ETABLISSEMENTEN STUYCK G.

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ETABLISSEMENTEN STUYCK G.
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 404.914.820

Publication

27/07/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehoud

aan he

Belgisc staatsba

A A



*11115519"

i~c..

r"1,: ' ;.:47

1 l JULI 2011

Griffie

Ondernemingsnr : 0404.914.820

Benaming

(voluit): ETN.G.STUYCK

Rechtsvorm : naamloze vennootschap Zetel : Nervierslei 6, 2900 Schoten

~---------

Onderwerp akte : fusie door overneming

Uit een proces-verbaal verleden voor meester Paul WELLENS, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Geassocieerd notarisassociatie Wellens" met zetel te 2640 Mortsel, Eggestraat 28, op 30 juni 2011 geregistreerd vier bladen geen verzendingen, Registratie, MORTSEL, de 12 juli 2011, Boek 141 , blad 44 vak 10, vijfentwintig euro (25 EURO). De e.a. inspecteur ai (get.) M. Cuypers, blijkt dat een buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap ETN.G.STUYCK, met zetel te 2900 Schoten Nervierslei 6, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder nummer BTW BE 0404.914.820, werd gehouden en dat volgende beslissingen werden genomen:

EERSTE BESLISSING: Kennisname van documenten en verslagen

I. De vergadering neemt kennis en gaat over tot de bespreking van het fusievoorstel waarvan de enige aandeelhouder, hier vertegenwoordigd zoals gezegd door de heer AERTS Henri, vvornoem, verklaart dat het op de maatschappelijke zetel ter beschikking was sedert meer dan één maand en waarvan de aandeelhouders kosteloos een afschrift konden bekomen.

Het fusievoorstel werd opgesteld op dertien december tweeduizend en tien door de raden van bestuur van de naamloze vennootschap BELGIAN HOSPITAL SERVICES in 't kort "BHS", voornoemd en van de naamloze vennootschap ETN. G. STUYCK, voornoemd, in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen en werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op dertien januari tweeduizend en elf en de neerlegging werd bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vijfentwintig januari tweeduizend en elf daarna, onder nummer 2011-01-25/0012899.

II. De enige aandeelhouder bevestigt in zijn hoedanigheid van houder van aandelen aan toonder, uiterlijk één maand voor de datum van deze algemene vergadering een afschrift ontvangen te hebben van het fusievoorstel in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen.

De enige aandeelhouder erkent tevens dat hij de mogelijkheid heeft gehad om één maand voor de datum van deze algemene vergadering in de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de volgende stukken en documenten, in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen, te weten:

1° de fusievoorstellen;

2° de jaarrekening over de laatste drie boekjaren van elk van de vennootschappen die bij de fusie betrokken zijn;

III. De vergadering verklaart de inhoud van de bovengemelde documenten, verslagen en stukken te kennen en zij ontslaat de voorzitter van de voorlezing ervan.

TWEEDE BESLISSING: verrichting gelijkgesteld met fusie door opslorping  Ontbinding zonder vereffening-Overgang onder algemene titel van het vermogen

1. Fusie door overneming door de naamloze vennootschap BELGIAN HOSPITAL SERVICES in 't kort "BHS" en vermogensovergang

De vergadering keurt het fusievoorstel goed zoals het werd opgemaakt op dertien december tweeduizend en tien door de raden van bestuur van de naamloze vennootschappen BELGIAN HOSPITAL SERVICES in 't kort

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

itoor-

behouden

aan het

`~8élgisc~ï

Staatsblad

r

Luik B - vervolg

"BHS", voornoemd en ETN. G. STUYCK en dat werd neergelegd op de griffie van de rechtbank vanl Î koophandel te Antwerpen op dertien januari tweeduizend en elf en bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vijfentwintig januari tweeduizend en elf daarna, onder nummer 2011-01-25/0012899.

De vergadering betuigt bijgevolg haar instemming met de verrichting waarbij de naamloze vennootschap BELGIAN HOSPITAL SERVICES in 't kort "BHS" , met zetel te 2900 Schoten, Nervierslei 6, hierna genoemd "de overnemende vennootschap", de naamloze vennootschap ETN. G. STUYCK, met zetel te 2900 Schoten, Nervierslei 6, hierna genoemd "de overgenomen vennootschap", bij wijze van fusie overneemt. Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch l voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap en wordt op voorwaarde dat de algemene vergadering van de overnemende vennootschap tot eenzelfde besluit komt, de overgenomen vennootschap ontbonden zonder vereffening. 2. Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap worden vanaf één januari tweeduizend en elf geacht boekhoudkundig verricht te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap.

aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten

aan de leden van de bestuursorganen van de fuserende

De vergadering keurt de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap goed.

De overgang van het geheel vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap omvat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, en/of het voordeel van de registratie ervan, her recht de (handels)naam, de merken en logo's van de overgenomen vennootschap te gebruiken; haar cliënteel, het voordeel van haar bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, kortom: alle immateriële bestanddelen eigen aan en verbonden aan die algemeenheid.

Het over te nemen vermogen omvat tevens:

- alle eventuele optierechten waarvan de overgenomen vennootschap titularis is ingevolge welke titel ook (huurcontracten, leasingcontracten, akte houdende erfpacht of opstal, briefwisseling, contracten "ut singuli" enz.). Wat de voorwaarden betreft waaronder de optierechten uitgeoefend dienen te worden, wordt verwezen naar de daarop betrekking hebbende bepalingen in de titels. De vergadering ontslaat ondergetekende notaris ervan in onderhavige akte de beschrijving van de goederen, voorwerp van de optierechten evenals de voorwaarden waaronder ze dienen gerealiseerd te worden, op te nemen, I - alle handels- en andere huurovereenkomsten op lange of korte termijn waarin de overgenomen vennootschap j partij is als huurder of verhuurder;

1- alle intellectuele rechten omvattend onder meer: alle tekeningen, logo's, de fabrieks- en handelsmerken, waarvan de overgenomen vennootschap titularis of beneficiaris is;

1- wat de rechten van intellectuele en industriële eigendom betreft die ingevolge de fusie overgaan op de overnemende vennootschap zal de raad van bestuur van deze laatste vennootschap, de nodige formaliteiten Î vervullen om zo de tegenwerpbaarheid van de overgang erga omnes te bewerkstelligen, conform de toepasselijke bijzondere wetgeving ter zake.

Ook omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel alle lopende overeenkomsten, inclusief deze gesloten met de werknemers, die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan.

Deze verbintenissen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan 'met de overheid, met haar eigen i werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en aandeelhouders, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere i formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijke voorgeschreven openbaarmaking van de inbreng om deze i overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken, uitgenomen de bijzondere voorschriften opgelegd in verband met de tegenwerpelijkheid van de eigendomsovergang van de onroerende goederen toebehorende aan de Î overgenomen vennootschap. In verband met dit laatste wordt verklaard dat de overgenomen venootschap de naamloze vennootschap ETN. G. STUYCK geen eigenaar is van onroerende goederen noch titularis van I enig onroerend zakelijk recht. LHet archief van de overgenomen vennootschap omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht;

3. bevoor-rechte aandelen of effecten

Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte

werden toegekend.

4. Bijzondere voordelen voor bestuurders

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend

vennootschappen.

5. Eigendomsovergang  algemene voorwaarden van de overgang

Luik B - vervolg

is te houden en te bewaren wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap bewaard.

De schuldvorderingen in voordeel van de overgenomen vennootschap en deze bestaande ten laste van de overgenomen vennootschap, ongeacht of ze door hypotheek en andere zekerheden en voorrechten zijn gewaarborgd gaan over op de overnemende vennootschap, die er het voordeel van geniet, respectievelijk instaat voor de vereffening ervan. De zekerheden en waarborgen verbonden aan de de door de overgenomen vennootschap opgenomen verbintenissen of gesteld ten voordele van de overgenomen vennootschap tot waarborg van jegens haar l aangegane verbintenissen, blijven onverkort behouden. De overnemende vennootschap treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap, verbonden aan de handelszaak die overgaat op de overnemende i vennootschap.

17. Boekhoudkundige verwerking

1 De vergadering verzoekt ongetekende notaris vast te stellen dat de overgegane actief- en passiefbestanddelen van de overgenomen vennootschap, overeenkomstig het boekhoudrechtelijk continuïteitsbeginsel (zoals vastgelegd 1 door het K.B. van dertig januari tweeduizend en één), geboekt zullen worden in de overnemende vennootschap. DERDE BESLISSING: Machten tot uitvoering De vergadering verleent alle machten aan de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen beslissingen. VIERDE BESLISSING: Volmacht:

De buitengewone algemene vergadering verklaart hierbij volmacht te geven aan de besloten vennootschap met

i

i beperkte aansprakelijkheid ADFIBO, zetel te 2170 Antwerpen, (Merksein), Groenendallaan 136, om de nodige ;

verrichtingen te doen met het oog op de inschrijving in de kruispuntbank voor ondernemingen en het ondernemingsloket en desgevallend de meldingen bij de BTW administratie, en alle nodige verrichtingen bij een 1 ondernemingsloket.

VIJFDE BESLISSING

Vermits alle aandelen aan toonder zijn, worden alle machten verleend aan de bestuurders van de overnemende vennootschap om de aandelen van de overgenomen vennootschap te vernietigen. Op voorwaarde dat deze fusie wordt goedgekeurd door de overnemende vennootschap, worden de bestuurders ontslaan van hun mandaat en wordt hen hierover kwijting en decharge gegeven.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL (get.) geassocieerd notaris Paul Wellens

1

I Tegelijk hiermee neergelegd:

Afschrift van de akte fusie

" voorbehouden aan het Belgisch) Staatsblad

d1D

~. e

-wb

e

~ b

I r

1--~--J `-- ~

N

15/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 14.05.2011, NGL 09.06.2011 11150-0452-013
25/01/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*iioiaes9

Neergelegd ter griffie voua de Rechtbank van Koophandel Anfwerpene y

1 3 pi, 2a11

Griffie

Ondernemingsnr : 0404914820

Benaming

(voluit) : ETN. G. STUYCK Rechtsvorm : Naamloze vennootschap Zetel : Nerviërslei 6 te 2900 Schoten Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel Neerlegging fusievoorstel.

De Heer Henri Aerts, Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2011- Annexes du Moniteur belge

02/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 30.07.2010 10359-0582-014
03/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 27.07.2009 09488-0175-016
08/05/2009 : AN167830
25/07/2008 : AN167830
31/07/2007 : AN167830
01/02/2007 : AN167830
04/12/2006 : AN167830
05/07/2006 : AN167830
07/07/2005 : AN167830
14/06/2004 : AN167830
11/08/2003 : AN167830
06/09/2001 : AN167830
15/06/2000 : AN167830
10/05/2000 : AN167830
06/09/1997 : AN167830
11/07/1996 : AN167830
23/02/1994 : AN167830
01/01/1993 : AN167830
01/01/1988 : AN167830
01/01/1986 : AN167830
09/02/1985 : AN167830

Coordonnées
ETABLISSEMENTEN STUYCK G.

Adresse
NERVIERSLEI 6 2900 SCHOTEN

Code postal : 2900
Localité : SCHOTEN
Commune : SCHOTEN
Province : Anvers
Région : Région flamande