ESTEE HOLDINGS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ESTEE HOLDINGS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.299.671

Publication

19/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 22.05.2013, NGL 13.08.2013 13421-0389-010
17/03/2011
ÿþMW 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1II1 1111 fl1 11111 1I1 1111111111 I I I II

*11041938*

Vo beho

aan Bete Staat

Ne.eyeeel ter riffiey.eu de Rethibsken tlepbe.h{ te terhrefpeli

- 7 2111

D. «rafler.

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : ESTEE HOLDINGS

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2018 Antwerpen, Zonnewijzerstraat 9 bus 5

Onderwerp akte : OPRICHTING - AANSTELLING ZAAKVOERDER

Uit een akte verleden voor notaris Peter Timmermans te Antwerpen op drie maart tweeduizend en elf en aangeboden ter registratie;

BLIJKT DAT :

1/ De heer NAGER Joseef Sjalom, wonende te 2018 Antwerpen, Zonnewijzerstraat 9 bus 5; en

2/ Mevrouw KARNIOL Perla Rachel, wonende te 2018 Antwerpen, Zonnewijzerstraat 9 bus 5;

een handelsvennootschap hebben opgericht in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met de naam: "ESTEE HOLDINGS".

Het doel van de vennootschap is in de oprichtingsakte letterlijk omschreven alsvolgt :

"Zowel in België als in het buitenland, het deelnemen in, het voeren van beheer over en het financieren van: andere ondernemingen, vennootschappen en rechtspersonen van welke aard ook, het (doen) financieren van, het zich (mede-) verbinden voor schulden van andere groepsmaatschappijen, het beleggen van vermogen in onroerende goederen, (hypothecaire) schuldvorderingen en effecten, het uitoefenen van de functie van: bestuurder of vereffenaar in elke onderneming, het beheren en exploiteren van onroerende en roerende: lichamelijke en onlichamelijke goederen uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies, het verstrekken van adviezen aan ondernemingen, vennootschappen en rechtspersonen op het vlak van management, directie en organisatie.

Binnen haar doel kan de vennootschap al datgene verrichten wat met dit doel in de ruimste zin verband houdt, zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden, in voorkomend geval mits de nodige erkenning.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële en financiële, roerende of: onroerende verrichten doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijke doel. Zij mag eveneens belangen verwerven bij wijze van inbreng, inschrijving, of anderszins, in alle: ondernemingen, verenigingen, vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of: wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag zich voor deze ondernemingen, verenigingen, of vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan of andere waarborgen verstrekken.

De vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België en in het buitenland, en voor eigen rekening en voor rekening van derden. Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de vereiste activiteitenattesten zou beschikken, zullen in onder-aanneming worden uitgegeven.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en: leningen toestaan, onroerende goederen kopen en verkopen, zich voor derden borg stellen door haar goederen: in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking: ervan te bevorderen."

De vennootschap is gevestigd te 2018 Antwerpen, Zonnewijzerstraat 9 bus 5.

De vennootschap is opgericht op drie maart tweeduizend en elf voor onbepaalde duur en rechtspersoonlijkheid verwerft vanaf de dag dat onderhavig uittreksel is neergelegd ter griffie, met dien verstande dat de vennootschap alle verrichtingen sedert één januari tweeduizend en elf namens haar aangegaan door de oprichters, bekrachtigt en voor haar rekening neemt.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd (18.600,00) euro.

Het is volgestort in speciën ten belope van honderd procent en wel als volgt:

- door de heer Nager Joseef, voormelde comparant sub 1, die ingetekend heeft op negenduizend: zeshonderd (9.600) aandelen, hetzij tot beloop van negenduizend zeshonderd (9.600,00) euro;

0834.299,671

- door mevrouw Karniol Perla, voormelde comparant sub 2, die ingetekend heeft op negenduizend (9.000) aandelen, hetzij tot beloop van negenduizend (9.000,00) euro.

Totaal: achttienduizend zeshonderd (18.600) aandelen en achttienduizend zeshonderd (18.600,00) euro. Het boekjaar begint op één januari van elk jaar en eindigt op eenendertig december van datzelfde jaar.

Het eerste boekjaar loopt uitzonderlijk van de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft tot eenendertig december tweeduizend en twaalf.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting. Zij vormt een geheel.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het resultaat.

De netto winst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Onder geen beding mag er winst uitgekeerd worden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief van de vennootschap, zoals het blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering wordt bijeengeroepen, beraadslaagt en treft beslissingen zoals voorgeschreven door het wetboek van vennootschappen en deze statuten. De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen vóór de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan. de andere personen, die erom verzoeken.

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de vierde woensdag van de maand mei om dertien uur op de zetel van de vennootschap, of in de plaats aangeduid in de oproeping. Is deze dag een wettelijke feestdag dan wordt de vergadering op hetzelfde uur gehouden op de eerstvolgende werkdag.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders aan wie volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid is toegekend om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden.

Ais zaakvoerder is aangesteld : de heer KLOPMANN Daniel, wonende te 2018 Antwerpen, Gounodstraat 13 bus 3. De opdracht, die niet bezoldigd is, geldt voor onbepaalde duur, zonder evenwel statutair te zijn en neemt een aanvang op de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft.

Krachtens artikel 9.2 der statuten is aan hem volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte. Hij oefent deze bevoegdheid individueel uit.

Er geen commissaris werd aangesteld.

Als bijzondere gevolmachtigde, met recht van substitutie, wordt aangesteld: mevrouw Nancy Loffens, wonende te 2980 Zoersel, Jachthoomlaan 24, aan wie de macht verleend wordt om het nodige te doen voor de inschrijving met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving van de vennootschap via de ondememingsloketten in de kruispuntbank voor ondernemingen/rechtspersonenregister en voor haar registratie als B.T.W. belastingplichtige, alsmede alle huidige of toekomstige wijzigingen welke bekendgemaakt dienen te worden in het staatsblad alsmede alle aansluitingen bij de Sociale Kas voor de vennootschap of haar mandatarissen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL - DE NOTARIS PETER TIMMERMANS

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD :

- expeditie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behqudcp aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris: hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ESTEE HOLDINGS

Adresse
ZONNEWIJZERSTRAAT 9, BUS 5 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande