EST-ELLE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EST-ELLE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 823.276.513

Publication

23/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 17.07.2014 14319-0009-016
23/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 17.07.2013 13321-0173-016
18/04/2013
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

N Ee.11 i GELE G V

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

i ui





0 9 -04- 2013

eàR,I~P IANDe 15H ~~

Ondernarrtingsnr : 0823.276.513

Benaming (voluit) : EST-ELLE

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Mechelsesteenweg 191 bus 4

(volledig adres) 2500 Lier

Ond rwerra(en) akte : KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA - WIJZIGING DOEL - DIVERSE STATUTENWIJZIGINGEN - VASTSTELLING NIEUWE TEKST VAN DE STATUTEN - BENOEMING BIJKOMENDE ZAAKVOERDER

Uittreksel afgeleverd vô6r registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Mechelen.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van vennoten verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 28 maart 2013, blijkt het volgende:

1. Na kennisname en goedkeuring van de verslagen van de zaakvoerder en de bedrijfsrevisor, besliste de vergadering om het maatschappelijk kapitaal te verhogen met vierenveertigduizend negenhonderdeenentachtig euro éénenzeventig cent (¬ 44.981,71) om het te brengen op drieënzestigduizend vijfhonderdeenentachtig euro éénenzeventig cent (¬ 63.581,71) door inbreng in natura van de éénmanszaak van mevrouw CROONEN Margareta Coleta Leonarda, geboren te Lier op 21 oktober 1957, wonende te 2260 Westerlo, Olenseweg 58, gekend onder het ondernemingsnummer 0702.589.608, mits uitgifte van tweehonderdeenenveertig (241) nieuwe aandelen van hetzelfde type als de bestaande aandelen, die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten en die in het genot treden vanaf 28 maart 2013 en zullen deelnemen in de resultaten van onderhavige vennootschap vanaf het begin van het lopende boekjaar.

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren", met zetel te 1820 Steenokkerzeel (Perk), Vinkenbaan 44, vertegenwoordigd door de heer FRANKEN Guy, bedrijfsrevisor, luidt als volgt:

"10. CONCLUSIE

Ondergetekende, Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren BVBA, vertegenwoordigd door de heer Guy Franken, bedrijfsrevisor, en kantoor houdende te 1820 Perk, Vinkenbaan 44, verklaart inzake de inbreng in natura van de éénmanszaak van mevrouw Margareta Croonen bij de kapitaalverhoging van Est-Elle BVBA, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen dat:

1, deze verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Koninklijk Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van het ingebrachte goed en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2, de beschrijving van de inbreng in natura aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

3, de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch zijn en de waardebepalingen, waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is; als vergoeding voor de inbreng in natura van EUR 44.981,71 worden 241 aandelen uitgegeven zonder aanduiding van nominale waarde;

4. er een voorbehoud dient te worden gemaakt voor het bestaan en de waardering van de

voorraad handelsgoederen van EUR 33.548, en dit op basis van het feit dat onze aanstelling is gebeurd na 31

december 2012.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen omtrent

de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

(getekend)

Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren BVBA,

O de laatste bi:. van Link B vermelden : neçjQ : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hezj valt de persoio}alen}

bevoegd de rechtspersoon ten aaneen van derden te vertepere oordiger

Verg:r " Nam en handiekrnino

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

be" rrorstien oan he: Fselqiscrl

StaaYablarz

J

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

vertegenwoordigd door de heer Guy Franken,

bedrijfsrevisor"

Dientengevolge werd het kapitaal vastgesteld op drieënzestigduizend vijfhonderdeenentachtig euro éénenzeventig cent (¬ 63.581,71).

De wettelijke voorwaarden met betrekking tot de plaatsing en de storting van het kapitaal werden nageleefd.

2. Na kennisname van het verslag van de zaakvoerder met staat van activa en passiva per 31 december " 2012, werd het doel van de vennootschap gewijzigd en artikel 3 van de nieuwe tekst der statuten luidt als volgt: "Artikel 3: Doel

De vennootschap heeft tot doel:

Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, zelf of door bemiddeling van elke andere natuurlijke of rechtspersoon, in België of in het buitenland alle prestaties te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

De groot- en kleinhandel, de aan- en verkoop, de in- en uitvoer van schoonheidsproducten, toiletartikelen, cosmeticaproducten, fantasiejuwelen, alsmede alle ermee verband houdende artikelen;

De groot- en kleinhandel, de aan- en verkoop, de in- en uitvoer van textiel, schoenen en toebehoren voor , heren, dames en kinderen;.

De groot- en kleinhandel, de aan- en verkoop, de in- en uitvoer van voedingsmiddelen, voedingssupplementen, vervangmaaltijden en vitamines;

Een instituut voor allerlei schoonheidsbehandelingen, zoals gelaatsbehandelingen en lichaamsbehandelingen.

De groot- en kleinhandel, de aan- en verkoop, de in- en uitvoer van verzorgingsproducten;

De groot- en kleinhandel, de aan- en verkoop, de in- en uitvoer, de fabricatie van snoepgoed, chocolade, doopsuiker, dranken, alle voedingsmiddelen, geschenkartikelen, verpakkingen, textielwaren, koffie, thee, Eikeuren, genotswaren en tabakswaren;

Alle bijhorende activiteiten, die rechtstreeks of onrechtstreeks bij bovenstaande doelen behoren of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen. De vennootschap zal zich borg kunnen stellen. Voormelde aanduiding en opsomming zijn niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard.

Het nemen van participaties in ondernemingen, al dan niet Belgische, in alle sectoren van de industrie, handel of diensten. Dit omvat onder meer kapitaalverschaffing aan bestaande of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen en ook investeringen in toekomstgerichte projecten met hogere risicograad De vennootschap kan de participaties verwerven door aankoop of enige andere rechtsgeldige wijze van verwerving. Zij kan haar participaties beheren, valoriseren en ten gelde maken.

Het waarnemen van bestuurs- en vereffeningmandaten in Belgische of buitenlandse, reeds bestaande of nog op te richten vennootschap. Zij mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle vennootschappen waarmee rechtstreeks of onrechtstreeks een band van deelneming bestaat, of die verwant zijn met haar . aandeelhouders of bestuurders. Meer in het bijzonder kan de vennootschap ondernemingen waarin zij ' participeert of onrechtstreeks belang bij heeft, mee besturen en toezicht uitoefenen op de bedrijfsvoering teneinde de ontwikkeling en de realisatie van het maatschappelijk doel van deze ondernemingen te stimuleren en te coördineren.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm, het borg stellen of aval verlenen in de meest ruime zin, het dekken van risico's voortspruitend uit schommelingen van de wisselkoeren en intrestvoeten, kortom: het verrichten van alle handels- en financiële operaties behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan de houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen. Meer in het bijzonder kan de vennootschap alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur toestaan aan de vennootschappen waarmee rechtstreeks of onrechtstreeks een band van deelneming bestaat, of persoonlijke of zakelijke zekerheden verstrekken voor deze vennootschappen.

Het oordeelkundig uitbreiden van haar roerende en onroerende patrimonium, het beleggen of wederbeleggen van alle beschikbare middelen, zowel roerende als onroerende goederen, onder welke vorm ook, onder andere door het participeren door middel van fusie, inschrijving, deelname of verkrijging van aandelen în alle bestaande of nog op te richten Belgische of buitenlandse vennootschappen, het aankopen van obligaties of kasbons, en dergelijke, en het beheer van deze roerende waarden.

Projectontwikkeling en handel in onroerende goederen voor eigen rekening, het aankopen, verkopen en verkavelen van gronden, inrichten van alle gebouwde en ongebouwde onroerende goederen en de uitbating ervan en de onderneming voor het beheer van eigen onroerend patrimonium.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft."

3. De regeling inzake overdracht en overgang van aandelen, met inbegrip regeling voorkooprecht, werd gewijzigd.

4. De regeling inzake externe vertegenwoordiging werd gewijzigd en artikel 15 van de nieuwe tekst der

statuten luidt als volgt:

"Artikel 15: Vertegenwoordigingsmacht

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als

verweerder; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder

afzonderlijk op te treden voor alle handelingen.

Het bestuur mag zijn machten voor bepaalde handelingen overdragen.

Het mandaat van zaakvoerder zal onbezoldigd zijn, tenzij bij de benoeming of nadien anders wordt

beslist."

mod 11.1

Op de lGatste t7iz. »an Luit' P, vermelden Recto " Naam en hoedunigherti t,,ara de instrumenterende notaris. hetzij val da perk+(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

1)B " :'n Ona"1; ." r+ it~.'8di61,Fn1r,n

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

lloor-

,b~.~iissuden

~.an het

&2ip,ischr

5tsatstriço

mod 11.1

5. Een regeling inzake toelatingsvoorwaarden en voorwaarden tot uitoefening van het stemrecht in algemene vergaderingen werd toegevoegd en de tweede alinea van artikel 17 van de statuten luidt als volgt:

"Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening van het stemrecht"

6. De regeling inzake winstverdeling werd gewijzigd en artikel 23 van de nieuwe tekst der statuten luidt als volgt:

"Artikel 23: Winst

Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

" Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar soeverein besluiten maar mits inachtneming van een gelijk recht voor elk aandeel."

7. De regeling inzake verdeling liquidatiesaldo werd gewijzigd en de laatste alinea van artikel 24 van de nieuwe tekst der statuten luidt als volgt:

"Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na vereffening rekening houdend met hun volstorting. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen."

8. Een nieuwe tekst der statuten werd vastgesteld welke voortaan als enige vigerende tekst van de statuten zal gelden.

9. Tot bijkomende niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde termijn, op elk ogenblik herroepbaar, werd benoemd: mevrouw CROONEN Margareta Coleta Leonarda, geboren te Lier op 21 oktober 1957, wonende te 2260 Westerlo, Olenseweg 58.

10. Er werd aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KONSILANTO", rechtspersonenregister Antwerpen 0404.876.020, met zetel te Mortsel, Mechelsesteenweg 131-135 bus 1, en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers, elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Frank Liesse

Een Geassocieerd Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte, staak van activa en passiva, verslagen zaakvoerder, verslag bedrijfsrevisor.

Oo de Ia,Gtstc biz. van Lun.., B vsrmelder : C<cctc> . Naam en hoedang)7eid \'an de rns*rumenterend~ rzntrn_, hreiri vsn dS persolo)nrenr bevoegd de reCi't ipersonn ten aanzen van tierden ts veriGnerw:cordraen

}{¬ '," iYBr^,IR~?r; - ,d:3;.4Trm_

07/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 29.08.2012 12501-0503-014
23/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 17.08.2011 11411-0224-016

Coordonnées
EST-ELLE

Adresse
MECHELSESTEENWEG 191, BUS 4 2500 LIER

Code postal : 2500
Localité : LIER
Commune : LIER
Province : Anvers
Région : Région flamande