ENOLEASE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ENOLEASE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 886.078.073

Publication

08/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 17.06.2014, NGL 07.07.2014 14268-0286-010
22/09/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor behout aan b Belgis Staatsb 11111111I1111111iji1111111

MIMIR111.9.1.111.111.1" 011.14MINger

Rechtbank Ven koophandel Antwerpen

1 1 SEP. 2)14 2gfirriej Antwerpen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernerningsnr : 0886.078.073

Benaming

(voluit) : ENOLEASE

(verkort):

Rechtsvorm BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel: HOVENIERSSTRAAT 2, BUS 248, 2018 ANTWERPEN

(volledig adres)

Onderwerp akte: Neerlegging fusievoorstel d.d. 13 augustus 2014

Uittreksel uit het fusievoorstel d.d. 13 augustus 2014 uitgaande van de raad van bestuur, respectievelijk zaakvoerd- rs van IGC GROUP NV en ENOLEASE BVBA

"A. Doelstallinq

De bestuursleden van de NV IGC GROUP en de zaakvoerders van de BVBA ENOLEASE leggen volgend fusievoorstel, opgemaakt overeenkomstig art. 719 W. Venn., voor aan de buitengewone algemene vergadering d" er aandeelhouders van beide vennootschappen.

Het fusievoorstel strekt ertoe een fusie door te voeren waarbij het gehele vermogen  zowel de rechten als de plichten  van de BVBA ENOLEASE, overgaat naar de NV IGC GROUP op basis van de balans per 31 maart 2014.

IGC GROUP NV bezit reeds alle 1.842 aandelen van ENOLEASE BVBA, zodat geen nieuwe aandelen worden uitgegeven.

Alle verrichtingen verwezenlijkt vanaf 1 april 2014 zijn voor rekening van IGC GROUP NV.

' De fusie gebeurt ingevolge art, 211, §1 met toepassing van het fiscaal vrijstellingsregime en ingevolge a" rt 78 van het KB van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van Vennootschappen met toepassing v" an de boekhoudkundige continuïteit.

Alle kosten, voortvloeiende uit de fusie, worden gedragen door IGC GROUP NV,

B. Rechtsvorm  naam  doel  kapitaal  zetel

B. 1. iGC GROUP NV

Het maatschappelijk kapitaal van IGC GROUP NV bedraagt 58.000.000 USD, hetzij E 42.320.321,05, en wordt vertegenwoordigd door 2.039.670 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Zij is een naamloze vennootschap naar Belgisch recht met als maatschappelijke benaming "IGC GROUP",

De vennootschap is gevestigd te 2018 Antwerpen, Hoveniersstraat 2, bus 248, is ingeschreven in het rechtspersonenregister met onclernemingsnummer 0418.800.864 en is gekend op de Rechtbank te Antwerpen.

Op de laatste blz. van Luik g vermelden : to:Rec Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het maatschappelijk doel van IGC GROUP NV luidt als vole

"De vennootschap heeft tot doel:

De import en de export in 't groot en in 't klein, en de handel, in 't groot en in 1 klein, in alle diamant, edelstenen, half-edelstenen, juwelen en aile aanverwante grondstoffen en materialen; de fabricage, het slijpen, en in het algemeen elke behandeling van diamant, edelstenen, half edelstenen, juwelen en alle aanverwante grondstoffen en materialen.

Zij mag aile handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks het maatschappelijk doel in de hand werken.

Zij kan door middel van inbreng, inschrijving, fusie, opslorping, samenwerking, financiële tussenkomst of afspraak deelnemen in alle Belgische of buitenlandse vennootschappen of ondernemingen wier maatschappelijk doel gelijk is of verwant aan het hare of waarvan de deelname of samenwerking kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel."

B. 2. ENOLEASE BVBA

Het maatschappelijk kapitaal van ENOLEASE BVBA bedraagt £ 460.590,00 en wordt vertegenwoordigd door 1.842 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Zij is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht met als maatschappelijke benaming "ENOLEASE".

De vennootschap is gevestigd te 2018 Antwerpen, Hoveniersstraat 2, bus 248, is ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0886.078.073 en is gekend op de Rechtbank te Antwerpen.

Het maatschappelijk doel van ENOLEASE BVBA luidt als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel:

- De leasing van onroerende goederen, werkterreinen, bestaande en nog te bouwen gebouwen, oude en nieuwe gebouwen, exclusief en inclusief grond, delen van een gebouw, bedrijfspanden, kantoren, opslagruimten, alsmede aile activiteiten die betrekking hebben op de onroerende leasing. Deze opsomming is exemplatief en geenszins beperkend.

- Het beheer van onroerend vermogen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen zoals onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van deze onroerend goederen.

Onderneming voor het onderhoud, het reinigen en ontsmetten van gebouwen, gemeenschapsruimten, lokalen, meubels, stoffering en allerhande voorwerpen. Verschaffing van advies aan handels- en nijverheidsondernemingen inzake onderhoud en met betrekking tot het goed functioneren van gebouwen.

- Onderhoud, reparatie, vervanging en verkoop van sanitair, apparatuur, verlichting, schildering, behang, tuinen..

- Bewakingsdiensten, met onder meer toegangscontroles tot gebouwen en terreinen.

- Adviseren in schoonmaakonderhoud.

Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden, bij te dragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

a) het verwerven, door inschrijving of aankoop, en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen;

b) het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

c) het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen, kapitalisatie-ondememingen, ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies;

d) het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen; in de meest mime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborgplaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille- of kapitaalbestuur;

e) het waarnemen van aile bestuurs- en vereffenaarsopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies in andere vennootschappen of ondernemingen;

f) het verhuren of huren, aan- en verkoop van onroerende goederen; alsmede alle activiteiten die betrekking hebben op onroerende leasing;

g) het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende en financiële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant of verknocht zijn of op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op aile wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pend stellen en mag aval verlenen voor aile leningen, kredietopeningen en aile andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor aile derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft."

C. Boekhouding

De datum vanaf welke de handelingen van ENOLEASE BVBA boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van IGC GROUP NV is vastgesteld op 1 april 2014.

D. Rechten van de vennoten

ENOLEASE BVBA heeft geen aandelen met bijzondere rechten, noch andere effecten dan aandelen.

Er worden dan ook geen bijzondere rechten toegekend aan de (enige) vennoot van ENOLEASE BVBA, De rechten van de aandeelhouders van IGC GROUP NV blijven ongewijzigd.

E. Bijzondere voordelen

Aan de bestuursleden, respectievelijk zaakvoerders van de bij de fusie betrokken vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

F. Overdrachten in de zin van art. 2,18° van het Bodemsaneringsdecreet

IGC GROUP NV en ENOLEASE BVBA zijn samen eigenaar van een perceel grond gelegen te Antwerpen, Schupstraat 13-15, volgens titel gekend wijk H, nummer 1176IX/17 met een oppervlakte van 458 mz. Meer bepaald;

" ENOLEASE is ten belope van 94% de naakte eigenaar en ten belope van 6% de volle eigenaar;

" IGC GROUP heeft het vruchtgebruik ten belope van 94% over de grond. Dit vruchtgebruik eindigt op 12 maart 2033.

Bi] akte d.,1 5 mei 2011 heeft 1GC GROUP NV voorts een recht van opstal toegekend op voormeld perceel aan ENOLEASE BVBA.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ingevolge fusie vindt aldus thans een overdracht van grond plaats in de zin van art. 2, 18° van het Bodemsaneringsdecreet.

Op 1 augustus 2014 werd een bodemattest afgeleverd waarvan de inhoud luidt ais volgt:

"De OVAM beschikt voor deze grond niet over informatie met betrekking tot de bodemkwaliteit,

Dit bodemattest vervangt aile vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2 Bijkomende informelle over de overdrachtsregeling: wvvw.overdracht.ovamle.

3 Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet, Meer

informatie: www.ovam.beigryndverzet.

te Mechelen, 01.08.2014

Eddy Van Dyck

afdelingshoofd"

G. Statutenwijzigingen

Naar aanleiding van de fusie wordt het maatschappelijk doel van de NV IGC GROUP in overeenstemming gebracht met het maatschappelijk doel en de effectieve activiteiten van de BVBA ENOLEASE

Het maatschappelijk doel van de NV IGC GROUP wordt gewijzigd als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel:

- De import en de export in 't groot en in 't klein, en de handel, in 't groot en in 't klein, in aile diamant, edelstenen, half-edelstenen, juwelen en alle aanverwante grondstoffen en materialen; de fabricage, het slijpen, en in het algemeen elke behandeling van diamant, edelstenen, half edelstenen, juwelen en aile aanverwante grondstoffen en materialen..

- Het beheer van onroerend vermogen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen zoals onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van deze onroerend goederen.

- Onderneming voor het onderhoud, het reinigen en ontsmetten van gebouwen, gemeenschapsruimten, lokalen, meubels, stoffering en allerhande vootwerpen. Verschaffing van advies aan handels- en nijverheidsondememingen inzake onderhoud en met betrekking tot het goed functioneren van gebouwen.

- De leasing van onroerende goederen, werkterreinen, bestaande en nog te bouwen gebouwen, oude en nieuwe gebouwen, exclusief en inclusief grond, delen van een gebouw, bedrijfspanden, kantoren, opslagruimten, alsmede elle activiteiten die betrekking hebben op de onroerende leasing. Deze opsomming is exemplatief en geenszins beperkend.

" Onderhoud, reparatie, vervanging en verkoop van sanitair, apparatuur, vetlichting, schildering, behang, tuinen.

- Bewakingsdiensten, met onder meer toegangscontroles tot gebouwen en terreinen.

- Adviseren in schoonmaakonderhoud.

- Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden, bij te dragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

a) het verwerven, door inschrijving of aankoop, en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen;

b) het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering;

c) het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte terne, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen, kapitalisatie-ondememingen, ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies;

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

d) het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen; in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende , waarden door intekening, waarborgplaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van , om het even welke verrichtingen inzake portefeuille- of kapitaalbestuur;

e) het waarnemen van aile bestuurs- en vereffenaarsopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies in andere vennootschappen of ondernemingen;

O het verhuren of huren, aan- en verkoop van onroerende goederen; alsmede alle activiteiten die betrekking hebben op onroerende leasing;

g) het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante ' immateriële duurzame activa.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende en financiële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant of verknocht zijn of op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op aile wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het : handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor aile leningen, kredietopeningen en aile andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor aile derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft."

* * *

Opgemaakte te Antwerpen op 13 augustus 2014,"

ENOLEASE BVBA,

voor wie optreden:

' Jacques Claes, Luc Cfaes,

zaakvoerder. zaakvoerder.

Tegeliik neergelegd: fusievoorstel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

06/11/2014
ÿþmod 11.1

[ffrelgoe

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

2 8 OKT. 2014

Griffie

Il MW I HhI

be st.

Ondememingsnr : 0886.078.073

Benaming (voluit) : ENOLEASE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hoveniersstraat 2 bus 248

2018 Antwerpen

Onderwerp akte :Geruisloze fusie

Uit een akte verleden voor notaris Luc Rochtus, met standplaats te Antwerpen, op vierentwintig oktober tweeduizend veertien, neergelegd ter registratie, blijkt dat een buitengewone algemene vergadering werd gehouden door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ENOLEASE, met zetel te 2018 Antwerpen, Hoveniersstraat 2 en dat de volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen werden genomen

I. ONTSLAG VA DE FORMALITEITEN TOT BIJEENROEPING

De enige aandeelhouder doet afstand van de formaliteiten tot bijeenroeping.

Il. OMZETTING VAN HET KAPITAAL IN US DOLLAR EN BEPALING VAN DE REFERENTIEWAARDE De buitengewone algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om het kapitaal om te zetten in US dollar, zodat het kapitaal van de vennootschap zeshonderd vijfendertigduizend driehonderd drieëntachtig komma éénennegentig US dollar (USD 635.383,91) bedraagt.

De referentiewaarde van het kapitaal voor toepassing van de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen bedraagt vierhonderd zestigduizend vijfhonderd negentig euro (¬ 460.590,00).

Deze omzetting gebeurt op basis van de middenkoers van de US dollar op eenendertig maart tweeduizend veertien om dertien uur dertig, zijnde één komma drie zeven negen vijf nul (1,37950).

III. WIJZIGING ARTIKEL 5 VAN DE STATUTEN

Het kapitaal is vastgesteld op zeshonderd vijfendertigduizend driehonderd drieëntachtig komma éénennegentig

US dollar (USD 635.383,91), vertegenwoordigd door duizend achthonderd tweeënveertig aandelen op naam

zonder aanduiding van nominale waarde.

Het kapitaal is volledig geplaatst en volstort.

IV. LEZING EN ONDERZOEK

De voorzitter geeft lezing van het fusievoorstel en de aandeelhouder onderzoekt het fusievoorstel.

V. ONTBINDING ONDER VEREFFENING MET HET OOG OP DE FUSIE DOOR OVERNEMING De voorzitter geeft een korte samenvatting van het fusievoorstel, zoals hogervermeld, waarin voorgesteld wordt

ji dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ENOLEASE, met zetel te 2018 Antwerpen, Hoveniersstraat 2 bus 248, rechtspersonenregister Antwerpen, afdeling Antwerpen, BTW-BE 0886.078.073., bij wijze van fusie door overneming overgenomen wordt door de naamloze vennootschap IGC GROUP, met maatschappelijke zetel te 2018 Antwerpen, Hoveniersstraat 2 bus 248, rechtspersonenregister Antwerpen, afdeling Antwerpen, BTW BE 0418.800.864.

Vervolgens beslist de enige vennoot de vennootschap te ontbinden, zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie door overneming overeenkomstig het fusievoorstel, waarbij het gehele vermogen, zowel de

:; rechten als de verplichtingen, van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ENOLEASE, voornoemd, voor het geheel overgaan naar de naamloze vennootschap IGC GROUP, voornoemd.

Alle rechten, plichten en verbintenissen vanaf één april tweeduizend veertien worden boekhoudkundig geacht

;; te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

VI. OPSCHORTENDE VOORWAARDE

De fusie door overneming geschiedt onder de opschortende voorwaarde dat de vergadering van de

aandeelhouders van de naamloze vennootschap IGC GROUP, voornoemd, tot een zelfde besluit komen.

Voor uittreksel: notaris Luc Rochtus te Antwerpen;

Tegelijk hierbij neergelegd: expeditie.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 18.06.2013, NGL 19.06.2013 13181-0410-010
25/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 19.06.2012, NGL 21.06.2012 12189-0521-010
11/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 21.06.2011, NGL 08.07.2011 11268-0450-010
16/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 11.06.2010, NGL 14.06.2010 10168-0257-010
23/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 16.06.2009, NGL 22.06.2009 09249-0010-010
26/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 17.06.2008, NGL 24.06.2008 08265-0262-010

Coordonnées
ENOLEASE

Adresse
HOVENIERSSTRAAT 2, BUS 248 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande