ETABLISSEMENTEN DE CRANE & MARSILY

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ETABLISSEMENTEN DE CRANE & MARSILY
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 404.943.524

Publication

14/01/2014 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
08/11/2013 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
13/09/2013 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
18/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 12.06.2013, NGL 10.07.2013 13304-0417-042
10/07/2013 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
12/04/2013 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
13/08/2012
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

r

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

v(

bah(

aar

Belç Staal

11\11Ï.111\1.111till!11

Neergelegd ter gélifie vo de Rechtbank iran Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 0 i AUG, 2Uiî

Ondernefningsnr : 404.943.524

Benaming (voluit) : ETABLISSEMENTEN de CRANE & MARSILY (verkort) : DCM

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : te 2550 Kontich, Michel Geysemansstraat 1

Onderwerp akte : PARTIÉLE SPLITSING DOOR OPRICHTING - KAPITAALVERMINDERING - WIJZIGING MAATSCHAPPELIJK DOEL - STATUTENWIJZIGING

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris te 2018 Antwerpen, Broederminstraat 9, op zevenentwintig juli tweeduizend twaalf, vóér registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, dat de buitengewone algemene vergadering;, van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "ETABLISSEMENTEN de CRANE & MARSILY", in het kort "DCM", gevestigd te 2550 Kontich, Michel Geysemansstraat 1, ingeschreven in het'; rechtspersonenregister te Antwerpen met ondernemingsnummer 0404.943.524, onder meer de volgende'', beslissingen heeft genomen:

1) tot goedkeuring van de partiële splitsing van de vennootschap door overdracht van de in het.' splitsingsvoorstel beschreven activa- en passivavermogensbestanddelen naar de nieuw op te richten naamloze:; vennootschappen "DCM EMBA Metering & Control", in afkorting "DCM EMBA M&C", en "DCM EMBA;. Service Stations", in afkorting "DCM EMBA SSE", waarvan de respectievelijke zetels gevestigd zullen zijn te, 2550 Kontich, Michel Geysemansstraat 1.

De overgang geschiedt op basis van de jaarrekening afgesloten op eenendertig december tweeduizend en elf. Aile rechten, plichten en verbintenissen verbonden aan de aan de nieuw op te richten vennootschappen toegewezen activa- en passivavermogensbestanddelen worden vanaf zevenentwintig juli tweeduizend en twaalf;: overgenomen door de nieuw opgerichte vennootschappen,

De datum vanaf welke de verrichtingen van de toegewezen activa- en passivavermogensbestanddelen van de partieel gesplitste vermootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de nieuw; opgerichte vennootschappen wordt vastgesteld op één januari tweeduizend en twaalf.

De datum vanaf dewelke de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de winst gaat in op zevenentwintig juli tweeduizend en twaalf bij de oprichting van de nieuwe vennootschappen.

2) De partiële splitsing werd verwezenlijkt, zoals ook blijkt uit de akte van oprichting van de nieuwes, vennootschappen "DCM EMBA Metering & Control", in afkorting "DCM EMBA M&C", en "DCM EMBA .. Service Stations", in afkorting "DCM EMBA SSE", welke akten eveneens op zevenentwintig juli tweeduizend en twaalf werden verleden.

3) Ingevolge de partii'le splitsing werd het kapitaal van de partieel gesplitste vennootschap verhoudingsgewijze;; verminderd. Bijgevolg werd het kapitaal van de vennootschap verminderd met een bedrag van!: ZEVENHONDERD ZESENDERTIGDUIZEND ZEVENENZESTIG EURO ZESENZESTIG CENT (E; 736.067,66) om het brengen van ACHTHONDERDDERTIGDUIZEND EURO (E 830.000,00) op; DRIEËNNEGENTIGDUIZEND NEGENHONDERD TWEEËNDERTIG EURO VIERENDERTIG CENT (E°; n; 93.932,34), zonder vernietiging van aandelen maar door vermindering van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

4) artikel 5 van de statuten aangepast werd de hiervoren tot stand gekomen kapitaalvermindering, als volgt: "Het geplaatst kapitaal bedraagt DRIEËNNEGENTIGDUIZEND NEGENHONDERD TWEEËNDERTIG,° EURO VIERENDERTIG CENT (E 93.932,34) en is verdeeld in VIERENDERTIGDUIZEND; ZEVENHONDERD EN ÉÉN (34.701) aandelen zonder vermelding van nominale waarde".

5) het doel van de vennootschap werd gewijzigd als volgt:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 1i.1

"De vennootschap heeft tot doel:

1) De groot- en kleinhandel, de in- en uitvoer, de vertegenwoordiging en de commissiehandel, het' vervaardigen en het herstellen van alle technisch materiaal, producten en toebehoren, dienstig voor de industrie en de handel, met inbegrip van constructie-, uitrusting- en installatieactiviteiten, alsmede de diensten van voor-en naverkoop.

2) Diverse dienstverlening, in de ruimste zin van het woord, zowel aan bedrijven en overheden als aan particulieren en studenten, waaronder meer:

- diverse zakelijke dienstverlening zoals het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het uitvoeren van dactylografiewerk, kopieer- en drukwerk, vertaaldienst, behandeling van post, telefoonbeantwoording, het verlenen van administratieve bijstand, logistieke dienstverlening.

- het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten; - de verhuur van kantoorbenodigdheden en alle elektronisch materiaal bestemd voor gegevensverwerking, telecommunicatie, multimedia- en communicatietoepassingen, inclusief hardware materialen voor computer, onderdelen, randapparatuur, benodigdheden en allerhande softwarepakketten.

- het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische en boekhoudkundige wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies en rapporten;

- het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven,

- diverse zakelijke dienstverlening op het gebied van management, administratie, coördinatie, logistiek, marketing, handel en nijverheid:

- het verstrekken van dienstverlening inzake "finance & control" in de meest ruime betekenis;

- advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations en communicatie, het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op gebied van bijvoorbeeld planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie en efficiëntie, het verlenen van adviezen op het gebied van beheer in het algemeen.

3) Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen: alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van, de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

4) Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons en andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

5) Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt, alsook alle investerings- en financiële verrichtingen met inbegrip van het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen 's of particulieren, onder m het even welke vorm, uitgezonderd de verrichtingen de wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen, kapitalisatieondernemingen, ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies. Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopnemingen É en andere verbintenissen zowel voor haarzelf aIs voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelfbelang bij heeft. Zij mag de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Voorgaande opsomming is louter exemplatief en niet limitatief bedoeld".

6) de eerste alinea van artikel 2 van de statuten aangepast werd aan de verplaatsing van de maatschappelijke zetel welke beslist werd door de raad van bestuur op achtentwintig maart tweeduizend en zeven, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van zestien april daarna, onder nummer 07056209.

7) de artikelen 20 tot en met 22 van de statuten gewijzigd werden als volgt:

"Artikel 20.- Directiecomité  DaaeIijks bestuur  Bijzondere volmachten

a/ directiecomité

De raad van bestuur kan bij toepassing van artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen een directiecomité samenstellen waarvan de leden gekozen worden binnen of buiten de raad, De over te dragen bevoegdheden aan het directiecomité kunnen alle bestuursbevoegdheden zijn met uitzondering van de bestuursbevoegdheden die betrekking kunnen hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

, . t4 mod 11.1

"



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

_7\7

handelingen die op grond van wettelijke bepalingen aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. Wanneer een directiecomité is aangesteld is de raad van bestuur belast met het toezicht op dit comité.

De raad van bestuur bepaalt de voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, hun eventuele ontslagvergoeding, de duur van hun opdracht en de werkwijze. Indien een directiecomité werd aangesteld, kunnen twee leden ervan, gezamenlijk handelend, de vennootschap vertegenwoordigen in zaken die tot de bevoegdheid van het directiecomité behoren.

b/ dagelijks bestuur

Het dagelijks bestuur en de vertegenwoordigingsbevoegdheid dienaangaande kunnen worden toevertrouwd aan één of meer personen (al dan niet lid van de raad van bestuur) die handelen als orgaan van de vennootschap, De raad van bestuur stelt de perso(o)n(en) belast met het dagelijks bestuur aan en legt de voorwaarden vast van zijn/hun aanstelling. Indien één persoon wordt belast met het dagelijks bestuur, dan is hij individueel bevoegd om de vennootschap ten aanzien van derden voor wat betreft het dagelijks bestuur te verbinden. Indien meerdere personen worden belast met het dagelijks bestuur dan zijn zij, in uitvoering van een besluit van de raad van bestuur, hetzij individueel, hetzij gezamenlijk per twee optredend bevoegd om de vennootschap ten aanzien van derden voor wat betreft het dagelijks bestuur te verbinden.

Indien een lid van de raad van bestuur het dagelijks bestuur krijgt toevertrouwd, wordt deze persoon `gedelegeerd bestuurder' genoemd, in de andere gevallen `persoon belast met dagelijks bestuur.

cl bijzondere volmachten

Het orgaan dat overeenkomstig de voorgaande artikelen de vennootschap vertegenwoordigt, kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de bestuurders in geval van overdreven volmacht. Artikel 21.- Vergoedingen

Het mandaat van bestuurder wordt niet bezoldigd,. tenzij door de algemene vergadering anders wordt beslist. Artikel 22.- Vertegenwoordiging van de vennootschap

Onverminderd (i) de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, (ii) de vertegenwoordiging in het kader van het directiecomité zoals voorzien in artikel 20.al, (iii) de vertegenwoordiging in het kader van het dagelijks bestuur zoals voorzien in artikel 20.b/ en (iv) de vertegenwoordiging door bijzondere volmachthouders zoals voorzien in artikel 20.c/, wordt de vennootschap ten aanzien van derden in feite en in rechte rechtsgeldig verbonden door twee bestuurders die gezamenlijk optreden.

Wanneer de vennootschap optreedt als bestuurder van andere vennootschappen, dan wordt de vennootschap enkel rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger die alleen handelt".

Volmacht

Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de, ondernemingsloketten en de diensten van de B.T.W. wordt volmacht gegeven aan de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PKF Accountants & Belastingconsulenten", gevestigd te 2600 Antwerpen (district Berchem), Potvlietlaan 6, met recht van indeplaatsstelling.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL:

Tegelijk hiermee

neergelegd:

- afschrift van

de akte

- gecoördineerde

statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

25/06/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antl:rer,oVt7, op

Griffie l'~ ~

11.111 J111111111

IA

beh

a2

Be Ste

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0404.943.524

Benaming

(voluit) : Etablissements de Crane et Marsily

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Michel Geysemansstraat 1 te 2550 Kontich

(volredig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging en bekendmaking splitsingsvoorstel

Uitgaande van het bestuursorgaan, m.n. de raad van bestuur, van de naamloze vennootschap "Etablissements de Crane et Marsily", werd dit voorstel tot een splitsing door oprichting (hierna "splitsingsvoorstel") opgemaakt ter attentie van en ter goedkeuring door:

- de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van "Etablissements de Crane et Marsily"; en

- de oprichtingsvergaderingen van de diverse ingevolge onderhavige splitsing op te richten vennootschappen;

welke zullen worden gehouden op 27 juli 2012.

De raad van bestuur van de naamloze vennootschap "Etablissements de Crane et Marsily" heeft het initiatief genomen tot een met splitsing door oprichting gelijkgestelde verrichting, krachtens dewelke een deel van haar vermogen (omvattende zowel rechten als verplichtingen) zal worden overgedragen aan twee nieuw op te richten vennootschappen, zonder dat de naamloze vennootschap "Etablissements de Crane et Marsily' zal ophouden te bestaan, al zulks volgens de procedure zoals bepaald in de artikelen 742 e.v. van het Wetboek van vennootschappen (hierna "W. Venn."). De aldus voorgenomen verrichting wordt hierna "de Splitsing" genoemd.

