EROTISCHE VERBEELDING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EROTISCHE VERBEELDING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 458.645.001

Publication

20/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 14.07.2013, NGL 14.08.2013 13425-0313-013
26/10/2012
ÿþ Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

hleerg:.zlcijo' de Rechtbank van gric,o,ïr::,gk:1 te Ar,luerpen, op

Griffie 1'7 OKT. 2012

Ondernemingsnr : 0458.645.001

Benaming (voluit) :EROTISCHE VERBEELDING

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel :2018 Antwerpen - Kloosterstraat 165

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : WIJZIGING DOEL  KAPITAALVERHOGING

KAPITAALVERMINDERING  WIJZIGING STATUTEN

Het blijkt uit een akte verleden op 25/09/2012 voor Meester Caroline De Cort, geassocieerd Notaris te Antwerpen-Wilrijk, geregistreerd vier bladen vijf renvooien te Antwerpen, zevende kantoor der registratie op 28/09/2012 boek 169 blad 47 vak 19, ontvangen vijfentwintig euro (25,00E), de ontvanger ai W. Wuytack, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "EROTISCHE VERBEELDING", gevestigd te 2018 Antwerpen, Kloosterstraat 165, volgende besluiten heeft genomen:

Eerste besluit

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder aangaande de uitbreiding van het maatschappelijk doel, alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per 30 juni 2012.

De vennoten erkennen een afschrift van dit verslag alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per 30 juni 2012 te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Het verslag van de zaakvoerder alsmede de staat van activa en passiva worden samen met een uitgifte van deze akte neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te .ontwerpen.

Tweede besluit

De vergadering beslist het doel van de vennootschap uit te breiden door invoeging van volgende tekst in artikel 4 van de statuten, na het laatste gedachtestreepje:

"- activiteiten van sekscounselor, relatietherapeut en intimiteitconsulent, organiseren van workshops dienaangaande.

- activiteiten van interieurdecorateur, kleur- en decoratieadvies, interieur en meubelontwerp, op freelance basis werken voor interieurontwerpers, projectontwikkelaars en architecten, organiseren van workshops dienaangaande, vertegenwoordigen van woonproducten.

- activiteiten van etalagist-decorateur voor winkels, burelen en beurzen, advies dienaangaande geven."

Derde besluit

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verhogen met twintigduizend euro (20.000,00 EUR), om het van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (18.592,01 EUR) te brengen op achtendertigduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (38.592,01 EUR) door incorporatie van een deel van de beschikbare reserves en dit zonder creatie van nieuwe aandelen.

Vierde besluit

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van twintigduizend euro (20.000,00 EUR) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus werkelijk

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsblai

Voorbehouden aani tiglSC~l Staatsblad

Luik B - vervolg

gebracht werd op achtendertigduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (38.592,01 EUR), vertegenwoordigd door driehonderd vijfenzeventig (375) aandelen zonder nominale waarde.

Vijfde besluit

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verminderen met een bedrag van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (18.592,01 EUR), om het te brengen van achtendertigduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (38.592,01 EUR) op twintigduizend euro (20.000,00 ZUR) en dit zonder vernietiging van aandelen.

De vergadering beslist dat deze kapitaalvermindering zal aangerekend worden op het werkelijk gestort kapitaal (bij de oprichting en bij de kapitaalverhoging door inbreng in speciën) en ertoe strekt het kapitaal van de vennootschap in overeenstemming te brengen met de huidige en toekomstige noden van de vennootschap.

De vergadering beslist vervolgens dat deze kapitaalvermindering zal geschieden door terugbetaling in speciën van een bedrag gelijk aan het bedrag van de kapitaalvermindering aan de vennoten in evenredigheid tot hun huidig aandelenbezit.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalvermindering van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (18.592,01 EUR) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk op twintigduizend euro (20.000,00 EUR) werd gebracht.

De aandeelhouders verklaren door de instrumenterende notaris te zijn ingelicht omtrent de inhoud van de artikelen 317 en 318 van het Wetboek van Vennootschappen dat inzake reële kapitaalvermindering voorziet dat de schuldeisers, wier vordering ontstaan is voor de bekendmaking in het Belgisch Staatsblad van de bij dit proces-verbaal besliste kapitaalvermindering, het recht hebben om binnen de twee maanden na gezegde bekendmaking, een zekerheid te eisen voor de vorderingen die op het tijdstip van die bekendmaking nog niet zijn vervallen. De vennootschap kan deze vordering afweren door de schuldvordering te betalen tegen haar waarde, na aftrek van het disconto. Aan de vennoten mag bijgevolg geen terugbetaling in het kader van de hierboven besliste kapitaalvermindering gebeuren zolang de schuldeisers die binnen de hierboven bedoelde termijn van twee maanden hun recht hebben doen gelden, geen voldoening hebben gekregen.

Zesde besluit

In overeenstemming met de hiervoor genomen beslissingen, besluit de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door volgende tekst: "Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld TWINTIG DUIZEND EURO (20.000,00 EUR), vertegenwoordigd door driehonderd vijfenzeventig (375) aandelen zonder nominale waarde; elk aandeel vertegenwoordigt één/driehonderd vijfenzeventigste (1/375) van het maatschappelijk kapitaal. Het kapitaal is volgestort."

Zevende besluit

De vergadering verleent alle machten aan de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen beslissingen, in het bijzonder de bevoegdheden om de terugbetaling waartoe de algemene vergadering heeft beslist, na afloop van de wettelijke termijn onder de wettelijke voorwaarden te verrichten.

Negende besluit

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ACCOVA" te Zoersel, R. Delbekestraat 373 en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FISCONA" te Edegem, Boniverlei 98, haar bedienden en/of aangestelden, om, ieder afzonderlijk en alleen handelend met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

Voor ontledend uittreksel, samen hiermee neergelegd uitgifte van de akte,

gecodrdineerde statuten,

Geassocieerd Notaris Caroline De Cort

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

02/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 29.06.2011, NGL 28.07.2011 11351-0082-013
17/05/2011
ÿþ Mod 2.1



Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

'710]396g»

w eéi@ une)

Rebat un ~~ te ~are~

i t

~ + 5 MEI r.11

Je 'Miter,Gri te

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : Benaming : (voluit): Rechtsvorm : Zetel : 0458.645.001

EROTISCHE VERBEELDING

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

2018 Antwerpen  Kloosterstraat 165

Onderwerp akte : Wiiziginq statuten

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Thierry Raes te Antwerpen-Wilrijk op 16 maart 2011, geregistreerd zeven bladen twee renvooien te Antwerpen, zevende kantoor der registratie op 21 maart 2011 boek 153 blad 49 vak 7 ontvangen vijfentwintig euro (25,00¬ ), de ontvanger a.i. J. Martens, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " EROTISCHE VERBEELDING', gevestigd te 2018 Antwerpen, Kloosterstraat 165 volgende besluiten heeft genomen:

Eerste besluit: inkoop eigen aandelen.

Tweede besluit

De vergadering besluit de nominale waarde van de aandelen van de vennootschap af te schaffen zodat deze voortaan een fractiewaarde hebben.

Derde besluit

De vergadering besluit dat het maatschappelijk kapitaal voortaan wordt uitgedrukt in euro.

Rekening houdend met een omzettingskoers van veertig komma drieëndertig negenennegentig (40,3399) is het maatschappelijk kapitaal aldus vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERD TWEEENNEGENTIG EURO EEN CENT (e 18.592,01), vertegenwoordigd door driehonderd vijfenzeventig (375) aandelen.

Vierde besluit

De vergadering besluit de statuten aan te passen aan de genomen besluiten en een volledig nieuwe tekst van statuten aangepast aan het Wetboek van Vennootschappen te aanvaarden, welke zullen gelden als de gecoordineerde statuten van de vennootschap, en die luidt als volgt:

"STATUTEN.

Artikel 1

De vennootschap is een handelsvennootschap vennootschap en heeft de vorm ener besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming van "EROTISCHE VERBEELDING".

Artikel 2

De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur ingaande op 1 augustus 1996.

Behoudens gerechtelijke ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering, getroffen zoals inzake wijziging der statuten.

Artikel 3.

De werkelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 2000 Antwerpen, Kloosterstraat 165.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel-hoofdstad bij besluit van de zaakvoerder.

De zetelverplaatsing wordt openbaar door neerlegging in het vennootschapsdossier van een door de zaakvoerder ondertekende verklaring, samen met een afschrift ter bekendmaking in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder, in België of in het buitenland bijkomende administratieve zetels en bedrijfszetels

Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

vestigen, alsmede kantoren en bijkantoren oprichten.

Artikel 4

De vennootschap heeft tot doel:

- De productie van, de groot- en kleinhandel in, en de import en export van baby- en kinderkleding, dames- en herenkleding, zowel boven als onderkleding, alsmede vrijetijdskleding en sportkleding, alsook avondkleding, nachtkleding, lingerie, dames-en herenconfectie.

- Textielproducten in de ruimste zin van het woord.

- De groot -en kleinhandel in boeken, stripverhalen, prenten, foto's, kunstwerken, video's, schilderijen en gravuren en alle mogelijk erotisch getinte voorwerpen.

- De groot- en kleinhandel in edelmaten, snuisterijen, bijouteries, kleinjuwelen, decoratieartikelen, fantasieartikelen, mercerieartikelen, studiemateriaal tijdschriften, schoonheads- en toiletartikelen, uitzet voor dames en meisjes, voor heren en jongens.

- Het organiseren alsmede het participeren van festivals, beursen, manifestaties, evenementen, en in het bijzonder het bekendmaken, publiceren, van de erotische verbeeldinging welke vorm dan ook. Het deelnemen, opzetten, begeleiden van televisieprogramma's, foto-sessies, enzovoort.

- Postorderservice in de ruimste zin van het woord.

- De uitbating van een koffiehuis.

- Het organiseren van tentoonstellingen.

- Tussenpersoon in de handel.

- Alle overige handelingen op commercieel, industrieel, en financieel

gebied, alles in de ruimste zin.

De financiële deelneming in en zich ondernemingen en de deelneming in de leiding daarvan het beheer, en de vervreemding van vermogensbestanddelen.

- Het verlenen van zekerheden van zekerheden op onroerende goederen of andere goederen der vennootschap ten behoeve van derden terzake van schulden van aan haar gelieerde vennootschappen en het zich hoofdelijk of als borg medeverbanden voor die schulden alsmede het verrichten van alle overige handelingen op commercieel, industrieel en financieel gebied, alles in de ruimste zin.

Deze opsomming is geenszins limitatief en dient in de ruimste zin te worden geïnterpreteerd.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag alle verrichtingen doen van industriële, commerciële of financiële, roerende en onroerende aard, die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking, de uitbreiding of de vergemakkelijking van haar maatschappelijk doel. Zij mag eveneens rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen, samenwerken of samensmelten met alle ondernemingen, die een gelijkaardig doel nastreven of wier betrekkingen haar of enigerlei wijze nuttig kunnen zijn. Zij mag in het algemeen alle verrichtingen uivoeren die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van haar doel.

Artikel 5

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERD TWEEENNEGENTIG EURO EEN CENT (¬ 18.592,01) vertegenwoordigd door driehonderd vijfenzeventig (375) aandelen zonder nominale waarde, elk aandeel één driehonderd vijfenzeventig sten van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigende.

Het maatschappelijk kapitaal werd volgestort.

Artikel 13

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, die benoemd worden door de algemene vergadering die de duur van hun mandaat bepaalt. Zij zijn herkiesbaar.

wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, stelt deze de zaakvoerder aan.

Artikel 14

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het

inter

e

esseren bij andere n voorts het bezit,

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

maatschappelijk doel, met uitsluiting van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Zelfs indien er meer dan één zaakvoerder is aangesteld, vertegenwoordigt iedere zaakvoerder de vennootschap jegens derden en in recht als eiser of als verweerder. Ook het dagelijks bestuur komt toe aan ieder zaakvoerder, individueel handelend.

Artikel 18

De gewone algemene vergadering van vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar bijeengeroepen op 30 juni om I8 uur. Indien die dag een zondag of een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag gehouden.

Artikel 20

Onverminderd de regels van de wettelijke vertegenwoordiging, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een vennoot, mits hijzelf of de gevolmachtigde de bij statuten of de wet bepaalde formaliteiten heeft verricht om tot de algemene vergadering te worden toegelaten.

De enige vennoot kan zich niet laten vertegenwoordigen bij het uitoefenen van de bevoegdheden van de algemene vergadering.

Artikel 21

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 24

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Artikel 25

Het batig slot nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige afschrijvingen en provisies zijn afgetrokken maakt de zuivere winst van de

vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste vooraf

genomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het kapitaal bedraagt. Het saldo komt toe aan de enige vennoot of wordt als dividend of als winstaandeel onder de vennoten verdeeld, naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering of enige vennoot besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Geen uitkering mag geschieden, indien op datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 26

Het voorstel tot ontbinding van de vennootschap wordt toegelicht in een verslag door de zaakvoerder dat vermeld wordt op de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken. Bij dat verslag wordt een staat van activa en passiva gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld. De commissaris-revisor of bij zijn ontstentenis, de bedrijfsrevisor of een accountant ingeschreven op het tableau van de externe accountants van het Instituut der Accountants en belastingsconsulenten die door de raad van bestuur wordt aangewezen, brengt over deze staat verslag uit en vermeldt inzonderheid of daarin de toestand van de vennootschap op volledige getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

Indien er bij de ontbinding van de vennootschap geen vereffenaars zijn benoemd, zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn van rechtswege vereffenaars. De algemene vergadering of enige vennoot van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid één of meer vereffenaars benoemen en ontslaan.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten; leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft."

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

V or-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Voor-

beheuden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

Vijfde besluit

De algemene vergadering stelt vast dat Mevrouw Ingrid Neujens, 31 maart 2010 haar ontslag als zaakvoerder van de vennootschap en dit vanaf 31 maart 2010.

De algemene vergadering besluit dit ontslag, met ingang van 31 maart 2010, te aanvaarden en verleent bij deze kwijting voor het door haar gevoerde beleid in het jaar 2010.

De vergadering verbindt er zich toe deze kwijting te herhalen bij de jaarvergadering te houden in het jaar 2011.

Zesde besluit

De vergadering verleent bijzonder machtiging aan voorgaande beslissingen uit te voeren.

Zevende besluit

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ACCOVA, te Zoersel, R. Delbekestraat 373 en aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FISCONA" te Edegem, Boniverlei 98, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, ieder afzonderlijk en alleen handelend, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

voor ontledend uittreksel, samen hiermee neergelegd uitgifte van de akte, geassocieerd Notaris Caroline De Cort

voornoemd, op heeft gegeven

de

zaakvoerder om de

26/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 13.07.2010, NGL 15.07.2010 10317-0281-014
17/11/2009 : AN318118
18/08/2009 : AN318118
04/08/2008 : AN318118
10/08/2007 : AN318118
07/07/2005 : AN318118
08/07/2004 : AN318118
09/07/2003 : AN318118
11/09/2002 : AN318118
06/07/2001 : AN318118
13/07/2000 : AN318118
24/08/1996 : AN318118

Coordonnées
EROTISCHE VERBEELDING

Adresse
KLOOSTERSTRAAT 165 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande