EQUINOX

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : EQUINOX
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 401.956.815

Publication

14/08/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

"

4d1 yripit; ti di U& , :ilit dd ' freffoophandol te Antwerpen, tart

IMVINIV~IMIWI~I~VW~~NN

" 13127683

Griffie 0 5 AbG, 2013

Ondernemingsnr : 0401.956.815

Benaming

(voluit) : EQUINOX

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetei : BIJKHOEVELAAN 20, 2110 WIJNEGEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering d.d. 29 juni 2013:

De algemene vergadering beslist om Moore Stephens Verschelden, Bedrijfsrevisoren Burg. CVBA, met maatschappelijke zetel te 1020 Brussel, Esplanade 1 bus 96, Buro & Design Center, ingeschreven in het I echtspersonenregister te Brussel onder het nummer 0453.925.059, kantoorhoudend te 2000 Antwerpen, Schaliënstraat 3, vertegenwoordigd door Frans Verscheiden, bedrijfsrevisor, te herbenoemen als commissaris van de vennootschap teneinde de controle van de jaarrekening en het jaarverslag te verzorgen en een verklaring te verstrekken over het getrouw beeld van de jaarrekening voor wat betreft de boekjaren eindigend op 31 december 2013, 2014 en 2015.

PNMI BVBA

Gedelgeerd bestuurder

Vast vertegenwoordigd door

Paul Peeters

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening.

02/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.06.2013, NGL 26.07.2013 13364-0213-042
21/02/2013
ÿþr

Mad Word 11.1

,A01 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

u i *13031228*

Neer;;.i4,0. v;:n de Rechfbal1ït van Koophandaj te Antwerpen, op

.1 1 FEB. 2013

Griffie

-Magen bijUet Weiesch Staatsblad - 21/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0401.956.815

Benaming

(voluit) : Equinox

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 2110 Wijnegem, Bijkhoevelaan 26

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Fusie door overneming

ER BLIJKT UIT een akte verleden voor geassocieerde notaris Luc Van Pelt te Antwerpen op 28 december 2012, dat de buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering van de naamloze vennootschap "EQUINOX", met maatschappelijke zetel te 2110 Wijnegem, Bijkhoevelaan 26, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Antwerpen met ondernemingsnummer 0401.956.815, volgende besluiten heeft genomen:

1. Het aantal aandelen wordt omgezet in 10.000 waarbij elk aandeel vermenigvuldigd wordt met 10.

2, Fusievoorstel

De vergadering ontslaat de voorzitter van de lezing van het fusievoorstel waarvan sprake op de agenda, aangezien de aandeelhouders erkennen hiervan alsook van de andere door de wet beoogde documenten volledig in kennis te zijn gesteld geweest meer dan één maand voor de datum van deze vergadering.

3. Verslagen

De aandeelhouders gaan akkoord met het voorstel van het bestuursorgaan om af te zien van het opstellen van het controleverslag overeenkomstig artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen.

De CVBA Moore Stepens Verschelden Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Frans Verschelden, te Antwerpen, heeft het verslag opgemaakt overeenkomstig artikel 602 van het wetboek van Vennootschappen.

Het verslag besluit in volgende termen:

In het kader van de voorgenomen kapitaalverhoging in Equinox NV, vennootschap met zetel te 2110 Wijnegem, Bijkhoevelaan 26, werden wij op 14 november 2012 verzocht om verslag uit te brengen overeenkomstig artikel 695 verwijzend naar artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen in relatie met het artikel 80 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2011 tot uitvoering van het Wetboek van Vennootschappen waarbij de betreffende activa- en passivabestanddelen worden ingebracht aan nettoboekwaarde, de aanschaffingswaarde of de nominale waarde in het kader van het boekhoudkundig continuïteitsprincipe.

De inbreng in natura door de aandeelhouders van de BVBA Brumel, met zetel te 1820 Steenokkerzeel, Machelsesteenweg 20 en ondernemingsnummer 0428.596.082, zoals beschreven en gewaardeerd in het bijzonder verslag van het bestuursorgaan conform artikel 602 3e lid van het wetboek van vennootschappen bestaat uit de vermogensbestanddelen van de BVBA Bromel, naar aanleiding van de geplande fusie zoals beschreven in het fusievoorstel opgesteld door de respectievelijke raden van bestuur, gedateerd 14 november 2012, voor een waarde van ¬ 1.261.705,14.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a) De verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen inzake inbreng en quasi-inbreng van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren;

b) Aangezien deze inbreng kadert binnen een fusie, werd deze eveneens nagezien overeenkomstig de controlenormen inzake fusies & splitsingen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren;

c) de beschrijving van de inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

d) het bestuursorgaan verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van de vergoeding van de inbreng in natura;

e) de toegepaste methode van waardering van de in te brengen bestanddelen aan de op 30 juni 2012 weergegeven netto boekwaarde of de nominale waarde voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering verantwoord zijn, rekening houdend met de in dit verslag weergegeven vennootschapsrechterlijke context in het kader van de voorgenomen fusieoperatie.

Op de laatste blz. van Luik t3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

G e e«

w

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Er werd bij bepaling van de inbrengwaarde geen rekening gehouden met mogelijke latente meer- of minderwaarden van de in te brengen activabestanddelen in 'going concern'-optiek.

Op datum van ondertekening van dit verslag werden wij niet in het bezit gesteld van een schattingsverslag van de onroerende goederen en hebben wij de werkelijke bedrijfseconomische waarde van de onroerende goederen op vandaag dus niet kunnen controleren waardoor wij genoodzaakt zijn een theoretisch voorbehoud te formuleren. De markt toont geen tegenindicatie aan dat de werkelijke waarde van het onroerende goed beneden de boekwaarde zou liggen.

Voor wat betreft de getrouwheid en de volledigheid van de in te brengen bestanddelen volgens de op 30 juni 2012 afgesloten jaarrekening maakt ondergetekende een voorbehoud met betrekking tot een mogelijke herziening inzake de vennootschapsbelasting en de belasting over de toegevoegde waarde, de bedrijfsvoorheffing en de RSZ, voor wat betreft de nog niet definitief afgesloten controleboekjaren zijnde de boekjaren die nog niet door de bevoegde instanties definitief werden gecontroleerd.

Ondergetekende kan zich eveneens niet uitspreken over de volledigheid van het opgenomen bedrag aan handelsschulden en te ontvangen facturen daar geen bevestigingsbrieven van de leveranciers werden ontvangen.

Bovendien kan ondergetekende verklaren dat de vermogensbestanddelen, deel uitmakend van de hiervoor beschreven inbreng in natura, naar economische maatstaven kunnen worden gewaardeerd.

De waarde waartoe de methode van waardering overeenkomstig het continuïteitsprincipe aan de netto boekwaarde, de aanschaffingswaarde of de nominale waarde heeft geleid, komt tenminste overeen met het aantal en de fractiewaarde van de aan de aandeelhouders van over te nemen vennootschap, de BVBA Brumel, toe te kennen 8.390 aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 8.390 aandelen van de NV Equinox, Bijkhoevelaan 26, 2110 Wijnegem. Bijgevolg zullen de inbrengers, de aandeelhouders van de BVBA Brumel, als tegenprestatie voor hun inbreng ten bedrage van E 1.261,705,14, een vergoeding in de vorm van aandelen van de NV Equinox ontvangen bestaande uit 8.390 aandelen, als volgt verdeeld;

- Semone BVBA 4.195 aandelen

- PNMI BVBA 4.195 aandelen

De inbreng in de NV Equinox geschiedt onder opschortende voorwaarde van het realiseren van de fusie met de BVBA Brumel, met maatschappelijke zetel te 1820 Steenokkerzeel, Machelseseteenweg 20 overeenkomstig de terzake opgestelde fusievoorstellen die werden neergelegd op 15 november 2012 ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel van Antwerpen en Brussel.

Terzake wenst ondergetekende te vermelden dat de opdracht van ondergetekende er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat het controleverslag geen 'fairness-opinion' omvat."

Een exemplaar van het verslag van de raad van bestuur en een exemplaar van het verslag van de bedrijfsrevisor zal samen met het afschrift van deze akte neergelegd worden op de rechtbank van koophandel te Antwerpen,

4. Besluit tot fusie

De vergadering besluit de fusie goed te keuren van de vennootschap Brumel door middel van de overdracht

van haar gehele vermogen (rechten en verplichtingen) naar de overnemende vennootschap en dit,

overeenkomstig de in voormeld fusievoorstel opgenomen voorwaarden.

Hierbij wordt gepreciseerd dat:

a) de overdracht gebeurt op basis van de op 30 juni 2012 afgesloten boekhoudkundige staat van de overgenomen vennootschap; de activa en passiva en de bestanddelen van het eigen vermogen zullen worden overgenomen in de boekhouding van de overnemende vennootschap, tegen de waarde die blijkt uit de voormelde staat;

b) vanuit boekhoudkundig oogpunt, worden alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap vanaf 1 juli 2012 beschouwd als zijnde voltrokken voor rekening van de verkrijgende vennootschap, zodat alle verrichtingen na deze datum ten voordele en op risico van de verkrijgende vennootschap zullen zijn geschied;

o) de overdracht gebeurt door middel van toekenning van 8.390 volledig volgestorte nieuwe aandelen in de overnemende vennootschap, zonder opleg.

De uit te geven nieuwe aandelen zullen identiek zijn aan de bestaande gewone aandelen en zullen deelnemen in het resultaat vanaf 1 juli 2012.

5. Andere beschikkingen

De vergadering stelt vast:

*1. Overeenkomstig artikel 701 van het Wetboek van Vennootschappen, de gelijkenis van het maatschappelijk doel van de overgenomen vennootschap en de overnemende vennootschap.

'2. Overeenkomstig artikel 693, 8o van het Wetboek van Vennootschappen en overeenkomstig de fusievoorstellen, dat geen enkel bijzonder voordeel is toegekend aan de leden van de bestuursorganen van enerzijds de overnemende vennootschap en anderzijds de overgenomen vennootschap.

S. Overdracht van het vermogen van de overgenomen vennootschap

De vergadering verzoekt de ondergetekende notaris er akte van te nemen dat de overdracht van het vermogen (rechten en verplichtingen) van de overgenomen vennootschap gebeurt door middel van toekenning aan haar aandeelhouders van 8.390 nieuwe geheel volgestorte gewone aandelen in de overnemende vennootschap, zonder opleg,

De uit te geven nieuwe gewone aandelen zullen identiek zijn aan de bestaande aandelen onder voorbehoud van wat hierna zal worden gezegd over de deelname in de winsten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

De activa en passiva die aan de overnemende vennootschap overgedragen op basis van de op 30 juni 2012 afgesloten boekhoudkundige staat van de overgenomen vennootschap, staan vermeld in voormeld verslag van de bedrijfsrevisor.

Deze overdracht bevat bovendien de eventuele onlichamelijke bestanddelen zoals benaming, recht op huurgelden, commerciële, administratieve organisatie en knowhow, die behoren tot het overgedragen vermogen.

Deze overdracht omvat eveneens de onroerende rechten, waarvan de beschrijving, de oorsprong van eigendom, de voorwaarden voor overdracht en de bijzondere voorwaarden hierna worden beschreven en die bestanddelen van het vermogen bevatten, die onderworpen zijn aan een bijzondere publiciteit (art. 683 W.Venn.).

ln het door de overgenomen vennootschap aan de overnemende vennootschap overgedragen vermogen zijn de onroerende goederen begrepen waarvan de beschrijving, de oorsprong van eigendom, de voorwaarden voor overdracht en de bijzondere voorwaarden hierna worden beschreven en die een aan bijzondere publiciteit onderworpen bestanddeel van gezegd vermogen uitmaakt (art. 683 W.Venn.):

GEMEENTE STEENOKKERZEEL (Melsbroek), 2e afdeling:

a) een perceel landbouwgrond gelegen "Zeypveld", volgens titel wijk B nrs 33/S, 331N en 33/T, groot 66.162 m2, en thans volgens kadaster wijk B nrs 33/Y en 33/T, groot 64.519 m2;

b) een perceel landbouwgrond gelegen "Steenpoel", volgens titel en kadaster wijk A nr 153/C, groot 3.560 m2;

c) een perceel landbouwgrond gelegen "Zeypveld", volgens titel en kadaster wijk B nr 73/D groot 2.810 m2;

d) woonhuis met alle aanhorigheden, gelegen Machelsesteenweg 20, volgens titel en kadaster wijk A nr 140/P, groot 2.420 m2;

e) een perceel landbouwgrond gelegen "Zeypveld", volgens titel en kadaster wijk B nr 62/B en 73/E, groot 5265 ma);

f) een perceel landbouwgrond gelegen "Zeypveld", volgens titel en kadaster wijk B nrs 61 en 621C, groot 3.525 m2;

g) een perceel landbouwgrond gelegen "Steenpoel", volgens titel en kadaster wijk A nr 161/P/4, groot 877 m2;

h) een perceel landbouwgrond gelegen "Zeypveld", volgens titel en kadaster wijk B nr 40/L, groot 2.200 m2;

i) een perceel landbouwgrond gelegen "Steenpoel", volgens titel en kadaster wijk A nr 161/N!4, groot 872

m2.

7. Algemene voorwaarden van de overdracht

*1. De verkrijgende vennootschap zal de eigendom hebben van alle lichamelijke en onlichamelijke bestanddelen en zal, zonder dat hieruit novatie kan voortvloeien, in de plaats worden gesteld in alle haar door de overgenomen vennootschap overgedragen rechten, overeenkomsten, schuldvorderingen en schulden, te rekenen vanaf de dag van de effectieve verwezenlijking van de fusie,

Zij zal hiervan het genot hebben vanaf de voormelde dag.

*2. De verkrijgende vennootschap zal vanaf de datum van de verwezenlijking van de fusie aile belastingen, bijdragen, taksen, verzekeringspremies en -bijdragen, en in het algemeen alle lasten, hierin begrepen de gewone of buitengewone lasten van mede-eigendom, die de haar overgedragen goederen belasten of zouden kunnen belasten en die inherent zijn aan de eigendom of het genot ervan, dragen.

*3. De verkrijgende vennootschap zal de haar overgemaakte goederen overnemen in de staat waarin zij zich nu bevinden zonder enig verhaal te kunnen uitoefenen tegen de overgenomen vennootschap voor welke reden dan ook, meer bepaald gebreken in de bouw, het gebruik of slechte staat van het materiaal, de inrichting, het gereedschap en de roerende voorwerpen, dwaling omtrent de omschrijving en de inhoud, insolvabiliteit van de schuldenaars.

*4. De schulden van de overgenomen vennootschap zullen zonder onderbreking overgaan op de verkrijgende vennootschap, die in dat opzicht, zonder dat hieruit vernieuwing voortvloeit, in de plaats zal zijn gesteld in de rechten en verplichtingen van de overgenomen vennootschap.

Bijgevolg zal zij in de plaats van de overgenomen vennootschap voor het ganse passief, dat betrekking heeft op de haar gedane inbreng, instaan; zij zal meer bepaald de betaling van de interesten en de terugbetaling van alle overeengekomen en door de overgenomen vennootschap ingebrachte schulden en leningen verzekeren, dit alles op de tussen deze laatste en haar schuldeisers overeengekomen vervaldagen.

De zakelijke en persoonlijke, wettelijke of conventionele zekerheden die er het accessorium van zijn, zullen niet worden getroffen door onderhavige fusieverrichting, zonder verplichting van betekening, endossement of inschrijving voor de merken en de panden op het handelsfonds, of van overschrijving.

*5. De verkrijgende vennootschap zal alle transacties, kopen, overeenkomsten en welke verbintenissen ook moeten uitvoeren, aangezien alle contracten van de overgenomen vennootschap werden overgedragen, hierin begrepen de contracten intuitu personae en de contracten en welke verbintenissen ook, afgesloten met haar personeel, zoals deze contracten en verbintenissen zullen bestaan op de dag van de effectieve verwezenlijking van de fusie.

*6. Welke algemene betwistingen en rechtsvorderingen ook, gerechtelijk of niet, zowel in de hoedanigheid van eiser als van verweerder, zullen door de verkrijgende vennootschap worden vervolgd, die hieruit profijt zal trekken of er de nadelige gevolgen van zal dragen.

*7. De overdracht van het vermogen zal op algemene wijze bevatten:

a) alle rechten, schuldvorderingen, gerechtelijke en buitengerechtelijke vorderingen, administratieve

verhalen, voordelen uit eventuele lopende onteigeningen, persoonlijke waarborgen en waarborgen waarvan om

.9 >...il

r welke reden dan ook de overgenomen vennootschap tegenover aile derden, hierin begrepen de openbare Administraties, geniet of titularis is;

b) de last van het ganse passief van de overgenomen vennootschap tegenover derden, hierin begrepen het passief later voortvloeiend uit verplichtingen aangegaan voor de datum van onderhavige notulen, alsook de uitvoering van alle verplichtingen van de overgenomen vennootschap tegenover elke derde, om welke reden dan ook;

c) de archieven en boekhoudkundige documenten betreffende het overgedragen vermogen, met last voor de verkrijgende vennootschappen om ze te bewaren.

8. Vaststelling van de boekhoudkundige toewijzing van de uit de fusie vloeiende overdracht - Kapitaalverhoging

Overeenkomstig voornoemd fusievoorstel en ten gevolge van onderhavige overdracht en boekhoudkundige toewijzing, verzoekt de vergadering de ondergetekende notaris er akte van te nemen dat

*1. zij besluit:

a) het maatschappelijk kapitaal van de tegenwoordige vennootschap met 20.975 euro te verhogen om het te brengen van 250.000 euro op 270.975;

b) een uitgiftepremie te boeken op deze aandelen voor een bedrag van 39.025 euro.

*2. zij besluit 8.390 nieuwe gewone aandelen te creëren, identiek aan de bestaande aandelen, die deel zullen nemen in het resultaat vanaf 1 juli 2012, en die zullen worden toebedeeld aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap, volledig volgestort en zonder opleg,

x3, het kapitaal wordt verhoogd met een bedrag van 39.025 euro om het te brengen van 270.975 euro op 310.000 euro, door incorporatie van hoger vermelde uitgiftepremie,

9. Vaststelling van de opheffing van de overgenomen vennootschap

De vergadering verzoekt ondergetekende notaris er akte van te nemen dat, ten gevolge van de aanneming van de voorgaande resoluties en rekening houdend met het feit dat de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de overgenomen vennootschap in op heden voor ondergetekende notaris verleden notulen de fusie heeft goedgekeurd, de overgenomen vennootschap heeft opgehouden te bestaan met ingang vanaf heden.

10. Wijziging van de statuten

Ten gevolge van de genomen beslissingen, besluit de vergadering de statuten in overeenstemming te brengen met de uit de fusie voortvloeiende kapitaalverhoging en bijgevolg vervanging van de tekst van dit artikel door de volgende tekst:

"Artikel 5. Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal bedraagt 310.000 euro. Het is verdeeld °in 108.390 aandelen op naam."

11. Ontslagen en benoemingen van bestuurders en commissaris

De vergadering beslist de samenstelling van de raad van bestuur niet te wijzigen.

12. Bevoegdheden

De vergadering machtigt elk van de van de raad deel uitmakende bestuurders voor de uitvoering van de fusie, elk met de bevoegdheid om afzonderlijk of gezamenlijk te handelen met mogelijkheid van subdelegatie en meer bepaald met de bevoegdheid om alle formaliteiten van doorhaling en overbrenging te verrichten bij alle bevoegde autoriteiten en desgevallend om elke toevoeging of rechtzetting aan deze akte van inbreng te doen.

--- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL ---

(getekend) Luc Van Pelt, geassocieerde notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift van de akte fusie, inbrengverslag.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

StaatsbT d - /170/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aafi het Belgisch Staatsblad

27/11/2012 : AN149059
20/07/2012 : AN149059
24/02/2012 : AN149059
07/07/2011 : AN149059
23/07/2010 : AN149059
13/07/2010 : AN149059
18/02/2010 : AN149059
23/07/2009 : AN149059
31/07/2008 : AN149059
18/07/2007 : AN149059
10/07/2007 : AN149059
12/07/2006 : AN149059
26/07/2005 : AN149059
24/01/2005 : AN149059
16/12/2004 : AN149059
23/11/2004 : AN149059
08/11/2004 : AN149059
28/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 25.06.2015, NGL 22.07.2015 15336-0523-037
01/04/2004 : AN149059
13/08/2015
ÿþMod word 11.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ii ~1~.1,t4



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

31 JULI 2015 f

afdeiierpen

unnue



11JIMMU11

0401.956.815

EQUINOX

NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

BIJKHOEVELAAN 20, 2110 WIJNEGEM (BELGIË)

Ondernemingsar :

Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoemingen - rechtzetting

Uittreksel uit et versta. van de .ewone al" emene ver" aderin" der aandeelhouders d.d. 25 'uni 2015

Het mandaat van beide bestuurders eindigt van rechtswege op deze Algemene Vergadering, De Algemene

Vergadering geslist met unanimiteit om volgende vennootschappen te herbenoemen tot bestuurder:

" PNMI BVBA, ingeschreven in het Register voor Rechtspersonen te Brussel onder het ondernemingsnummer 0881.534.713, met maatschappelijke zetel te 1820 Steenokkerzeel, Olmenlaan 36 en vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Paul Peeters, wonende te 1820 Steenokkerzeel, Olmenlaan 36;

" Semone BVBA, ingeschreven in het Register voor Rechtspersonen te Brussel onder het ondernerningsnummer 0821.792.908, niet maatschappelijke zetel te 1820 Steenokkerzeel, Machelsesteenweg 26 en vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Michel Peeters, wonende te 1820 Steenokkerzeel, Machelsesteenweg 26.

Hun mandaat wordt bezoldigd uitgeoefend.

Bovendien beslist de Algemene Vergadering unaniem om nog een bijkomende bestuurder te benoemen, met name de heer Kristof Peeters, wonende te 1820 Steenokkerzeel, Magnolialaan 33. Zijn mandaat wordt onbezoldigd uitgeoefend.

De mandaten gaan in op heden en worden toegekend voor een periode van 6 jaar en zullen dus, behoudens herverkiezing, eindigen bij de jaarlijkse Algemene Vergadering te houden in 2021 over boekjaar 2020.

Op de Bijzondere Algemene Vergadering van 8 januari 2010 nam het mandaat van de BVBA Brumel (ondernemingsnummer 0428.596.082  ondertussen gefusioneerd op datum van 28 december 2012), als bestuurder een einde, zoals reeds gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 18 februari 2010, onder nummer 10026223. Hierdoor kwam een einde aan het mandaat van vaste vertegenwoordiger van mevrouw Anne Lemberechts en mevrouw Chantal Peeters.

Uittreksel uit het verslag van de raad van bestuur gehouden na afsluiting van de gewone algemene vergadering der aandeelhouders d.d. 25 juni 2015

De Raad van Bestuur beslist om zowel PNMI BVBA, met ondememingsnummer 0881.534.713 (vast vertegenwoordigd door de heer Paul Peeters), als Semone BVBA met ondememingsnummer 0821.792.908 (vast vertegenwoordigd door de heer Michel Peeters) als gedelegeerd bestuurder te herbenoemen, bevoegd tot daden van dagelijks bestuur overeenkomstig artikel 16 van de statuten, én met volledige externe vertegenwoordigingsbevoegdheid overeenkomstig artikel 17 de statuten.

De Raad van Bestuur beslist om zowel PNMI BVBA met ondememingsnummer 0881.534.713 (vast vertegenwoordigd door de heer Paul Peeters) als Semone BVBA, met ondememingsnummer 0821.792.908 (vast vertegenwoordigd door de heer Michel Peeters), als voorzitters te herbenoemen overeenkomstig artikel 9 van de statuten.

PNMI BVBA,

gedelegeerd bestuurder,

vast vertegenwoordigd door Paul Peeters

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ijlagenïiij lie Belgisch Staatsblad -13/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

02/01/2004 : AN149059
27/08/2003 : AN149059
06/06/2001 : AN149059
06/06/2001 : AN149059
12/01/1994 : AN149059
12/01/1994 : AN149059
10/01/1987 : BL211516

Coordonnées
EQUINOX

Adresse
BIJKHOEVELAAN 26 2110 WIJNEGEM

Code postal : 2110
Localité : WIJNEGEM
Commune : WIJNEGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande