ESSENCE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ESSENCE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 829.912.994

Publication

19/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 27.09.2013, NGL 17.02.2014 14036-0536-010
21/10/2013
ÿþ mal 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





NEERGELEGD

10 10- 2013

-,..._

ORiPP!r F~ ~' l~ANk6 van

i~dAPHA~~ 6~r1~eSl;Cl~ E ~.l" <N ~

III I II I I III I III

*13159620+

i

III

Ondernemingsnr : 0829912994

Benaming (voluit) : ESSENCE

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Vinkenlaan 3

2880 Bornem

Onderwerp akte :Ontbinding-vereffening

Tekst

Uit een akte verleden voor Meester Cadia SCHELTENS, notaris met standplaats te Willebroek, op 27 september 2013 , dragende de volgende melding van registratie:

"Geboekt te Puurs, de 4 okt. 2013, Deel 86, blad 87, vak 17, twee bladen en geen verzendingern Ontvangen vijftig euro (E 50) De ontvanger, (getekend) R. VAN DE VELDE"

BLIJKT DAT

een buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid "ESSENCE", waarvan de zetel gevestigd is te 2880 Bornem, Vinkenlaan 3 werd; gehouden. De vennootschap werd opgericht krachtens een akte verleden voor ondergetekende notaris; op 30 september 2010, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 14 oktober;

2010/0150830.De statuten werden sindsdien niet meer gewijzigd. De vennootschap is ingeschreven;

"

m het rechtspersonenregister te Mechelen onder nummer 0829.912.994.

Is aanwezig :

De Heer ANNé Luc Leopold Adelaida, geboren te Bornem op dertien april negentienhonderd' vijfenzestig, echtgenoot van Mevrouw MEEUS Viviane Cesarine Benedikt, wonende te 2880; Bornem, Vinkenlaan 3. Houder van honderd aandelen, hetzij alle aandelen

UITEENZETTING

De aandeelhouder zet vooreerst uiteen dat deze vergadering werd bijeengeroepen om te beraadslagen; over de volgende agendapunten en verzoekt mij, notaris, bij akte vast te stellen hetgeen volgt :

I. De vergadering van vandaag heeft de volgende agenda :

1. Voorstel tot ontbinding zoals toegelicht in het bijzonder verslag van de zaakvoerder: en staat van activa en passiva de dato 30 juni 2013 conform artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen.

2. Bijzonder verslag van de zaakvoerder conform artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen.

3. Ontbinding en gelijktijdige vereffening van de vennootschap.

II. Vaststelling van de vervulling van de wettelijke formaliteiten

Met betrekking tot de formaliteiten, die door de vennootschap moeten worden vervuld, stellen de vennoten het volgende vast :

1. Op 5 juli 2013 heeft de zaakvoerder van de vennootschap een verslag opgesteld,; houdende voorstel tot ontbinding en gelijktijdige vereffening van de vennootschap,

Wetl oevpn Vennoetsegppen;_m.A.dat.vgsIag.;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

werd een staat van activa en passiva van de vennootschap gevoegd dedato 30 juni 2013, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld ; dit verslag werd opgesteld conform de waarderingsregels vastgesteld ter uitvoering van het artikel 92 van het Wetboek van Vennootschappen.

2. Op 5 augustus 2013 heeft de heer Dirk Van Doorslaer, Accountant  Belastingsconsulent Zaakvoerder BVBA Sambel bvba met zetel te 2880 Bornem-Mariekerke, Karel Van Doorslaerlaan 60, overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen een verslag opgesteld.

De conclusies van dit verslag luiden letterlijk als volgt :

""VIII. BESLUIT

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht heeft het bestuursorgaan van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ESSENCE " een boekhoudkundige staat afgesloten op 30 juni 2013, opgesteld. De staat waarover verslag wordt uitgebracht is deze, welke werd opgesteld tegen liquidatiewaarde, en die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 42.067,96 euro en een gecorrigeerd netto actief van 33.542,45 euro.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kan ondergetekende bevestigen dat deze boekhoudkundige staat op een juiste wijze voortvloeit uit de boekhouding van de vennootschap, Voor wat betreft de getrouwheid en de volledigheid van de betreffende staat van activa en passiva dient ondergetekende een voorbehoud te formuleren voor mogelijke herzieningen met betrekking tot de aangifte in de vennootschapsbelasting voor wat betreft de nog niet definitief afgesloten controlejaren, zijnde de boekjaren die nog niet door de bevoegde instanties definitief werden gecontroleerd.

Behoudens het hiervoor vermelde voorbehoud, kan gesteld worden dat de boekhoudkundige staat van activa en passiva, afgesloten op 30 juni 2013, de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de voorgenomen ontbinding van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ESSENCE " en mag niet voor andere doeleinden gebruikt of aangewend worden.

Aldus opgesteld te Bornem, op datum van 5 augustus 2013 door de burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft aangenomen "Sambel ", met zetel te 2880 Bornem, Karel Van Doorslaerlaan 60, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Dirk Van Doorslaer, accountant, ingeschreven in het register der externe accountants onder het nummer 8135

Dirk Van Doorslaer

Accountant - Belastingsconsulent

8135

Zaakvoerder BVBA Sambel bvba

223206"

BERAADSLAGING  BESLISSINGEN

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging de volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen:

Eerste beslissing  Verslaggeving

Ontslag wordt verleend van de voorlezing van het verslag, opgesteld door de zaakvoerder, houdende voorstel tot ontbinding en gelijktijdige vereffening van de vennootschap, en van het verslag opgemaakt door voornoemde accountant overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bij het verslag van de zaakvoerder is een staat van activa en passiva gevoegd, afgesloten per dertig juni tweeduizend dertien.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van:

a) Het bijzonder verslag opgesteld door de zaakvoerder waarin het voorstel tot ontbinding en gelijktijdige vereffening wordt toegelicht en dat vermeld werd in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding en gelijktijdige vereffening moet

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

le

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

uitspreken. Aan dit verslag van de zaakvoerder is een staat van actief en passief, afgesloten volgens de boekhoudkundige toestand op 30 juni 2013, aangevuld door een geactualiseerde staat van activa en passiva de dato 25 september 2013, beiden hieraangehecht;

b) Verslag van de accountant, de Heer Dirk Van Doorslaer, voornoemd aangewezen door de zaakvoerdersraad over de staat van actief en passief, met vermelding of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven. De inhoud van het verslag is voormeld.

Na onderzoek, heeft de instrumenterende notaris de externe wettigheid bevestigd van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap overeenkomstig artikel 178 § 1 van het Wetboek van Vennootschap, gehouden is.

Tiveede beslissing  Ontbinding en gelijktijdige vereffening

De aandeelhouder verklaart uitdrukkelijk de BVBA ESSENCE te ontbinden en te vereffenen.

Er wordt geen vereffenaar aangesteld.

De aandeelhouder verklaart dat de vereffening dadelijk wordt voltrokken, gelet op het feit dat:

- er géén passiva zijn volgens de opgemaakte staat van activa en passiva, behoudens de voorziening voor vereffeningskosten, zoals dit blijkt uit de geactualiseerde staat van activa en passiva de dato 25 september 2013, aangehecht.

- het resterend actief teruggenomen wordt door de aandeelhouder zelf,

- de enige aandeelhouder verbindt er zich onvoorwaardelijk toe alle eventuele nog niet gekende passiva voor zijn rekening te nemen.

De vennootschap houdt op te bestaan, te rekenen vanaf heden. Aan de zaakvoerder wordt kwijting gegeven voor zijn bestuur voor de afgelopen periode.

De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende ten minste 5 jaar worden bewaard vanaf de publicatie van het besluit van de vereffening op het adres van de zetel van de vennootschap.

De zaakvoerder verleent bijzondere volmacht aan de Heer Dirk Van Doorslaer, zaakvoerder van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "SAMBEL", te 2880 Bornem-Mariekerke, Karel Van Doorslaerlaan 60, evenals zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL:

Cadia SCHELTENS, Notaris

Uitgifte akte met

-BIJLAGE: - Bijzonder verslag van de zaakvoerder, verslag accountant over ' e staat van activa en passiva per 30 juni 2013, jaarrekening per 25/09/2013.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

06/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 21.12.2012, NGL 01.02.2013 13024-0070-009

Coordonnées
ESSENCE

Adresse
VINKENLAAN 3 2880 BORNEM

Code postal : 2880
Localité : BORNEM
Commune : BORNEM
Province : Anvers
Région : Région flamande