Het splitsingsvoorstel wordt hierbij, in toepassing van art. 743, laatste lid W. Venn., bij uittrekse bekendgemaakt,

1 De betrokken vennootschappen zijn:

a) De naamloze vennootschap "Etablissements de Crane et Marsily" (hierna "de te splitsen vennootschap" genoemd)

De maatschappelijke zetel van de te splitsen vennootschap is gevestigd te 2550 Kontich, Michel

Geysemansstraat 1. Ze heeft als ondernemingsnummer 0404.943.524 en ressorteert onder het

rechtspersonen register (RPR) te Antwerpen.

Het maatschappelijk doel van de te splitsen vennootschap luidt integraal zoals weergegeven in bijlage A, welke onlosmakelijk deel uitmaakt van onderhavig splitsingsvoorstel.

b) De NV in oprichting DCM EMBA M&C (hierna ook "DCM EMBA M&C" genoemd)

De maatschappelijke zetel van DCM EMBA M&C zal gevestigd zijn te 2550 Kontich, Michel Geysemansstraat 1. Haar ondernemingsnummer is ncg aan te vragen en zij zal ressorteren onder het rechtspersonenregister (RPR) te Antwerpen.

Het maatschappelijk doel van DCM EMBA M&C zal integraal luiden zoals weergegeven in bijlage B, welke onlosmakelijk deel uitmaakt van onderhavig splitsingsvoorstel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

c) De NV in oprichting DCM EMBA Service Stations (hierna ook "DCM EMBA Service Stations" genoemd)

De maatschappelijke zetel van DCM EMBA Service Stations zal gevestigd zijn te 2550 Kontich, Michel Geysemansstraat 1, Haar ondernemingsnummer is nog aan te vragen en zij zal ressorteren onder het rechtspersonen register (RPR) te Antwerpen.

Het maatschappelijk doel van DCM EMBA Service Stations zal integraal luiden zoals weergegeven in bijlage C, welke onlosmakelijk deel uitmaakt van onderhavig splitsingsvoorstel.

DCM EMBA M&C en DCM EMBA Service Stations worden hierna gezamenlijk "de overnemende vennootschappen" genoemd.

2 Algemeen

De te splitsen vennootschap is een onderneming die zich voornamelijk toelegt op de volgende activiteiten:

- De handel in, en het installeren en onderhouden van producten en systemen voor niveau- en debietmeting in de petrochemische sector (ofte "Metering & Control");

- De handel in, en het installeren en onderhouden van hoogwaardige brandstofpompen, tankstationmanagementsystemen, kassasystemen, kaartautomaten voor kredietkaarten, bankkaarten, creditcards en betaalautomaten (ofte "Service Stations").

Hoewel bovenstaande activiteiten zich beiden richten op de petrochemische sector, spitsen zij zich toe op verschillende segmenten van deze sector. Dit brengt een specifieke marktaanpak en aansturing per segment met zich mee.

Met name in de Service Stations activiteit werd DCM NV geconfronteerd met te hoge aankoopprijzen en onaanvaardbare betalingscondities bij haar hoofdleverancier Dresser Wayne, in die mate zelfs dat dit leidt tot verkopen met verlies. Dit maakte een grondige revaluatie van het gehanteerde business-model noodzakelijk.

Mede door deze elementen, is De Raad van Bestuur van oordeel dat, in het kader van de verdere verzelfstandiging van beide activiteiten, een splitsing van de vennootschap zich opdringt, Deze splitsing moet tevens toelaten de instap van externe partners in het kapitaal van de gesplitste vennootschappen mogelijk te maken.

3 Ruilverhouding van de aandelen

Het vermogen van de te splitsen vennootschap heeft een totale vermogenswaarde van EUR 728.239,99, hetwelk aan de overnemende vennootschappen wordt toegekend als volgt (zie verder onder punt 10):

- EUR 248.669,99 aan DCM EMBA M&C;

- EUR 400.242,00 aan DCM EMBA Service Stations

- EUR 79.328,00 aan de afsplitsende vennootschap DCM NV;

Het ligt in de bedoeling van de raad van bestuur van de te splitsen vennootschap dat de DCM EMBA M&C bij haar oprichting 34.701 aandelen zal uitgeven zonder vermelding van nominale waarde. De vermogenswaarde van elk aandeel van de DCM EMBA M&C bedraagt aldus bij de oprichting EUR 6,425.

Het ligt in de bedoeling van de raad van bestuur van de te splitsen vennootschap dat de DCM EMBA Service Stations bij haar oprichting 34.701 aandelen zal uitgeven zonder vermelding van nominale waarde. De vermogenswaarde van elk aandeel van de DCM EMBA Service Stations bedraagt aldus bij de oprichting EUR 10,342.

Aan de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap worden ter vergoeding van het overgedragen vermogen aldus in totaal uitgereikt:

- 34.701 aandelen in het kapitaal van DCM EMBA M&C;

- 34.701 aandelen in het kapitaal van DCM EMBA Service Stations;

Er wordt aan de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap geen opleg in speciën betaald. Al de uit te reiken aandelen luiden op naam.

Er bestaan thans 34.701 aandelen in de te splitsen vennootschap. De aandeelhouders van de te splitsen

vennootschap ontvangen per aandeel dat zij houden in de te splitsen vennootschap:

-1 aandeel in het kapitaal van DCM EMBA M&C;

-1 aandeel in het kapitaal van DCM EMBA Service Stations;

Aldus verkrijgt elke aandeelhouder van de te splitsen vennootschap in verhouding tot zijn aandelenbezit het daarmee overeenstemmende aantal aandelen in de desbetreffende overnemende vennootschap.

M

f

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

4 De wijze waarop de aandelen worden uitgereikt

De aandelen van de overnemende vennootschappen die ter vergoeding van de overgedragen vermogensbestanddelen aan de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap worden toegekend, worden ais volgt aan hen uitgereikt. Een gedelegeerd bestuurder van de te splitsen vennootschap tekent, binnen de tien dagen na de publicatie van het splitsingsbesluit in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, de volgende gegevens aan in het aandelenregister van de desbetreffende overnemende vennootschap:

- de identiteit van de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap;

- het aantal aandelen van de betrokken overnemende vennootschap dat hen toekomt;

- de datum van het splitsingsbesluit.

Deze inschrijving wordt door een gedelegeerd bestuurder van de te splitsen vennootschap namens de betrokken overnemende vennootschap ondertekend, alsook door de betrokken aandeelhouders.

5 Het dividend op de nieuwe aandelen

De nieuw uitgegeven aandelen van de overnemende vennootschappen nemen deel in het bedrijfsresultaat en zijn dividendgerechtigd vanaf 1 januari 2012.

6 Verrichtingen gesteld door de te splitsen vennootschap

Vanaf 1 januari 2012 (deze datum inbegrepen) worden de verrichtingen gesteld door de te splitsen vennootschap met betrekking tot de respectieve overgedragen vermogensbestanddelen boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap aan wie de vermogensbestanddelen respectievelijk werden overgedragen. De resultaten (winst of verlies) met betrekking tot de respectieve vermogensbestanddelen, behaald vanaf 1 januari 2012 (deze datum inbegrepen), worden eveneens toegerekend aan de overnemende vennootschap aan wie de vermogensbestanddelen respectievelijk werden overgedragen.

7 Voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen  bijzondere rechten toegekend aan aandeelhouders van de te splitsen vennootschap

Aan de leden van de bestuursorganen van de overnemende vennootschappen en de te splitsen vennootschap wordt geen bijzonder voordeel toegekend.

De overnemende vennootschappen kennen geen bijzondere rechten toe aan (en stellen geen maatregelen voor betreffende) aandeelhouders van de te splitsen vennootschap of gebeurlijke houders van andere effecten van de te splitsen vennootschap.

8 Verslagen

De raad van bestuur van de te splitsen vennootschap zal opdracht verlenen aan de commissaris, PKF Bedrijfsrevisoren BCVBA, met maatschappelijke zetel te 2600 Antwerpen, Potvlletlaan 6, in toepassing van artikel 33 paragraaf 2 van de wet van 22 juli 1953 houdende oprichting van het Instituut der Bedrijfsrevisoren vertegenwoordigd door de heer Geert Lefebvre, bedrijfsrevisor, om het in artikel 746 W. Venn. beschreven schriftelijk verslag over het splitsingsvoorstel op te stellen, alsook het in artikel 444 W. Venn, beschreven verslag inzake inbreng in natura.

De bijzondere bezoldiging voor deze opdracht bedraagt in totaal EUR 3.000,00 (excl. btw).

9 Belastingen

Onderhavige verrichting vindt als naar recht plaats onder het belastingneutraal regime in het kader van de inkomstenbelastingen (art. 211 WIB '92).

De verrichting is eveneens vrijgesteld van btw in toepassing van artikel 11 WBTW (overdracht van een bedrijfsafdeling).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

10 Af te splitsen vermogensbestanddelen  verdeling van het kapitaal

10.1 Af te splitsen vermogensbestanddelen

Aan de overnemende vennootschappen worden respectievelijk de volgende bestanddelen van het vermogen van de te splitsen vennootschap toebedeeld:

a) Aan DCM EMBA M&C Balans per 31.12.2011 M-+C M+C

Materiële vaste activa 80.716 Eigen vermogen -248.670

Financiële vaste activa 0 Voorzieningen 0

Lange termijnschulden -15.518

GIB 782.303 Korte termijnschulden -43.861

Voorraad 1.237.847 lntragroepschulden -116.000

Straight laan -1.200.000

Handelsvorderingen 2.173.046 Handelsschulden -1.412.331

Overige vorderingen 2.249 Ontvangen voorschotten -1.118.280

Intragroepsvorderingen 50.000 Sociale en belastingschulden -341.305

Overlopende rekeningen 14.484 Overlopende rekeningen -32.173

Liquide middelen 187.493

Balanstotaal 4.528.138 -4.528.138

Materiele vaste activa 80.716,04

De materiële vaste activa worden overgedragen aan DCM EMBA M&C en bestaan uit:

Machines en gereedschappen Gasdetectiemeter Tankmaster key for service Entry RAE

ljkvat

Inrichting en belettering bestelwagen Bedrijfskledij

Rollend materieel

Daf Trekker Chassisnummer XLRTE85MCOE788094

Oplegger ijkwagen Chassisnummer YA9D20A0702121511

Mercedes Benz ijkwagen Chassisnummer WDB6703231N065910

Goederen in bewerking 782.303,00

De goederen in bewerking bestaan enerzijds uit de lopende projecten welke nog niet volledig opgeleverd werden en anderzijds uit lopende service-opdrachten welke nog niet volledig afgerond en gefactureerd werden:

Lopende projecten 771.462,34

Lopende service-opdrachten 10.840,66

Voorraad 1.237.846,71

De voorraad handelsgoederen (die hoofdzakelijk uit spare-parts bestaat) met betrekking tot de activiteit van DCM Emba M&C, wordt aan boekwaarde overgedragen aan de nieuw op te richten vennootschap DCM Emba M&C. Deze boekwaarde is als volgt samengesteld:

Aanschafwaarde

Geboekte waardeverminderingen

Handelsvorderingen 2.173.046,15

De handelsvorderingen bestaan uit: Openstaande klantenvorderingen Nog te innen opbrengsten 2,133.067,09

30.444,81

7.573,28

18.664,23

1.448,76

53.029,77

1.914.543,51

-676.696,80

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Te ontvangen creditnota's 346,05

Dubieuze debiteuren (netto boekwaarde) 9.188,20

Overige vorderingen 52.249,00

De overige vorderingen bestaan uit: Voorschotten aan personeel Vorderingen op groepsmaatschappijen 2.249,00

50.000,00

De vordering op groepsmaatschappijen bestaat integraal uit een korte termijnvordering op DCM EMBA Service Stations. Hierop wordt een intrest van 4% geheven.

Liquide middelen 187.493,00

De liquide middelen bestaan uit tegoeden op volgende rekeningen:

ING Bank rekeningnummer BE08 3200 0048 9013 51.379,40

BNP Paribas Fortis rekeningnummer BE45 2200 0312 8789 128.223,83

ING Bank USD rekeningnummer BE08 3200 0048 9013 7.351,40

Kassen in contanten 538,37

Overlopende rekeningen 14.483,95 De overlopende rekeningen bestaan volledig uit over te dragen kosten.

Eigen vermogen 248.669,99 Het eigen vermogen van DCM EMBA M&C is als volgt samengesteld:

Kapitaal 282.853,50

Wettelijke reserve 31.894,95

Belastingvrije reserve 295.143,27

Andere onbeschikbare reserves 24.719,88

Beschikbare reserve 23.575,65

Overgedragen resultaat -409.517,26

De fiscaal overgedragen verliezen van DCM EMBA M&C per 1 januari 2012 bedragen EUR 279.708,56.

Lange termijnschulden 15.518,26

De aan DCM EMBA M&C overgedragen lange termijnschulden bestaan volledig uit het gedeelte van onderstaande financieringen afgesloten bij NV ING Truck Lease Belgium SA, dat vervalt na 1 januari 2013:

Kredietnummer 133534-OL-0 inzake financiering trekker DAF 13.405,99

Kredietnummer 136455-OL-0 inzake financiering ijkwagen 2,112,27

Korte termijnschulden 43.860,99

De aan DCM EMBA M&C overgedragen korte termijnschulden bestaan volledig uit het gedeelte van onderstaande financieringen afgesloten bij NV ING Truck Lease Belgium SA, die binnen het jaar vervallen:

Kredietnummer 133534-OL-0 inzake financiering trekker DAF 16.066,86

Kredietnummer 136455-OL-0 inzake financiering ijkwagen 27.794,13

Straight ban 1.200.000,00

De straight ban bij ING Bank België onder kredietnummer 041043023 wordt voor 1.200.000,00 euro overgenomen door DCM EMBA M&C.

Handelsschulden 1.412.331,25

t

De handelsschulden bestaan uit:

Openstaande leveranciersschulden 1.244.512,05

Op te 'stellen creditnota's 69.921,09

Te ontvangen facturen 97,898,11

Ontvangen voorschotten

,

1,118.279,95

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

De ontvangen voorschotten bestaan uit de reeds gefactureerde bedragen voor projecten welke nog niet volledig opgeleverd werden,

Sociale en belastingschulden 341.304,86

De sociale en belastingschulden zijn als volgt samengesteld:

Te betalen BTW 39.134,41

Te betalen BV 10.218,51

Te betalen RSZ 18.420,42

Verschuldigde bezoldigingen Provisie vakantiegeld Provisie overuren 18.546,89

210.827,60

44.157,03

Overlopende rekeningen 32.172,72

De overlopende rekeningen bestaan uit: 15.600,00

-Toe te rekenen kosten inzake afgesloten projecten 16.572,72

-Over te dragen opbrengsten

Niet in de balans opgenomen rechten en verplichtingen

Volgende contracten worden overgenomen door DCM EMBA M&C:

- Exclusive Distributor Agreement for the Benelux with Rosemount Tank Radar AB

- Exclusive Distributor Agreement for the Benelux with Identic AB

- Exclusive Distributor Agreement for the Benelux with Total Control Systems

- Exclusive Distributor Agreement for the Belgium and Luxemburg with Sand & Jurs

- Exclusive Distributor Agreement for the Benelux with Smith Meter GmbH

- Exclusive Distributor Agreement for the Benelux with F.A. Sening GmbH

- Exclusive Distributor Agreement for the Benelux with Smith Meter Gas GmbH

Door de te splitsen vennootschap werden volgende zakelijke zekerheden gesteld:

- Inpandgeving van de handelszaak 1.539,467,62

- Lastgeving inzake het verlenen van een pand op het handelsfonds 1.200.000,00

- Hypotheek 500.000,00

ln het kader van de voorgenomen transactie werd van ING België NV het akkoord bekomen om de financiële verplichtingen zoals voorgesteld te splitsen, waarbij zowel DCM NV, DCM Emba M&C als DOM Emba SSE in codebiteurschap aansprakelijk zullen zijn voor de openstaande verplichtingen ten opzichte van ING België NV.

Door ING België werden onderstaande bankwaarborgen verstrekt, die betrekking hebben op vorderingen en

projecten die zullen overgedragen worden naar DCM Emba M&C:

01340568

01347588

20117686

20112578

- 20661648

Deze bankwaarborgen zullen dan ook overgaan op DCM Emba M&C,

Personeelsleden

De personeelsleden zoals opgenomen in bijlage D, zullen overgaan naar DCM EMBA M&C met behoud van hun bestaande rechten en plichten.

I

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

4 SSE

b) Aan DCM EMBA Service Stations

Balans per 3112.2011 SSE

Materiële vaste activa 21.830 Eigen vermogen -400.242

Financiële vaste activa 0 Voorzieningen 0

Lange termijnschulden 0

GIB 70.781 Korte termijnschulden 0

Voorraad 822.918 lntragroepschulden -350.000

Straight Joan -500.000

Handelsvorderingen 703.429 Handelsschulden -224.013

Overige vorderingen 794 Ontvangen voorschotten -56.148

lntragroepsvorderingen 0 Sociale en belastingschulden -166.322

Overlopende rekeningen 0 Overlopende rekeningen -3.275

Liquide middelen 80.248

Balanstotaal 1300.000 -1.700.000

Materiele vaste activa 21.830,46

De materiële vaste activa worden overgedragen aan boekwaarde aan DCM EMBA Service Stations en bestaan uit:

Inrichting en belettering bestelwagen 20.381,70

Bedrijfskledij 1.448,76

Rollend materieel 0,00

Volvo vrachtwagen Chassisnummer YV2E4CBA05B402507

Goederen in bewerking 70.781,00

De goederen in bewerking bestaan enerzijds uit de lopende projecten welke nog niet volledig opgeleverd werden en anderzijds uit lopende service-opdrachten welke nog niet volledig afgerond en gefactureerd werden:

