ENERGICON

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ENERGICON
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.028.888

Publication

24/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 03.03.2014, NGL 18.03.2014 14067-0412-011
05/03/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad









*iaoasezs"





C

Ileer~relegd fer gr griffie velr RLcbeart

van koopliande; te Anfworpen, op

VEfl, 2012

Griffie

©ndernemingsnr : 0842.028.888

Benaming

(vo¬ u¬ t) : Energicon

(verkort)

Rechtsvorm ; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Heiblok 22 te 2910 Essen

(volledig adres)

Onderwerp akte : wijziging van de datum van afsluiting van het lopende boekjaar

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van de bvba Energicon met zetel te 2910 Essen, Heiblok 22 verleden voor geassocieerd notaris Jef Van Roosbroeck te Antwerpen op 20 februari 2012, vóór registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel:

1. beslissing om het lopende boekjaar dat loopt tot 30 september tweeduizend en twaalf te verlengen tot en af te sluiten op dertig september tweeduizend dertien. De eerste jaarvergadering zal bijgevolg plaatsvinden in het jaar tweeduizend veertien.

2. volmacht voor administratieve formaliteiten wordt verleend aan Boekhoudkantoor 1]e Maeyer  Van Bavel bvba, met zetel te 2910 Essen, Beliestraat 110, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige en noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, ondernemingsloket, sociale verzekeringskas en de directe belastingen,

Voor uittreksel

geassocieerd notaris Jef Van Roosbroeck

Werd mee neergelegd: afschrift van de akte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

op de ¬ aatetc b¬ z van Luik B vermelden recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(rr)n(en) bevoegd de rechtspersoon- ten aanz¬ en van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

04/01/2012
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIII IIIIIIIIIIIIIIIII

" iaooaass*

i...r fil"ii11: vCn à lleír`rtbrurïc van Koophandel te Antwerpen, op

2 2 DEC. jl

Griffie

Ondernemingsnr : 0.84 2 . 0 2 8 . 8 8 8

Benaming (voluit) : ENERGICON

(verkort) :

/20f2-- Annexes

et

~o

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Heiblok 22

2910 Essen

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Uit een akte verleden voor Luc Dejongh, geassocieerd notaris te Kalmthout op 20 december 2011, BLIJKT DAT:

. Door 1/ mevrouw SCHRAUWEN Anita Petronella Franciscus, geboren te Essen op 21 juli 1959,' wonende te 2910 Essen, Heiblok 22 en 2/ de heer OOSTVOGELS Gerd Jan, geboren te Kapellen. op 18 augustus 1986, wonende te 2910 Essen, Heiblok 22 een besloten vennootschap met beperkte,, aansprakelijkheid werd opgericht voor onbepaalde duur, onder de benaming ENERGICON met zetel te 2910 Essen, Heiblok 22, met een kapitaal van 18.600,- euro, volstort door de oprichters als volgt: 1/ Mevrouw SCHRAUWEN Anita Petronella Franciscus heeft ingetekend op een (1) aandelen, verbindt zich tot honderd zesentachtig euro (¬ 186,00-), betaalde hierop tweeënzestig euro (E 62,00 en moet aldus nog honderd vierentwintig euro (¬ 124,00-) volstorten.

2/ De heer OOSTVOGELS Gerd Jan heeft ingetekend op negenennegentig (99) aandelen, verbindt' zich tot achttienduizend vierhonderd veertien euro (¬ 18.414,00-), betaalde hierop zesduizend honderd achtendertig euro (¬ 6.138,00-) en moet aldus nog twaalfduizend tweehonderd zesenzeventig euro (¬ 12.276,00-) volstorten.

' Het kapitaal is samengesteld door inbreng in geld, hetwelk werd gedeponeerd op een bijzondere'' rekening ten name van de vennootschap in oprichting geopend bij de ARGENTA BANK, waarvan' het bewijs van deponering onder de vorm van een attest afgeleverd door voornoemde instelling, aan'; ondergetekende notaris werd overhandigd.

De vennootschap heeft tot doel:

Bouwkundig studie- en adviesbureau inzake volgende werken

- Energieberekeningen (EPB-verslaggeving, EPC, PHPP-berekeningen, dynamische simulatie)

- Stabiliteitsberekeningen (beton, hout, staalconstructie)

- Studies van installaties/technieken in gebouwen, zowel ontwerp, opvolging en':

" coordinatie

- Bouwcoórdinatie/procesregie: leidinggevende functie op werven

- Veiligheidscoördinatie

- Haalbaarheidsstudies, rendabiliteitsanalyses in bouwkundige en technische;: toepassingen en LCC (levenscyclusanalyse)

- Uitvoeren van blowerdoormetingen

- Uitvoeren van thermografische onderzoeken

Expertise bij bouwkundige/installatie problemen (analyse van bouwschade/schade';

" aan technische installaties)

- Adviseur duurzaam bouwen/passief bouwen

Uitvoeren van audits/projectondersteuning voor architecten

Handel in producten voor duurzame investeringen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor- -ouden aan het Belgisch Staatsblad

De aankoop en verkoop van alle bebouwde en onbebouwde onroerende goederen en de bemiddeling bij dergelijke operaties.

Het oprichten, het aanpassen, het herstellen voor eigen rekening of als promotor voor rekening van derden, ten titel van aanneming van alle gebouwen en constructies, het verkavelen, uitrusten en tot waarde brengen van alle bebouwde of onbebouwde onroerende goederen voor eigen rekening of voor rekening van derden.

Het verrichten van alle studies en het uitwerken van alle ontwerpen ook voor rekening van derden en verlenen van adviezen in verband met bovengemelde activiteiten, alsmede het uitbaten van een studiebureau.

Het in eigendom behouden en uitbaten van alle bebouwde en onbebouwde onroerende goederen, het huren, verhuren, onderverhuren of onderhuren, beheren voor eigen rekening of voor', rekening van derden van alle bebouwde en onbebouwde onroerende goederen.

- De aan- en verkoop van producten, fabrikaten, halffabrikaten en materialen welke direct of

" indirect betrekking hebben op de bouw van onroerende goederen alsmede de bemiddeling ervan. Het afsluiten van alle verzekeringscontracten en het optreden als bemiddelaar bij het afsluiten van verzekeringscontracten, leningen en beleggingscontracten.

Dit zowel in binnen- als buitenland, zowel rechtstreeks voor eigen rekening als hoofdhandelaar en als agent.

Het huren en verhuren van voertuigen, personenwagens en alle rollend materieel.

Het beheren van bedrijven, onder meer door het uitvoeren van, of het deelnemen in de organisatie, herstructurering of leiding, het geven van adviezen op technisch, commercieel, juridisch en financieel gebied, het verstrekken van advies inzake bedrijfsbeheer, management en in het algemeen consultancy, dit alles in de breedste zin, zodat alles kan gedaan worden dat het ontslaan, de uitbating, de groei en het welzijn van een onderneming en de belangen van haar eigenaars en betrokkenen kan ten goede komen.

Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobliliënvennootschappen of ondernemingen.

Het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt en /of waarin ze geen participatie heeft, het ' deelnemen aan hun beheer, bestuur en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Alle studies en operaties met betrekking tot alle onroerende goederen en rechten en alle roerende goederen en rechten, welke daaruit voortvloeien, zoals de aankoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de huur en de onderhuur, de rechtstreekse uitbating of in regie, de ruiling, de verkoop, de onroerende financieringshuur, en in het algemeen alle operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het productief maken, voor zichzelf of voor anderen van alle bebouwde of onbebouwde onroerende eigendommen.

Het beheren van onroerend en roerend vermogen onder meer door het verwerven en ; valoriseren van alle patrimonium bestanddelen, zo roerende als onroerende, materiële als immateriële, het nemen van participaties in ondernemingen en bezittingen, dit alles in de breedste zin, zodat alles kan gedaan worden dat het veilig beheer, de opbrengst en de groei van een patrimonium kan ten goede komen. Onderneming in onroerende goederen, de aankoop en verkoop , van alle bebouwde en onbebouwde onroerende goederen en de bemiddeling van dergelijke operaties; het oprichten, het aanpassen, het herstellen voor eigen rekening of als promotor voor rekening van derden, ten titel van aanneming, van alle gebouwen of constructies, het verkavelen, uitrusten en tot waarde brengen van alle bebouwde of onbebouwde onroerende goederen voor eigen rekening of voor rekening van derden, het optreden als onroerend goed makelaar; het verrichten van alle studies en het uitwerken van alle ontwerpen ook voor rekening van derden en het verlenen van alle adviezen in verband met bovengestelde activiteiten, het in eigendom behouden en uitbaten van alle bebouwde en onbebouwde onroerende goederen, het huren, verhuren, onderverhuren, beheren voor eigen rekening of voor rekening van derden van alle bebouwde of onbebouwde onroerende goederen.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelen mogen verrichten, in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of; uit te breiden.

Zij mag door alle middelen belangen nemen in zaken, ondernemingen en vennootschappen, met identiek, analoog of samenhangend doel, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen, haar grondstoffen te bezorgen of de afzet van haar producten in de hand te werken, zelfs met hen te fusioneren.

Voorafgaande opsomming is enkel verklarend en niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin geïnterpreteerd te worden.





















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Zij mag zich voor derden borg stellen of aval verlenen, voorschotten of kredieten toestaan, hypothecaire en andere waarborgen verstrekken.

- Het verwerven, het beheren en het oordeelkundig uitbreiden van haar patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen.

Het afbreken voor eigen rekening van alle mogelijke roerende en onroerende goederen eventueel uit te voeren door derden.

- Het verlenen van opstalrecht aan derden op de gronden in eigendom van de vennootschap voor het bouwen van onroerende goederen.

Het verlenen van managementadvies en gekoppeld daaraan het verstrekken van diensten van informatieve, financiële, administratieve en organisatorische aard

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle " verbintenissen aangaan, onroerende en roerende goederen kopen en verkopen, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

" De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders. Als zaakvoerder aan wie volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid is toegekend om alteen handelend namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte, werd de heer OOSTVOGELS Gerd Jan benoemd. Er werd geen commissaris benoemd.

Het boekjaar loopt van 1 oktober tot 30 september daarna; het eerste boekjaar zal eindigen op dertig ' september tweeduizend en twaalf. De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de plaats aangeduid in de oproeping, op de eerste maandag van de maand maart om 14.00 uur.

De statuten bevatten geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergadering. Elk aandeel heeft recht op één stem. Zijn er meerdere eigenaars van een aandeel dan wordt het eraan verbonden stemrecht geschorst evenals voor de niet volgestorte aandelen zolang de behoorlijk opgevraagde en eisbare stortingen niet gedaan zijn. Behoort de bloot eigendom en het vruchtgebruik van een aandeel toe aan verschillende personen dan wordt het stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap. Deze wordt na afhouding ten bate van de wettelijke reserve, als dividend onder de vennoten verdeeld naar ,

" verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en van de daarop verrichte stortingen, tenware de algemene vergadering besluit de winst geheel of ten dele te reserveren of er een andere . bestemming aan te geven. Bij vereffening van de vennootschap zal het vennootschapsvermogen eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken. Het batig saldo zal verdeeld worden onder de vennoten, naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en van de daarop verrichte stortingen.

Volmacht werd verleend aan boekhoudkantoor IDMVB BVBA te 2910 Essen, Beliestraat 110, met recht van indeplaatsstelling, om elk afzonderlijk, zowel naar aanleiding van deze als vroegere of; toekomstige akten, alle formaliteiten te vervullen bij de ondernemingsloketten, de kruispuntbank voor ondernemingen, de Btw-administratie, de belastingdiensten en andere overheidsinstanties.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL,

Opgemaakt vóór registratie ter neerlegging op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel,

" Samen hiermee neergelegd met uitgifte met volmacht.

De notaris, Luc Dejongh (Ds. SKM)

" Voort houden aan het Belgisch Staatsbiad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ENERGICON

Adresse
HEIBLOK 22 2910 ESSEN

Code postal : 2910
Localité : ESSEN
Commune : ESSEN
Province : Anvers
Région : Région flamande