ERWIN VERBRAEKEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ERWIN VERBRAEKEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 543.551.871

Publication

03/01/2014
ÿþ1

Voor-

behoude aan het Belgisci

Staatsbla

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie v ekte

NEERGEI Fran 1

GRIFFIE RECHTBANK VAN

2 3 DEC. 2013

)OPHANDEL TURNHOUT

criegriffier

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : Erwin Verbraeken

(verkort) :

Rechtsvorm : B.V.B.A,

Zetel : 2230 HERSELT, Neerstraat 30 (volledig adres)

Onderwrp akte : Oprichting-statuten-benoeming

Uit een akte verleden voor, meester BART VAN THIELEN, Notaris te Herselt op 18 december 2013,; waarvan een uitgifte werd afgeleverd voor registratie enkel om te dienen voor de neerlegging op de rechtbank, van koophandel;

BLIJKT DAT:

- de hierna vermelde persoon een B.V.B.A. heeft opgericht:

De heer VERBRAEKEN Erwin, geboren te Herentals op 19 mei 1982, Herselt, Neerstraat 30,

Nationaal nummer 82.05.19-189.28

- de statuten luiden bij uittreksel als volgt:

ARTIKEL EEN : BENAMING :

De vennootschap is opgericht als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "Erwin Verbraeken".

ARTIKEL DRIE : ZETEL

De vennootschap is gevestigd te 2230 Herselt, Neerstraat 30.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel hoofdstad bij besluit van de zaakvoerder.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

ARTIKEL VIER : DOEL :

De vennootschap heeft als doel:

I. Voor eigen rekening:

A/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen; met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van, onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

BI Het aanleggen, het oordeeikundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, aile verrichtingen. met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Il. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van rechtspersonen en ondernemingen, zoals:

N het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

B/ het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren,; onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan' depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en, kapitalisatieondememingen;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

+14004965

0ixS Sf.á/,

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

4 Y' kCI het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste

zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen,

rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

D/ het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het mandaat van vereffenaar, het uitoefenen van opdrachten en functies;

EI het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

FI het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

G! de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in `t kort tussenpersoon in de handel;

H/ het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen

III. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

ARTIKEL VIJF ; KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00) en is verdeeld in honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal kan gewijzigd worden.

Op elle kapitaalaandelen wordt in geld ingeschreven door de enige oprichter, de heer Verbraeken Erwin, voornoemd, volstort ten belope van een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (E 12.400),

Plaatsing - Volstorting

Het kapitaal is volledig geplaatst.

Voorkeurrecht

Het wettelijk voorkeurrecht voor de vennoten is toepasselijk bij een kapitaalverhoging door inbreng in geld.

Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van ten minste vijftien dagen te rekenen

vanaf de dag van de openstelling van de inschrijving.

Behoudens andersluidende overeenkomst tussen de betrokkenen, komt het gezegd recht van voorkeur toe aan de blote eigenaar, en pas bij niet-uitoefening door deze laatste aan de vruchtgebruiker.

Wanneer het bestuursorgaan kennis heeft van de splitsing van de eigendom van aandelen in blote eigendom en vruchtgebruik, zal het hen beiden in kennis stellen van de uitgifte en met de eventuele interesse van de vruchtgebruiker zal maar rekening gehouden warden in de mate dat de blote eigenaar geen gebruik maakt van zijn voorkeurrecht.

Het is de vruchtgebruiker wel toegelaten zijn interesse te doen blijken en dus zijn eventuele intekening afhankelijk te maken van een minimum aantal aandelen.

Behoudens andersluidende overeenkomst tussen de betrokkenen, bekomt de intekenaar, zowel de blote eigenaar als de vrachtgebruiker, de aandelen in volle eigendom.

Wanneer na het verstrijken van de termijn voor de uitoefening van het voorkeurrecht blijkt dat het recht van voorkeur niet integraal werd uitgeoefend, dan komt dit recht toe aan de vennoten, die wel van hun recht gebruik gemaakt hebben naar evenredigheid van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, tenzij onder de vennoten die geïnteresseerd zijn in de uitoefening van het bijkomende voorkeurrecht éénstemmig een andere verhouding is overeengekomen.

Op de aandelen waarop niet werd ingeschreven zoals hoger vermeld kan warden ingeschreven door personen aan wie overdracht en/of overgang van aandelen vrij is conform de statuten. Andere personen kunnen slechts op deze aandelen inschrijven, mits besluit genomen door tenminste de helft van de vennoten in het bezit van tenminste drie/vierden van het kapitaal.

ARTIKEL ZES ;

De aandelen zijn op naam. Hun bezit zal blijken uit de inschrijving in het register der aandelen, dat alle wettelijke aanduidingen bevat, zoals hierna aangegeven.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend,

ti ab,S r+y De aandelen en obligaties zijn ondeelbaar ten opzichte van de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge Ingeval er verschillende rechthebbenden zijn omtrent hetzelfde effect, kan de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen totdat een enkele persoon ten aanzien van de vennootschap als vertegenwoordiger van het effect is aangewezen.

Wanneer een effect in pand gegeven is, zal, tenzij de betrokkenen anders zouden zijn overeengekomen, bij stemming in de algemene vergadering de eigenaar en niet de pandhebbende schuldeiser tegenover de vennootschap optreden.

Wanneer de eigendom van een effect is opgesplitst in blote eigendom en vruchtgebruik komen de lidmaatschapsrechten, zoals het stemrecht toe aan de vruchtgebruiker, behoudens andersluidende overeenkomst tussen betrokkenen, Het dividendrecht komt eveneens toe aan de vruchtgebruiker.

Zoals bepaald hiervoor komt de uitoefening van het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging in geld in eerste instantie toe aan de blote eigenaar. Het besluit tot kapitaalverhoging wordt genomen door de algemene vergadering waarop de vruchtgebruiker het stemrecht heeft,

ARTIKEL NEGEN : BESTUUR :

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van vast vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurderfzaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Aan de zaakvoerder kan, onverminderd de vergoeding van zijn kosten, een wedde worden toegekend waarvan het bedrag door de algemene vergadering elk jaar wordt vastgesteld en die ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

ARTIKEL TIEN :

De zaakvoerders kunnen bijzondere en beperkte volmachten geven.

De vennootschap wordt tegenover derden verbonden door de rechtshandelingen, die de gevolmachtigden binnen de perken van hun mandaat stellen.

ARTIKEL ELF

Het toezicht op de vennootschap wordt uitgeoefend door de vennoten zelf, behoudens de gevallen waarin de wet de aanstelling van een commissaris-revisor oplegt.

ARTIKEL TWAALF : ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand februari om 17:00 uur, in de zetel van de vennootschap, of in elke andere plaats in het bericht van oproeping vermeld.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstkomende werkdag.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel vijftien van deze statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering,

ARTIKEL DERTIEN

Elke vennoot heeft het recht een algemene vergadering samen te roepen en haar agenda samen te stellen.

De oproeping voor een algemene vergadering gebeurt overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld. Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos toegezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel vijftien van deze statuten, dan zal de zaakvoerderfzaakvoerders!college van zaakvoerders, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in voormeld artikel, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

ARTIKEL VEERTIEN :

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

De zaakvoerder(s) en eventuele commissaris geven antwoord op de vragen die door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

De zaakvoerder heeft het recht tijdens de zitting de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening voor drie weken uit te stellen. Deze vergadering doet geen afbreuk aan de andere genomen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

besluiten behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

ARTIKEL VIJFTIEN : SCHRIFTELIJKE BESLUITVORMING

Met uitzondering van :

- de beslissingen te nemen in kader van de toepassing van artikel 332 Wetboek van Vennootschappen; en - de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden,

kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de zaakvoerder/zaakvoerders/college van zaakvoerders, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar aile vennoten/aandeelhouders en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten/aandeelhouders de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld,

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn, Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de vennotenide aandeelhouders.

De houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen.

ARTIKEL ZESTIEN : BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van het daarop volgende jaar.

ARTIKEL ZEVENTIEN ;

Op het einde van elk boekjaar maken de zaakvoerders een inventaris, alsmede de jaarrekening op. Deze jaarrekening wordt door de zaakvoerders opgesteld overeenkomstig de wettelijke voorschriften.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

De zaakvoerders stellen bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikelen 95 en 96 van het Wetboek van Vennootschappen. De zaakvoerders zijn evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid,1° van het Wetboek van vennootschappen.

ARTIKEL NEGENTIEN :

Het batig saldo van de resultatenrekening na aftrek van de maatschappelijke lasten en afschrijvingen vormt de netto-winst van de vennootschap.

Op deze winst wordt voorafgenomen

a) vijf ten honderd voor de wettelijke reserve zoals bepaald door de wet;

b) de vergoedingen eventueel toegekend aan de zaakvoer- ders, de commissarissen en de vennoten.

Er wordt geen vergoeding toegekend voor de inbrengen of voor de voorschotten door de vennoten gedaan

aan de vennootschap, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

Over de besteding van het saldo van de netto winst beslist de algemene vergadering soeverein.

Geen uitkering mag gebeuren als op de datum van de afsluhting van het laatste boekjaar het netto-actief,

zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het

gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde gedeelte van het kapitaal, vermeerderd met alle reserves

die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd; verder dient te worden gehandeld conform

artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

ARTIKEL EENENTWINTIG

Bij ontbinding stelt de algemene vergadering één of meer vereffenaars aan naar keuze, en bepaalt hun

macht en hun bezoldiging. Bij gebreke aan aanstelling van vereffenaars, zal de vereffening gebeuren door de

op dat ogenblik in functie zijnde zaakvoerder(s).

ARTIKEL TWEEENTWINTIG ;

Bij vereffening wordt het eindsaldo evenredig verdeeld onder de aandeelhouders.

ARTIKEL DRIEËNTWINTIG

Voor al wat in deze statuten niet is voorzien, wordt verwezen naar het wetboek van vennootschappen, in

voege op het moment van de toepassing.

BENOEMING VAN EEN NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDER

Onmiddellijk heeft de oprichter beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerder, en dit voor

onbepaalde duur;

De heer VERBRAEKEN Erwin, wonende te 2230 Herselt, Neerstraat 30.

Nationaal nummer ; 82.05.19-189.28

COMMISSARIS

De oprichter verklaart dat geen commissaris dient benoemd te worden en dit ingevolge artikel 141 van het

Wetboek van Vennootschappen.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter

griffie van de rechtbank van koophandel en zal worden afgesloten op 30 september 2015.

EERSTE JAARVERGADERING.

ti

Vocl-- behoudei* aali

het y

BelgiSch Staatelad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2016s

ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN - VOLMACHT

De verschijner en de aldus benoemde zaakvoerder stellen, onder de opschortende voorwaarde van , neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die eik- afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de KruispUntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde ;i~e vervulien en té dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten eng fon'talieren jegeps de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers ván Deloitte. die' woonstkeuze doen op het kantoor te 2018 Antwerpen, Lange Lozanstraat 270:

De heer Luc Eberhardt;

De heer Francis van der Hoert;

Mejuffrouw Julie Schaerlaken.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Notaris Bart VAN THIELEN

Te 2230 Herselt, Herentalsesteenweg 33.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte van de oprichtingsakte verleden voor Meester BART VAN THIELEN, Notaris te Herselt op 18 december tweeduizend dertien, afgeleverd voor registratie, enkel om te dienen voor de neerlegging op de rechtbank van koophandel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ERWIN VERBRAEKEN

Adresse
NEERSTRAAT 30 2230 HERSELT

Code postal : 2230
Localité : HERSELT
Commune : HERSELT
Province : Anvers
Région : Région flamande