ESSENTIALS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ESSENTIALS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 866.150.909

Publication

24/01/2013
ÿþMod Woró 11.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11it;ub~ ^!" °l,d L r 13:1i' ig van de

Rechtbank van ro phadticl t:r 1#t7tworpef oQ1,1 JAN 2013

Do Qteffler,

G

Ondernemingsnr : 0866.150.909

Benaming

(voluit) : ESSENTIALS

(verkort) :

Rechtsvorm ; Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2000 Antwerpen, Everdijstraat 13

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING INGEVOLGE FUSIE DOOR OVERNEMING

Het blijkt uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders, opgemaakt door notaris Frederik Jorissen te Antwerpen op 28 december 2012, "geregistreerd te Antwerpen, REGISTRATIE 5, de 03.01.2013. Boek 5/204 blad 96 vak 15. Ontvangen: E 25,00, De ontvanger (get) ai R. WECHUYSEN", dat volgende beslissingen werden genomen :

1. (1) Kennisneming van het fusievoorstel de dato 15 november 2012, opgesteld door het bestuursorgaan overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van vennootschappen, neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen op 16 november daarna, en bekendgemaakt bij uittreksel overeenkomstig artikel 74 van het wetboek van vennootschappen in de Bijlage bij het Belgisch Staatsblad van 27 november daarna onder nummer 12191891, welk fusievoorstel ter inzage is van de enige vennoot in de zetel van de vennootschap, en waarvan de aandeelhouders kosteloos een exemplaar kunnen bekomen overeenkomstig artikel 720, § 1 van het Wetboek van vennootschappen,

(2) Goedkeuring van het voormelde fusievoorstel, en besluit tot fusie door overneming, door overdracht tengevolge van haar ontbinding zonder vereffening van de algeheelheid van de activa en passiva van haar vermogen niets uitgezonderd noch voorbehouden aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid HAIR CLUB, met zetel te 2000 Antwerpen, Everdijstraat 13, ingeschreven in het reclitspersonenregister te Antwerpen met ondernemingsnummer 0427.107,628, houdster van al haar aandelen, waarbij alle handelingen door haar verricht sedert 1 juli 2012, vanuit boekhoudkundig standpunt zullen worden beschouwd als uitgevoerd voor rekening van de ovememende vennootschap.

(3) Omschrijving van de over te dragen bestanddelen van activa en passiva en vaststelling van de overgangsvoorwaarden.

(4) Vaststelling van de ontbinding van de vennootschap en van het ontslag van de zaakvoerder van rechtswege, tengevolge van het besluit tot fusie, onder de opschortende voorwaarden van het door de buitengewone algemene vergadering van de overnemende vennootschap te nemen besluit tot fusie, en de vaststelling van de (gewijzigde) statuten van de overnemende vennootschap tengevolge van de fusie.

2, Vaststelling van het ontslag van de zaakvoerder, met name de heer BERGEYS Eric Constant Mireille, wonende te 1350 Orp-Jauche, Rue de la Station 72, tengevolge van het besluit tot fusie, onder gemeld voorbehoud, en beslist dat de goedkeuring van de eerstvolgende jaarrekening van de overnemende vennootschap die zal worden opgemaakt na de onderhavige fusie, zal gelden als kwijting voor de zaakvoerder.

3. Bijzondere volmacht wordt verleend aan de zaakvoerders van de overnemende vennootschap met recht van in de plaatstelling, om de verdere formaliteiten van de fusie te vervullen, waaronder de formaliteiten van openbaarmaking.

Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen op het ondernemingsloket en bij de diensten van de BTW, zowel voor de inschrijving als voor elke later wijziging of aanpassing of schrapping daarvan, wordt volmacht gegeven, met recht van in de plaatsstelling, aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "INTEGRATED ACCOUNTANCY", afgekort "INACC", met zetel te 2440 Geel, Diestseweg 32, met ondernemingsnummer 0893.818.970, en haar gevolmachtigden.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS Frederik Jorissen

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift en volmacht.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

24/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 28.12.2012, NGL 23.01.2013 13012-0177-011
27/11/2012
ÿþ Riad word 11.1

Lkiik431# In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



»tr,ese:ed ter ÿ; °ifia Yi1 Ô Refkil ,

Kc~;~t ~~d 6o Arrº%r W1Fen. op

Griffie 6 Nov. 2012

t

flflIfl1*I1I2 1I9II1INI9 1*IW

bei"

aa

Be Sta;

Ondernemingsnr : 0866.950.909

Benaming

(voluit) : ESSENTIALS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Everdijstraat 13 te 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : NEERLEGGING VOORSTEL TOT EEN MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING

Voorafgaande toelichting:

Uitgaande van de zaakvoerders van:

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid HAIR CLUB, met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Everdijstraat 13, ingeschreven In het rechtspersonenregister van Antwerpen met ondernemingsnummer 0427,107.628 (hierna "de Overnemende Vennootschap"): en

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ESSENTIALS, met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Everdijstraat 13, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen met ondernemingsnummer 0866.150.909 (hierna "de Over te nemen Vennootschap");

werd onderhavig voorstel tot een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting opgemaakt ter attentie van en ter goedkeuring door de respectieve buitengewone algemene vergaderingen van voormelde vennootschappen, welke normaliter zullen gehouden worden op 28 december 2012, of kort daarna.

De Overnemende Vennootschap is houder van alle aandelen van de Over te nemen Vennootschap. De zaakvoerders van de Over te nemen Vennootschap en de Overnemende Vennootschap (hierna gezamenlijk "de te fuseren vennootschappen") hebben het initiatief genomen ertoe strekkende een krachtens artikel 676 van het Wetboek van vennootschappen met een fusie door overneming gelijkgestelde verrichting door te voeren, waarbij het hele vermogen van de Over te nemen Vennootschap zal overgaan op de Overnemende Vennootschap en dit volgens de vereenvoudigde procedure ingesteld bij de artikelen 719 e.v. van het Wetboek van vennootschappen (hierna "de Fusie"). "

ln het kader van deze procedure verbinden de zaakvoerders van de te fuseren vennootschappen zich ertoe ailes te doen wat in hun macht ligt om tussen de te fuseren vennootschappen de Fusie tot stand te brengen tegen de hierna vermelde voorwaarden en leggen bij deze het fusievoorstel vast, dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de respectievelijke algemene vergaderingen van de te fuseren vennootschappen.

1 De te fuseren vennootschappen zijn:

a) De Overnemende Vennootschap: HAIR CLUB

De Overnemende Vennootschap is een handelsvennootschap die de rechtsvorm heeft van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar maatschappelijke zetel is gevestigd te 2000 Antwerpen, Everdijstraat 13.

De Overnemende Vennootschap heeft als ondememingsnummer 0427.107.628 en ressorteert onder het rechtspersonenregister van Antwerpen.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het maatschappelijk doel van de Overnemende Vennootschap luidt als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel :

De uitbating van haarkapperssalons voor dames en heren, de aan- en verkoop in het klein van alle reukwaren, schoonheidsverzorgingsartikelen en alle andere artikelen, die normaal in kapperssalons kunnen verkocht worden, alsmede kleine fantasie- en textielartikelen, het alles in meest ruime zin,

Het ter beschikking stellen van zonnebanken.

Het management, adviseren, consulteren, begeleiden, leiden, optreden ais bestuurder van en in aile vennootschappen en ondernemingen.

Het verlenen van diensten aan bedrijven en personen, waarin ondermeer begrepen, het verstrekken van adviezen, het optreden als tussenpersoon, agent, commissionair, enzovoorts.

Het nemen van participaties onder eender welke vorm in aile bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen.

Hel beheren van vennootschappen, ondernemingen en patrimonia, welke ook hun doel wezen, met inbegrip van de uitoefening van de functies van bestuurder, gedelegeerd bestuurder en vereffenaar van vennootschappen.

ln verband met onroerende goederen: verwerven, kopen, verkopen, ruilen, huren, verhuren, bouwen, onderhouden, beheren, in hypotheek geven en ontvangen.

In verband met roerende goederen, lichamelijke en onlichamelijke verwerven, kopen, verkopen, ruilen, huren, verhuren, onderhouden, beheren, in pand geven en ontvangen.

Het optreden als franchlsenemer en franchisegever.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties. .

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en zij mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en aile andere verbintenissen, zowel voor haarzelf als deze voor alle derden. De vennootschap mag leningen verrichten aan derden.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende, industriële, commerciële of financiële verrichtingen doorvoeren die in verband staan met haar doel en alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen, eveneens door deelneming in andere vennootschappen of bedrijvigheden onder alle mogelijke vormen."

b) De Over te nemen Vennootschap: ESSENTIALS

De Over te nemen Vennootschap is een handelsvennootschap die de rechtsvorm heeft van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar maatschappelijke zetel is gevestigd te 2000 Antwerpen, Everdijstraat 13.

De Over te nemen Vennootschap heeft als ondememingsnummer 0866.150.909 en ressorteert onder het rechtspersonen register van Antwerpen.

Het maatschappelijk doel van de Over te nemen Vennootschap luidt als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van deze.

Het uitbaten van haarkapperssalons voor dames en heren, de aan- en verkoop in het klein van alle reukwaren, schoonheidsverzorgingartikelen en alle andere artikelen, die normaal in kapperssalons kunnen: verkocht worden alsmede kleine fantasie- en textielartikelen, dit alles in de meest ruime zin.

Het ter beschikking stellen van zonnebanken en lichttherapietoestellen. Het leveren van kwaliteitscontrole systemen aan het bedrijfsleven.

Het adviseren, ontwikkelen, organiseren, en realiseren van promotionele en publicitaire activiteiten, met inbegrip van het voeren van commerciële transacties dienaangaande.

Het adviseren op het vlak van marketing en publiciteit.

Personeelsselectie en vorming,

Het management, adviseren, consulteren. begeleiden, leiden, optreden als bestuurder van en in alle vennootschappen en ondernemingen.

Het verlenen van diensten aan bedrijven en personen, waarin ondermeer begrepen, het verstrekken van adviezen, het optreden als tussenpersoon, agent, commissionair, enz.

Het nemen van participaties onder eender welke vorm in aile bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen.

Het beheren van vennootschappen, ondernemingen en patrimonia, welke ook hun doel wezen, met inbegrip van de uitoefening van de functies van bestuurder, gedelegeerd bestuurder en vereffenaar van vennootschappen.

In verband met onroerende goederen; verwerven, kopen verkopen, ruilen, huren, verhuren, bouwen, onderhouden, beheren, in hypotheek geven en ontvangen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

In verband met roerende goederen, lichamelijke en onlichamelijke verwerven, kopen, verkopen, ruiten, huren, verhuren, onderhouden, beheren, in pand geven en ontvangen.

Het optreden als franchisenemer en franchisegever.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en zij mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en aile andere verbintenissen, zowel voor haarzelf als deze voor alle derden De vennootschap mag leningen verrichten aan derden. De vennootschap mag alle roerende en onroerende, industriële, commerciële of financiële verrichtingen doorvoeren die ln verband staan met haar doel en alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen, eveneens door deelneming In andere vennootschappen of bedrijvigheden onder alle mogelijke vormen.

2 Algemeen

De vcorgenomen Fusie beoogt de algehele overdracht van alle activa en passiva van de Over te nemen Vennootschap naar haar enige vennoot, de Overnemende Vennootschap, en kadert in de juridische, financiële en operationele integratie van de activiteiten van de Over te nemen Vennootschap in de Overnemende Vennootschap.

De Fusie is erop gericht tussen de te fuseren vennootschappen een integratie en harmonisatie op juridisch vlak te verwezenlijken, teneinde een centralisatie door te voeren van het bestuur, de administratie en de boekhouding alsook van de overige overheaddiensten van de te fuseren vennootschappen. Dit alles heeft een rationaliserend en kostenbesparend effect. Er zal bijgevolg een grotere efficiëntie kunnen worden bekomen op het vlak van rapportering, boekhouding en management.

De juridische en operationele samensmelting van de activiteiten van de te fuseren vennootschappen maakt het tevens mogelijk om intra-groepstransacties te vermijden tussen beide rechtspersonen.

Door de Fusie en de bijhorende reeds hierboven vermelde centralisatie, zef er een grotere doorzichtigheid ontstaan van de structuur van de vennootschapsgroep waartoe de fuserende vennootschappen behoren en van de te fuseren vennootschappen zelf. Hierdoor zullen ook de vaste kosten kunnen worden gereduceerd.

in het licht van het voorgaande, zijn de zaakvoerders van de te fuseren vennootschappen van mening dat er geen afdoende rationele argumenten voorhanden zijn om de te fuseren vennootschappen autonoom en apart verder te laten bestaan.

Gezien de hierboven omschreven, uitvoerige verantwoording vanuit bedrijfseconomisch perspectief, beantwoordt de voorgenomen Fusie aan reële zakelijke behoeften.

De zaakvoerders van de te fuseren vennootschappen beogen een niet-belaste fusie te realiseren, in een regime van boekhoudkundige continuïteit.

Indien het fusievoorstel door de buitengewone algemene vergaderingen van de te fuseren vennootschappen  normaliter te houden op 28 december 2012  op geldige wijze wordt goedgekeurd, zal de Over te nemen Vennootschap op het moment van juridische uitwerking van de Fusie van rechtswege ophouden te bestaan en gaat alsdan haar gehele vermogen, met inbegrip van alle rechten en verplichtingen, geen enkele uitgezonderd, over op de Overnemende Vennootschap,

3 Boekhoudkundige terugwerking

Vanaf 1 juli 2012 (deze datum inbegrepen) worden de verrichtingen gesteld door de Over te nemen Vennootschap boekhoudkundig geacht te zijn gesteld voor rekening van de Overnemende Vennootschap. De resultaten (winst of verlies) behaald vanaf 1 juli 2012 (deze datum inbegrepen) worden eveneens toegerekend aan de Ovememende Vennootschap.

4 Voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen te fuseren vennootschappen  bijzondere rechten toegekend aan vennoten van de Over te nemen Vennootschap

Aan de zaakvoerders van de Overnemende en de Over te nemen Vennootschap wordt geen bijzonder voordeel toegekend,

~

Woor-

bêhoeien aan het Belgisch

Staatsblad

Er zijn in de Over te nemen Vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere' rechten worden toegekend. De Overnemende Vennootschap kent geen bijzondere rechten toe aan (en stelt geen maatregelen voor betreffende) vennoten van de Over te nemen Vennootschap of gebeurlijke houders van andere effecten van de Over te nemen Vennootschap,

5 Slotbepalingen

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle kosten verband houdende met de fusieverrichting gedragen door de te fuseren vennootschappen, ieder voor een gelijk deei. Bij goedkeuring van de verrichting worden alle kosten gedragen door de Overnemende Vennootschap.

De streefdatum voor de goedkeuring van dit fusievoorstel door de respectieve buitengewone algemene vergaderingen van vennoten van de te fuseren vennootschappen is 28 december 2012, of kort daarna.

Dit fusievoorstel zal, in beginsel tegelijkertijd voor de te fuseren vennootschappen, worden neergelegd op de bevoegde griffie, m.n. deze van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

Aldus opgemaakt en door de zaakvoerders van de te fuseren vennootschappen ondertekend in minstens 8 exemplaren, waarbij iedere vennootschap erkent twee door of namens alle zaakvoerders getekende exemplaren te hebben ontvangen, waarvan er:

" twee bestemd zijn om in de respectieve vennootschapsdossiers te worden neergelegd;

" twee bestemd zijn om op de zetel van de respectieve vennootschappen te worden bewaard;

ª% twee bestemd zijn voor de notaris die de fusieaktes zal verlijden;

" minstens twee reserve-exemplaren.

Te Antwerpen, op 15 november 2012.

[HANDTEKENINGEN]

Voor analytisch uittreksel

Eric BERGEYS

Zaakvoerder

Neergelegd:

Voorstel tot een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting dd. 15 november 2011.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

05/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 07.09.2012, NGL 30.10.2012 12621-0179-011
04/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 02.09.2011, NGL 03.11.2011 11594-0536-011
15/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 03.09.2010, NGL 08.09.2010 10538-0513-012
30/12/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 04.09.2009, NGL 23.12.2009 09905-0010-013
16/10/2008 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 26.09.2008, NGL 13.10.2008 08783-0043-016
07/12/2007 : ME. - JAARREKENING 31.03.2007, GGK 07.09.2007, NGL 30.11.2007 07817-0200-017
18/09/2006 : ME. - JAARREKENING 31.03.2006, GGK 01.09.2006, NGL 13.09.2006 06782-4803-017

Coordonnées
ESSENTIALS

Adresse
EVERDIJSTRAAT 13 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande