EPODICHT BEHEER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EPODICHT BEHEER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 461.003.881

Publication

22/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 19.10.2012, NGL 13.11.2012 12640-0123-016
09/11/2012
ÿþ"

111'`Z K{ '

Mad Wood 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtsvorm : B.V.B.A.

Zetel : 2930 Brasschaat Bredabaan 906

(volledig adres)

Onderwerp akte : 3erc)eu=" ng

Tekst

Bij beschikking d.d. 08.10.2012 van de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, zetelend in kortgeding, werd dhr. Karel VAN KILDONCK, advocaat met kantoor te 2018 Antwerpen, Belgiëlei 196, als voorlopig bewindvoerder aangesteld over de B.V.B.A. EPODICHT BEHEER (KBO NR, 461.003.881) gevestigd te 2930 Brasschaat, Bredabaan 906, met als opdracht de bevoegdheden van de zaakvoerder uit te oefenen met uitsluiting van de huidige zaakvoerder, gedurende een initiële periode van drie maanden, zonodig verlengbaar op verzoek van de meest gerede partij.

Adv. Karel VAN KILDONCK

Voorlopig Bewindvoerder

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

iu

beht aai Be1i Staa

iuidioiiueuouii

*13162862*

11

Ondernemingsnr : -i6-I - COI . S $ Benaming

(voluit) : EPODICHT BEHEER (verkort) : EPODICHT BEHEER

}~~;ii~jll~'l~ll~~F,':lt~ffll,í-r ~ .'iULII~Uaí1aS

van ti(10,~11ifiJ

cl r7r_~

Griffie 2 9 OM' 202

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

17/02/2015
ÿþOndernemingsnr : 0461.003.881

Benaming

(voluit) : Epodicht Beheer

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bredabaan 906, 2930 Brasschaat

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING

Het blijkt uit een akte verleden voor Erik VAN TRICHT, geassocieerde notaris te Merksem, stad Antwerpen op negentien december tweeduizend veertien"Geregistreerd op het lste Registratiekantoor Antwerpen 2 op 22 december 2014 Twee Baden Geen Verzendingen: Register 5 Boek 13 Blad 50 Vak 7. Onvangen vijftig euro (¬ 50,00) Getekend de Ontvanger" dat:

de heer DEN BRAVEN Cornelis, geboren te Schelluinen (Nederland) op 15 augustus 1944, wonende te 2970 Schilde, Hyacintenlaan 7, enige vennoot van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Epodicht Beheer

gevestigd te 2930 Brasschaat, Bredabaan 906, met ondernemingsnummer 0BE0461.003.881 ingeschreven in het rechtspersonen register te Antwerpen;

heeft verzocht om akte te verlijden van de vaststellingen die hij heeft gedaan en van de beslissingen die hij heeft genomen die behoren tot de bevoegdheid van een buitengewone algemene vergadering:

- Voorstel tot ontbinding van de vennootschap

1 a. In zijn verslag van 16 december 2014 heeft de heer DEN BRAVEN, voornoemd, in zijn hoedanigheid van zaakvoerder voorgesteld om de vennootschap te ontbinden,

1.b. Dit voorstel was vergezeld van een staat van activa en passiva, gedateerd op 12 november 2014

1.c. Betreffende deze staat is een verslag uitgebracht door de burgerlijke vennootschap onder de handelsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Van den Keybus  Van der Jeught, vertegenwoordigd door de heer Erik Van der Jeugcht, bedrijfsrevisor, op 16 december 2014, die tot het volgende besluit is gekomen:

"In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht heeft het bestuursorgaan van de vennootschap BVBA EPODICHT BEHEER, met zetel te 2930 Brasschaat, Bredabaan 906, een boekhoudkundige staat opgesteld, afgesloten op 12 november 2014.

Rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, geeft deze staat een balanstotaal op van 5.969.080,06 EUR en een netto-passief (negatief eigen vermogen) van  1.922.982,92 EUR.

In toepassing van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen werd boekhoudkundige staat opgesteld in discontinuïteit.

Onder voorbehoud van de mogelijke realisatiewaarde van de onroerende goederen, dewelke omwille van hun specifiek karakter zeer moeilijk zijn in te schatten, ben ik van oordeel dat op grond van de controlewerkzaamheden, die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, de boekhoudkundige staat afgesloten op 12 november 2014 de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft.".

1.d. Na onderzoek van voorgaande verklaringen heeft ondergetekende notaris het bestaan van alle voorgaande documenten alsook de externe wettigheid ervan bevestigd, dit in toepassing van artikel 181 §4 van het Wetboek van vennootschappen. Hierdoor kan door de algemene vergadering een besluit genomen worden betreffende de voorgestelde ontbinding.

- Ontbinding van de vennootschap

De vennootschap wordt ontbonden te rekenen vanaf heden. Hierdoor blijft de vennootschap alleen nog voortbestaan voor haar vereffening.

Ontslag van de zaakvoerder - kwijting

Ingevolge de ontbinding wordt het ontslag van de heer DEN BRAVEN, voornoemd, als zaakvoerder van de vennootschap, vastgesteld.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

0 5 FEB, 2015

afelliffiântwerPen



1

Y

i

*15025850*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

..dor aiiouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Hij zal nochtans nog wel bevoegd zijn om in toepassing van artikel 184 van het Wetboek van' vennootschappen het verzoekschrift tot bevestiging van de aanstelling van de vereffenaar(s) te tekenen en bij de Voorzitter van de rechtbank van koophandel in te dienen.

Door de goedkeuring van de eerstvolgende jaarrekening, zal er hem automatisch décharge verleend zijn voor het door hem gevoerde bestuur, voor de periode dat hem nog geen décharge werd verleend. In afwachting hiervan verbindt de vennootschap er zich toe om omwille van het bestuur geen vordering .tegen hem in te stellen.

- Bevoegdheden en bezoldiging van de vereffenaar.

De vergadering beslist de bevoegdheden van de vereffenaar als volgt vast te stellen:

-De vereffenaar beschikt over de meest uitgebreide machten voor de uitoefening van zijn mandaat namelijk deze voorzien bij artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

-Hij zal ook de toestemming van de algemene vergadering niet moeten inroepen of vragen voor de gevallen voorzien in de artikelen 187 en 190 van het Wetboek van vennootschappen, daar de vergadering hem uitdrukkelijk machtiging verleent voor alle handelingen die door die artikelen zijn aangegeven.

-Hij wordt onder zijn verantwoordelijkheid gemachtigd om over te gaan tot het uitkeren aan de vennoten van tussentijdse liquidatie-uitkeringen en/of uitkeringen aan schuldeisers.

-De vereffenaar zal onder meer mogen vervreemden, verkopen, afstaan en overdragen alle goederen van de vennootschap, met inbegrip van de onroerende goederen, zelfs uit de hand, voor de tegenwaarde en onder de voorwaarden die hij zal goedvinden.

-De vereffenaar zal derden als gevolmachtigden mogen aanstellen en hen de machten verlenen die hun nuttig of nodig acht,

-Alle akten van welke aard ook, welke de vennootschap in vereffening verbinden zullen door de vereffenaar mogen ondertekend worden.

-De vereffenaar wordt ervan ontslagen inventaris op te maken en hij zal zich mogen beroepen op de boeken en geschriften van de vennootschap.

Het mandaat van de vereffenaar wordt bezoldigd uitgeoefend, De vergadering beslist de vereffenaar voor de uitoefening van het mandaat te vergoeden. De tarieven van het Koninklijk Besluit houdende vaststelling van de regels en barema's tot vergoeding van de kosten en het ereloon van de curatoren van 10 augustus 1998 zijn van toepassing met een minimum van 200 euro per gewerkt uur voor de vereffenaar en zijn medewerkers.

De premie beroepsverzekering voor uitoefening van het mandaat wordt eveneens ten faste genomen door de in vereffening gestelde vennootschap. De vereffenaar kan periodiek en zonder voorafgaande machtiging en/of goedkeuring van de algemene vergadering provisies nemen en tussentijds factureren tot beloop van de door hem op dat ogenblik uitgevoerde prestaties.

- Benoeming van vereffenaar

De burgerlijke vennootschap onder de handelsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ADVOKATENKANTOOR ERIK GREEVE, met zetel te 2600 Antwerpen-Berchem, Cogels-Osylei 16, met ondernemingsnummer 453.962.968, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen, vertegenwoordigd door de zaakvoerder, meester GREEVE Erik Christiaan Antoon [R.R. 56.10.02-323.87), advocaat, geboren te Wilrijk op 2 oktober 1956 wonende te 2600 Antwerpen (Berchem), Cogels-Osylei 16, wordt benoemd tot vereffenaar van de vennootschap, met de hiervoor vermelde bevoegdheden, teneinde de vereffening van de vennootschap te realiseren. Hij is tussengekomen in deze akte en heeft verklaard

-Niet getroffen te zijn door een definitieve uitsluitingsgrond voor het ambt van vereffenaar (artikel 184, §2, 4 W.Venn.), met name ingevolge een veroordeling, minder dan 10 jaar geleden, wegens een inbreuk op de artikel 489 tot 490bis van het Strafwetboek dan wel wegens diefstal, valsheid, knevelarij, oplichting en misbruik van vertrouwen of omwille van het feit dat men als enige bewaarder, voogd, bestuurder of rekenplichtige niet tijdig rekening en verantwoording heeft gedaan en niet tijdig heeft afgerekend.

-Niet getroffen te zijn door een homologeerbare uitsluitingsgrond voor het ambt van vereffenaar (artikel 184, §2, 5 W.Venn.), met name een faillietverklaring zonder rehabilitatie of de veroordeling tot gevangenisstraf wegens een van de strafbare feiten die bedoeld worden in artikel 1 van het koninklijk besluit nummer 22 van 24 oktober 1934 betreffende het rechterlijk verbod aan bepaalde veroordeelden en gefailleerden om bepaalde ambten, beroepen of werkzaamheden uit te oefenen wegens een inbreuk op de wet van 17 juli 1975 met betrekking tot de boekhouding van de ondernemingen of op de uitvoeringsbesluiten ervan, of wegens een inbreuk op de fiscale wetgeving.

-Deze benoeming te aanvaarden.

- ln functie-treding van de vereffenaar.

Een vereffenaar treedt pas in functie nadat de Voorzitter van de rechtbank is overgegaan tot de bevestiging

van de benoeming. Hiertoe zal onmiddellijk een verzoekschrift opgesteld worden en ondertekend worden opdat

de bevestiging samen met deze akte geldig zou kunnen neergelegd worden,

- Vermelding bijzonder register

In toepassing van artikel 279 van het Wetboek van vennootschappen zullen deze besluiten vermeld worden

in een bijzonder register dat zal bewaard blijven zoals wettelijk voorgeschreven.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

meester Erik Van Tricht, geassocieerd notaris te Merksem-Antwerpen

Tegelijk hiermee neergelegd:

-afschrift buitengewone algemene vergadering dd. 19 december 2014

verzoekschrift-bevestiging benoeming-vereffenaar

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 28.07.2011 11345-0327-013
20/12/2010 : AN337295
30/07/2010 : AN337295
18/08/2009 : AN337295
01/09/2008 : AN337295
08/11/2007 : AN337295
27/07/2006 : AN337295
11/08/2005 : AN337295
02/08/2004 : AN337295
06/08/2003 : AN337295
07/08/2002 : AN337295
16/11/2000 : AN337295
26/11/1999 : BLA099260
12/07/1997 : BLA99260

Coordonnées
EPODICHT BEHEER

Adresse
BREDABAAN 906 2930 BRASSCHAAT

Code postal : 2930
Localité : BRASSCHAAT
Commune : BRASSCHAAT
Province : Anvers
Région : Région flamande