ENGIN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ENGIN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.549.691

Publication

09/05/2012
ÿþ Mai Word 11.1

rit riik In de bidagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neeriegging ter griffie van de akte

1111 Ii 1111 I 11111 1 II I 0

*12086685*

be

a

13E stc

(getead ier grïle van do Redemi% van Koopàaodoi fo kettrepon, op

Griffé 6 APR. 2012



Ondernemingsnr: O$4Ç P1`5

Benaming

(voluit) : ENGIN

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2018 Antwerpen Bosmanslei 4

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Domien De Lelie te Antwerpen-Borgerhout, op 24 april 2012 dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door:

1/ de heer DE ROEY Robrecht, geboren te Schoten op 9 maart 1986, ongehuwd, wonende te 2018 Antwerpen, Bosmanslei 4. NN 86.03.09-269.27.

21 de heer DE ROEY Wouter, geboren te Schoten op 10 juni 1980, ongehuwd, wonende te 2930 Brasschaat, Peter Benoitlei 24. NN 80.06.10-355.97, onder de naam 'ENGIN', gevestigd te te 2018 Antwerpen, Bosmanslei 4.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd Euro (18.600,-EUR). Het is volledig geplaatst en verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen elk met een nominale waarde van honderd euro (100,-EUR).De aandelen luiden op naam en moeten worden ingeschreven in een register van aandelen te bewaren op de maatschappelijke zetel. Zij zijn ondeelbaar.

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van of met deelneming van derden:

a.lngenieurs en aanverwant technisch advies;

b.Uitwerking en realisatie van projecten op het gebied van de elektriciteit en elektro-nita, chemie, machine-en werktuigbouw, industriële systeemontwikkeling, veilig-held, e.d. in de meest ruime zin;

c.Ontwerpen van meubels en decoratieartikelen;

d.Activitelten van interieurdecorateurs en decorateur-etalagisten;

e.Activiteiten van gespecialiseerde designers, scheppende kunsten en ondersteunen-de activiteiten voor scheppende kunsten;

f.Kleinhandel in grote verscheidenheid van goederen waarbij voedings- en genot-middelen niet overheersen, zoals kleding, meubelen, apparaten, ijzerwaren, cosme-tica, sieraden, speelgoed, en dergerlïjke; g.Handelsbemiddeling in goederen van algemeen assortiment;

h.Adviesbureau en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van plan-ning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de be-drijfsleiding en het vervullen van allerlei formaliteiten omtrent alle transportmidde-len en materialen;

i.f-let onderhoud en herstelling van alle transportmiddelen es, mater alen;

j.Alle transporten van personen, goederen, grondstoffen, petroleumproducten, che-micaliën en vloeibare gassen, zowel langs de zee, binnenwateren, spoor, weg en lucht, met alle bestaande en nog te creëren middelen zowel nationaal als interna-tionaal;

k.ln rechtstreeks of onrechtstreeks verband hiermede, alle verrichtingen van aankoop, verkoop, huren, verhuren, beheer, uitbating, agentuur, bevrachting, scheeps-makelarij, agentschappen en stouwerij; l.t_oodsonderneming in de binnenvaart;

m.Alle verrichtingen van verzending in al zijn aspecten, met inbegrip van douane-agentuur, de goederen behandeling inclusief havenarbeid in af zijn vormen, het be-heer, de consignatie, de opslag en overslag van alle goederen en producten;

n.Alle activiteiten die betrekking hebben op de uitbating en verhuring van aile trans-portmiddelen en materialen;

o.Tenslotte, ten einde zich te schikken naar de wetsbepalingen, de uitoefening van de navolgende beroepsactiviteiten: vervoer commissionair, vervoer makelaar, com-missionair-expediteur bij het vervoer;

p.Het management van vennootschappen, het waarnemen van beheersmandaten, het verstrekken van diensten en prestaties aan derden;

Bijlagen bij-hetiteígtsrh Staatsb ad =û9>OS/2012 - Annexes ilü Moniteur berge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

., . ,y

r ~

Voor-toehoud@n aan het Belgisch Staatsblad

q.Het oprichten, promoveren, valoriseren, inrichten, uitrusten, exploiteren en beheren van bebouwde of onbebouwde onroerende goederen en van lichamelijke en onli-chamelijke roerende goederen met inbegrip van de handei onder al zijn vormen in die goederen;

r.het aankopen, verkopen, ruilen, huren, verhuren, onderverhuren, leasing van onroe-rende goederen, optreden als makelaar in onroerende goederen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zo in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

Dit alles in de breedste zin genomen.

De vennootschap mag zich borgstellen voor schulden en verbintenissen van derden.

De vennootschap mag voor eigen rekening en voor rekening van derden alle burgerlij-ke, handels- en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die van aard zijn de verwezenlijking of de uitbreiding van het voornoemde doel te vergemakkelijken.

De vennootschap zal zich mogen interesseren, door middel van inbreng, versmelting, deelname of anderszins, in alle bestaande of op te richten vennootschappen en onderne-mingen, zowel in België als in het buitenland die een gelijkaardig doel nastreven of waar-van het doel in innig verband staat met het hare, De huidige opsomming is inhoudend en niet beperkend.

De vennootschap wordt bestuurd door.

de heer DE ROEY Robrecht, geboren te Schoten op 9 maart 1986, ongehuwd, wonende te 2018 Antwerpen, Bosmanslei 4. NN 86.03.09-26927. De opdracht, die niet bezoldigd is, geldt voor onbepaalde duur, zonder evenwel statutair te zijn. Er werd geen commissaris benoemd.

Het eerste boekjaar zal eindigen op 31 december 2013. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2014. Op de laatste werkdag van juni om 14.00 uur wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap, of in de plaats aangeduid in de oproeping.

Elk aandeel geeft recht op een stem.

Het stemrecht verbonden aan de aandelen ingeschreven op naam van een echtgenoot ge-huwd onder het beheer van een gemeenschap van goederen, komt uitsluitend toe aan deze echtgenoot op wiens naam de aandelen zijn ingeschreven, ongeacht of deze aandelen toe-behoren aan zijn persoonlijk vermogen dan wel aan het gemeenschappelijk vermogen dal tussen hen bestaat.

De beslis-+singen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen, onverminderd de stren-+gere meerderheids-'vereisten door de wet opgelegd in bijzondere gevallen.

De uitoefening van het stemrecht, evenals aile andere rechten verbonden aan het aandeel-houderschap, zijn ge-'schorst, voor wat de niet volgestorte aande-+len betreft zolang de be-hoorlijk opge-'vraagde en eisbare stortingen niet gedaan zijn, en in alle andere gevallen voorzien in de wet en deze statuten. De aandeelhouder die nalaat de gevraagde volstorting te verrichten op de datum van de betaalbaarstelling is van rechtswege, en zonder aanmaning, een interest verschuldigd tegen twaalf percent (12%) op jaarbasis vanaf de dag van de betaalbaarstelling tot de effectieve betaling.

.Elke algemene vergadering kan geldig beraadslagen en besluiten wanneer alle aandeel-houders aanwezig of vertegenwoordigd zijn en zij akkoord gaan met de agenda.

Elke jaarvergadering of bijzondere Algemene Vergadering kan na oproeping geldig be-raadslagen wanneer er minstens één (1) aandeel aanwezig of vertegenwoordigd is.

Voor elke buitengewone Algemene Vergadering dient na oproeping minstens de helft ('/Z) van het kapitaal aanwezig of vertegen-+woordigd te zijn. Bij gebreke zal een tweede bij-zondere Algemene Vergadering kunnen besluiten ongeacht het aantal aanwezige of verte-genwoordigde aandelen, dit alles onverminderd strengere aanwezigheidsvereisten voorzien door de wet en de statuten.

Elk aandeel geeft recht op een stem.

Het stemrecht verbonden aan de aandelen ingeschreven op naam van een echtgenoot ge-huwd onder het beheer van een gemeenschap van goederen, komt uitsluitend toe aan deze echtgenoot op wiens naam de aandelen zijn ingeschreven, ongeacht of deze aandelen toe-behoren aan zijn persoonlijk vermogen dan wel aan het gemeenschappelijk vermogen dat tussen hen bestaat.

De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen, onverminderd de stren-+gere meerderheidsvereisten door de wet opgelegd in bijzondere gevallen.

De uitoefening van het stemrecht, evenals alle andere rechten verbonden aan het aandeel-houderschap, zijn geschorst, voor wat de niet volgestorte aandelen betreft zolang de be-hoorlijk opgevraagde en eisbare stor mingen niet gedaan zijn, en in alle andere gevallen voorzien in de wet en deze statuten, De aandeelhouder die nalaat de gevraagde volstorting te verrichten op de datum van de betaalbaarstelling is van rechtswege, en zonder aanmaning, een interest verschuldigd tegen twaalf percent (12%) op jaarbasis vanaf de dag van de betaalbaarstelling tot de effectieve betaling.

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap, Deze wordt na afhouding ten bate van de wettelijke reserve, als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en van de daarop verrichte stortingen, tenware de algemene vergadering besluit de winst geheel of ten dele te reserveren of er een andere bestemming aan te geven.

-VOOR BEKNOPT UITTREKSEL-,

Opgemaakt vóór registratie ter neerlegging op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel,

Samen hiermee neergelegd: uitgifte.

-De Notaris-

-DOMZEN DE LELIE-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ENGIN

Adresse
BOSMANSLEI 4 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande