ERMINEA

Société en commandite simple


Dénomination : ERMINEA
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 847.519.385

Publication

08/11/2012
ÿþ Gtod Wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*izieaiea~

bef ae Be Sta

Netp/eerefieven de Rechte& itara.teirete.r2etz.Afe.:'elpei7, o~

Griffie 2 6 OKT 20'

Ondememingsnr : 0847.519.385

Benaming

(voluit) : Erminea

(verkort)

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Einhoven 29 2980 Zoersel

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag zaakvoerder - benoeming zaakvoerder

Tekst

De Algemene vergadering van Erminea gcv heeft in haar vergadering van 21 juli 2012 beslist het ontslag van de zaakvoerder, Georges Van Ussel, t§e aanvaarden. Tot nieuwe zaakvoerder wordt benoemd Mevoruw Christine Gonnissen. De datum van ontslag en benoeming is 21 juli 2012.

getekend

Christine Gonnissen.

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/07/2012
ÿþn+nd Wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111.11191121J1 111



t/eergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

12 'Mil le

_ Q84? . 5 19 . 385

: Erminea

gewone commanditaire vennootschap

-r-: Einhoven 29 2980 Zoersel

- _ _ ._ oprichting

Op 12 juli 2012, hebben

1.Mevrouw Soli VAN USSEL, geboren op 25 mei 1982, wonende te Kapellei,32 2980 Zoersel e

2.Mevrouw Charlot VAN USSEL, geboren op 8 april 1987, wonende te Einhoven, 29 2980 Zoersel

.ó 3.De heer Joris VAN USSEL, geboren op 4 februari 1992, wonende te Einhoven, 29 2980 Zoersel 4.0e heer Georges VAN USSEL, geboren op 5 juni 1948, wonende te Einhoven, 29 2980 Zoersel hierna "de oprichters' geheten,

besloten door middel van deze onderhandse akte een commerciële vennootschap op te richten onder de rechtsvorm van een gewone commanditaire vennootschap.

Haar naam luidt "Erminea".

eq Zij wordt gevestigd te Einhoven, 29 2980 -Zoersel

N

Oprichters sub 1, 2 en 3 nemen deel aan de oprichting als stille vennoten voor de duur van de

vennootschap.

Oprichter sub 4 treedt op als gecommanditeerde vennoot,

et Het kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt 400,00 EUR en is verdeeld in 400 aandelen, met een fractiewaarde van éénfvierhonderdste van het kapitaal.

tOp deze aandelen is ingetekend door de oprichters, zoals hierna wordt uiteengezet en de deze hebben zich

ri) onvoorwaardelijk verbonden tot nagemelde inbreng.

De oprichter sub 1 heeft ingetekend op 133 aandelen en betaalde hierop 133 EUR.

De oprichter sub 2 heeft ingetekend op 133 aandelen en betaalde hierop 133 EUR,

P: De oprichter sub 3 heeft ingetekend op 133 aandelen en betaalde hierop 133 EUR.

De oprichter sub 4 heeft ingetekend op 1 aandeel en betaalde hierop 1 EUR.

Samen 400 aandelen, wat de totaliteit omvat van alle uitgeschreven en ingeschreven aandelen.

e Iedere vennoot heeft een aandeel in de vennootschap, overeenkomstig zijn aantal aandelen in het totaal

C aantal aandelen van de vennootschap.1.1 De vennootschap die wordt opgericht, is een commerciële

et vennootschap die de rechtsvorm van een gewone commanditaire vennootschap heeft aangenomen. De

' vennootschap verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf het ogenblik dat een uittreksel van deze oprichtingsakte is néergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

De vennootschap wordt opgericht onder de naam Ermine

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Einhoven, 29 2980 Zoersel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, zowel in eigen naam en voor eigen reke-ming, als in naam enlof voor rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden

1) handelsagenturen; de import en export van roerende goederen alsook de inkoop en de verkoop van deze goederen;

2) alle welkdanige verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk betrekking hebben op de zogenaamde "consultancy' in de meest ruime betekenis van het woord, omvattend, doch geenszins beperkt tot het uitvoeren van alle studies en onderzoeken alsmede het verlenen van aile adviezen en alle bijstand inzake het geheel of enig deelaspect van bestuur, de directie, de controle en de vereffening van vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen zonder onderscheid;

3) het optreden als studie-, organisatie-, raadgevend en beherend bureau inzake bovenvermelde alsmede financiële, handels-, fiscale of sociale aangelegenheden, zowel ten behoeve van vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden, verenigingen en particulieren;

4) de inrichting en organisatie van alle opleidingen en trainingen inzake het bovenstaande; het schrijven en uitgeven van opleidingscursussen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of belangen nemen in andere natuurlijke personen of rechtspersonen, rechtstreeks of onrechtstreeks op gelijk welke wijze,

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap mag bovendien alle handelingen stellen van roerende en onroerende, burgerlijke, financiële, commerciële aard, die rechtstreeks of

onrechtreeks, geheel of gedeeltelijk met het doel van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken en/of uitbreiden.

De vennootschap wordt opgericht voor een duur van zeven (7) jaar. De duur vangt aan op het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 400,00 euro en is verdeeld in 400 aandelen, met een fractiewaarde van één/vierhonderdste van het kapitaal.

De gecommanditeerde vennoot is hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap.

De stille vennoten staan voor de schulden en verliezen van de vennootschap slechts in tot beloop van hun inbreng, op voorwaarde dat zij geen enkele daad van bestuur verrichten, ook niet krachtens een volmacht

De stilte vennoten hebben het recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van aile registers en maatschappelijke geschriften, en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap. Zij mogen zich echter niet mengen in het bestuur van de vennootschap.

De zaakvoerder neemt alle beslissingen en vertegenwoordigt de vennootschap al dan niet in rechte in aile aangelegenheden.

De zaakvoerder zal zijn functie uitoefenen in het uitsluitend belang van de vennootschap.

De zaakvoerder kan slechts worden ontslagen om wettige redenen door een besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de regels geldend voor wijziging der statuten.

Het verlies van de hoedanigheid van vennoot stelt automatisch een einde aan het mandaat van zaakvoerder van de vennootschap.

Worden benoemd tot statutaire zaakvoerders: de heer Georges Van Ussel, voornoemd. Hij aanvaardt zijn mandaat door de ondertekening van deze overeenkomst

Elk van de vennoten heeft het recht om de algemene vergadering samen te roepen. Daartoe dienen alle medevennoten schriftelijk te worden uitgenodigd. Tussen de kennisgeving en de datum waarop de algemene vergadering plaatsvindt, moeten minstens acht vrije dagen zitten, tenzij alle vennoten met unanimiteit anders beslissen.

In de oproepingsbrief dienen de datum, het uur en de plaats, evenals de dagorde van de algemene vergadering te worden opgenomen.

Minstens één keer per jaar dient de algemene vergadering te worden samengeroepen door de oudste zaakvoerder-vennoot niet het oog op het goedkeuren van de jaarrekeningen en het verlenen van kwijting aan de zaakvoerders. Deze algemene vergadering zal plaatsvinden de tweede vrijdag van de maand juni om 18:00 uur op de vennootschapszetel, of indien die dag een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag.

Een vennoot kan zich laten vertegenwoordigen door een andere vennoot. De schriftelijke volmacht wordt aan de notulen van de algemene vergadering gehecht. Een vennoot kan slechts één andere vennoot vertegenwoordigen.





De algemene vergadering wordt voorgezeten door de oudst aanwezige vennoot, De jongst aanwezige vennoot is secretaris en stemopnemer.

Iedere vennoot heeft één stem, In geval van staking van stemmen, is' het voorstel verworpen.

Om geldig te kunnen beraadslagen en beslissen, moet de meerderheid van de vennoten op de vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd zijn. De besluiten worden .genomen bij gewone meerderheid van stemmen van de aanwezige leden, behoudens andersluidende bepalingen in de statuten.

De besluiten van de buitengewone algemene vergadering waarbij de statuten worden gewijzigd evenals de besluiten inzake wijziging van de naam, het kapitaal, het aannemen en uitsluiten van vennoten, de vroegtijdige ontbinding van de vennootschap, worden goedgekeurd mits de eenparige goedkeuring van alle gecommanditeerde vennoten en de gewone meerderheid van de stille vennoten,

cià Wanneer op de eerste vergadering de meerderheid van de vennoten niet aanwezig of geldig

Tij

vertegenwoordigd is, zal een tweede vergadering gehouden worden met dezelfde agenda. Op deze tweede vergadering zal men geldig over de agenda kunnen beraadslagen ongeacht het aantal aanwezige en/of vertegenwoordigde leden. Deze tweede vergadering kan enkel rechtsgeldig worden bijeengeroepen door

cià middel van een aangetekende brief. De statuten van de vennootschap kunnen enkel met unanimiteit worden

" e gewijzigd.

0

` X Van iedere algemene vergadering worden notulen opgesteld met daaraan de aanwezigheidsiijst en

e eventuele volmachten gehecht. Deze notulen worden ondertekend door de voorzitter en de secretaris.

b

>01

Het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december. Het eerste boekjaar eindigt op

december 2013 en begint op datum van oprichting.

e~ Op het einde van elk boekjaar wordt door toedoen van de zaakvoerder de inventaris van het vermogen van

Nde vennootschap opgesteld, wordt de jaarrekening opgemaakt en wordt de boekhouding afgesloten.

óDe goedgekeurde jaarrekening van de vennootschap wordt door elk van de vennoten ondertekend,

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder over de bestemming van het resultaat. et

z 2R Q\loei. 4a3f\ij sse\



Coordonnées
ERMINEA

Adresse
EINHOVEN 29 2980 ZOERSEL

Code postal : 2980
Localité : ZOERSEL
Commune : ZOERSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande