ERIC GOMMERS METAAL-EN LASWERKEN

Société en commandite simple


Dénomination : ERIC GOMMERS METAAL-EN LASWERKEN
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 889.398.047

Publication

10/02/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

fre{old ter grim van de guidait win Koophandel te Adwer on;

3 0 JAN. 2014 Griffie

fl

diuiiiuiivadiiuu

*190383 5+'

u

Ondernemingsnr : 0889.398.047

Benaming (voluit) : Eric Gommers Metaal -en Laswerken

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste

(verkort)

Rechtsvorm : commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel : Nieuwendijk 18

2990 Wuustwezel

Onderwerp akte : BVBA: kapitaalverhoging

Er blijkt uit een akte verleden voor Isis VERMANDER, geassocieerd notaris te WuustwezeI, op 20; december 2013, dragende volgende melding: "Geregistreerd tien bladen, drie verzendingen, te Brasschaat, Registratie II de 27 DEC. 2013. Boek 199, blad 77, vak 13. Ontvangen: vuig euro (6' 50,00). De wn. eerstaanwezend inspecteur, getekend, J. ROMBOUTS. , dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Eric: Gommers Metaal -en Laswerken" met zetel te 2990 Wuustwezel, Nieuwendijk 18 gekend onder het! ondernemingsnummer BE0889.398.047 , het volgende besloten heeft,

* KENNISNAME VAN HET VERSLAG VAN DE ZAAKVOERDER

De voorzitter geeft lezing van het jaarverslag van de zaakvoerder.

De algemene vergadering keurt met éénparigheid van stemmen dit verslag goed.

* GOEDKEURING VAN DE JAARREKENING

Na bespreking van de jaarrekening afgesloten per 30 september 2013 keurt de algemene vergadering met éénparigheid van stemmen de jaarrekening goed.

* BESTEMMING VAN HET RESULTAAT

De winst van het boekjaar bedraagt vijfentwintigduizend vierhonderd negenentachtig euro en! vierenzestig cent (¬ 25.489,64). Deze wordt volledig toegevoegd aan de beschikbare reserves.

* KWIJTING AAN ZAAKVOERDER

De algemene vergadering beslist per afzonderlijke stemming en met algemeenheid van stemmen, kwijting te verlenen aan de zaakvoerder voor de uitoefening van zijn mandaat in het afgelopen; boekjaar.

* KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

Op 16 december 2013 besliste de vennootschap tot uitkering van dividenden aan haar vennoten tent belope van achtenzestigduizend euro (E 68.000,00) in toepassing van artikel 537, 1° lid W.I.B.92. Deze; dividenduitkering betroffen aldus op 31 maart 2013 van dit jaar bestaande belaste reserves. De vennoten gaven op dat ogenblik kennis van hun intentie om onmiddellijk na deze dividenduitkering over te gaan tot verhoging van het kapitaal van de vennootschap door inbreng van de verworven; dividenden.

In uitvoering van het voorgaande beslist de algemene vergadering thans met éénparigheid van stemmen' om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een inbreng in natura van éénenzestigduizend= tweehonderd euro (E 61.200,00) om het te brengen van duizend euro (E 1.000,00) op tweeënzestigduizend tweehonderd euro (E 62200,00), door het creëren van zesduizend honderd twintig; (6.120) nieuwe aandelen van dezelfde aard als de bestaande, genietende van dezelfde rechten en. voordelen, en die in het resultaat van de vennootschap zullen delen met ingang van heden.

De vergadering beslist de aandelen uit te geven tegen tien euro (E 10,00) per aandeel.

De uitgifteprijs van de nieuwe aandelen zal geheel bestemd worden voor de rekening "Kapitaal".

blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.9

De algemene vergadering beslist dat de kapitaalverhoging verwezenlijkt wordt door inbreng van voormelde dividenden en dat aan de inbrengers volgende nieuwe aandelen, die volstort zijn, worden toegekend, in tegenprestatie van de inbreng.

" aan de heer Erie Gommers, wonende te Wuustwezel, Nieuwendijk 18 : zesduizend honderd negentien (6.119) aandelen

" aan mevrouw Pegie Bastiaens, wonende te Wuustwezel, Nieuwendijk 18 : één (1) aandeel. VERGOEDING

In vergelding voor de hiervoor omschreven inbrengen worden de zesduizend honderd twintig (6.120) gecreëerde aandelen verstrekt aan de inbrengers en wel als volgt:

" aan de heer Erie Gommers, voornoemd: zesduizend honderd negentien (6.119) aandelen.

" aan mevrouw Pegie Bastiaens, voornoemd: één (1) aandeel.

VERSLAG VAN DE BEDRIJFSREVISOR

Omtrent de hiervoor omschreven inbrengen in natura heeft de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Guy Parmentier, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder en vaste vertegenwoordiger, de heer Guy Parmentier, bedrijfsrevisor te 2900 Schoten, Valkenlaan 31, een verslag opgesteld bij toepassing van het Wetboek van Vennootschappen, waarvan het besluit luidt als volgt:

Besluit

Tot besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader van de mij toegewezen opdracht; ter gelegenheid van de kapitaalverhoging van de Gewone Commanditaire Vennootschap ERIC GOMMERS METAAL- EN LASWERKEN door middel van inbreng van het netto verkregen bedrag dat voortkomt uit de uitkering van belaste reserves, kan ik verklaren,

A. onder voorbehoud van eventuele niet-geboekte claims en verbintenissen in ruime zin en onder' voorbehoud van de solvabiliteit van alle vorderingen,

B. onder opschortende voorwaarde dat de aandeelhouders inschrijven op de kapitaalverhoging dat:

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bastanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. De beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3. Dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 6.120 aandelen van de vennoótschap Gewone Commanditaire Vennootschap ERIC GOMMERS METAAL- EN LASWERKEN, ZONDER vermelding van een nominale waarde.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Schoten, 3 december 2013 BV ovv BVBA GUY PARMENTIER Vertegenwoordigd door haar Zaakvoerder en vaste vertegenwoordiger Dhr. Guy Parmentier Bedriffsrevisor.

BIJZONDER VERSLAG VAN DE ZAAKVOERDER

Overeenkomstig het bepaalde in het Wetboek van Vennootschappen heeft de zaakvoerder mij notaris zijn bijzonder verslag overhandigd waarin hij uiteenzet waarom de inbreng in natura van belang is voor de vennootschap. Dit verslag zal samen met het hierboven gemelde revisoraal verslag en een afschrift van deze akte neergelegd worden op de rechtbank van koophandel waar de vennootschap is ingeschreven.

* VERWEZENLIJKING VAN DE INBRENG

ào£

ti

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Aile leden van de vergadering verzoeken mij, Notaris vast te stellen dat op de kapitaalverhoging werd ingeschreven en dat elk nieuw aandeel volledig werd volstort.

Het maatschappelijk kapitaal werd aldus daadwerkelijk gebracht op tweeënzestigduizend tweehonderd euro (E 62.200,00) en is vertegenwoordigd door zesduizend tweehonderd twintig (6.220) aandelen, met een fractiewaarde van één/

zesduizend tweehonderd twintigste (1/6.220ste).

* AANPASSING VAN DE STATUTEN

Ingevolge voormelde beslissingen zal het artikel 5 van de huidige statuten aangepast worden en luiden zoals volgt:

"Artikel 5: KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op tweeënzestigduizend tweehonderd euro (B 62.200, 00).

Het is verdeeld in zesduizend tweehonderd twintig (6.220) aandelen., elk met een fractiewaarde van één/zesduizend tweehonderd twintigste (1/6.220ste) van het kapitaal. "

OPMERKING

Ondergetekende notaris wijst de vennoten erop dat de uitkering van de dividenden aan tien procent (10%) overeenkomstig artikel 537, 1° lid W.LB.92 slechts weerhouden kan worden voor zover het verhoogde kapitaal gedurende acht (8) jaar, te rekenen vanaf heden, behouden blijft. Indien de vennootschap op grond van artikel 15 van het Wetboek van Vennootschappen wordt aangemerkt als kleine vennootschap voor het aanslagjaar dat verbonden is aan het belastbare tijdperk waarin de kapitaalinbreng is gedaan, wordt de hoger aangehaalde termijn van acht (8) jaar, gebracht op vier (4) jaar.

Ondergetekende notaris wijst eveneens op de mogelijkheid van een afzonderlijke aanslag in de vennootschapsbelasting overeenkomstig artikel 537, 3° lid W.I.B.92 voor zover er in de loop van minstens één van de vijf belastbare tijdperken voorafgaand aan deze verrichting door de algemene vergadering gedecreteerde dividenden zijn verleend of toegekend.

* OMZETTING VAN DE RECHTSVORM VAN EEN GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP IN DE RECHTSVORM VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

A.. BIJZONDER VERSLAG VAN DE BESTUURDER

De vergadering ontslaat met eenparigheid van stemmen de bestuurder van de voorlezing van het verslag omtrent deze omzetting en van het daarbij gevoegde staat van actief en passief van de vennootschap afgesloten op 30 september 2013.

Alle aanwezige en vertegenwoordigde vennoten verklaren het ontwerp van statutenwijziging, een afschrift van het verslag en van de staat van actief en passief ontvangen te hebben en dat bijgevolg voldaan is aan de voorwaarden van artikel 779, eerste lid W. Venn.

B. REVISORAAL VERSLAG

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk:

Besluit

Tot het besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader van de mij toegewezen opdracht, ter gelegenheid van de omvorming van de Gewone Commanditaire Vennootschap "ERIC GOMMERS METAAL- EN LASWERKEN" tot een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid kan ik verklaren, onder voorbehoud van de solvabiliteit van de voreringen en onder voorbehoud van alle eventueel niet-geboekte claims, verbintenissen en belastingen:

1. Dat onze werkzaamheden er enkel op gericht zijn na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief zoals blijkt uit de staat van actief en passief per 30 september 2013 van genoemde vennootschap die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

2. Dat uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, een netto-vermogenstoestand ten bedrage van 143.914,59 EUR blijkt en niet is gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

3. Dat het netto-actief van de vennootschap per 30 september 2013 HOGER is dan het op die datum uitgedrukte maatschappelijk kapitaal van 1.000, 00 EUR en dit ten belope van 142.914,59 EUR. Schoten, 3 december 2013 Burgerlijke Vennootschap o.v.v. een BVBA PARMENTIER GUY Vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger en zaakvoerder Guy Parmentier

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

T

BedYZ Sreviso1".

PP

Van dit verslag zal, om te voldoen aan artikel 783, 4° lid W. Venn., een afschrift neergelegd worden op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel van het rechtsgebied waar de vennootschap haar zetel heeft.

C. OMZETTING

Vervolgens beslist de vergadering met eenparigheid van stemmen om, met behoud van haar rechtspersoonlijkheid, de rechtsvorm van de vennootschap te wijzigen in die van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De activiteiten en het maatschappelijk doel van de vennootschap zullen ongewijzigd blijven.

Het kapitaal is verhoogd zoals hierboven aangehaald. De reserves, met uitzondering van de beschikbare reserves, blijven dezelfde zoals ze voorkomen op genoemde staat van actief en passief, zo ook alle afschrijvingen, de waardeverminderingen en vermeerderingen, vorderingen en schulden.

De vennootschap behoudt onder haar nieuwe rechtsvoren hetzelfde ondernemingsnummer alsook haar registratienummer bij de Administratie van de BTW, tenzij ze om redenen vreemd aan deze omzetting gewijzigd zouden worden.

De omzetting geschiedt op basis van de staat van actief en passief waarvan boven sprake. Alle verrichtingen en verbintenissen die sedert de datum van afsluiting van die staat van actief en passief gedaan werden door de vennootschap, worden geacht gedaan te zijn voor de vennootschap onder haar nieuwe rechtsvorm. Alle rechtsgevolgen van die verbintenissen en handelingen zullen onverminderd voortgezet worden en de vennootschap zal onder haar nieuwe rechtsvorm onverkort er alle gevolgen van dragen en alle voordelen uit kunnen putten.

D. KWIJTING EN DECHARGE AAN DE BESTUURDER

Met eenparigheid van stemmen wordt aan de bestuurder, te weten de heer Gommers Eric, wonende te Wuustwezel, Nieuwendijk 18 kwijting en décharge verleend over het door hem tot op heden gevoerde beleid over de gewone commanditaire vennootschap.

E. VASTSTELLING VAN DE STATUTEN VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET

BEPERKTE AANSPRAKELIJIHEID

En nadat aldus het besluit tot omzetting genomen werd, werden, rekening houdend met de zojuist

doorgevoerde kapitaalverhoging de statuten van de nieuwe rechtsvorm artikelsgewijze en eenparig

goedgekeurd, alles in overeenstemming met artikel 782 W. Venn.

* NAAM

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

en als maatschappelijke benaming "ERIC GOMMERS METAAL -EN LASWERKEN ".

* ZETEL

De werkelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 2990 Wuustwezel, Nieuwendijk 18.

* DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

" Detailhandel in ijzerwaren, verf, bouwmaterialen (inclusief doe-het-zelfzaken) met een verkoopoppervlakte van minder dan 400 m2;

" Het plaatsen van tussenwanden van gipsplaten;

" Vervaardiging van metalen ramen, deuren, wanden en dergelijke;

" De installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden, traliewerk, hekken, enz., in hout of kunststof;

" De installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, de bekleding van wanden, plafonds, enz. in metaal;

* De installatie van geblindeerde deuren en brandwerende deuren in metaal;

* De montage van serres, veranda's enz. in metaal;

" De montage van buiten- en binnenschrijnwerk van kunststof;

" De montage van buiten- en binnenschrijnwerk in metaal: deuren, vensters, kozijnen, trappen, muurkasten, inbouwkeukens, winkelinrichtingen, garagepoorten, enz.;

* De vervaardiging en de montage van metalen constructiewerken en gebinten voor de bouw;

* De vervaardiging en de montage van gesmede werkstukken voor de bouw: trapleuningen, borstweringen, enz.

Deze opsomming moet in de breedste zin opgevat worden; zij is gegeven ter verduidelijking, niet ter beperking.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mpd 11.1

De vennootschap zal voor eigen rekening of voor rekening van derden in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende en alle hoegenaamde handelingen mogen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of de realisatie ervan begunstigen. Eveneens kan zij een belang nemen in gelijk welke andere binnenlandse of buitenlandse onderneming.

Zij mag zich voor andere ondernemingen of personen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Het doel van de vennootschap kan slechts gewijzigd worden door een besluit van de bijzondere Algemene Vergadering gehouden ten overstaan van een notaris en met inachtname van de voorschriften van artikel 287 W. venn.

* DIJUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur. Zij zal blijven voortbestaan tot de datum van de volledige vereffening na vrijwillige of gerechtelijke ontbinding.

Onverminderd de uitwerking der wettelijke gronden van ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij beslissing van de Algemene Vergadering, beraadslagend zoals inzake wijzigingen der statuten, behoudens de toepassing van het artikel 333 W. venn.

* KA.PITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op tweeënzestigduizend tweehonderd euro (¬ 62.200,00). Het is verdeeld in zesduizend tweehonderd twintig (6.220) aandelen zonder nominale waarde, elk met een fractiewaarde van zesduizend tweehonderd twintigste (1/6.220ste) van het kapitaal.

* BOEKJAAR -- JAARREKENING

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 01 oktober en eindigt op 30 september van elk jaar. * PLAATS DAG EN UUR DER JAARVERGADERING

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen de derde donderdag van de maand maart; indien die dag geen werkdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden, steeds om 19.00 uur.

* VOORWAARDEN VOOR TOELATING TOT DE ALGEMENE VERGADERINGEN EN VOOR DE UITOEFENING VAN HET STEMRECHT

Er warden geen bijzondere voorwaarden opgelegd om aanwezig te mogen zijn op de algemene vergadering. Ieder aandeel geeft recht op één stem.

* BINOEMING VAN DE EERSTE ZAAKVOERDER EN COMMISSARIS ZAAKVOERDER

Met unanimiteit der stemmen worden als eerste zaakvoerder aangesteld de heer Eric Gommers, wonende te Wuustwezel, Nieuwendijk 18.

Hij wordt benoemd voor onbepaalde duur.

Deze zaakvoerder, hier aanwezig of vertegenwoordigd als gezegd, verklaart dit ambt te aanvaarden en bevestigt dat hij tot op heden niet getroffen werd door een maatregel die hem verbiedt zaakvoerder te zijn en in het bijzonder dat de uitoefening van de functie van zaakvoerder hem niet verboden is krachtens het Koninklijk Besluit nr. 22 van 24 oktober 1934.

COMMISSARISSEN

Uit ter goeder trouw verrichte schattingen en prospecties, en onder meer uit de genoemde staat van actief en passief opgemaakt naar aanleiding van deze omzetting blijkt dat de vennootschap de criteria van artikel 15 W. venn. niet overschrijdt. Verwacht wordt dat de vennootschap deze criteria ook niet zal overschrijden gedurende het eerste boekjaar volgend op deze omzetting. Bijgevolg wordt besloten geen commissaris te benoemen.

VASTSTELLING VAN DE VERWEZENLIJKING VAN DE OMZETTING INWERKINGTREDING

De aanwezige vennoten verzoeken ondergetekende notaris te noteren dat deze statutenwijziging werd doorgevoerd zoals uiteengezet, en dat deze statuten van heden in werking treden.

* MACHTIGING TOT UITVOERING

De vergadering verleent aan de hierboven benoemde zaakvoerder de macht om alles te doen wat noodzakelijk, nodig en nuttig is om de genomen beslissingen uit te voeren. Hem wordt ook opgedragen de nodige wijzigingen aan te brengen bij het rechtspersonenregister, alsook ervoor te zorgen dat vanaf heden alle vermeldingen op de facturen, briefwisseling en dergelijke de melding maakt dat de vennootschap thans voort bestaat onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor- behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

mod 11.1

* BIJZONDERE VOLMACHT

De zaakvoeder verleent aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Bolipa, kantoor houdende te 2990 Wuustwezel, Bredabaan 710, de bijzondere volmacht om bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, de diensten van de Belastingen over de Toegevoegde Waarde, de diensten van de Vennootschapsbelasting en alle andere administraties en overheden alles te doen wat noodzakelijk en nuttig is teneinde de vennootschap in regel te stellen met alle nodige formaliteiten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Isis VERMANDER SAMEN HIERMEDE NEERGELEGD:

* Eensluidend afschrift buitengewone algemene vergadering

* Chronologische lijst der wijzigingen aan de statuten

*

Gecoördineerde statuten

* Verslag van revisor, bestuurders

* Verslag van bestuurders

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
ERIC GOMMERS METAAL-EN LASWERKEN

Adresse
NIEUWENDIJK 18 2990 WUUSTWEZEL

Code postal : 2990
Localité : WUUSTWEZEL
Commune : WUUSTWEZEL
Province : Anvers
Région : Région flamande