ENTARCO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ENTARCO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 416.136.928

Publication

18/07/2014
ÿþBenaming (voluit) : ENTARCO

(verkort) :

Rechtsvorm naamloze vennootschap

Zetel: De Gerlachekaal 20

2000 Antwerpen

Onderwerp akte :VERVROEGDE ONTBINDING INVEREFFENINGSTELLING  SLUITING VEREFFENING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Patrick Van Ooteghem te Temse op twintig: juni tweeduizend veertien, ter registratie aangeboden op het kantoor Sint-Niklaas 1, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "ENTARCO", met zetel te 2000 Antwerpen, De Gerlachekaai 20, heeft besloten de vennootschap met onmiddellijke ingang te ontbinden, in vereffening te stellen en de vereffening af te sluiten als volgt:

1. Lezing en onderzoek van het verslag van de raad van bestuur dd. 5 mei 2014, met bijgevoegde samenvattende staat over de actieve en passieve toestand van de vennootschap afgesloten per 18 april 2014, en het verslag opgesteld door de commissaris - KPMG Bedrijfsrevisoren, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cvba, met kantoor te Kontich, Prins Boudewijnlaan 24d, met vaste vertegenwoordiger de heer Serge Cosijns, vennoot-Bedrijfsrevisor over de samenvattende staat van de actieve en passieve toestand, gevoegd bij het verslag van de raad van bestuur, waarvan de besluiten luiden als volgt:

« 6. Besluit

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van vennootschappen heeft het bestuursorgaan van de vennootschap Entarco NV, onder haar verantwoordelijkheid, een staat van activa en passive afgesloten op 18 april 2014 opgesteld, die, volgens het principe van discontinuïteit, een balanstotaal opgeeft van 0 FUR en een netto-actief van 0 EUR.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat van activa en passive de toestand van de Vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft. De kosten voor liquidatie werden niet voorzien in de vennootschap, deze zullen gedragen worden door de enige aandeelhouder CMB NV.

Conform de vereisten van artikel 184, § 5 van het Wetboek van Vennootschappen, bevestigen wij dat op de datum van dit verslag aile schulden ten aanzien van derden, andere dan deze ten aanzien van de aandeelhouders van de vennootschap, zijn terugbetaald.

Dit verslag werd opgemaakt conform artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen en de normen voorgeschreven door het Instituut van Bedrijfsrevisoren betreffende voorstellen tot ontbinding door het bestuursorgaan van de Vennootschap, en mag niet gebruikt werden voor andere doeleinden.

Kontich, 5 juni 2014

KPMG Bedresrevisoren Burg. CVBA

Op de laatste blz. van Lurk B vermelden : Recto. Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

7e

I»,I ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Neemelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

Griffie

09 .1111.1 2014

Ondernemingsnr : 0416.136.928

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

4

mod 11,1

Commissaris

vertegenwoordigd door

Serge Cosijns

Bedrijfsrevisor»

De vergadering stelt vast dat er op de verslagen geen opmerking wordt gemaakt en

besluit zich aan te sluiten bij de conclusies die erin vervat zijn.

2. De vergadering beslist tot vervroegde ontbinding van de vennootschap met ingang van heden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

--ro

3. De vergadering stelt vast dat de enige aandeelhouder aanwezig of vertegenwoordigd is en dat de vennootschap geen passiva heeft luidens de staat van activa en passiva van artikel 181, dat de vennootschap niet meer actief is en ook in de toekomst geen activiteiten meer zal hebben en dat de terugname van het resterend actief gebeurt door de aandeelhouder zelf in de verhouding van zijn aandelenbezit.

De aandeelhouder is door de uitoefening van zijn rechten verbonden aan de eigendom van de aandelen, gemachtigd het gehele vermogen, zowel actief en passief van deze vennootschap te ontvangen, in verhouding tot zijn aandelenbezit, hetzij voor de totaliteit, hetgeen hij verklaart te aanvaarden en verklaart en erkent dat, zoals hoger vermeld, alle passiva inmiddels aangezuiverd werden, zodat er op heden, bij de ondertekening van onderhavig proces-verbaal niets meer te vereffenen valt.

4. De vergadering verleent kwijting aan de bestuurders voor het gevoerde beleid en aan de commissaris voor het toezicht en de verslaggeving.

5. De vergadering stelt vast dat de ontbinding van rechtswege een einde stelt aan het mandaat van de bestuurders in functie, te weten van de heren Frank GEERTS, wonende te 2000 Antwerpen, Jan Van Lierstraat 3/1, Mark SAVERYS, wonende te hieusden, Kwadenplasstraat 12 en Ludwig CRIEL, wonende te Zinkvalstraat 4, 2630 Aartselaar en van de commissaris KPMG BEDRI3FSREVISOREN, vast vertegenwoordigd door de heer Serge COSYNS, voornoemd.

6. De vergadering en de enige aandeelhouder afzonderlijk verklaart zich uitdrukkelijk akkoord om de ontbinding en vereffening onmiddellijk af te sluiten en verklaart afstand te doen van de termijn bepaald in artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen. Verder verklaart de enige aandeelhouder zich uitdrukkelijk akkoord en verbindt hij zich " ertoe het eventueel niet vereffend passief, waarvan hij op heden geen kennis van heeft, voor zijn rekening te nemen, dit in evenredigheid met zijn aandelenbezit, hetzij voor de totaliteit.

De vergadering en de enige aandeelhouder verklaart uitdrukkelijk de ontbinding en de

" afsluiting in één akte te akteren.

De vergadering stelt vast dat de vereffening in feite werd beëindigd, dat geen enkele vereffeningverrichting nog dient te gebeuren. Gezien de afgifte van de goederen zowel actief en passief aan de aandelenhouders overeenkomstig hun aandelenbezit en gezien hun verbintenis tot persoonlijke ten laste neming van de eventuele latente niet-aangezuiverde schulden in evenredigheid met zijn aandelenbezit, spreekt de vergadering de sluiting van de vereffening uit en stelt vast dat de naamloze vennootschap ENTARCO, heden definitief heeft opgehouden te bestaan.

7. De vergadering beslist eenparig dat de boeken en documenten van de vennootschap zullen neergelegd worden op de zetel van de enige aandeelhouder van de vennootschap, te weten bij de naamloze vennootschap CMB, te De Gerlachekaai 20, 2000 Antwerpen, waar zij gedurende een periode van vijf jaar zullen worden bewaard.

8. Bijzondere volmacht: De vergadering verleent aan de nagenoemde persoon, met recht van substitutie, teneinde het nodige te doen bij de bevoegde diensten van de kruispuntbank van ondernemingen, het ondernemingsloket, de Federale Overheidsdienst financiën en alle administratieve diensten zonder onderscheid, bijzondere volmacht om alle formaliteiten te vervullen die dienen te gebeuren naar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notans, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

mod11.1

aanleiding van deze invereffeningstelling en sluiting, onder meer met het oog op de croorheling van de inschrijving, als alle andere rechtshandelingen welke voorheen werden gesteld en die aanleiding zouden moeten gegeven hebben tot een regularisatie van de bestaande inschrijvingen: mevrouw Sabine CERNEELS, wonende te Kalmthout, Ganzendries 31.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Voor analytisch uittreksel

Patrick Van Ooteghem

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte, bijzonder verslag van de raad van bestuur en commissaris, staat van actief en passief.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Lisik Ivermelden . Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzil van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

09/07/2013
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

i

II

aile van de Rechibank von h'ooprl,rndel te Antwerpen, op

2 8 JUNI ZO

Griffie

13

Ondernemingsnr : 0416136928

Benaming

(voluit) : ENTARCO

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : De Gerlachekaai 20 - 2000 ANTWERPEN (volledig adres)

Onderwerp akte : Statutaire benoemingen

Uit de notulen van de algemene aandeelhoudersvergadering van 6 juni 2013 is gebleken dat :

het mandaat van commissaris, voor een eerste periode van drie jaar, vervallend na de gewone algemene vergadering van 2016, werd toevertrouwd aan KPMG Bedrijfsrevisoren, met als vaste vertegenwoordiger de Heer Serge Cosijns.

Frank Geerts Ludwig Criel

bestuurder bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

111111 111!

V

i

20/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 06.06.2013, NGL 14.06.2013 13182-0394-023
28/06/2012
ÿþ(er MQd WON 11.1

i_ t ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffe van de akte

I IIII II1 III I1I1I

*saiiaso~*

be a B St

~ r~ r

~~%i

f , c

j ]j``1~]~~:,

'lfi." !)Yii~~i~Ê~r,Î }~~ ~~~ '`" li ,~#Fi ~ ~~

~ 3~~~i ~tl

Griffie

te

sa:

Ondernemingsnr : 0416136928

Benaming

(voluit) : ENTARCO

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : De Gerlachekaai 20 - 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutaire benoemingen

Uit de notulen van de gewone algemene vergadering van 7 juni 2012 blijkt dat de enige aandeelhouder de volgende beslissing heeft genomen:

De enige aandeelhouder bevestigt en keurt de benoeming van de Heer Ludwig Criel tot bestuurder goed. De Heer Oriel werd gecoöpteerd tot bestuurder door de raad van bestuur van 16 mei 2011, ter vervanging en voleindiging van het mandaat van de heer Patrick De Keersmaecker (vervallend na de algemene vergadering van 2016),

Frank Geerts Ludwig Criel

bestuurder bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

14/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 07.06.2012, NGL 11.06.2012 12163-0489-023
30/11/2011
ÿþ Mod 2.1

[±1,mc, e__, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

ád Fer grlflle van de Rechtbank

l~,_..;:,oi7del'te Antwerpen, op

.1 8 mn!. 2011

Griffie

1

Iwun~iun~iun~eo~n~n~uni~at~

+

Ondernemingsnr: 0416136928

Benaming

(voluit) : ENTARCO

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : De Gerlachekaai 20 - 2000 Antwerpen

Onderwerp akte : Mededeling in navoeging van artikel 646 §2 van het Wetboek van Vennootschappen

Vereniging van alle aandelen in één hand

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 02.06.2011, NGL 30.06.2011 11256-0273-024
21/06/2011
ÿþOndernemingsnr : 0416136928

Benaming

(voluit) ENTARCO

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : SCHALIENSTRAAT 3 - 2000 ANTWERPEN

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel - Ontslag en benoeming bestuurder - delegatie van machten

Uit de notulen van de raad van bestuur van 16 mei 2011 is gebleken dat:

- de raad van bestuur, met eenparigheid van stemmen, beslist heeft de maatschappelijke zetel van de vennootschap, met ingang van 16 mei 2011, te verplaatsen naar De Gerlachekaai 20 te 2000 Antwerpen.

- de raad van bestuur akte heeft genomen van het ontslag van de heer Patrick De Keersmaecker als bestuurder van de vennootschap, en dit met ingang van 29 april 2011.

De heer Ludwig Criel, wonende te Aartselaar, Zinkvalstraat 5, wordt, met eenparigheid van stemmen, in vervanging, tot bestuurder benoemd om het mandaat van de heer De Keersmaecker te voleindigen (vervallend na de algemene vergadering van 2016).

Aan de eerstvolgende algemene aandeelhoudersvergadering zal deze benoeming ter bevestiging voorgelegd worden. Dit bestuurdersmandaat is onbezoldigd.

- De raad van bestuur beslist heeft de volmachten, zoals verschenen in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 14 september 2005 (ref. 05129022) integraal in te trekken en te vervangen door de volgende:

met herinnering dat overeenkomstig artikel 19 van de statuten : "de vertegenwoordiging van de vennootschap in de handelingen of in rechte wordt waargenomen door twee bestuurders. De vennootschap is daarenboven geldig verbonden door bijzondere lasthebbers, voor zover deze binnen de perken van hun volmacht handelen.

Ondernemingsloket

Bijzondere volmacht wordt verleend aan Sabine Cerneels, wonende te Kalmthout, Ganzendries 31, met recht van substitutie, om, in opdracht van de vennootschap, bij de ondernemingsloketten, inschrijvingen, wijzigingen, doorhaling in de KBO en alle andere administratieve formaliteiten te verrichten.

Frank Geerts Marc Saverys

bestuurder bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Motl 2.1

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behoude aan hel Belgiscl

Staatsbh

*11091719*

ni

N

iu

i

111

1

1111

Il I

Neergelegd te- van de Rechtbank van Koophandel to Antwerpen, op

- 8 JUN 201i .

Griffie

Bijlagen bij het Bèlgisch sta twbláil - 21106/20I1 Annexes du Moniteur belge

16/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 03.06.2010, NGL 09.06.2010 10166-0183-025
18/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 07.06.2009, NGL 10.06.2009 09224-0251-023
24/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 07.06.2008, NGL 18.06.2008 08253-0337-024
06/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 07.06.2007, NGL 29.06.2007 07305-0214-028
30/06/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 02.06.2006, NGL 29.06.2006 06362-3037-021
03/08/2005 : BL570698
01/07/2005 : BL570698
13/07/2004 : BL570698
13/07/2004 : BL570698
07/07/2004 : BL570698
02/03/2004 : BL570698
06/08/2003 : BL570698
08/07/2003 : BL570698
29/06/2002 : BL570698
12/07/2001 : BL570698
13/09/2000 : BL570698
11/07/2000 : BL570698
24/02/2000 : BL570698
20/11/1999 : BL570698
20/11/1999 : BL570698
01/07/1999 : BL570698
24/06/1997 : BL570698
24/06/1995 : BL570698
03/08/1993 : BL570698
17/07/1991 : NA23349
16/07/1986 : NA23349

Coordonnées
ENTARCO

Adresse
DE GERLACHEKAAI 20 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande