ENECON

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ENECON
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 540.779.057

Publication

23/10/2013
ÿþmod 11,1

yi In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

3F {

1 '.tril` :-_

~I

i

1 1610698

Neergelegd ier griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

ri 4 OKT. 201.3

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : ~ 5 4 0 - 7 7 9 . O 5 7

Benaming (voluit) : ENECON

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bosstraat 21 'erIUJ û

2620 Hemiksem

Onderwerp akte :Oprichting BVBA

Uit een akte verleden op 9 oktober 2013 voor notaris Filip Huygens te Mechelen, nog niet geregistreerd, blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met volgende kenmerken;

Oprichter: de heer VANHELLEMONT Philip, geboren te Duffel op 15 augustus 1986, wonende te 2620 Hemiksem, Bosstraat 21 B2; die ingetekend heeft op de totaliteit van de honderd (100) aandelen in geld, aan de prijs van honderdzesentachtig euro (¬ 186,00)per aandeel, hetzij voor achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) euro en gestort ten belope van twaalfduizend zeshonderd euro (¬ 12.600,00).

Vorm naam: de vennootschap neemt de vorm aan van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij verkrijgt de naam ENECON,

Maatschappelilke zetel: de maatschappelijke zetel is gevestigd te 2620 Hemiksem, Bosstraat 21 bus B2,

Maatschappeliik doel:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of voor gezamenlijke rekening met derden:

" de activiteiten van studie, opleiding, expertise, organisatie- dienstenverlenend en raadgevend bureau inzake energiebesparing, het publiceren van artikels en boeken, studies voor I~ PCbeoordelingen en opstellen van energieprestatiecertificaten;

" het ontwikkelen, ontwerpen, begeleiden en uitvoeren van projecten betreffende energiesystemen en aanverwante systemen, HVAC installaties;

" aan- en verkoop van energiebesparende materialen en artikelen, sanitaire installaties en

materialen, CV- installaties en materialen;

facilitaire dienstverlening;

ª% het beheer en uitbreiding van een onroerend patrimonium zonder enige beperking, alsmede alle handelingen die daar rechtstreeks of onrechtstreeks verband mee houden of van die aard zijn de opbrengst van haar goederen te bevorderen, zoals daar zijn: het verkrijgen door aankoop of anderszins, verkopen, ruilen, verbeteren, uitrusten, verbouwen, belasten met, beschikken over, productief maken, het verhuren en in huur nemen, de leasing van aile onroerende goederen, in het algemeen alle onroerende verrichtingen.

De vennootschap zal aile leningen kunnen aangaan en terugbetalen, hypothecaire en andere, met', het oog op het verwerven van onroerende en roerende goederen of waarden indien zij dat doelmatig nodig acht.

Zij kan, zonder dat enige opsomming beperkend kan worden uitgelegd, ook handlichting geven van, aile hypotheken in haar voordeel genomen, met of zonder betaling, en alle handelingen stellen die: zelfs maar nuttig zijn voor het verwezenlijken van haar doel.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen, zowel in België als in het buitenland, die hetzelfde, een gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die de verwezenlijking van het doel vergemakkelijken.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

reagen bij fiëtlièlgisch Staatsblad - 23/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

ï A

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

De vennootschap kan ook functies van bestuurder of zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap mag in het algemeen alle daden stellen van burgerlijke, commerciële, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, in verband staan met haar doel.

Duur: de vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur.

Maatschappelijk kapitaal: bij de oprichting, is het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR).

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van eenihonderdste (1l100ste) van het maatschappelijk kapitaal.

Bestuur:

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen'of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn. De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Algemene vergadering:

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de laatste vrijdag van de maand september, om 18.00 uur.

De eerste algemene vergadering heeft plaats op de laatste vrijdag van de maand september van het jaar 2015.

Boeklaar:

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 april en eindigt op eenendertig maart van het daaropvolgend jaar.

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op 31 maart 2015.

Bestemming van de winst  reserves:

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

Verdeling van het netto-actief:

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoende volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaande terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

Benoeming van zaakvoerder:

De enige vennoot beslist het aantal zaakvoerders te bepalen op één.

Wordt tot zaakvoerder benoemd, voor de duur van de vennootschap:

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De heer Philip VANHELLEMONT voornoemd.

Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting:

Alle verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten ondernomen sinds 1 oktober 2013 door de comparant in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij beslissing van de zaakvoerder die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

Volmacht:

Accountantskantoor VERRETH en partners te 2861 Onze-Lieve-Vrouw-Waver, Leenstraat 77, of elke andere door hem aangewezen persoon, is aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap, om alle documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W. en met het oog op de inschrijving bij de Kruispunt Bank van Ondernemingen.

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL, neergelegd vóór registratie met oog op neerlegging op de griffie van de rechtbank van koophandel.

(Get.) Filip Huygens, notaris

Hiermede neergelegd; expeditie van de akte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 25.09.2015, NGL 25.09.2015 15597-0528-010

Coordonnées
ENECON

Adresse
BOSSTRAAT 21, BUS B2 2620 HEMIKSEM

Code postal : 2620
Localité : HEMIKSEM
Commune : HEMIKSEM
Province : Anvers
Région : Région flamande