Lopende projecten 49.855,05

Lopende service-opdrachten 20.925,95

Voorraad 822.918,15

De voorraad handelsgoederen (die hoofdzakelijk uit spare-parts bestaat) met betrekking tot de activiteit van DCM Emba Service Stations, wordt aan boekwaarde overgedragen aan de nieuw op te richten vennootschap DCM Emba Service Stations. Deze boekwaarde is als volgt samengesteld:

Aanschafwaarde 1.172.878,22

Geboekte waardeverminderingen -349.960,07

Handelsvorderingen 703.428,66

De handelsvorderingen bestaan uit

Openstaande klantenvorderingen

Nog te innen opbrengsten

Dubieuze debiteuren (netto boekwaarde)

Liquide middelen 80.248,34

De liquide middelen bestaan uit tegoeden op volgende rekeningen: 9.201,56

ING Bank rekeningnummer BE08 3200 0048 9013 2.000,00

Postcheque Bank rekeningnummer BE87 0000 2798 4294 60.893,23

BNP Paribas Fortis rekeningnummer BE45 2200 0312 8789 8.153,55

KBC Bank rekeningnummer BE26 4100 6513 6129

600.206,62

98.266,91

4.955,13

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Eigen vermogen 400.242,00 Het eigen vermogen van DCM EMBA Service Stations is als volgt samengesteld:

Kapitaal 453.214,16

Wettelijke reserve 51.105,05

Belastingvrije reserve 474.705,79

Andere onbeschikbare reserves 39.608,49

Beschikbare reserve 37,775,10

Overgedragen resultaat -656.166,59

De fiscaal overgedragen verliezen van DCM EMBA Service Stations per 1 januari 2012 bedragen EUR 448.175, 03,

Financiële schulden 850.000,00

De financiële schulden bestaan uit: 500.000,00

Straight Joan ING Bank België 300.000,00

Korte termijnschuld aan DCM NV 50.000,00

Korte termijnschuld aan DCM EMBA M&C

De straight Joan bij ING Bank België onder kredietnummer 041043023 wordt voor 500.000,00 euro overgenomen door DCM EMBA Service Stations

De schulden aan DCM NV en DCM EMBA M&C betreffen korte termijnfinancieringen waarop een intrest van 4% geheven wordt.

Handelsschulden 224.013,36

De handelsschulden bestaan uit:

Openstaande leveranciersschulden 122.199,99

Op te stellen creditnota's 42.020,05

Te ontvangen facturen 59.793,32

Sociale en belastingschulden 166.322,44

De sociale en belastingschulden zijn als volgt samengesteld:

Terug te vorderen BTW -10.454,12

Te betalen BV 7,656,99

Te betalen RSZ 16.381,00

Verschuldigde bezoldigingen 17.514,48

Provisie vakantiegeld 117.703,01

Provisie overuren 17.521,08

Ontvangen voorschotten 56,147,59

De ontvangen voorschotten bestaan uit de reeds gefactureerde bedragen voor projecten welke nog niet volledig opgeleverd werden,

Overlopende rekeningen 3,275,00

De overlopende rekeningen bestaan uit:

- Toe te rekenen kosten inzake afgestoten projecten 3.275,00

Personeelsleden

De personeelsleden zoals opgenomen in bijlage E, zullen overgaan naar DCM EMBA Service Stations met behoud van hun bestaande rechten en plichten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Niet in de balans opgenomen rechten en verplichtingen

Door de te splitsen vennootschap werden volgende zakelijke zekerheden gesteld:

- Inpandgeving van de handelszaak 1.539.467,62

- Lastgeving inzake het verlenen van een pand op het handelsfonds 1200.000,00

- Hypotheek 500.000,00

In het kader van de voorgenomen transactie werd van ING België NV het akkoord bekomen om de financiële verplichtingen zoals voorgesteld te splitsen, waarbij zowel DCM NV, DCM Emba M&C als DCM Emba Service Stations in codebiteurschap aansprakelijk zullen zijn voor de openstaande verplichtingen ten opzichte van ING België NV.

Door ING België werden onderstaande bankwaarborgen verstrekt, die betrekking hebben op vorderingen en

projecten die zullen overgedragen worden naar DCM Emba Service Stations:

01342163

20113966

Deze bankwaarborgen zullen dan ook overgaan op DCM Emba Service Stations.

c) Aan afsplitsende vennootschap DCM NV

Balans per 3112.2011

Immateriële vaste activa 188.239 Eigen vermogen -79.328

Materiële vaste activa 1.390.840 Voorzieningen -236.681

Financiële vaste activa 183A65 Lange termijnschulden -1.246.104

Vorderingen >1j. 165.345 Korte termijnschulden -165.513

GIB 0 Intragroepschulden 0

Voorraad 178.664 Straight ban 0

Handelsvorderingen 24135 Handelsschulden -208.122

Overige vorderingen 38.053 Ontvangen voorschotten 0

Intragroepsvorderingen 695119 Sociale en belastingschulden -52.635

Overlopende rekeningen 21.155 Overlopende rekeningen -896.631

Liquide middelen 0

Balanstotaal 2.885.014 -2.885.014

Ingeval de hierboven weergegeven toebedeling van de overgedragen activa geen uitsluitsel zou geven, hetzij omdat de gedane toewijzing vocr interpretatie vatbaar is, hetzij omdat het activa betreft die door onachtzaamheid of onwetendheid niet opgenomen waren in de opgave van de toebedeelde activa, wordt uitdrukkelijk bedongen dat deze activa of de waarde ervan worden verdeeld over alle overnemende vennootschappen, evenredig aan het netto-actief dat aan ieder van hen in het splitsingsvoorstel is toebedeeld. Indien het activa echter specifiek toewijsbaar is aan één van de overnemende vennootschappen, zal het betreffende activa toebedeeld worden aan de betreffende overnemende vennootschap.

Ingeval de hierboven weergegeven toebedeling van de overgedragen passiva geen uitsluitsel zou geven, hetzij omdat de gedane toewijzing voor interpretatie vatbaar is, hetzij omdat het passiva betreft die door onachtzaamheid of onwetendheid niet opgenomen waren in de opgave van de toebedeelde passiva, wordt uitdrukkelijk bedongen dat alle overnemende vennootschappen daarvoor hoofdelijk aansprakelijk zijn,

Indien het passiva echter specifiek toewijsbaar is aan één van de overnemende vennootschappen, zal het betreffende passiva toebedeeld worden aan de betreffende overnemende vennootschap.

10.2 Verdeling van het kapitaal

De verdeling van het kapitaal, en van de belaste en vrijgestelde reserves van de te splitsen vennootschap dient proportioneel te gebeuren. Het netto-actief van de te splitsen vennootschap bedraagt in totaal EUR 728.239,99. Dit netto-actief zal worden overgedragen aan de respectieve overnemende vennootschappen, gepaard gaande met een toewijzing van de eigen vermogensbestanddelen ais volgt:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

a) Aan DCM EMBA M&C Overgedragen vermogen

Volgestort kapitaal 54.265,58

Belaste reserves in kapitaal 228.587,93

Totaal kapitaal 282.853,51

Wettelijke reserve 31.894,95

Belastingvrije reserve 295.143,27

Onbeschikbare reserve 24.719,88

Beschikbare reserves 23.575,65

Overgedragen resultaat -409.517,26

Totaal 248.670,00

b) Aan DCM EMBA Service Stations

Overgedragen vermogen

Volgestort kapitaal 86.949,35

Belaste reserves In kapitaal 366.264,81

Totaal kapitaal 453.214,16

Wettelijke reserve 51105,05

Belastingvrije reserves 474.705,79

Onbeschikbare reserve 39.608,49

Beschikbare reserves 37.775,10

Overgedragen resultaat -656.166,59

Totaal 400.242,00

c) Aan de afsplitsende vennootschap DCM NV

Overgedragen vermogen

Volgestort kapitaal 79.327,99

Totaal 79.327,99

11 Slotbepalingen

Alle kosten verband houdende met de splitsing zullen gedragen worden door de overnemende vennootschappen, ieder in verhouding tot de waarde van de aan hen overgedragen vermogensbestanddelen van de te splitsen vennootschap.

De uiterste streefdatum voor de goedkeuring van dit splitsingsvoorstel door de respectieve buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders c.q. oprichtingsvergaderingen van de betrokken vennootschappen is 31 juli 2012.

Dit splitsingsvoorstel zal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, uiterlijk op 15 juni 2012,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Aldus opgemaakt en door het bestuursorgaan van de te splitsen vennootschap ondertekend in minstens zeven exemplaren, waarvan er:

" één bestemd is om in het vennootschapsdossier van de te splitsen vennootschap te worden neergelegd;

" één bestemd zijn om op de zetel van de te splitsen vennootschap te worden bewaard;

" één bestemd is voor de bedrijfsrevisor, die belast is met de revisorale verslagen in toepassing van respectievelijk artikel 444 en artikel 746 W. Venn.;

" drie bestemd zijn voor de notaris die de splitsingsakte en de diverse oprichtingsaktes zal verlijden;

" minstens één reserve-exemplaar.

Te Kontich, op 13 juni 2012,

Dit splitsingsvoorstel werd ondertekend door de voltallige raad van bestuur van de te splitsen vennootschap:

[HANDTEKENINGEN]

BIJLAGEN:

- A. Maatschappelijk doel DCM;

- B. Maatschappelijk doel DCM Emba M&C;

" C. Maatschappelijk doe! DCM Emba Service Stations;

- D Personeel DCM Emba M&C:

E, Personeel DCM Emba Service Stations.

Bijlage A: Maatschappelijk doel DCM NV

Het maatschappelijk doel van DCM NV luidt als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel: de groot- en kleinhandel, de in- en uitvoer, de vertegenwoordiging en de commissiehandel, het vervaardigen en het herstellen van alle technisch materiaal, producten en toebehoren, dienstig voor de industrie en de handel, met inbegrip van constructie-, uitrusting- en installatieactiviteiten, alsmede de diensten van voor- en naverkoop.

Zij mag alle commerciële, industriële en financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of de uitbating van haar onderneming kunnen bevorderen.

Zij mag ook rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig of aanverwant doel nastreven."

Bijlage B: Maatschappelijk doel DCM Emba M&C

Het maatschappelijk doel van DCM Emba M&C luidt als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel: de groot- en kleinhandel, de in- en uitvoer, de vertegenwoordiging en de commissiehandel, het vervaardigen en het herstellen van alle technisch materiaal, producten en toebehoren, dienstig voor de industrie en de handel, met inbegrip van constructie-, uitrusting- en installatieactiviteiten, alsmede de diensten van voor- en naverkoop.

Zij mag alle commerciële, industriële en financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of de uitbating van haar onderneming kunnen bevorderen.

Zij mag ook rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig of aanverwant doel nastreven."

Bijlage C: Maatschappelijk doel DCM Emba Service Stations

Het maatschappelijk doel van DCM Emba Service Stations luidt als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel: de groot- en kleinhandel, de in- en uitvoer, de vertegenwoordiging en de commissiehandel, het vervaardigen en het herstellen van alle technisch materiaal, producten en toebehoren, dienstig voor de industrie en de handel, met inbegrip van constructie-, uitrusting- en installatieactiviteiten, alsmede de diensten van voor- en naverkoop.

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Zij mag alle commerciële, industriële en financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of de uitbating van haar onderneming kunnen bevorderen.

Zij mag ook rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig of aanverwant doel nastreven."

Bijlage D: Personeel DCM Emba M&C

De Ridder Josee

Gys Walter

Heynen Jan

Mampaey Marc

Vanthillo Leo

Mampaey Diane

Moors Michel

Steven Beyers

Van Daele Dirk

Belmans Kurt

De Groot Gilbert

Harper Mark

Scheltjens Steven

Smallbones Elby

Verbiest Bart

Verboven Bernard

Verstappen Bart

Adriaensen Ronald

Bogaerts Kris

Cools Steven

De Brandt Patrick

De Mey Fritz

De Temmerman Philip

Mampaey William

Neyens Hendrik

Nys Dirk

Somers Sem

Van De Schoor Paul

Van Den Bulcke Luc

Van Gink Stefan

Vervoort Wim

Wellens Rudy

Balus Bart

Heylen Frans

Pickery Johan

Bijlage E: Personeel DCM Emba Service Stations

Broekaert Bruno

Budts Geert

De Smet Linda

Greck Alain

Van Der Staey Martine

Asnod Judhy

Bracke Luc

De Savoye Olivier

De Volder Dirk

Ghijs Harold

Holvoet Bart

Joossen Eddy

Kersmakers Claude

Lombaerts Gunther

Massart Jean

Monir Najib

Pauwels Jean-Luc

Rosier Ben

Scheers Wemer

Sterckx Benedicte

De Meer Gilbert

Noukens Johan

Raf Mariën

Voor analytisch uittreksel Robert GULDEMOND

Paul BOGAERS Bestuurder

Bestuurder

Neergelegd:

Splitsingsvoorstel dd.13 juni 2012

r

Voor-

behouden

aan biet

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.05.2012, NGL 10.05.2012 12113-0592-037
14/02/2012
ÿþ Mad Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



11 I 11II 1I llIl lll lll lIl1 Illl lII

*iaos~iaa"

V beti

ae

Bel Stal

~

Neergele,gl for u_ffie vo-, ibchihanlr von ffoaplionu'el;e f?nfiyetp;~r, op

Griffie 0 ~ FEB, 2012

Ondememingsnr : 0404.943.524

Benaming

(voluit) : Etablissementen De Crane & Marsily

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Michel Geysemansstraat 1 2550 Waarloos

(volledig adres)

Onderwerp akte : i BENOEMING - VOLMACHTEN

Uittreksel uit de Notulen van de Algemene Vergadering d.d. 06/05/2011:

Het mandaat van de heer Herman De Homme! als bestuurder van de vennootschap vervalt na de jaarvergadering. Op voorstel van de Raad van Bestuur beslist de Algemene Vergadering met eenparighied van stemmen om de heer Herman De Hommel opnieuw te herbenoemen ais bestuurder van de vennootschap voor een periode van 1 jaar, tot na de Jaarvergadering te houden in 2012.

Uittreksel uit de Notulen van de Raad van Bestuur d.d. 01/02/2011: Volmachten:

Rechtsgeldige handtekeningen: niet eenparigheid van stemmen beslist de Raad van Bestuur de bestaande han'dtekeningsbevoegdheden en volmachten te annuleren en te vervangen door de hierna volgende volmachten:

1. Verrichtingen waarvoor twee handtekeningen "A" vereist zijn:

- Machtsdelegaties en volmachten tot handtekening

- Daden van beschikking met betrekking tot onroerende goederen

-Algemene borgstellingen en garanties zonder tijdsbeperking

- Aanwerving en ontslag van directieleden en alle wijzigingen van hun arbeidsovereenkomst

- Aan- en verkoop van financiële vaste activa

2. Verrichtingen waarvoor minstens één handtekening "A" vereist is:

- Verbintenissen met een looptijd van meer dan één jaar ten aanzien van leveranciers, klanten of andere

medecontractanten

- Bevestigingen van kredietlijnen ter beschikking gesteld door financiële instellingen

- Verbintenissen met betrekking tot de aan of verkoop van roerende investeringsgoederen, andere dan

financiële vaste activa, die een waarde van meer dan 25.000 euro hebben.

- Aangiften, eisen en bezwaarschriften in verband met belastingen en taksen

- Aanwerving en ontslag van personeelsleden, andere dan directieleden, en alle wijzigingen van hun

arbeidsovereenkomst

De Raad van Bestuur kent aan volgende personen handtekeningsbevoegdheid "A" toe:

- Paul Bogaers (gedelegeerd bestuurder)

- Robert Guldemond (gedelegeerd bestuurder)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor eensluidend afschrift

R. Guldemond

Gedelegeerd bestuurder

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

14/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.05.2011, NGL 01.06.2011 11147-0276-039
29/11/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 19.11.2010, NGL 22.11.2010 10610-0590-038
25/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 11.09.2009, NGL 17.09.2009 09764-0225-036
05/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 30.07.2008 08508-0270-036
21/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 25.05.2007, NGL 15.06.2007 07219-0354-037
16/04/2007 : AN028842
20/07/2006 : AN028842
10/07/2006 : AN028842
27/10/2005 : AN028842
02/08/2005 : AN028842
07/07/2005 : AN028842
05/01/2005 : AN028842
16/08/2004 : AN028842
18/07/2003 : AN028842
02/07/2003 : AN028842
26/06/2003 : AN028842
11/12/2002 : AN028842
29/06/2002 : AN028842
26/10/2001 : AN028842
10/07/2001 : AN028842
27/07/2000 : AN028842
27/06/2000 : AN028842
09/10/1999 : AN028842
18/08/1999 : AN028842
19/06/1999 : AN028842
05/03/1999 : AN028842
28/12/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
20/08/1998 : AN28842
04/07/1997 : AN28842
01/06/1996 : AN28842
10/06/1993 : AN28842
01/01/1993 : AN28842
01/01/1992 : AN28842
05/06/1991 : AN28842
02/06/1990 : AN28842
24/02/1990 : AN28842
14/06/1989 : AN28842
01/01/1989 : AN28842
09/06/1988 : AN28842
14/05/1988 : AN28842
01/01/1988 : AN28842
04/06/1986 : AN28842
01/01/1986 : AN28842
08/12/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
ETABLISSEMENTEN DE CRANE & MARSILY

Adresse
MICHEL GEYSSEMANSSTRAAT 1 2550 KONTICH

Code postal : 2550
Localité : KONTICH
Commune : KONTICH
Province : Anvers
Région : Région flamande