ESNATAL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ESNATAL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.142.005

Publication

06/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 03.06.2014, NGL 30.09.2014 14627-0451-011
07/03/2012
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*12301452*

Neergelegd

05-03-2012



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): ESNATAL

0844142005

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 2970 Schilde, De Schietboog 16

Onderwerp akte: Oprichting.

ER BLIJKT UIT een akte verleden voor notaris Jacques Istas te Schilde op 2 maart 2012 dat de Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ESNATAL met zetel te 2970 Schilde, De Schietboog 16 werd opgericht.

Oprichter-vennoot:

oprichter en enige vennoot: De heer VAN MAELE Alain Francine Léon Joseph, geboren te Wilrijk op 20 oktober 1967, wonende te 2970 Schilde, De Schietboog 16.

Maatschappelijk kapitaal: ¬ 60.000,00, volledig volgestort in speciën door de enige oprichter-vennoot.

Duur: onbepaalde duur.

Doel: - de vennootschap heeft tot doel:

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijk rechten, zoals de aan- en

verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling, de onroerende leasing en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

- Het verwerven en aanhouden van participaties in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

- Het waarnemen van alle bestuursopdrachten in andere rechtspersonen, het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden, de functie van vereffenaar van vennootschappen;

- Het verlenen van adviezen en dienstprestaties van financiële, technische, commerciële, juridische of administratieve aard, onder meer met betrekking tot analyse en onderzoek, adviesverstrekking, initiatief en organisatie, beheer, controle en toezicht; audit-, consulting- en managementprestaties, dit alles in de ruimste zin, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen; het verlenen van bijstand, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, marketing, productie, personeelszaken en algemeen bestuur; het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak;

- De groot- en kleinhandel, de in- en uitvoer, de opslag, distributie, promotie, verdeling van alle goederen in de handel.

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, hypotheek stellen en haar goederen in pand geven, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de

verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot, benoemd door de algemene vergadering voor een tijdsduur door haar vast te stellen. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Externe vertegenwoordigingsmacht: Indien er één zaakvoerder is aangesteld vertegenwoordigt deze de vennootschap alleen jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Indien er twee zaakvoerders zijn aangesteld vertegenwoordigen zij samen de vennootschap. Indien er drie of meer zaakvoerders zijn aangesteld wordt de vennootschap vertegenwoordigd door de meerderheid van de zaakvoerders. De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders ingeval van overdreven volmacht.

Jaarvergadering: Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen.

De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste dinsdag van juni om negentien uur.

Indien die dag een zondag of een wettelijke feestdag is wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden. De gewone en de bijzondere algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap, of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap is gevestigd, aangewezen in de oproeping; de buitengewone algemene vergadering kan gehouden worden waar ook in België.

De zaakvoerders en in voorkomend geval de commissarissen kunnen zowel een gewone algemene vergadering als een bijzondere of buitengewone algemene vergadering bijeenroepen. Zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de in deze statuten bepaalde dag. De zaakvoerders en de commissarissen zijn verplicht een bijzondere of buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wanneer één of meer vennoten die alleen of samen een vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, dit vragen.

Deze oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde die zelf stemrecht heeft. De volmacht moet voldoen aan de door de zaakvoerders voorgeschreven vorm.

Ze moet op de maatschappelijke zetel worden gedeponeerd, tenminste vijf dagen voor de vergadering.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

De algemene vergadering kan niet rechtsgeldig beraadslagen of besluiten over punten die niet in de aangekondigde agenda zijn opgenomen of die daarin niet impliciet zijn vervat, onverminderd de mogelijkheid om de samenstelling van de vergadering en het verloop van de werkzaamheden te bepalen in overeenstemming met de wet en de statuten.

De zaakvoerders en elke vennoot hebben het recht amendementen voor te stellen betreffende alle punten van de aangekondigde agenda.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december. Bestemming van de winst: Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste een/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze een tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het saldo. De zaakvoerders organiseren de datum en

wijze van betaling der dividenden.

Verdeling van het vereffeningsaldo: wettelijke regeling .

OVERGANGSBEPALINGEN:

BENOEMING VAN EERSTE ZAAKVOERDER.

Met eenparigheid van stemmen wordt als zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur: de heer VAN

MAELE Alain, voornoemd. Het mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de

algemene vergadering. De zaakvoerder verklaart te aanvaarden onder de bevestiging niet getroffen te

zijn door een maatregel die zich hiertegen verzet.

EERSTE JAARVERGADERING - EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar loopt vanaf 2 maart 2012 tot 31 december 2013. De eerste jaarvergadering zal

gehouden worden in 2014.

BIJZONDERE VOLMACHT.

Bijzondere volmacht wordt gegeven aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Filotax,

en haar aangestelden, voor de administratie van de BTW en aan de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid Outcome, en haar aangestelden, voor inschrijving en formaliteiten bij het

ondernemingsloket, de Kamer van Ambachten en Neringen, alsook voor alle latere wijzigingen, met recht van

in de plaats stelling en het vermogen de opdracht door te geven.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL--- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL ---

(getekend) Notaris Jacques Istas te Schilde.

Coordonnées
ESNATAL

Adresse
DE SCHIETBOOG 16 2970 SCHILDE

Code postal : 2970
Localité : SCHILDE
Commune : SCHILDE
Province : Anvers
Région : Région flamande