ENGELS VASTGOED, AFGEKORT : E.V.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ENGELS VASTGOED, AFGEKORT : E.V.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 446.635.708

Publication

14/04/2014
ÿþMod Word 11.1

Mtel In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voc behoti

aan

Belgi Staats

Neergelegd ter gr' le van de Rechtbank tOefehra^to el

.1Ib 02 APR 701

Griffie

01

*14079971*

Onderhemingsnr : 0446635708

Benaming

(voluit) : ENGELS VASTGOED

(verkort) : E.V.

Rechtsvorm: BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel: VELDSTRAAT 205, 2930 BRASSCHAAT

(volledig adres)

Onderwerp akte: WIJZIGING NIET-STATUTAIR NAAR STATUTAIR ZAAKVOERDERSCHAP - ONTSLAG & BENOEMING ZAAKVOERDER(S) - AANPASSING STATUTEN

Het blijkt vit een akte verleden in het jaar tweeduizend veertien, de vijfentwintigste maart, voor Meester Chris Celis, notaris te Brasschaat, dat de regelmatig samengestelde buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ENGELS VASTGOED", in het kort "E.V.", met maatschappelijke zetel te 2930 Brasschaat, Veldstraat 205, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0446.635.708 (Antwerpen)  BTW BE 0446.635.708, met algemeenheid van stemmen volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT:

De vergadering besluit tot wijziging ln het zaakvoerderschap van de vennootschap zodat de zaakvoerder(s) voortaan statutaire zaakvoerder(s) zallzullen zijn.

TWEEDE I3ESLUIT:

De vergadering aanvaardt het ontslag van ENGELS Bart, voornoemd, als gewone

zaakvoerder, en van TAMBUYSER Marina, voornoemd, als plaatsvervangend zaakvoerder, met ingang op heden;

de vergadering benoemt tot statutaire zaakvoerders vanaf heden en voor de duur van de vennootschap ENGELS Bart en PAUWELS Geert, beiden voornoemd, die aanvaarden. De mandaten zijn onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

DERDE BESLUIT:

De vergadering besluit tot aanpassing van de statuten aan de genomen besluiten als volgt:

- in artikel 12 : vervanging van de eerste alinea door volgende tekst:

"De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, statutair te benoemen. Omtrent het al of niet bezoldigen van het mandaat van zaak-gvoerder besluit de algemene vergadering."

- in artikel 13 : vervanging van de laatste alinea door volgende tekst:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik livermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 14.06.2014, NGL 01.07.2014 14257-0577-015
05/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 08.06.2013, NGL 28.06.2013 13246-0311-015
03/09/2012
ÿþ;11

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II

*12149367*

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van ifoophe:;, r,l te 1.  ' 7: rpt::. ;p

2 3 AUG. 2012

Griffie

Ondernemingsnr : 0446635708

Benaming

(voluit) : ENGELS VASTGOED

(verkort) : E.V.

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKEHDI

Zetel : VELDSTRAAT 205, 2930 BRASSCHAAT

(volledig adres)

Onderwierp akte : AANPASSING STATUTEN

Het blijkt uit een akte verleden In het jaar tweeduizend en twaalf, de dertiende augustus, voor

Meester Chris Celle, notaris te Brasschaat, dat de regelmatig

samengestelde buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ENGELS VASTGOED", in het kort "E.V." met maatschappelijke zetel te 2930 Brasschaat, Veldstraat 205, ingeschreven In het rechtspersonenreglster onder nummer 0446.635.708 (Antwerpen), met algemeenheid van stemmen volgende besluiten heeft genomen :

EERSTE BESLUIT:

De vergadering besluit tot aanpassing van de statuten als volgt :

- toevoeging op het einde van artikel 8 :

"De effecten zijn ondeelbaar.

De vennootschap erkent maar één eigenaar voor elk effect, voor wat de uitoefening van de aan de vennoten toegekende rechten betreft.

Indien het effect toebehoort aan verscheidene eigenaars, heeft de vennootschap het recht de uitoefening van de aan het effect verbonden rechten te schorsen totdat een enkele persoon wordt aangewezen als eigenaar van het aandeel tegenover de vennootschap.

in geval van splitsing van het eigendomsrecht van een aandeel, dan worden de eraan verbonden Ildmaatschapsrechten uit-'geoefend door de vruchtgebruiker."

- vervanging van artikel 9 en 10 door volgende teksten

"Artikel 9:

Overdracht en overgang van aandelen onder levenden.

A. Eenhoofdige vennootschap.

Zolang de vennootschap slechts uit één vennoot zou bestaan, zal deze vrij zijn om al zijn aandelen of een gedeelte ervan over te dragen aan wie hij het wenst.

Op de laatste bu -, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

B. Meerhoofdige vennootschap.

Indien de vennootschap uit meerdere vennoten bestaat, mogen de aandelen van een vennoot op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder de levenden dan met instemming van alle medevennoten.

Deze instemming is eveneens vereist wanneer de aandelen overgedragen worden aan een vennoot, aan de echtgenoot van de overdrager, of aan bloedverwanten in de rechte lijn van de overdrager.

De vennoot die één of meer aandelen wil overdragen, moet, zo hieromtrent geen andere schikkingen genomen worden door alle vennoten samen, van zijn voornemen aan de zaakvoerder kennis geven bij een aangetekende brief, waarin hij de naam, de voornamen, het beroep en de woonplaats van de voorgestelde overnemer meedeelt, alsook het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen en de daarvoor geboden prijs.

De zaakvoerder is verplicht het voorstel bij aangetekende brief mede te delen aan de vennoten, binnen de veertien dagen.

Deze beslissen met een aangetekende brief, binnen de maand, te richten aan de zaakvoerder:

-ofwel dat zij instemmen met de overdracht aan de voorgestelde overnemer;

-ofwel dat zij de aandelen zelf willen kopen.

Indien de vennoten in gebreke blijven binnen één maand te antwoorden op het verzoek tot goedkeuring van de overdracht, zullen zij geacht worden zich niet te verzetten tegen de overdracht.

De afkoop van de aandelen zal in elk geval tot stand moeten komen binnen de zes maanden na de dag waarop de waarde, zoals hierna bepaald, zal zijn vastgesteld.

Indien meerdere vennoten hun voorkeurrecht gelijktijdig uitoefenen en voor zover zij geen andere schikkingen treffen onder hen, zullen de over te dragen aandelen worden verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat leder van hen reeds bezit.

De prijs waaraan de aandelen, ingevolge het uitoefenen van het voorkeurrecht zullen overgenomen worden, zal bepaald worden overeenkomstig artikel 10 van de statuten.

Schenking van aandelen.

Ingeval van schenking van maatschappelijke aandelen onder levenden, wordt de begiftigde enkel vennoot na toestemming van de medevennoten van de schenker, in overeenkomst met bovenstaande bepalingen betreffende de vrijwillige overdrachten ten bezwarende titel.

Ingeval van schenking kan er evenwel geen voorkeurrecht worden uitgeoefend door de medevennoten van de schenker.

Op voornoemde regels wordt er geen uitzondering gemaakt ten gunste van de echtgenoot van de overdrager of aan de bloedverwanten in rechte lijn van de overdrager.

Overgang van aandelen bij overlijden.

A. Eenhoofdige vennootschap.

Indien de vennootschap uit één vennoot bestaat, heeft het overlijden van de enige vennoot niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Indien de enige vennoot geen uiterste wilsbeschikking nagelaten heeft betreffende de uitoefening van de rechten, verbonden aan de aandelen, zullen die rechten uitgeoefend worden door zijn regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap, tot de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen.

Indien er aandelen zouden zijn die niet evenredig verdeelbaar zijn, of indien aandelen aan verscheidene eigenaars toebehoren, zullen voormelde erfgenamen, legatarissen of eigenaars de verplichting hebben om voor voormelde aandelen een gevolmachtigde aan te wijzen; bij gebrek aan akkoord zal de gevolmachtigde aangeduid worden door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van de plaats waar de vennootschap haar zetel heeft, zetelend in kortgeding, op verzoek van de meest gerede partij.

Bij gebrek aan aanwijzing van een bijzonder gevolmachtigde zal de uitoefening van de rechten, verbonden aan de niet-evenredig verdeelbare aandelen worden geschort tot dat één enkele persoon ten aanzien van de vennootschap als eigenaar van het (de) effect(en) is aangewezen.

In afwijking van het voorgaande, oefent diegene die het vruchtgebruik van de aandelen van een vennoot erft, de rechten uit die zijn verbonden aan die aandelen.

B. Meerhoofdige vennootschap.

Ingeval de vennootschap uit meerdere vennoten bestaat kan bij het overlijden van een vennoot geen enkel van zijn aandelen overgaan op zijn erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden, dan met instemming van alle medevennoten.

Op deze regel wordt geen uitzondering gemaakt ten gunste van de echtgenoot van de erflater en de bloedverwanten in rechte lijn.

Erfgenamen en legatarissen, of rechtverkrijgenden, die geen vennoot kunnen worden, hebben recht op de vermogenswaarde van de overgegane aandelen.

Deze waarde wordt vastgesteld en uitbetaald zoals in artikel 10 van de statuten is bepaald.

De erfgenamen en legatarissen of rechtverkrijgenden, die geen vennoot kunnen worden, zijn verplicht, op verzoek van de vennootschap, hun aandelen over te dragen aan de door de vennootschap aangewezen vennoten.

De erfgenamen en rechthebbenden van een overleden vennoot mogen zich onder geen enkel voorwendsel Inlaten met daden van maatschappelijk bestuur.

Voor de uitoefening van hun rechten zullen zij zich moeten houden aan de inventarissen, rekeningen, balansen en documenten van de vennootschap, zowel aan de regelmatig genomen beslissingen van de algemene vergadering.

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, het faillissement of het kennelijk onvermogen van een vennoot.

Artikel 10. Afkoopwaarde aandelen.

De afkoopwaarde van de aandelen zal, bij gebrek aan akkoord tussen de partijen, worden bepaald als volgt:

De waarde van het eigen vermogen van de vennootschap, gedeeld door het aantal aandelen; namelijk het volledig volstort kapitaal te verhogen met de reserves, zowel fiscaal vrijgestelde als andere, te verhogen met het eventueel over te dragen winstsaldo en te verminderen met het over te dragen verliessaldo.

Dit alles wordt opgemaakt aan de hand van de laatste, door de algemene vergadering goedgekeurde jaarrekening.

De overnameprijs Is betaalbaar binnen de twee jaar na de kennisgeving.

Bij afbetaling zal zij een intrest opbrengen, gelijk aan de gerechtelijke intrest, verhoogd met twee procent."

Voor ontledend uittreksel, uitgereikt váár registratie, enkel om te dienen voor neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Chris Celfis, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd ; afschrift akte, coördinatie statuten.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

24/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 09.06.2012, NGL 17.07.2012 12314-0243-013
19/10/2011 : AN288456
17/06/2011 : AN288456
26/07/2010 : AN288456
04/09/2009 : AN288456
18/06/2008 : AN288456
14/06/2007 : AN288456
23/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 13.06.2015, NGL 18.06.2015 15187-0377-016
27/07/2005 : AN288456
15/09/2004 : AN288456
23/09/2003 : AN288456
09/12/2002 : AN288456
05/08/1997 : AN288456
04/12/1996 : AN288456
07/03/1992 : AN288456

Coordonnées
ENGELS VASTGOED, AFGEKORT : E.V.

Adresse
VELDSTRAAT 205 2930 BRASSCHAAT

Code postal : 2930
Localité : BRASSCHAAT
Commune : BRASSCHAAT
Province : Anvers
Région : Région flamande