ESD PERSONALSERVICE BELGIEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ESD PERSONALSERVICE BELGIEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.371.144

Publication

06/03/2014 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
05/08/2011
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I

*11121288*

1 bel a: Be Sta

i i i

II

iteretrB-e4 ° de reclttbse

'1 Cp

-7. -ï~ ~ ~~::."~'~:~~,1 ~a

Gulffiie2 6 JU l I Zan

Ondememingsnr : 0833.371.144

Ienamsàngl

(voluit, : ESD Personalservice Belgien

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Esmoreitlaan 9 bus 1, 2050 Antwerpen

Onderwerp akte : ontslag zaakvoerder, zetelverplaatsing

Uittreksel uit de bijzondere vergadering van aandeelhouders van 30 juni 2011:

De vennootschap ESD Personalservice GmbH (0833.370.550), met vast vertegenwoordiger de heer Kammermeier Maximilian, wordt met onmiddelijke ingang ontslagen als zaakvoerder met decharge voor de gevoerde mandaten.

De maatschappelijke- en uitbatingszetel wordt met ingang van 1 juli 2011 verplaatst naar ltalielei 29/0.1, 2000 Antwerpen.

IMPE Joris

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid Jan de instrumer:tererde notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2011- Annexes du Moniteur belge

17/03/2011
ÿþ Mod 2.1

I r ` In, de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Nesepeiegd ter gaie ne de

techibed lia, : . l~ (~itVNE#pWI

op ~

8e filmer,

Griffie

I~VV~YI~II~uWIII~V~

b

s

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/03/2011 - Annexes du Moniteur belge



Ondernemingsnr : 0833.371.144

Benaming ESD Personalservice Belgien

(voluit) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : Esmoreitlaan 9 bus 1, 2050 Antwerpen 5, België

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder





Op de algemene vergadering van 24/02/2011 worden met éénparigheid van stemmen volgende besluiten genomen:

1. de heer Luc Veys neemt met onmiddellijke ingang ontslag als zaakvoerder. Er wordt hem décharge verleend voor de door hem vervulde opdracht.

2. de heer Joris Impe wordt als nieuwe zaakvoerder benoemd met onmiddellijke ingang.

3. volmacht wordt verleend aan Van hoofstadt natascha om hiertoe de nodige formaliteiten te vervullen bij de diensten van het belgisch staatsblad en het BIZ ondernemingsloket.

Joris Impe Veys Luc

zaakvoerder ontslagnemend zaakvoerder

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

14/02/2011
ÿþ Mod 2.0

1..:~Ûe ~..:J In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vc 0 2 FEB. 2071

behc Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

aar Griffie 1

Belt

Staa



" 11024150"

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : ESD Personalservice Belgien

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Esmoreitlaan 9 bus 1 te 2050 Antwerpen

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor Notaris Luc Mortelmans te Antwerpen-Deurne op 24 januari 2011, nog te registreren, blijkt dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ESD Personalservice Belgien" werd opgericht, als volgt:

1) Vennoten: 1. "ESD Personalservice GmbH", vennootschap naar Duits recht, met maatschappelijke zetel te 84453 Mühldorf (Duitsland), Herzog-Friedrich-Strasse 3, ingeschreven in het handelsregister B van het Ambtsgericht Traunstein onder nummer HRB 19589.

2. De heer VEYS Luc Dion Jules, handelsvertegenwoordiger, van Belgische nationaliteit, wonende te 9030 Gent, Emest Vanhavermaetestraat 18.

3. De heer KAMMERMEIER Maximilien Werner, zelfstandige ,van Duitse nationaliteit, wonende te Polling Ehring (Duitsland), Altdttinger Stresse 35.

2) Rechtsvorm en naam: De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "ESD Personalservice Belgien".

3) Zetel: gevestigd te 2050 Antwerpen, Esmoreitlaan 9 bus 1.

4) Duur: De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur en begint te werken vanaf het ogenblik dat zij de rechtspersoonlijkheid verwerft.

5) Doel: De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland:

Het exploiteren van een uitzendbureau of in het algemeen elk bureau voor private arbeidsbemiddeling. Het bijstand van werknemers bij het zoeken van een nieuwe tewerkstelling of werkgevers bijstaan bij het zoeken van werknemers.

Het in dienst nemen van werknemers, om hen ter beschikking te stellen met het oog op de uitvoering van een tijdelijke arbeid.

Het vervullen van outplacement activiteiten, zijnde het verstrekken van begeleidende adviezen en diensten in opdracht en op kosten van een werkgever aan een ontslagen of met ontslag bedreigde werknemer teneinde deze in staat te stellen zo vlug mogelijk een betrekking bij een nieuwe werkgever te vinden of een beroepsactiviteit als zelfstandige te ontplooien.

Het vervullen van selectie- en wervingsactiviteiten alsmede activiteiten van headhunting of executive search. Het vervullen van enige andere activiteiten die verband houden met de private arbeidsbemiddeling

Het verlenen van advies, bijstand en opleiding op het vlak van personeelsbeleid, en van tele-informatica in verband met voormelde activiteiten.

Zij mag alle commerciële, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verhandelingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of deze activiteiten die haar zullen toelaten voordeel te halen voor haar ontwikkeling.

De vennootschap zal de leiding en het toezicht, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en d ochtervennootschappen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen.

6) Kapitaal: Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) en wordt vertegenwoordigd door 200 aandelen, zonder vermelding van, nominale waarde.

De oprichters tekenen in op alle aandelen, onderschrijven elk van deze aandelen volledig door middel van. inbreng in geld en volstorten elk van deze aandelen ten belope van eenendertig euro twee cent (31,02 EUR) per aandeel, zodat zij elk respectievelijk nog hierna gemelde bedragen dienen te volstorten:

Op de laatste btz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

0833.371.144

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

-de vennootschap "ESD Personalservice GmbH" heeft ingetekend op 68 aandelen waarop aldus nog 4.214,64 euro te volstorten biljft.

-De heer VEYS Luc heeft ingetekend op 66 aandelen waarop aldus nog 4.090,68 euro te volstorten blijft.

-De heer KAMMERMEIER Maximilien heeft ingetekend op 66 aandelen waarop aldus nog 4.090,68 euro te volstorten blijft.

Notaris Luc Mortelmans te Antwerpen-Deurne bevestigt dat het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen gedeponeerd werd op rekening nummer 363-0827953-01 bij ING België.

7) Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. De zaakvoerder wordt benoemd door de algemene vergadering, voor een periode te bepalen door de algemene vergadering en is steeds door haar afzetbaar. De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet en de statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is. De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zullen zij heizij alleen hetzij gezamenlijk of als college optreden, zoals bepaald door de algemene vergadering.

Bevoegdheidsbeperkingen: Alle beslissingen met een financiële draagwijdte boven de vijftigduizend euro (¬ 50.000,00) dienen steeds door twee zaakvoerders genomen en ondertekend te worden. Alle beslissingen tot aankoop van een onroerend goed dienen door de Algemene Vergadering te worden genomen. Zij zullen een persoon machtigen om tot de aankoop van het onroerend goed in kwestie over te gaan.

8) Jaarvergadering: Ieder jaar wordt deze gehouden op de tweede vrijdag van de maand juni om negentien (19.00) uur. Indien dit een wettelijke feestdag is, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

9) Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

10) Verdeling van de winst: Na de wettelijk verplichte voorafname voor de samenstelling van het reservefonds, wordt het overschot van de winst ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt. De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de zaakvoerder. Behoudens andersluidende wettelijke bepalingen worden de dividenden die niet worden opgevraagd binnen de 5 jaar vanaf hun eisbaarheid eigendom van de vennootschap.

11) Verdeling van vereffeningsaldo: Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de netto-activa onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door aile aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effecten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort. Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

12) Zaakvoerders: Worden benoemd tot niet statutaire zaakvoerders voor onbepaalde duur: 1. de vennootschap "ESD Personalservice GmbH", voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger de heer Kammermeier Maximilien, eveneens voornoemd en 2. de heer VEYS Luc, voornoemd. Hun mandaten worden niet bezoldigd en zij kunnen elk afzonderlijk optreden rekening houdend met de in de statuten opgelegde beperkingen.

13) Overgangsbepalingen: Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend en twaalf. De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op de tweede vrijdag van de maand juni tweeduizend dertien.

14) Goedkeuring wordt verleend aan alle handelingen, alsook alle verbintenissen die zijn aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting, overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen en in het bijzonder de verbintenissen gesloten met Electrabel, Vertaalbureau Van Lokeren, Belgacom, ING België.

15) Commissaris : Indien de vennootschap hiertoe wettelijk verplicht is, wordt de controle op de financiële toestand van de vennootschap, op de jaarrekening en op de regelmatigheid, vanuit het oogpunt van de wet op de handelsvennootschappen en van deze statuten, van de verrichtingen, weer te geven in de jaarrekening, aan één of meer commissarissen opgedragen. Zij worden benoemd door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.De commissarissen worden benoemd voor een hemieuwbare termijn van drie jaar. Indien de vennootschap wettelijk niet verplicht is een commissaris te benoemen, en besluit om er geen te benoemen, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. De oprichters besluiten om geen commissaris te benoemen.

16) Postvolmacht: De vergadering besluit aan de heer VERMAERE Michel Adrienne Jozef Colleta, wonende te 2050 Antwerpen, Esmoreitlaan 9 bus 1, houder van identiteitskaart nummer 590-9278687-81 volgende bijzondere machten te verlenen om voormelde vennootschap te vertegenwoordigen in navolgende aangelegenheden. Deze machten bestaan in:

1. Tekenen van de gewone briefwisseling in verband met de zaken van de vennootschap.

2. Bij het postbeheer, de Lucht- en Scheepvaartdiensten, de Spoorwegen, de Buurtspoorwegen, bij alle vervoer- of besteldiensten, bij welk danige ondernemingen en particulieren, brieven, zendingen, kaarten, pakketten, colli's, goederen, postliggende stukken, al of niet aangetekend, al of niet verzekerd, met of zonder geldwaarden, in ontvangst nemen, lichten of opvorderen, alsook afgeven of verzenden; ontlasting geven, alle registers of documenten tekenen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

3. Aankopen, uitgezonderd bij contract met een duur van meer dan een jaar, van alle roerende goederen en

alle diensten, nodig voor de werkzaamheden van de vennootschap, voor een bedrag van hoogstens duizend

euro (¬ 1.000,00) per aankoop of contract.

4.De vennootschap vertegenwoordigen voor de Staat, de Provincies, de Gewesten en Gemeenschappen,

de Gemeenten en de Openbare Besturen, met inbegrip van het ondememingsioket - Kruispuntbank der

Ondernemingen.

17) Machten: Volmacht wordt verleend aan mevrouw Natascha Van Hoofstadt, wonende te 2660

Antwerpen-Hoboken, Kapelstraat 121, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling om alle formaliteiten te vervullen

aangaande BTW, belastingen, Ondememingsloket, Kruispuntbank van ondernemingen en publicatie in het

Belgisch Staatsblad.

Voor ontledend uittreksel

afgeleverd voor registratie

Luc Mortelmans

notaris

Tegelijk hiermede neergelegd:

-uitgifte akte dd. 24 januari 2011

-een bankattest

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/06/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
ESD PERSONALSERVICE BELGIEN

Adresse
ITALIELEI 29, BUS 0.1 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande