ENSIS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ENSIS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 538.824.805

Publication

02/10/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word,,.,

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie vahll fi Eld&G E L EG D

GRIFFIE RECHTBANK VAN

i II1 I IIII I UI1 1III

*13199790

:2 3 5tP, 2013

KOOPHANDEL TURNHOUT

De griffier

ti

Griffie

Ondernemingsnr : Ong. SL t, gQ Ç

Benaming

(voluit) : ENSIS

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2350 Vosselaar, Looy 98

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING, STATUTEN EN BENOEMING VAN ZAAKVOERDER(S).

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals op zeventien september twee duizend dertien,

-Dat de heer DE CLERCQ Paul Mariette Paul, geboren te Sint-Niklaas op twintig maart negentienhonderd vierenzestig, echtgenoot van mevrouw Hedwig Huysmans wonende te 2350 Vosselaar, Looy 98, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de benmaing ENSIS, gevestigd te 2350 Vosselaar, Looy 98 en waarvan het kapitaal is samengesteld uit een niet-geldelijke inbreng,

-Dat het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap zeshonderd duizend euro (¬ 600.000,00) bedraagt en verdeeld is in zeshonderd (gelijke) aandelen.

INBRENG IN NATURA-AANDELEN.

De heer Paul De Clercq, voornoemde enige oprichter, verklaart honderd achttien (118) aandelen in te brengen van de naamloze vennootschap B.I.C.C, met maatschappelijke zetel te 2350 Vosselaar, Looy 98 en met ondememingsnummer: (BE) 0421.936.142 RPR Turnhout voor een waarde van vijf duizend vierentachtig euro vijfenzeventig cent (¬ 5.084,75) per aandeel, hetzij voor een totale waarde van (afgerond) zeshonderd duizend euro (¬ 600.000,00).

VERGOEDING.

Ais vergoeding voor deze inbreng(en) waarvan de enige oprichter verklaart kennis te hebben, wordt er aan de heer Paul De Clercq die aanvaardt, zeshonderd (600) volledig volgestorte aandelen van de vennootschap toegekend,

VERSLAG BEDRIJFSREVISOR.

Overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen werd de heer Guy Parmentier, bedrijfsrevisor, kantoorhoudend te 2900 Schoten, Valkenlaan 31, aangesteld door de oprichter om verslag uit te brengen over de voormelde inbreng in natura ter gelegenheid van de oprichting van de vennootschap.

De besluiten van zijn verslag luiden letterlijk ais volgt;

Tot besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in toepassing van art, 219 W. Venn. bij gelegenheid van de oprichting van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ENSIS", kan ik verklaren:

1. Dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2, Dat de beschrijving van elke inbreng, beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en volledigheid;

3. Dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

4. Dat als tegenprestatie verstrekte vergoeding onder vorm van 600 aandelen zonder vermelding van een nominale waarde tenminste overeenkomt met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

5. Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen

betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting;

Schoten, 13 september 2013.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Burgerlijke Vennootschap o.v.v. een BVBA Parmentier Guy

Vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger en zaakvoerder (getekend)

Guy Parmentier, Bedrijfsrevisor.

-Dat de vennootschap de vorm heeft van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij heeft als naam : ENSIS.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2350 Vosselaar, Looy 98.

113ij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) mag de zetel naar elke andere plaats in hetzelfde taalgebied overgebracht worden of naar om het even welke plaats in België mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap kan, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, bij- of werkhuizen, agentschappen, stapelplaatsen en (bij)kantoren oprichten of vestigen in België of in het buitenland. De vennootschap heeft tot doel

Het verstrekken van diensten, zoals onder meer maar niet uitsluitend:

- De bedrijvigheid van directieconsulent inzake human resources, organisatie, beheer, be-drijfsbeleid, marKtstudie, reclame, sponsoring, public relations en meer in het algemeen het verstrekken van raad en bijstand in juridische, commerciële, financiële, administratieve en bedrijfseconomische aangelegenheden.

- De aanwerving, de selectie, de vorming en het ter beschikking stellen van personeel.

- Het inrichten van cursussen, seminaries, voordrachten.

- Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies in andere vennootschappen en/of ondernemingen, in voorkomend geval mits aanduiding daar-toe van een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon.

- Het ter beschikking stellen van bedrijfsruimte met bijkomende diensten en nutsvoorzienin-gen. Het verwerven, in eigendom of anderszins, van bedrijfsuitrusting van gelijk welke aard, om deze ten bezwarende titel ter beschikking te stellen van derden, in het kader van weten-schappelijk, professioneel of administratief dienstbetoon.

Het behouden, beheren en oordeelkundig uitbreiden van een patrimonium, en in het kader daarvan

Het verwerven of vervreemden van roerende en onroerende goederen, het toestaan van zakelijke rechten.

Het beheer van een onroerend vermogen en aile handelingen die van aard zijn de op-brengst van de onroerende goederen te bevorderen zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

- Het aangaan of toestaan van een onroerende leasing.

- Het vestigen en uitoefenen van opstalrecht op onroerende goederen, en andere zakelijke rechten. verhuur, onroerende leasing, opstalrecht, beheer van onroerend goed.

Het huren en verhuren van onroerende goederen, zulks zowel in hoofdhuur als in onderhuur.

Het verwerven en beheren van aandelen of andere roerende waarden zoals :

- Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering in allerhande sectoren

- De deelneming, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, de uitbreiding, de omvorming, de fusie, de opslorping, het beheer en de controle van ondernemingen van gelijk welke aard, en het verlenen, aan ondernemingen waarin de vennootschap belang stelt, van alle hulp, onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen.

- Het verwerven, door inschrijving of aankoop, en het beheren van aandelen, obligaties, kas-bons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, be-staande of nog op te richten vennootschappen.

De vennootschap mag alle verrichtingen doen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden in de meest uitgebreide zin,

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt zeshonderd duizend euro (¬ 600.000,00) en werd volledig volgestort.

Het kapitaal van de vennootschap is verdeeld in zeshonderd (600) (gelijke) aandelen zonder nominale waarde.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot,

De zaakvoerder(s) wordt (worden) benoemd door de algemene vergadering voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Tot statutair zaakvoerder van de vennootschap wordt vanaf heden voor onbepaalde duur aangesteld of benoemd: de heer DE CLERCQ Paul Mariette Paul, geboren te Sint-Niklaas op twintig maart negentienhonderd vierenzestig, wonende te 2350 Vosselaar, Looy 98.

Hij verklaart dat de uitoefening van deze functie hem niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/,10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig, en verklaart het hem toegekende mandaat te aanvaarden.

Zijn afzetting zal slechts uitgesproken mogen worden met eenparigheid van stemmen van alle vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf indien hij tevens vennoot is.

Zijn opdracht kan ook om gewichtige redenen (geheel of gedeeltelijk) worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

Vanaf heden is als plaatsvervangend zaakvoerder aangesteld zonder beperking van duur: mevrouw Huysmans Hedwig Julia, geboren te Mechelen op achttien maart negentienhonderd vierenzestig, wonende te 2350 Vosselaar, Looy 98.

Zij treedt van rechtswege in de plaats van voornoemde statutaire zaakvoerder ingeval van overlijden, ontslag op zijn verzoek of afzetting.

Zij vervangt de statutaire zaakvoerder als "lasthebber ad hoc" ingeval van tegenstrijdigheid van belangen tussen de statutaire zaakvoerder en de vennootschap of ingeval de statutaire zaakvoerder in de onmogelijkheid verkeert zijn opdracht uit te oefenen.

De plaatsvervangende zaakvoerder zal afzetbaar zijn bij eenvoudige meerderheid van stemmen en zonder dat daartoe gewichtige redenen voorhanden moeten zijn.

Iedere zaakvoerder is individueel bevoegd om aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is,

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap rechtsgeldig bij alle rechtshandelingen ten overstaan van derden, voor het gerecht (ais eiser of als verweerder) en in alle akten met inbegrip van deze voor dewelke een tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is kunnen de zaakvoerders de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden (of lasthebbers) van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde (of voor een reeks bepaalde) rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden (of lasthebbers) verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht (onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) ingeval van overdreven volmacht).

Ten aanzien van derden zal de gevolmachtigde het bewijs van zijn aanstelling kunnen leveren door een exemplaar voor te leggen van de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad waarin zijn aanstelling werd bekendgemaakt.

De zaakvoerder oefent zijn ambt onbezoldigd uit zolang een algemene vergadering hem geen bezoldiging zal hebben toegekend.

De gewone algemene vergadering van de vennoten moet ieder jaar bijeengeroepen worden op de tweede woensdag van de maand september om achttien uur. Indien die dag geen werkdag is, wordt de gewone algemene vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De oproepingen die naast dag, uur en eventuele plaats van de vergadering, de agenda (met de te behandelen onderwerpen) en de eventuele verslagen vermelden, worden ten minste vijftien dagen véór de vergadering meegedeeld aan de vennoten, aan de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, aan de obligatiehouders, aan de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, aan de commissarissen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één april en eindigt op éénendertig maart.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste één twintigste ingehouden voor de vorming van een reservefonds totdat deze een tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo van de nettowinst wordt aangewend overeenkomstig de beslissing van de algemene vergadering,

Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten van de vereffening of consignatie van de nodige gelden daartoe, verdelen de vereffenaars onder de vennoten het netto-actief in verhouding tot de aandelen die de vennoten bezitten, Elk aandeel heeft recht op een gelijk deel.

Zijn alle aandelen niet in gelijke mate volgestort dan zullen de vereffenaars, vooraleer uit te keren, het evenwicht herstellen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijk terugbetaling te doen in speciën in voordeel van die aandelen die voordien zijn volgestort in een grotere verhouding.

Overgangs- en slotbepalingen.

De voornoemde oprichter heeft beslist :

- dat de vennootschap zal bestuurd worden door één statutair zaakvoerder zoals vermeld

- de eerste gewone algemene vergadering te houden in het jaar tweeduizend vijftien en het eerste boekjaar te laten ingaan vanaf de datum waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt om te eindigen op éénendertig maart tweeduizend vijftien.

aan te stellen als bijzondere gevolmachtigde(n) ; BVBA Paraccount, te 1982 Weerde, Hertevoetweg 34, evenals de bedienden, aangestelden of lasthebbers, met macht om afzonderlijk te handelen en met macht van indeplaatsstelling, om alle verrichtingen te doen, alle verklaringen af te leggen en alle documenten neer te leggen en te ondertekenen met het oog op de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen (KBO) ten gevolge van onderhavige oprichtingsakte (met inbegrip van een eventuele verbetering en/of wijziging van die inschrijving), in voorkomend geval met het oog op de inschrijving of registratie als BTW-plichtige en om het nodige te doen bij andere (fiscale en/of sociale en/of administratieve) federale of regionale (overheids)diensten, dit ailes ten gevolge van en beperkt tot onderhavige oprichtingsakte.

VAST VERTEGENWOORDIGER.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

I

,Voor-beMoutlon aan het Belgisch Staatsblad

4\7

DE heer Pazul De Clercq, voornoemde aangestelde (statutaire) zaakvoerder, beslist hierbij om, ingeval onderhavige opgerichte vennootschap zelf aangesteld wordt als bestuurder (en eventueel gedelegeerd bestuurder) of zaakvoerder in een andere vennootschap, zichzelf aan te stellen als vast vertegenwoordiger, belast met de uitvoering van de opdracht van bestuurder (en eventueel gedelegeerd bestuurder) of zaakvoerder (in naam en voor rekening van onderhavige opgerichte vennootschap) in die andere vennootschap. De vast vertegenwoordiger zal alles kunnen doen wat nuttig en/of noodzakelijk is in het kader van de uitoefening van het bestuursmandaat in die andere vennootschap.

Voor ontledend uittreksel. Notaris Walter Vanhencxthoven.

Samen hiermee neergelegd expeditie akte oprichting, statuten en benoeming van zaakvoerder(s),

bijzonder verslag van de oprichter, verslag van de bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso . naam en nanatehening

Coordonnées
ENSIS

Adresse
LOOY 98 2350 VOSSELAAR

Code postal : 2350
Localité : VOSSELAAR
Commune : VOSSELAAR
Province : Anvers
Région : Région flamande