ENOVATIONS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ENOVATIONS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 466.937.907

Publication

02/05/2014 : ONTBINDING - BENOEMING VEREFFENAAR.
Het blijkt uit een akte verleden voor meester Jan Coppens, geassocieerd notaris te Vosselaar op 21 maart 2014, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Enovations", met maatschappelijke zetel te 2280 Grobbendonk, Nachtegalendreef 32, BTW BE0466.937.907 RPR Tumhout; onder meer volgende beslîssingen neeft genomen:

EERSTE BESLISSING.

De vergadering beslist de vennootschap te ontbinden zodat ze vanaf 21 maart 2014 enkel nog zal bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening.

De ontbinding stelt van rechtswege een einde aan het mandaat van de zaakvoerder in functie, namelijk de heer Vêts Hans nagemeld.

TWEEDE BESLISSING.

Tôt vereffenaar werd benoemd de heer Vêts, Hans, geboren te Herentals op 11 februari 1963 (rijksregisternummer 63.02.11-033.04), wonende te 2280 Grobbendonk, Nachtegalendreef 32, die uitdrukkelijk heeft verklaard het hem toegekende mandaat te aanvaarden. Zijn mandaat is onbezoldigd.

PERDE BESLISSING.

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide machten, en namelijk deze voorzien door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen. Hij mag de in artikel 186 en in artikel 187 opgesomde handelingen stellen zonder de machtïging of de bemiddeling van de algemene

vergadering te moeten inroepen in de gevallen waarin deze door de wet is vereist. Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van het nemen van een ambtshalve inschrijving. De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag, onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde vemchtingen een deel van zijn machten die hij zal bepalen overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij zal vaststellen.

Behoudens bijzondere delegatie worden aile akten die de vennootschap in vereffening verbinden, zelfs deze waaraan een openbaar of Ministerieel Ambtenaar zijn medewerking verleent, ondertekend

door de vereffenaar.

VIERDE BESLISSING.

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap besluit de vergadering de statuten aan te passen ïn functie van de coôrdinatie, rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap, Aile artikelen, behoudens het artikel waarin het doel is omschreven, worden opgeheven. Zij worden

sarnengevat als volgt:

Nagnn

De vennootschap, thans bestaande in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, werd in vereffening gesteld bij akte verleden voor meester Jan Coppens, geassocieerd notaris te Vosselaar op 21 maart 2014; haar benaming luidt "Enovations",

DuUL

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de reohtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening


behouden

aan net

Belgfsch

Staatsblad

•-

09 eu

•FF

mod 11.1

De vennootschap bestaat met ingang van de datum van deze akte enkel nog voor de noodwendigheden van haar vereffening.

Doel.

A. De vennootschap heeft tôt doel: voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in

België als in het buitenland:

1. het verstrekken van onder andere managementadvies, oplossingen en producten in de meest ruime betekenis van het woord, de inkoop en verkoop van software of andere producten, en het verlenen van dienstprestaties van financiële aard, waaronder begrepen het vervullen van management- en directiefunctïes;

2. elke activiteit van adviesveriening in de meest ruime zin van het woord.

B. De vennootschap heeft eveneens tôt doel in België en in het buitenland: het beheer van een ' onroerend vermogen en al wat er mee verband houdt zoals het onderhouden, de ontwikkeling, de renovatie, de verhuring en de aankoop van deze goederen.

C. De vennootschap heeft ten slotte tôt doel in België en in het buitenland, maar enkel voor eigen

rekening:

a) het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondememingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)publiekrechtelijk statuut;

b) het verwerven van participaties in vennootschappen en dit bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins en het beheren van deze participaties, aisook het waarnemen van bestuursfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemmîng met de activiteiten die de vennootschap zelf voert.

Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de vennootschap;

c) het verstrekken van leningen, voorschotten en waarborgen onder eender welke vorm of voor

om het even welke duur.

De vennootschap mag echter op geen enkele manier aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedaeld door de wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en beleggingsadviseurs en de uitvoeringsbesluiten genomen op basis van deze wetgeving, of elke latere wet en/of uitvoeringsbesluiten genomen op basis van deze wetgeving, of elke latere wet en/of uitvoeringsbesluiten die deze wet en/of uitvoeringsbesluiten zouden komen te

vervangen.

Zij mag aile handels-, industriële en financiële activiteiten en aile vemchtingen in onroerende en roerende goederen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doei of activiteiten voeren die kunnen bijdragen tôt har ontwikkeling en aile rechten en intellectuel of industriële eigendom verwerven, ontwikkelen, in licentie nemen of geven, exploiteren of vervreemden.

De vennootschap zal de leiding en de contrôle, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante en gelieerde vennootschappen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, intekening, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in, of geheel of gedeeltelijk als holdingmaatschappij optreden met betrekking tôt andere bestaande of op te richten

vennootschappen of ondememingen in België, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2280 Grobbendonk, Nachtegalendreef 32.

Een beslissing tôt verplaatsing van de zetel van de vennootschap kan slechts worden uitgevoerd na homologatie door de Rechtbank van Koophandel in het rechtsgebied waar de vennootschap haar

zetef heeft,

Kapitaal.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt VIJFENTWINTIGDUIZEND EURO (€ 25.000,00).

Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door de vereffenaar aan wie de volledige bevoegdheîd is toegekend om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden.

De vereffenaar beschikt over de bevoegdheden opgesomd in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, zonder dat hij voorafgaandelijk de goedkeuring behoeft van de algemene vergadering.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening


modn.1

jfoor-i

behouden

aan het

Belgilch

Staatsblad

Boekjaar.

Het boekjaar gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

De Notaris

(get.) T. Coppens

Tegelijk hierbjj neergelegd: uitgifte van de akte.

S T5

09 eu

fi fi

•FF

•M

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening
30/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 31.12.2013, NGL 24.06.2014 14215-0092-013
06/10/2014
ÿþ mad 11.1



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de

T.Teqrgeked tee gs.n." i e !a. de

REGETBANK VAN i OOPEA`

2 5 SEP, 2014

ANTWERPEN a,fdeivag 1`ïïeNHOU'F De GrifCiar

~- allffié-~

19 81215+

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0466.937.907

Benaming (voluit) :Enovations

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Nachtegalendreef 32

2280 Grobbendonk

Onderwerp akte :SLUITING VEREFFENING.

Het blijkt uit een akte verleden voor meester Jan Coppens, notaris met standplaats te Vosselaar op 17 september 2014, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in vereffening "Enovations", met maatschappelijke zetel te 2280 Grobbendonk, Nachtegalendreef 32, BTW BE0466.937.907 RPR Turnhout, onder meer volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING.

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de vereffenaar waarbij gevoegd de vereffeningsrekeningen en de stukken tot staving.

Overeenkomstig artikel 190 §'Ivan het Wetboek van vennootschappen werd door de vereffenaar het plan van de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers, voor akkoord voorgelegd aan de Rechtbank van Koophandel te Turnhout.

Bij beschikking van 20 augustus 2014 heeft de Rechtbank van Koophandel te Turnhout haar akkoord verleend met het voorgelegde plan van verdeling.

De vennoten verzaken uitdrukkelijk aan de termijn van één maand voorzien door artikel 194 van het Wetboek van vennootschappen.

TWEEDE BESLISSING

De vergadering keurt de vereffeningsrekeningen die afgesloten zijn goed, evenals de bestemming van het vereffeningssaldo.

Aile niet uitdrukkelijk in de verdeling opgenomen activa die de vereffende vennootschap nog zou bezitten, evenals alle eventuele passiva die bij vergetelheid niet zijn opgenomen in het verdelingsplan of die later nog zouden blijken (bijvoorbeeld na controles van belastingen of BTW) worden eveneens toebedeeld aan de vennoten in verhouding tot hun huidige participatie in het kapitaal.

DERDE BESLISSING

De vergadering stelt vast dat ingevolge de afsluiting van de vereffening de vennootschap definitief heeft opgehouden te bestaan, zelfs voor de behoeften van de vereffening, onder voorbehoud evenwel van het passief voortbestaan van de vennootschap gedurende vijf jaar.

De vergadering stelt tevens vast dat de vennoten evenals de gewezen vereffenaar, na de afsluiting van de vereffening, alle formaliteiten dienen te vervullen verband houdende met de sluiting en de afwikkeling van de vereffening in het algemeen en in het bijzonder met de fiscale en andere aangiften; zij worden, met de bevoegdheid om ieder afzonderlijk te handelen en met recht van in de plaats stelling, uitdrukkelijk gemachtigd om de banktegoeden van de vennootschap in ontvangst te nemen voor eigen rekening.

VIERDE BESLISSING

De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende tenminste vijf jaar bewaard worden op het adres te 2280 Grobbendonk, Nachtegalendreef 32.

VIJFDE BESLISSING

De gelden en waarden die aan de schuldeisers en/of aan de vennoten toekomen en die hun niet kunnen worden afgegeven, zullen gedeponeerd worden bij de Deposito- en Consignatiekas.

.......Machtiging _________

Op de laatste biz, van Luik B vernielden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen en formaliteiten te

verrichten die nog moeten worden uitgevoerd in het kader van de sluiting van de vereffening.

De Notaris

(get.) J. Coppens

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte,

y p

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.06.2013, NGL 03.06.2013 13147-0427-013
05/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 29.06.2012 12244-0146-012
14/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 01.06.2011, NGL 06.06.2011 11147-0358-013
04/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 01.06.2010, NGL 03.06.2010 10144-0398-013
08/05/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.05.2009, NGL 04.05.2009 09128-0052-014
16/04/2009 : TU087889
26/05/2008 : TU087889
10/05/2007 : TU087889
26/05/2005 : TU087889
16/05/2005 : TU087889
10/05/2004 : TU087889
10/05/2003 : TU087889
24/05/2002 : TU087889
17/05/2001 : TU087889
23/10/1999 : TUA015391
23/10/1999 : TUA015391

Coordonnées
ENOVATIONS

Adresse
NACHTEGALANDREEF 32 2280 GROBBENDONK

Code postal : 2280
Localité : GROBBENDONK
Commune : GROBBENDONK
Province : Anvers
Région : Région flamande