ERWIN THEUNS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ERWIN THEUNS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 849.725.443

Publication

27/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 07.04.2014, NGL 16.08.2014 14456-0301-013
29/10/2012
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERnFLEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

1.8 8 0KT, 2012

11111111111 11111,11 11111

KOOPHANDEL TURNHOUT

De griffier

Ondernemingsnr : Benaming

Voluit Verkort:

Rechtsvorm

Zetel :

Voorwerp akte :

Dtc0.1z5 -1-143

Erwin Theuns BVBA

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Hofeinde 27, 2330 Merksplas

OPRICHTING  STATUTEN  BENOEMINGEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor Luc Bracke, notaris met standplaats te Brecht, deelgemeente Sint-Job-in-'t-Goor, op zestien oktober tweeduizend en twaalf, nog te registreren blijkt dat een vennootschap werd opgericht, waarvan de bekend te maken gegevens luiden als volgt

Rechtsvorm -- Naam -: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Erwin Theuns BVBA

Zetel 2330 Merksplas, Hofeinde 27

Duur -: onbepaald te rekenen vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel

Oprichters -: 1. de heer THEUNS Erwin Rik Marc, geboren te Tumhout op 27 augustus 1990, ongehuwd, wonende te 2330 Merksplas, Hofeinde 27 en 2. de heer THEUNS Marc Johannes Henricus, geboren te Turnhout op 30 november 1960, ongehuwd, wonende te 2330 Merksplas, Steenweg op Weelde 16.

Identiteit der vennoten die hun inbreng nog niet hebben volstort en de bedragen van de nog niet volstorte inbreng - 1. de heer THEUNS Erwin voornoemd, drieduizend zevenhonderd twintig euro (3.720,00 EUR) en de heer THEUNS Marc voornoemd, tweeduizend vierhonderd tachtig euro (2.480,00 EUR).

Maatschappelijk kapitaal  Samenstelling  Volstort_ kapitaal - ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR) verdeeld in honderd aandelen op naam zonder nominale waarde, waarvan bij de oprichting volstort: twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR).

Het geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening onder nummer BE54 0016 8217 4097 bij de BNP PARIBAS FORTIS te Beerse, Vredestraat 3, geopend ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Erwin Theuns BVBA in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 10 september 2012 dat door mij, notaris in ontvangst wordt genomen om bewaard te worden overeenkomstig de wet.

Begin en einde boeklaar - van een januari tot eenendertig december. De oprichters beslissen het eerste boekjaar te laten lopen vanaf de datum waarop onderhavige vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt om het te laten eindigen op eenendertig december tweeduizend dertien.

Reserves - Het batig overschot van de balans, na aftrek van de algemene en uitbatingskosten, evenals van de noodzakelijke provisies en afschrijvingen, vormt de zuivere winst van de vennootschap.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op deze winst wordt vijf procent voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds en dit zolang dit niet een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt. Winstverdeling - De algemene vergadering besluit op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het saldo. De algemene vergadering kan beslissen dat voormeld overblijvend saldo geheel of gedeeltelijk, zal toegekend worden als tantièmes aan de zaakvoerder(s), zal aangewend worden voor een buitengewoon reservefonds of een provisiefonds, als dividend zal uitbetaald worden ofwel op het nieuw boekjaar zal overgedragen worden. De betaling van dividenden gebeurt op het tijdstip en op de plaats die door de zaakvoerder(s) wordt aangeduid. Geen uitkering mag geschieden. indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Verdeling vereffeningsaldo  Na aanzuivering van alle vereffeningskosten, schulden en lasten van de vennootschap, zal het netto-actief vooreerst aangewend worden tot terugbetaling van de op de aandelen gestorte bedragen. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden afbetaald, zullen de vereffenaars het evenwicht herstellen tussen de aandelen, hetzij door bijkomende opvragingen van stortingen, hetzij door gedeeltelijke terugbetalingen. Het overschot van het actief wordt tussen de aandelen verdeeld, bij gelijke delen, voor zover ze allen dezelfde nominale waarde bezitten. Zaakvoerders -- Vertegenwoordigingsmacht - De vennootschap wordt bestuurd door één of meer al dan niet bezoldigde zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering. Onverminderd bijzondere delegatie verleend door de zaakvoerder, vertegenwoordigt iedere zaakvoerder alleen de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of verweerder. Tot gewone zaakvoerders worden benoemd voor onbepaalde duur : - de heer Theuns Erwin voornoemd en de heer Theuns Marc voornoemd. Het mandaat van iedere zaakvoerder is bezoldigd. Commissarissen - geen

Doel - De vennootschap heeft tot doel:

a) Algemene bouwonderneming en meer bepaald voor:

het optrekken van gebouwen;

ruwbouw en onder dak zetten;

invoegen van gevels;

het bedekken van gebouwen;

plaatsen van chapes

stukadoor, cementeer-en dekvloeractiviteiten;

Optrekken van ruwbouw van individuele huizen

Optrekken van de ruwbouw van gebouwen met celstructuur

(appartementsgebouwen, enz.)

Grondverzet: graven, ophogen, egaliseren en nivelleren van bouwterreinen,

graven van sleuven en geulen

Verlagen van het grondwaterpeil en drainage van bouwterreinen

Ruimen van bouwterreinen

Overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen, niet elders

genoemd.

Onderneming voor het bouwen van open haarden, sierschouwen, enz. Onderneming voor het bouwen van funderingen, inclusief heien Onderneming voor het optrekken en afbreken van steigers en werkplatforms Handelsbemiddeling in hout en bouwmaterialen

Groothandel in bouwmaterialen: zand, grind, cement, bakstenen, enz. Bouwmarkt en ander doe het zelfzaken in bouwmaterialen, algemeen assortiment.

4-'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

algemene bouwonderneming beperkt tot de coördinatie van werken uitgevoerd door onderaannemers.

Voorgaande opsomming is aanwijzend en niet beperkend.

Dit alles zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

b) Het geven van adviezen en coördineren van activiteiten van financiële, technische, commerciële en administratieve aard, in de meest ruime zin , met uitzondering van activiteiten op het vlak van beleggingen en geldplaatsing.

c) Het behoud, het beheer en het oordeelkundig uitbreiden van onroerend en roerend vermogen, het kopen, verkopen, ruilen, huren en onderverhuren, valoriseren, verkavelen en verwezenlijken van alle- onroerende goederen, al dan niet

gemeubileerd, de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden ; en het kopen, verkopen, ruilen, huren en verhuren van kunstwerken.

d) Het nemen van participaties onder eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen, alsook alle investerings- en financiële verrichtingen, behalve deze voorbehouden aan deposito- en spaarbanken.

e) het waarnemen en uitoefenen van allerhande bestuurs- en beheersopdrachten en mandaten.

De vennootschap kan alle hoegenaamde handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of van die aard zijn, dit te begunstigen, zo kan zij onder meer, een belang nemen in iedere onderneming waarvan het doel gelijkaardig, overeenkomstig of verwant is met het hare. De bestuurders zijn bevoegd in deze de draagwijdte en de aard van het voorwerp van de vennootschap te interpreteren. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Plaats, dao en uur iaarvergadering - de eerste maandag van de maand april om 9 uur in de voormiddag op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats die in de oproepingsbrieven wordt bepaald, voor de eerste maal in tweeduizend veertien. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden

Voorwaarden uitoefening stemrecht - Het stemrecht verbonden aan aandelen waarvan de eisbare en opgeëiste volstorting niet werden verricht, wordt geschorst. Iedere vennoot mag zich bij schriftelijke volmacht laten vertegenwoordigen door een andere stemgerechtigde vennoot. Rechtspersonen en onbekwamen mogen slechts worden vertegenwoordigd door hun wettelijke of statutaire vertegenwoordigers, onverminderd voorafgaande zin.

Volmacht: Worden aangesteld om alle formaliteiten van inschrijving, wijziging of schrapping van inschrijving bij de kruispuntbank der ondernemingen, het ondernemingsloket, de registratiecommissie aannemers, de directe belastingen, douane en accijnzen en de BTW te vervullen en daartoe alle nodige verklaringen af te leggen, kosten te betalen en alle noodzakelijke documenten te ondertekenen: ACCOVA BVBA, Raymond Delbekestraat 373 te Zoersel.

--- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL ---

notaris Luc Bracke

}!

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift.

17/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 07.04.2015, NGL 11.08.2015 15417-0088-016

Coordonnées
ERWIN THEUNS

Adresse
HOFEINDE 27 2330 MERKSPLAS

Code postal : 2330
Localité : MERKSPLAS
Commune : MERKSPLAS
Province : Anvers
Région : Région flamande