ES & S LOGISTICS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ES & S LOGISTICS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 500.786.056

Publication

07/02/2013
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Motl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0600.786.056

Benaming

(voluit) : ES & S LOGISTICS

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : te 2260 Westerlo, Van Doornefaan 3

(volledig adres)

Onderwerp akte : rechtzetting materiële vergissing bij publicatie oprichting

Bij materiële vergissing werd gepubliceerd dat het eerste boekjaar van BVBA ES & S LOGISTICS, met ondernemingsnummer 0500.786.056 RPR Turnhout, met zetel te 2260 Westerlo, Van Doornefaan 3, zal eindigen op dertig september tweeduizend dertien en de eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in het jaar tweeduizend veertien.

Het eerste boekjaar zal echter lopen van de oprichting op vijf november tweeduizend en twaalf tot dertig september tweeduizend veertien.

De eerste algemene vergadering zal plaatsvinden op de eerste maandag van de maand maart om 19u30 in het jaar tweeduizend vijftien.

Getekend Notaris Laurence Cuypers dd 25/01/2014

E

GRIFFIE RECHTBANK VAN

2 8 JAN. 2013

KOOPHANDEL TURNHOUT Griffie De griffier

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

111111110111

+

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/11/2012
ÿþBenaming ES & S LOGISTICS

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2260 Westerlo, Van Doornelaan 3

Ondernemingsnr : Q 20 iecos-6-

Voorwerp akte : Oprichting

Uit een akte ontvangen door Meester Laurence CUYPERS, geassocieerd notaris te Heist-op-den-Berg, ondergetekend, op 5 november 2012, met volgende melding van registratie :

"Geregistreerd, te Heist-op-den-Berg, op 7/11/2012, boek 298, blad 24, vak 18, ont-vangen : vijfentwintig euro

(¬ 25,00), de Eerstaanwezend Inspecteur : (getekend) A. Buer-mans"

Blijkt er dat :

I. de heer VERRYCKEN Guy Denis Maria [Rijksregister nummer 69,09.24 401-03], geboren te Heist-op-den-Berg op vierentwintig september negentienhonderd negenenzes-tig, wonende te 2230 Herselt (Ramsel), Plankenbrugstraat 68, echtgenoot van mevrouw VAN LENS Ann, geboren te Leuven op vier mei negentienhonderd vieren-zeventig, gehuwd onder het stelsel der wettelijke gemeenschap van goederen zonder huwelijkscontract, ongewijzigd. En

2. mevrouw VERRYCKEN Jasmine Delphine Louisa [Rijksregister nummer 65.08.24 350-60], geboren te Heist-op-den-Berg op vier-'en-itwintig augustus negentienhonderd vijf-enzes-tig, wonende te 2235 Hulshout (Houtvenne), Stekkestraat 1, ongehuwd.,

onder hen een vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprake-lijkheid hebben opgericht.

il. De vennootschap als naam heeft : ES & S LOGISTICS.

in. De zetel gevestigd is te 2260 Westerlo, Van Doornelaan 3. De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in Bel-gië bij besluit van de zaakvoerder.

IV. De vennootschap als doel heeft :

Economisch: De vennootschap heeft tot doel, hetzij voor eigen rekening hetzij voor rekening van derden: het opslaan, stouwen en behandelen, verzenden en bevrachten van goederen, het huren en verhuren van opslagruimte.

De hoofdactiviteit van de vennootschap richt zich op het uitruimen van allerlei onderdelen en producten die een bepaalde Locatie hebben in de magazijnruimte en deze in de juiste volgorde/sequentie en op het juiste tijdstip uit te leveren aan de klant.

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Zij kan eveneens optreden als tussenpersoon in de handel.

Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ti

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie v.n.-d.e_akt

!1\

" iai9oMo

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad  26/11/2012

r..

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen.

Zij kan eveneens deelnemen aan het bestuur van vennootschappen als mandataris.

Zij kan zich borgstellen voor alle verrichtingen van roerende of onroerende aard.

Sociaal: De vennootschap streeft er naar om kansengroepen mee in te voegen in de bedrijfsprocessen. Daar waar nodig past de vennootschap de arbeidsomstandigheden aan, wordt er een gepaste begeleiding voorzien ten einde de socioprofessionele inschakeling van individuen met de juiste werkattitude te bevorderen.

V. Het kapitaal wordt vastgesteld op de som van achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en wordt vertegenwoordigd door driehonderd gelijke aandelen zonder vermel-ding van waarde.

VI. De verschijners verklaren en erkennen dat het gehele kapitaal is geplaatst en dat op alle aandelen is ingeschreven als volgt:

- door de heer Verrycken Guy Denis Maria voornoemd, voor negenduizend driehonderd euro, waarvoor hem honderd vijftig(150) aandelen worden toegekend.

- door mevrouw Verrycken Jasmine Delphine Louisa voornoemd, voor negenduizend driehonderd euro, waarvoor haar honderd vijftig(150) aandelen worden toegekend.

De aandelen werden volledig volstort, zodat de vennootschap uit dien hoofde beschikt vanaf heden over een bedrag van ¬ 18.600,00

Alle aandelen worden aldus, volledig volstort aan de oprichters toegekend.

VII. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

Behoudens gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene verga-dering met inachtneming van de vereisten voor sta-tutenwijzi-ging.

VIII. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoten. Zij worden benoemd door de algemene vergadering.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

IX. Ieder boekjaar begint op één oktober van elk jaar en eindigt op dertig september, met dien verstande dat het eerste boekjaar begint te lopen op vijf november tweeduizend en twaalf en zal eindigen op dertig september tweeduizend dertien

X. De jaarvergadering komt rechtens bijeen op de vierde maandag van de maand maart om 19 uur 30 van ieder jaar, en voor de eerste maal in het jaar tweeduizend veertien.

Xl. Benoeming zaakvoerder

Bij eenparigheid beslist de buitengewone algemene vergadering als niet statutaire zaakvoerders voor onbepaalde duur aan te stellen en te benoemen:

1)De heer Verrycken Guy Denis Maria, voornoemd onder nummer 1.

2)Mevrouw Verrycken Jasmine Delphine Louisa, voornoemd onder nummer 2.

Luik B - vervolg

Die verklaren hun functie te aanvaarden,onder de bevestiging dat zij niet getroffen werden door enige verbodsbepaling die zich daartegen verzet.

Het mandaat van niet-statutaire zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

NOTARIS LAURENCE CUYPERS

Tegelijk hiermede neergelegd :

1) expeditie van de oprichtingsakte dd. 05/11/2012

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bil het Belgisch Staatsblad .u26/11/2012-: Annexes duciMionitenr bëlgë

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/05/2017 : ME. - JAARREKENING 30.09.2016, GGK 27.03.2017, NGL 28.04.2017 17110-0389-013

Coordonnées
ES & S LOGISTICS

Adresse
VAN DOORNELAAN 3 2260 WESTERLO

Code postal : 2260
Localité : WESTERLO
Commune : WESTERLO
Province : Anvers
Région : Région flamande