij zal de activiteiten van vastgoedhandelaar niet mogen uitoefenen. Deze opsomming is niet beperkend,

In het algemeen zal de vennootschap aile handelingen mogen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden kunnen zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uitte breiden.

De vennootschap zal door middel van inbreng, versmelting, opslorping, inschrijving of op gelijk welke wijze ook, mogen deelnemen aan ondernemingen, verenigingen, vennootschappen die een gelijkaardig of bijhorend doel nastreven of die nuttig zijn tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar doelstellingen,

De vennootschap kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen en/of verenigingen en kan zich tevens borgstellen voor derden.

De algemene vergadering van de aandeelhouders, beraadslagend en stemmend op de wijze vereist voor de wijziging van de statuten kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden?

2.De verkrijgende vennootschap, vermeld onder nummer 2, zijnde de BVBA EMMASO,met maatschappelijke zetel te 2020 Antwerpen, Ahomenlaan 31A, heeft ais doel:

" I. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF iN DEELNEMING MET DERDEN

1. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten en/of bestaande rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

2.Het waarnemen van bestuurdersopdrachten en  mandaten, mandaten als vereffenaar, het uitoefenen van opdrachten en functies in andere vennootschappen en verenigingen.

3. Het verlenen van bijstand en hulp onder de meest verscchillende vorm aan derden, bijvoorbeeld andere vennootschappen en/of eenmanszaken en dit op het vlak van het beheer, de controle, het toezicht, de organisatie, de boekhouding, waarnemen van mandaten als bestuurder enzovoorts, het verlenen van adviezen en intellectuele administratieve hulp, het ter beschikking stellen van derden onder welke vorm ook van benodigdheden, materiaal, instrumenten, hard- en software, het uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat van concrete projecten, het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgeving, het ter beschikking stellen van management, het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan, alsook het waarnemen van het beheer op aile niveaus, zowel voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming met derden, van handels- nijverheids- of andere ondernemingen en verenigingen, bestaande onder om het even welke vorm en dit zonder enige beperking.

4. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa, inclusief hard- en software.

5, Het kopen, verkopen, verbeteren, laten opschikken, laten uitrusten, laten opbouwen, in huur geven en/of huren van onroerende goederen in binnen- en buitenland.

6, Het aangaan van, bemiddelen in contracten van onroerende financieringshuur,

7. De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen, al dan niet op

commissiebasis.

Il. VOOR EiGEN REKENING

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

1.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijk rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...)zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel In verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

2.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3.het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; aile handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

III. BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doei verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld door de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

B.De ruilverhouding van de aandelen en, in voorkomend geval, het bedrag van de opleg.

De verdeling onder de aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap alsmede het criterium

waarop deze verdeling gebaseerd is.

1, Algemeen

De zaakvoerders en bestuurders van de beide betrokken vennootschappen zijn van mening dat:

- een waardering van de verkrijgende vennootschap BVBA EMMASO op basis van de eigen vermogenswaarde per 30 april 2013 in casu als meest relevante waarderingsmethode moet worden weerhouden voor de vaststelling van de toe te passen ruilverhouding.

-een waardering van de overgedragen vermogensbestanddelen van de partieel te splitsen vennootschap NV STIMANO HOLDING op basis van de eigen vermogenswaarde per 30 april 2013 in casu als meest relevante waarderingsmethode moet worden weerhouden voor de vaststelling van de toe te passen ruilverhouding.

Het maatschappelijk kapitaal van de NV STIMANO HOLDING bedraagt 371.840,29 ¬ (15.000.000,00 BEF) en wordt vertegenwoordigd door 1.500 aandelen zonder vermelding van nominale Waarde. Het werd tot op heden nog niet omgezet in euro's

Het maatschappelijk kapitaal van de BVBA EMMASO bedraagt 18.600,00 ¬ en wordt vertegenwoordigd door 186 aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

2.Ruilverhouding m.b.t. het overgenomen gedeelte van de NV STIMANO HOLDING

De berekening van de ruilverhouding op basis van de tussentijdse balansen per 30 april 2013 is als volgt:

BVBA EMMASO

Eigen vermogen per 30.04.2013 29.165,24 ¬

Aantal aandelen 186

v

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Waarde per aandeel 156,80 ¬

NV STIMANO HOLDING

Eigen vermogen dat wordt overgedragen 3.300.000,00 ¬

Er zullen derhalve afgerond 21.046 nieuwe aandelen worden uitgegeven door de BVBA EMMASO (3.300.000,00 :156,80)

Ruilverhouding

Door de waarde van het overgedragen gedeelte van de NV STIMANO HOLDING zoals vermeld nl. 3.300.000,00 ¬ , te delen door de actuele waarde per aandeel van de BVBA EMMASO, n1. 156,80 ¬ , wordt het aantal aandelen bekomen, afgerond 21.046 aandelen, dat aan de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap STIMANO HOLDING wordt toebedeeld.

De aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap STIMANO HOLDING bekomen aldus in ruil voor het deel van het eigen vermogen dat wordt ingebracht 21.046 aandelen van de vennootschap EMMASO, elke aandeelhouder in verhouding tot zijn aandelenbezit.

De nieuwe aandelen zullen van dezelfde aard zijn als de bestaande aandelen van de verkrijgende vennootschap.

Kapitaalverhoging

Er vindt een kapitaalverhoging plaats bij de BVBA EMMASO voor een bedrag van 117.345,00 E.

Het maatschappelijk kapitaal van de BVBA EMMASO zal nadien 135.945,00 ¬ bedragen en

vertegenwoordigd worden door 21.232 aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

C.De wijze waarop de aandelen in de verkrijgende vennootschap worden uitgereikt.

De aandelen die door de verkrijgende vennootschap in ruil voor het overgenomen vermogen worden uitgegeven, zullen onder de aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap verdeeld worden door en onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de verkrijgende vennootschap BVBA EMMASO.

De aandelen van de verkrijgende vennootschap zijn aandelen op naam en zullen overeenkomstig artikel 233 van het Wetboek van Vennootschappen ingeschreven worden in het register van aandelen van deze vennootschap op naam van de nieuwe aandeelhouders.

D.De datum vanaf wanneer deze aandelen recht geven te delen in de winst, alsmede elke bijzondere regeling betreffende dit recht.

De datum vanaf wanneer de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de winst, is bepaald op 1 mei 2013, zijnde de datum vanaf wanneer de handelingen van de partieel te splitsen vennootschap, wat het af te splitsen vermogen betreft, boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap, als bepaald in de volgende paragraaf.

E.De datum vanaf wanneer de handelingen van de partieel te splitsen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap.

De datum vanaf wanneer de handelingen van de partieel te splitsen vennootschap, wat het af te splitsen vermogen betreft, boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap, word bepaald op 1 mei 2013.

Aile verrichtingen sinds gemelde datum door de partieel te splitsen vennootschap gedaan, wat het af te splitsen vermogen betreft, komen voor rekening van de verkrijgende vennootschap.

F.De nauwkeurige beschrijving en verdeling van de aan de verkrijgende vennootschap over te dragen activa en passiva.

Samengevat kan de verrichting als volgt weergegeven worden:

aan de BVBA EMMASO word{ enkel een vordering overgedragen van de NV STIMANO HOLDING op de

BVBA EMMASO ad. 3.300.000,00 E.

Als bijlage aan dit voorstel is een splitsingsbalans gevoegd op basis van de vermogenstoestand per 30 april 2013.

Om elke mogelijke betwisting over de afsplitsing van bepaalde vermogensbestanddelen van de partieel te splitsen vennootschap STIMANO HOLDING te voorkomen, voor zover de verdeling in de splitsingstabel niet voldoende nauwkeurig is of omdat de toekenning voor interpretatie vatbaar is of omdat het gaat om delen van het vermogen van de te splitsen vennootschap die ten gevolge van een verzuim of nalatigheid niet in de opgave van de reeds gekende vermogensbestanddelen van de te splitsen vennootschap zijn vermeld, wordt

4 .

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

uitdrukkelijk overeengekomen dat alle activa en passiva die in de verkrijgende vennootschap EMMASO worden ingebracht en waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld aan wie ze zijn toegekend, blijven toebehoren aan de partieel te splitsen vennootschap STIMANO HOLDING.

Beschrijving van de roerende goederen

Het betreft een vordering van de NV STIMANO HOLDING op de BVBA EMMASO die is ontstaan naar aanleiding van diverse overschrijvingen in 2012 en 2013 van de bankrekening van de NV STIMANO HOLDING naar de bankrekening van de BVBA EMMASO. Door de inbreng zullen de overige schulden van de BVBA EMMASO verminderen met 3.300.000,00 @.

G.Diverse bepalingen

1.Er zijn in de partieel te splitsen vennootschap geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben en

evenmin houders van andere effecten dan aandelen, zodat uit dien hoofde geen bijzondere rechten moeten worden toegekend.

2.In toepassing van artikel 734 van het Wetboek van Vennootschappen wordt voorgesteld dat de bestuursorganen van de verschillende bij de partiële splitsing betrokken vennootschappen geen verslag opstellen over dit splitsingsvoorstel.

De bijzondere bezoldiging toegekend aan de bedrijfsrevisor die belast is met het opstellen van het

verslag inzake de inbreng in natura (overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen) wordt vastgesteld op basis van de gepresteerde uren.

3.Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die aan de splitsing deelnemen.

H. De financiële en economische behoeften van de partiële splitsing

De BVBA EMMASO heeft per 30 april 2013 een eigen vermogen van 29.165,24 E.

Door de hiervoor beschreven inbreng zullen de schulden verminderen met 3.300.000,00 E en zal het eigen vermogen verhogen met een zelfde bedrag. Hierdoor zal de verhouding van het eigen -- t.o.v. het vreemd vermogen aanzienlijk verbeteren en zal de kredietwaardigheid van de BVBA EMMASO enorm toenemen. De voornoemde verrichting zal dus sterk bijdragen tot de financiële stabiliteit van de vennootschap, alsook de mogelijkheid bieden om nieuwe onroerend goed projecten te realiseren, die trouwens inmiddels al in uitvoering zijn.

l.Volmacht

Mevrouw Gerda Van Hoeydonck, wonende te 2100 Deume, Te Couwelaarlei 98-100 wordt aangesteld als bijzondere volmachtdrager om het splitsingsvoorstel neer te leggen in het vennootschapsdossier op de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen en de vereiste publicatieformulieren hiervoor te ondertekenen en de wijzigingen door te voeren bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen.

Gerda Van Hoeydonck

Volmachthouder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/09/2013
ÿþf Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1111

3191591"

Voorgelegd ter g>iffiE vttfl de Rechtbank

ven Koophondel Antwori,on, ®p

Griffie U 6 SEP. 21I

Ondernemingsnr : 0835.024.696

Benaming

(voluit) : EMMASO

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ahomenlaan 31 - bus 4 - 2020 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Publicatie verslagen

Hierbij worden neergelegd:

verslag van de zaakvoerder d.d. 03/05/2012

- Waarderingsverslag per 31/03/2012 opgesteld door de heer C. Rombaut, bedrijfsrevisor

a.. -r.,4 er Valcke

aa~ Voc( cLG/

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 29.08.2013 13500-0021-011
13/07/2012
ÿþV

beh

aa

Be'

Star

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

m 17.4

r

IlIM

i IIIIIIIIIIIII

IIII

*izias~ao*

Onciernemingsnr: 0835.024.696

Benaming (voluit) : EMMAº%SO

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Aharnenlaan 31A

2020 Antwerpen

Onderwerp akte :WIJZIGING VAN DE STATUTEN  DOELWIJZIGING  WIJZIGING VAN HET BOEKJAAR EN VAN DE DATUM VAN DE JAARVERGADERING 

REGELING UITOEFENING LIDMAATSCHAPSRECHTEN VAN AANDELEN BIJ OPSLITSING IN VRUCHTGEBRUIK EN BLOOT EIGENDOM - AANPASSING EN COÖRDINATIE VAN DE STATUTEN  BIJZONDERE 'VOLMACHT

Uit een akte verleden voor Ellen Verhaert, geassocieerd notaris te Antwerpen, op vijfentwintig juni

tweeduizend en twaalf, neergelegd ter registratie op het negende registratiekantoor te Antwerpen;

BLIJKT dat:

- het doel van de vennootschap gewijzigd werd in de zin zoals hierna gemeld:

°De vennootschap heeft tot doel

I. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

1. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten en/of bestaande rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

2. Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, mandaten als vereffenaar, het uitoefenen van opdrachten en functies in andere vennootschappen en verenigingen.

3. Het verlenen van bijstand en hulp onder hun meest verschillende vorm aan derden, bijvoorbeeld andere vennootschappen en/of eenmanszaken en dit op het vlak van het beheer, de controle, het toezicht, de organisatie, de boekhouding, waarnemen van mandaten als bestuurder enzovoorts, het verlenen van adviezen en intellectuele administratieve hulp, het tere beschikking stellen van derden onder welke vorm ook van benodigdheden, materieaal, instrumenten, hard- en software, het uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat van concrete projecten, het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgeving, het ter beschikking stellen van management, het uitoefen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan, alsook het waarnemen van het beheer op alle niveaus, zowel voor eigen rekening als voor rekening van of ln deelneming met derden, van handels-, ni verheids- of andere ondernemingen en verenigingen, bestaande onder om het even welke vorm en dit zonder enige beperking.

4. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa, inclusief hard- en software;

5. Het kopen, verkopen, verbeteren, laten opschikken, laten uitrusten, laten opbouwen, in huur geven en/of huren van onroerende goederen in binnen- en buitenland.

6. Het aangaan van, bemiddelen in contracten van onroerende financieringshuur

7. De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen, al dan niet op commissiebasis,

II.VOOR EIGEN REKENING

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting " van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen

_LJ < 'qa.a¬ 1 3'" 'Tc r1 i1 S . û ri e' W i1

d 'láf, 2 r " 4 1iïi~P~~~C ~ CI31"I;~ ;1? '_IJ var " jS

~: _ ijk ac cCr43~~f3~rrP t,~i~ 2~1f ;;"a'

(7\

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ff argokgd for griffa von de Rechfbnn6i

Y Koop!iand i1 te An i~~ ~ri-un, Op

Q 4 Illl l 7R17

Griffie

mod 11.1



voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vomi ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

III.BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op aile wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies,

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.';

- het boekjaar gewijzigd werd om het te laten ingaan op één januari en te laten eindigen op eenendertig december,

- bij wijze van overgangsmaatregel de algemene vergadering besloten heeft het lopende boekjaar ingegaan op de datum dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkreeg, met name eenendertig maart tweeduizend en elf, te laten lopen tot eenendertig december tweeduizend en twaalf, zodat het uitzonderlijk eenentwintig maanden en één dag telt.

- de datum van de gewone algemene vergadering (jaarvergadering) verplaatst werd naar dertig juni om dertien uur,

- de jaarvergadering over het lopend boekjaar gehouden zal worden op dertig juni tweeduizend dertien om dertien uur.

als bijzondere gevolmachtigden, met recht van substitutie, en elk met macht afzonderlijk te handelen, aangesteld werd ; mevrouw VAN HOEYDONCK, Gerda, wonende te 2100 Antwerpen-Deurne, Te Couwelaarlei 98, aan wie de macht is gegeven alle formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen met het oog op de wijziginglverbetering en doorhaling van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL , ANTON VAN BAEL  GEASSOCIËERD NOTARIS.-

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD

- expeditie van de akte met één volmacht aangehecht

- gecoördineerde tekst van de statuten - lijst van de oprichtings- en wijzigende akten

0 ~: ~~[ ~~ti .." ..^i _al[ _ ,=i ^}x9deal 7a, }d7 a;72.f'.icSh,ald '13n "erzil Clk?.

3l "t ?rw~3^ rn~lf~if~oai^

>1'- -

-7z ' -' - - _ -

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor- behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

04/04/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11302259*

Neergelegd

31-03-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : EMMASO

0835024696

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 2020 Antwerpen, Ahornenlaan 31 bus A

Onderwerp akte: OPRICHTING  AANSTELLING ZAAKVOERDERS

Uit een akte verleden voor Ellen Verhaert, geassocieerd notaris te Antwerpen op eenendertig maart

tweeduizend elf, neergelegd op het negende registratiekantoor te Antwerpen;

BLIJKT dat

l. De sub 4. nagemelde personen een handelsvennootschap hebben opgericht in de vorm van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met de naam:  EMMASO .

2. De vennootschap is gevestigd te 2020 Antwerpen, Ahornenlaan 31 bus A.

3. De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

4. De vennoten/oprichters zijn :

* mevrouw VALCKE, Katrien Marie Gerard, wonende te 2020 Antwerpen, Ahornenlaan 31 A;

* de heer CHAUFFOUR, Pierre Christian Gérard, wonende te 2020 Antwerpen, Ahornenlaan 31 A.

5. Het geplaatste kapitaal van de vennootschap achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) bedraagt.

Het is tot beloop van zesduizend tweehonderd euro gestort.

De vennoten die hun inbreng niet hebben volgestort hebben zich verbonden de volgende bedragen bij te

storten:

- mevrouw Katrien Valcke, voormeld, zesduizend tweehonderd euro;

- de heer Pierre Chauffour, voormeld, zesduizend tweehonderd euro.

6. Het kapitaal is gevormd door stortingen in geld.

7. Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van ieder jaar.

Het eerste boekjaar loopt uitzonderlijk van de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft tot

dertig juni tweeduizend twaalf.

8. - Als zaakvoerders van de vennootschap zijn aangesteld:

- mevrouw Katrien Valcke, voormeld;

- de heer Pierre Chauffour, voormeld.

De opdracht geldt voor onbepaalde duur en neemt een aanvang op de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft.

Krachtens artikel 7.2 der statuten is aan elk van hen volledige individuele vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om alleen handelend namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte.

- als bijzondere mandataris, met recht van substitutie, aangesteld werd: mevrouw VAN HOEYDONCK, Gerda, wonende te 2100 Antwerpen-Deurne, Te Couwelaarlei 98, aan wie de macht verleend wordt, met recht van substitutie, om het nodige te doen voor de inschrijving -met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving- van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en voor haar registratie als BTW-belastingplichtige.

9. De vergadering besloten heeft geen commissaris te benoemen.

10. Het doel van de vennootschap als volgt in de oprichtingsakte nauwkeurig is omschreven :

 De vennootschap heeft tot doel :

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer en in stand houden van roerende en onroerende goederen, ondermeer door verhuring en andere overeenkomsten met derden in verband met hun gebruik en genot.

De vennootschap mag onder meer roerende en onroerende goederen verwerven, laten maken, laten opschikken, laten uitrusten, laten opbouwen, met het oog op beheer en opbrengst en met het oog op verkoop en wederverkoop, zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst.

Het verlenen van bijstand en hulp onder hun meest verschillende vormen aan derden, bijvoorbeeld andere vennootschappen en/of eenmanszaken en dit op het vlak van het beheer, de controle, het toezicht, de organisatie, de boekhouding, waarnemen van mandaten als bestuurder enzovoorts, het verlenen van adviezen en intellectuele administratieve hulp, het ter beschikking stellen van derden onder welke vorm ook van

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

benodigdheden, materiaal, instrumenten, hard- en software, het uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat van concrete projecten, het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgeving, het ter beschikking stellen van management, het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan, alsook het waarnemen van het beheer op alle niveaus, zowel voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming met derden, van handels-, nijverheids- of andere ondernemingen, bestaande onder om het even welke vorm en dit zonder enige beperking.

Het beheer van alle roerende goederen en waarden, het nemen van belangen, op welke wijze dan ook in andere vennootschappen en ondernemingen. Zij mag in het kader van haar activiteit alle roerende, onroerende, financiële, industriële en hypothecaire verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks met het doel van de vennootschap verband houden en die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden. Zij mag tevens door middel van inbreng, fusie, splitsing, inschrijving of om het even welke andere wijze deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen die een gelijksoortig of bijhorend doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar doel.

Zij kan zich ten gunste van dezelfde vennootschap borg stellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Ter verwezenlijking van haar doel kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

11. Jaarlijks op de eerste maandag van de maand december om dertien uur wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap, of in de plaats aangeduid in de oproeping.

Is deze dag een wettelijke feestdag dan wordt de vergadering op hetzelfde uur gehouden op de eerstvolgende werkdag.

Omtrent de voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht de statuten geen bijzondere bepalingen bevatten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

FILIP HOLVOET  GEASSOCIËERD NOTARIS.-

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD : - expeditie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/03/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0835.024.696

Benaming

(voluit) : EMMASO

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Dennenlaan 17 te 2610 Antwerpen-Wilrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Adres maatschappelijke zetel - administratieve aanpassing

Niettegenstaande het eigendom waar de actuele maatschappelijke zetel van de vennootschap gevestigd is,' volgens de actuele kadastrale omschrijving wel degelijk gelegen is in Antwerpen-Wilrijk, ressoteert zelfde eigendom wat betreft de afbakening van de districtsgrenzen niet onder het district Antwerpen-Wilrijk.

Bijgevolg wordt er vastgesteld dat de vennootschap sedert 13 februari 2015 overeenkomstig het attest afgeleverd door de stad Antwerpen - district Hoboken op 18 februari 2015, de vennootschap administratief over volgend adres mag beschikken en dusdanig het adres van de maatschappelijke zetel van de vennootschap als volgt dient te worden gelezen:

Dennenlaan 17

2020 Antwerpen

De zaakvoerder

Mevrouw Katien Valcke

Tegelijk hiermee neergelegd:

-attest van de stad Antwerpen - district Hoboken dd. 18 februari 2015

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1111111111,111q!1111

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

1 2 GMi 2015

afdaling AntwerpenGrif¬ ie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

28/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 24.07.2015 15339-0492-011

Coordonnées
EMMASO

Adresse
DENNENLAAN 17 2020 ANTWERPEN 2

Code postal : 2020
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande